D'HERDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D'HERDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.595.491

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 30.09.2014 14629-0268-012
20/09/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NLLHGEi...Gt)

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 1 SEP, 2012

KOORHAsoL TURNHOUT Griffie De griffier



B,1



1111111111111111 II

*12157710*

Ondernemingsvr

l8

Benaming (voluit) : D'HERDE (verkort)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

i: Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel op 31 augustus 2012, dat er tussen:

1. De heer D'Herde, Marc Gustaaf Maria, geboren te Mortsel op 16 augustus 1963, echtgescheiden,i thans wonend te 2275 Lille, Puttekensberg 6.

2. De heer D'Herde, Ilie'n, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 26 december 1991, ongehuwd, thans) wonend te 2275 Lille, Puttekensberg 6.

NAAM - ZETEL - DOEL

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "D'HERDE", met zetel te 2275 Lille (Wechelderzande), Puttekensberg 6 en waarvan in de statuten het doel letterlijk als volgt; werd omschreven:

°! "Artikel 3: DOEL

;i De vennootschap heeft tot doel:

* Exploitatie en de uitbating van een bevoorradingsstation voor brandstoffen (inclusief LPG) voor auto's en; motorrijwielen en dit in de meest uitgebreide zin van het woord;

* Hartdel in motoroliën en dit in de meest uitgebreide zin van het woord;

* Uitbating en exploitatie van een tankshop en dit in de meest uitgebreide zin van het woord;

* Uitbating en exploitatie van dagbladhandel en aanhorigheden;

i * Kleinhandel in het algemeen en dit in de meest uitgebreide zin;

* Car Wash; * Depot voor lotto, loterij.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter beperking. De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en alle hoegenaamde handelingen mogen stellen dief rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie ervan begunstigen. Eveneens; kan zij een belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse of buitenlandse onderneming.

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten toestaan,: hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere Algemene; Vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van de voorschriften van artikel 287 I! W. ven."

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur. KAPITAAL Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100 ) elk, in ; geld onderschreven.

Inschrijving in geld

Op het gehele maatschappelijk kapitaal werd met contant geld ingeschreven als volgt:

;;1, Pe heer D'Herde Marc, voornoemd sub 1., stort het bedrag van vierduizend driehonderd veertig euro (¬ 4.340,00) op het door hem geplaatste kapitaal van dertienduizend twintig euro (¬ 13.020,00)_ voor; zeventig (70) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100x) elk. 2, De heer D'Herde Ilie'n, voornoemd sub 2., stort het bedrag van duizend achthonderd zestig euroi (¬ 1.860,00) op het door hem geplaatste kapitaal van vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (¬ 5.580,00) voor; dertig (30) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100st8) elk.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Puttekensberg 6

2275 Lille (Wechelderzande)

.595, l/f J

mod 11.1

TOTAAL IN SPECIEN GEPLAATST KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

TOTAAL GESTORT KAPITAAL: zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00)

TOTAAL AANTAL ONVOLSTORTE AANDELEN: honderd (100)

Het bedrag van de nog niet volgestorte in breng door de verschijners bedraagt in totaal twaalfduizend

vierhonderd euro (¬ 12.400), hetzij:

- achtduizend zeshonderd tachtig euro (¬ 8.680,00) nog te volstorten door sub 1;

- drieduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 3.720,00) nog te volstorten door sub 2.

Ban attest:

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij Argenta met nummer BE71 9730 7283 1169 ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D'HERDE", in oprichting, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling, op 28 augustus 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal blijven bewaard.

BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al of niet vennoten.

De zaakVoerder(s) kunnen ieder INDIVIDUEEL in naam van de vennootschap handelen en haar verbinden, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen. Elke zaakvoerder kan eveneens, individueel handelend, in naam van de vennootschap in rechte optreden als eiser of als verweerder.

BENOEMINGEN

De oprichters hebben ais eerste gewone zaakvoerder aangesteld: e heer D'Herde Marc, voornoemd sub 1., en de heer D'Herde Ilie'n, voornoemd sub 2.

Zij werden benoemd voor onbepaalde duur.

BEPALINGEN I.V.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, aangewend overeenkomstig de bestemming die de algemene vergadering eraan zal geven.

BEPALINGEN LV.M. HET VEREFFENINGSSALDO

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het eventuele batig saldo en de goederen die nog in natura aanwezig zijn, zullen naar evenredigheid met het aantel aandelen dat ze bezitten, onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE UIT OEFENING VAN HET STEMRECHT

In de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de algemene vergaderingen.

"Artikel: STEMRECHT; Elk aandeel geeft rechtop één stem."

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar loopt jaarlijks van 01 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar ving aan op de oprichtingsdatum en zal afgesloten worden op 31 december 2013. JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de de laatste maandag van de maand juni van elk jaar om 20.00 uur in de zetel van de vennootschap, op het uur en de plaats in de oproeping medegedeeld. Is de dag waarop de jaarvergadering moet gehouden worden geen werkdag, dan zal ze bijeen komen op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand juni in 2014. BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters stellen bij deze aan als bijzondere lasthebber de commanditaire vennootschap "Vermeiren Accountancy & Tax" te 2990 Wuustwezel, Bredabaan 477 bus 2, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.

V00 Re END UITTREKSEL

Samen hiermede neergelegd: Geassocieerd

*Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

*Banlçattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

 % ,~, a

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
D'HERDE

Adresse
PUTTEKENSBERG 6 2275 WECHELDERZANDE

Code postal : 2275
Localité : Wechelderzande
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande