DHARM DIAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DHARM DIAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.689.960

Publication

04/12/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- II iuuiiu~wi~uniNm~iai~ N

behouden " 13181 78*

aan het

Belgisch

Staatsblat

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Kooptlande! te Antwerpen, oV. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0477.689.960

benaming (voluit) : DHARM DIAM

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoveniersstraat 30 bus 133

(volledig adres) 2018 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : KAPITAALVERHOGING

Uittreksel afgeIeverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 18 november 2013, blijkt het volgende:

1. Na kennisname en goedkeuring van de verslagen van het bestuursorgaan en de commissaris, werd, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap een eerste maal verhoogd met twee miljoen, negenhonderdvijfenveertigduizend vijfhonderdzesenvijftig komma zeven US Dollar (USD 2.945.556,07) door inbreng in natura van een schuldvordering ten bedrage van in totaal vijf miljoen US Dollar (USD 5.000.000,00), tegen uitgifte van In totaal drieduizend zevenhonderdzesentachtig (3.786) nieuwe aandelen, te weten tweeduizend vijfhonderdvierentwintig (2.524) gewone aandelen en duizend tweehonderdtweeénzestig (1.262), aandelen zonder stemrecht, en mits boeking van een totale uitgiftepremie van twee miljoen vierenvijftigduizend vierhonderddrieënveertig komma drieënnegentig US Dollar (USD 2.054.443,93).

Het besluit van het verslag opgesteld door de commissaris van de vennootschap, te weten de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thornton Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'entreprises", rechtspersonenregister Antwerpen 0439.814.826, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Potvlietlaan 6, die In deze functie vertegenwoordigd werd door de heer MEYNENDONCKX Bart, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap DHARM DIAM BVBA, bestaat uit een schuldvordering op naam van de zaakvoerder de heer Sandip Pate! voor een bedrag van USD 5.000.000, 00,

Vanwege de Commissie voor Boekhoudkundige normen hebben wij een bevestiging verkregen d.d 14/12/2011 waarin goedkeuring verleend werd tot sectorale afwijking om de boekhouding te voeren en de jaarrekening op te stellen in een andere munt dan de Euro, met name de Amerikaanse dollar (USD).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en quasi-inbreng;

2. de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

3. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedreseconomisch verantwoord en de waardebepaling leidt tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en met de agio van de tegen de inbreng uitte geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd;

5. aangezien de inbrenger reeds aandeelhouder is en de functie van zaakvoerder van de onderneming waarneemt, is hij volledig op de hoogte van de draagkracht van de financiële informatie en stemt hij in met de hiervoor in het verslag beschreven waarderingsmethodes die leiden tot de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Wij hebben op basis van steekproeven de verantwoording onderzocht van de bedragen opgenomen in de balans per 30 september 2013. Wij zijn van mening dat deze werkzaamheden een redelijke basis vormen voor het uitbrengen van ons oordeel. De waardering van de voorraad gebeurt door de individualisering van de prijs van elk bestanddeel op basis van het principe van de laagste van markt- of aankoopprijs. De sterk schommelende marktgegevens en de administratieve opvolging terzake laten ons niet toe de toegepaste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rr

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

waardering te beoordelen. lij onthouden ons dan ook van het formuleren van een opinie inzake de rubriek voorraden welke op balansdatum USD 94.355.000,00 bedraagt.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit van 3.786 aandelen waarvan 2.524 gewone aandelen en 1.262 aandelen zonder stemrecht, van de BVBA DHARM DIAM (BE 0477.689.960), Hoveniersstraat 30 bus 133 te 2018 Antwerpen, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Onderhavig verslag werd opgemaakt voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de geplande kapitaalsverhoging door inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel worden gebruikt.

Antwerpen, 95 november 2013

Grant Thom ton Bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

(getekend)

Bart Meynendonckx

Bedrijfsrevisor"

Dientengevolge is het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op negenendertig miljoen

vierhonderdzevenenzestigduizend achthonderdenzes komma zeven US Dollar (USD 39.467,806,07).

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal uit hoofde van de kapitaalverhoging werden nageleefd.

2. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd vervolgens verhoogd met veertien miljoen zevenhonderdzevenentwintigduizend en twee komma drieëndertig US Dollar (USD 14.727.002,33) door inbreng in geld, tegen uitgifte van in totaal achttienduizend negenhonderdnegenentwintig (18.929) nieuwe aandelen, te weten twaalfduizend zeshonderdnegentien (12.619) gewone aandelen en zesduizend driehonderdentien (6.310) aandelen zonder stemrecht, en mits betaling van een totale uitgiftepremie van tien miljoen tweehonderdtweeënzeventigduizend negenhonderdzevenennegentig komma zevenenzestig US Dollar (USD 10.272.997,67).

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal en de uitgiftepremie overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BANK OF INDIA.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de intekenaarster op deze kapitaalverhoging, te weten de vennootschap naar het recht van de Verenigde Arabische Emiraten "D & B BROTHERS - F.Z.E" (een "Free Zone Entity"), geregistreerd onder de nummers 9191 'License Number' en 1480/2013 'File Number', met zetel op het `free zone address' SM-Office - 11- 102 B, Ajman, Verenigde Arabische Emiraten, bedraagt in totaal tien miljoen zevenhonderd vijfendertigduizend US Dollar (USD 10.735.000,00).

Dientengevolge is het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op vierenvijftig miljoen honderdvierennegentigduizend achthonderdenacht komma veertig US Dollar (USD 54.194.808,40).

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal uit hoofde" van deze kapitaalverhoging zijn nageleefd.

3. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd vervolgens verhoogd met twaalf miljoen driehonderdzevenentwintigduizend vierhonderdeenenveertig komma zestig US Dollar (USD 12.327.441,60) door incorporatie in het kapitaal van uitgiftepremies ten belope van voormeld bedrag, te weten de totaliteit van de uitgiftepremies die zijn betaald en/of geboekt naar aanleiding van de kapitaalverhogingen in punt 1 en 2, en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Dientengevolge is het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op zesenzestig miljoen vijfhonderdtweeëntwintigduizend tweehonderdvijftig US Dollar (USD 66.522.250,00),

De vergadering verzocht de 'instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met i betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal zijn nageleefd.

4. Artikel 5 van de statuten werd dienovereenkomstig gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: Kaaitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zesenzestig miljoen

vijfhonderdtweeëntwintigduizend tweehonderdvijftig US Dollar (USD 66.522.250,00),

Het is vertegenwoordigd door negenenzestigduizend zeshonderdachtenvijftig (69.658) aandelen zonder

vermelding van nominale waarde.

De aandelen genummerd van 35.444 tot 46.943, van 49.468 tot 50.729 en van 63.349 tot 69.658 zijn

aandelen zonder stemrecht. Aile overige aandelen zijn gewone aandelen."

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, verslag zaakvoerder, verslag

commissaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.04.2013, NGL 26.06.2013 13252-0592-037
27/05/2013
ÿþ~ 1

i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0477689960 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

DHARM DIAM

E

11111111111110111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

15 MD 2313

Griffie

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HOVENIERSSTRAAT 30 BUS 133, 2018 ANTWERPEN (volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Bij beslissing van de Algemene Vergadering van 25 april 2013 wordt herbenoemd als commissaris voor een periode van 3 jaar de vennootschap Grant Thornton CVBA, Potvlletlaan 6, 2600 Berchem, vertegenwoordigd door de Heer Bart Meynendonckx. Het eretoon zal 4.092,00 euro bedragen op jaarbasis.

De Heer PATEL S

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.04.2012, NGL 18.06.2012 12187-0528-034
17/02/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te makenImpie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ,

i.(;1~II;11 .1'ü11 C!° Rechtbank

van j(oopr'randej t, AnesrpWn, OP

Q ~ e, 7(1e

*12040339"

Vo' bihor aan Bei6 Start, i io

I .

On¬ á,erneariingsrit' : BE0477.689.960

Benaming (voluit) : Dharm Diam

(verkort)

Rechtsvorn-I : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei ° Hoveniersstraat 30 bus 133

(volledig adres) 2018 Antwerpen

Onde, °iern en) &t: FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN 1N ÉÉN HAND OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 31 januari 2012, blijkt het volgende:

1. Er werd besloten tot de Fusie (door vereniging van aile aandelen in één hand) van de Overnemende Vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DHARM DIAM", rechtspersonenregister Antwerpen 0477.689.960, met zetel te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 30 bus 133, met de Overgenomen Venncotschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIAMOND MINES", rechtspersonenregister Antwerpen 0877.548.112, met zetel te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 30 bus 103, door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten ais de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap overeenkomstig het Fusievoorstel.

De Fusie zal worden verwezenlijkt en op boekhoudkundig en fiscaal vlak haar effecten sorteren per 1 november 2011 om 00.00 uur. Bijgevolg zullen alle handelingen van de Overgenomen Vennootschap met ingang van 1 november 2011 om 00.00 uur vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Ovememende Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, Id est het volledige actief en passief vermogen, is per 1 november 2011 (00h00) overgegaan naar de Overnemende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd,

3. Er werd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONFIDEX", rechtspersonenregister Antwerpen 0404.878.790, met zetel te 2018 Antwerpen, Rubenslei 8 bus 1, en haar aangestelden en gevolmachtigden, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

bk: ' F tctC, I Ja?tü on 11oeoii1{¢fleid veell Iilnfrürlc,lllCrerSoe rleá8f,s, het-3' iJEf`Olr VrNc I

VCi6," C. Cat FsssPrtSner.00fl ter e."r57-1Ct "^,3 verÓî.('. #:  reYlefp.6ro.';o0idrQCr i,ridrr s. nsr}Cc:-.: -`f1:r1;

"

27/12/2011
ÿþ aeod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111J!!.11.111111,1111,J1

I8ergefegd fer griffie van do Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

ri ) DEC.

Griffie

Ondernemingsnr 0477689960

Benaming

(voluit) : DHARM DIAM

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HOVENIERSSTRAAT 30 BUS 133, 2018 ANTWERPEN (volledig adres)

. Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Neerlegging fusievoorstel.

PATEL Sandipkumar

Zaakvoerder

Bijlagen bij he BéL i ch St fstil d :27/1272011

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

08/06/2011
ÿþMod 2.0

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0477689960

Benaming

(voluit) : DHARM DIAM

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HOVENIERSSTRAAT 30 BUS 133, 2018 ANTWERPEN

Onderwerp akte : BEVESTIGING COMMISSARIS

De Algemene Vergadering van 28 april 2011 neemt er nota van, en bekrachtigt hierbij, dat met ingang van 1 januari 2011 PKF bedrijfsrevisoren BCVBA, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, conform artikel 33 §2 van de wet van 2 juli 1953 tot oprichting van een instituut van bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Bart Meynendonckx, bedrijfsrevisor-vennoot, in de plaats is getreden van LMD & Partners - Bedrijfsrevisoren/Reviseurs d'entreprises BBVBA, met maatschappelijke zetel te Antwerpen, Kanunnik Peetersstraat 133, als commissaris van de vennootschap.

PKF bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd zoals voormeld, zal de resterende duurtijd van het lopende commissarismandaat, dat zal eindigen op de jaarvergadering te houden in 2013, uitdoen onder dezelfde condities als deze welke golden voor LMD & Partners - Bedrijfsrevisoren/

Reviseurs d'entreprises BBVBA.

De identiteit van de vertegenwoordiger van de commissaris (de heer Bart Meynendonckx, voormeld) blijft ongewijzigd.

Het ereloon van de commissaris zal op jaarbasis 2.327,58 EURO excusief BTW bedragen en is jaarlijks indexeerbaar.

PATEL Sandip

zaakvoerder

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11lI i1I i1Ii 11iI 1l1 I1I II11 ll1I III I1i

" 11085146

V beh aa Bel Stat

Nee,wQ(za ter çnffie von do

techlArek gaophedel tn Meipen

op 9 F 'e l 7 11

De erlffler,

Griffie

15/04/2011
ÿþmod 2.1 .

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,J



Griffie

11111,Mingill;i11

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr : 0477.689.960

Benaming : Dharm Diam

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoveniersstraat 30 bus 133

2018 Antwerpen

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uittreksel afgeleverd véár registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 31 maart 2011, blijkt dat:

1. het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap werd verhoogd met twee miljoen vijfhonderdduizend vierennegentig komma vijf US Dollar (USD 2.500.094,05) door inbreng in natura van een deel van de schuldvordering van de heer PATEL Sandipkumar (roepnaam Sandip) Dayal Bhai, geboren te Surat-Gujarat (India) op 21 januari 1980, wonende te 2018 Antwerpen, Quinten Matsijslei 34, voor een bedrag. van negentien miljoen negenhonderdzevenendertigduizend tweehonderdvijftig US Dollar (USD 19.937.250,00),. mits uitgifte van achtduizend achthonderdéénenzestig (8.861) nieuwe aandelen met stemrecht, die zullen worden uitgegeven aan dezelfde fractiewaarde als de fractiewaarde van de bestaande aandelen en die. dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, en mits betaling van een totale uitgiftepremie van zeventien miljoen vierhonderdzevenendertigduizend honderdvijfenvijftig komma. vijfennegentig US Dollar (USD 17.437.155,95).

Deze nieuwe aandelen met stemrecht zullen van dezelfde soort zijn als de bestaande aandelen, zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en zullen in het genot treden vanaf hun, uitgifte en zullen deelnemen in de resultaten van de Vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar.

Het besluit van het desbetreffende verslag opgesteld door de commissaris van de Vennootschap, te weten de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PKF Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'entreprises", met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Potvlietlaan 6, die in deze functie vertegenwoordigd wordt door de heer, MEYNENDONCKX Bart, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

1/11. Besluit

Ondergetekende PKF BEDRIJFSREVISOREN CVBA, Potvlietlaan 6 te 2600 Berchem, vertegenwoordigd door de heer Bart Meynendonckx, aangesteld door de zaakvoerder van de BVBA DHARM DIAM verklaart met het oog op de inbreng in natura conform de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de beschrijving van de ingebrachte goederen aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

De methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenstemmen met het aantal en de waarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen.

Ter informatie willen wij u nog mede delen dat wij vanwege de Commissie voor Boekhoudkundige normen een bevestiging hebben verkregen d.d. 18/12/2008 waarin goedkeuring verleend werd tot sectorale. afwijking om de boekhouding te voeren en de jaarrekening op te stellen in een andere munt dan de Euro, met. name de Amerikaanse dollar (USD).

Wij hebben op basis van steekproeven de verantwoording onderzocht van de bedragen opgenomen in de balans per 31/12/2010. Wij zijn van mening dat deze werkzaamheden een redelijke basis vormen voor het uitbrengen van ons oordeel. De waardering van de voorraad gebeurt door de individualisering van de prijs van elk bestanddeel op basis van het principe van de laagste van markt- of aankoopprijs. De sterk schommelende marktgegevens en de administratieve opvolging terzake laten ons niet toe de toegepaste waardering te, beoordelen. Wij onthouden ons dan ook van het formuleren van een opinie inzake de rubriek voorraden welke op balansdatum USD 16.888.138,67 bedraagt.

Afgezien van hoger vermeld voorbehoud en de onthouding die wij maken inzake de waarde van de voorraad en de goederenbewegingen hebben wij voor de overige informatie die de balans per 31 december 2010 inhoudt geen verdere opmerkingen. Aangezien de inbrenger reeds aandeelhouder is en de functie van zaakvoerder van de onderneming waarneemt, is hij volledig op de hoogte van de draagkracht van de financiële

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

informatie en stemt hij in met de hiervoor in het verslag beschreven waarderingsmethodes die leiden tot de als tegenprestatie toegekende vergoeding bestaande uit 8.861 volstortte aandelen met stemrecht en 11.500 aandelen zonder stemrecht van de BVBA DHARM DIAM, Hoveniersstraat 30 bus 133 te 2018 Antwerpen, BE 0477.689.960.

Ondergetekende houdt eraan te vermelden dat onderhavig verslag uitsluitend opgemaakt werd in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en geenszins kan worden aangewend voor andere doeleinden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Berchem, 25 maart 2011.

PKF BEDRIJFSREVISOREN CVBA

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Bart Meynendonckx

Bedrijfsrevisor

Dientengevolge is het kapitaal van de Vennootschap thans vastgesteld op tien miljoen vierennegentig

komma vijf US Dollar (USD 10.000.094,05).

2. Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap werd een tweede maal verhoogd met drie miljoen tweehonderdvierenveertigduizend zeshonderdzesenzeventig komma vijfentachtig US Dollar (USD 3.244.676,85) door inbreng in natura van een deel van de schuldvordering van de heer PATEL Sandipkumar (roepnaam Sandip) Dayal Bhai, voornoemd, voor een bedrag van negentien miljoen negenhonderdzevenendertigduizend tweehonderdvijftig US Dollar (USD 19.937.250,00), mits betaling van een totale uitgiftepremie van vijf miljoen achthonderdveertigduizend driehonderddrieëntwintig komma vijftien US Dollar (USO 5.840.323,15) en mits uitgifte van in totaal elfduizend vijfhonderd (11.500) nieuwe aandelen zonder stemrecht, die zullen worden uitgegeven aan dezelfde fractiewaarde als de fractiewaarde van de bestaande aandelen, mits betaling van een totale uitgiftepremie van vijf miljoen achthonderdveertigduizend driehonderddrieëntwintig komma vijftien US Dollar (USD 5:840.323,15).

Deze nieuwe aandelen zonder stemrecht zullen aan de houder(s) van deze aandelen de volgende rechten en voordelen verlenen:

- deze aandelen kennen geen stemrecht toe, behoudens in de gevallen voorzien in artikel 240, §2, van het Wetboek van Vennootschappen, zij verlenen wel steeds, ook wanneer zij niet stemgerechtigd zijn, recht op toegang tot de algemene vergadering onder dezelfde voorwaarden als deze die gelden voor de aandelen met stemrecht;

- zij geven, ingeval van uitkeerbare winst in de zin van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, recht op een preferent en niet overdraagbaar dividend van in totaal één procent (1%) van de overeenkomstig artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen uitkeerbare winst, gelijkelijk te verdelen over alle aandelen zonder stemrecht, alsmede op een gelijk recht per aandeel in de uitkering van het winstoverschot, met name een gelijk recht op dividend als ieder gewoon aandeel met stemrecht;

- zij verlenen een voorrecht op de terugbetaling van de kapitaalinbreng, in voorkomend geval vermeerderd met de uitgiftepremie, met dien verstande dat dit voorrecht enkel geldt in geval van vereffening van de vennootschap en niet bij een eventuele reële kapitaalvermindering;

- bij uitkering van een liquidatiesaldo (na terugbetaling van het ganse kapitaal, in voorkomend geval vermeerderd met de uitgiftepremies) geeft elk aandeel zonder stemrecht bovendien recht op de uitkering van een gelijk bedrag als toekomt aan elk aandeel met stemrecht;

- behoudens het hiervoor bepaalde  zoals hierna ook zal blijken uit de dienovereenkomstig gewijzigde bepalingen van de statuten - en behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen zullen de aandelen zonder stemrecht dezelfde rechten hebben als deze met stemrecht.

Deze nieuwe aandelen zullen eveneens in het genot treden vanaf hun uitgifte en zullen deelnemen in de resultaten van de Vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar.

De vergadering stelde vast dat de inbreng in natura gerealiseerd is en dus ten belope van negen miljoen vijfentachtigduizend US Dollar (USD 9.085.000,00), waarvan drie miljoen tweehonderdvierenveertigduizend zeshonderdzesenzeventig komma vijfentachtig US Dollar (USD 3.244.676,85) gestort als kapitaal en het saldo als uitgiftepremie, volledig volgestort is zodat de kapitaalverhoging effectief totstandgekomen is. Dientengevolge is het kapitaal van de Vennootschap thans vastgesteld op dertien miljoen tweehonderdvierenveertigduizend zevenhonderdzeventig komma negentig US Dollar (USD 13.244.770,90).

3. Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap werd tenslotte verhoogd met drieëntwintig miljoen tweehonderdzevenenzeventigduizend vierhonderdnegenenzeventig komma tien US Dollar (USD 23.277.479,10) door incorporatie in het kapitaal van uitgiftepremies ten belope van voormeld bedrag, te weten de uitgiftepremies geboekt naar aanleiding van de kapitaalverhogingen in de voorgaande besluiten, en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering stelde vast dat ook deze kapitaalverhoging door de incorporatie van uitgiftepremies tot stand gekomen is en dat dientengevolge het kapitaal van de Vennootschap thans is vastgesteld op zesendertig miljoen vijfhonderdtweeëntwintigduizend tweehonderdvijftig US Dollar (USD 36.522.250,00).

4. Ondermeer volgende artikelen van de statuten werden gewijzigd om ze in overeenstemming te

brengen met de genomen besluiten tot kapitaalverhoging en uitgifte van, enerzijds, aandelen met stemrecht en,

anderzijds, aandelen zonder stemrecht:

Artikel 5 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

'Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zesendertig miljoen

vijfhonderdtweeëntwintigduizend tweehonderdvijftig US Dollar (USD 36.522.250,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Het is vertegenwoordigd door zesenveertigduizend negenhonderddrieënveertig (46.943) aandelen

zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen genummerd van 35.444 tot 46.943 zijn aandelen zonder stemrecht. Alle overige aandelen

zijn gewone aandelen."

* Op het einde van de eerste alinea van artikel 7 van de statuten werd een nieuwe alinea toegevoegd die

luidt als volgt:

"Bij kapitaalvermindering hebben de houders van aandelen zonder stemrecht geen voorrecht op de

terugbetaling van hun kapitaalinbreng."

* Artikel 21 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 21: Winst

Het batig saldo der resultatenrekening vormt de netto winst der vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten

honderd voorafgaandelijk wordt afgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend maar facultatief wanneer het reservefonds één tiende van

het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

De aandelen zonder stemrecht geven allemaal samen recht op een preferent dividend van één procent

(1%) van het bedrag van de netto-winst na de hiervoor gezegde voorafneming. Die één procent (1%) wordt

gelijkelijk verdeeld over alle aandelen zonder stemrecht. Het preferent dividend is niet overdraagbaar.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van

een gelijk recht voor elk aandeel, zowel deze met als deze zonder stemrecht."

* De laatste alinea van artikel 22 van de statuten werd gewijzigd en vervangen door volgende tekst:

"Ieder batig saldo der vereffening, na terugbetaling van de kapitaalinbreng en eventuele uitgiftepremies

mits inachtneming van hetgeen bepaald is in de vennootschappenwet aangaande de aandelen zonder

stemrecht, wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend."

VOOR UITTREKSEL (Ondertek.)

Frank Liesse

Een geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift akte,

- verslag zaakvoerder,

- verslag commissaris,

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.04.2010, NGL 22.06.2010 10214-0002-027
05/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.04.2009, NGL 29.05.2009 09181-0128-024
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.04.2008, NGL 12.06.2008 08207-0302-028
06/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.04.2007, NGL 29.06.2007 07305-0090-026
06/07/2005 : ANA071755
05/01/2005 : ANA071755
27/12/2004 : ANA071755
12/12/2003 : ANA071755
18/04/2003 : ANA071755
19/06/2002 : ANA071755

Coordonnées
DHARM DIAM

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 30, BUS 133 2018 ANTWERPEN (BERCHEM)

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande