DI TESTA ROSSA

NV


Dénomination : DI TESTA ROSSA
Forme juridique : NV
N° entreprise : 433.146.372

Publication

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 07.08.2014 14411-0402-015
28/01/2014
ÿþmod 11.1

! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

17 MI 2014

KOOPHANiI tieTURNHOUT

De griffier



III i 11111W.1 V

758fi*





Vc behc

aan

Betç Staal

Ondernemingsnr: 0433,146.372

Benaming (voluit) : Di Testa rossa

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Goorstraat 21

2450 Meerhout

On erwerp akte : NV: Kapitaalverhoging (RV)

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 30; december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze: vennootschap "DI TESTA ROSSA" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

" EERSTE BESLUIT: De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap, dat thans wordt weergegeven in Belgische frank, om te zetten in euro, zodat het kapitaal thans, tweeënzestigduizend tweehonderdeenentwintig euro zevenentwintig cent (¬ 62.221,27) bedraagt en dat het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen met een fractiewaarde, waarbij ieder aandeel: één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigt.

TWEEDE BESLUIT: De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537: WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met negentig procent van het tussentijds dividend, zijnde; vierhonderdvijfentwintigduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 425.250,00) om het kapitaal te brengen van: tweeanzestigduizend tweehonderdeenentwintig euro zevenentwintig cent (¬ 62.221,27) op, vierhanderdzevenentachtigduizend vierhonderdeenenzeventig euro zevenentwintig cent (E 487.471,27) zonder; uitgifte van nieuwe aandelen, wetende dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden; aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De aandeelhouders verklaren dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in speciën van: het netto-bedrag dat werd) ontvangen naar aanleiding van de voormelde uitkering van een tussentijds dividend,; ;£ na afhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing.

De aandeelhouders verklaren dat er onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven zal worden op de kapitaalverhoging, en dat de kapitaalverhoging onmiddellijk volledig wordt volgestort.

Alle aandeelhouders, elk individueel, verklaren gebruik te maken van hun voorkeurrecht tot inschrijving op de kapitaalverhoging.

i; Zijn vervolgens tussengekomen, alle aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en die verklaren dat ze wensen in te schrijven op de kapitaalverhoging van deze vennootschap onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten: (a) de heer: Koenraad Colman, aandeelhouder, voor een bedrag van tweehonderdzesentwintigduizend achthonderd euro (¬ i 226.800,00); (b) mevrouw Kristel Berghmans, aandeelhouder, voor een bedrag van negenennegentigduizend: tweehonderdvijfentwintig euro (¬ 99.225,00); (c) mevrouw Elisabeth Colman, aandeelhouder, voor een bedrag; van negenennegentigduizend tweehonderdvijfentwintig euro (E 99.225,00).

De aandeelhouders sub a) en b) verklaren hierbij een inbreng te hebben gedaan uit het gemeenschappelijk; vermogen, die niet valt onder de handelingen als bedoeld in artikel 1418 B.W.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging onmiddellijk en volledig'werd volstort. De inbrengeii in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere; rekening met nummer BE91 1030 3260 2576 op naam van de vennootschap bij de Crelan bank zoals blijkt uit, een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 27 december 2013.

De aandeelhouders verklaren dat deze gelden voorkomen van de voormelde uitkering van het tussentijds dividend conform artikel 537 WIB, verminderd met de aan de bron ingehouden roerende voorheffing van tien; procent (10%), en dat deze gelden werden gestort op voormelde bijzondere bankrekening.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierhonderdvijfentwintigduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 425.250,00) daadwerkelijk; werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op vierhonderdzevenentachtigduizend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

vierhonderdeenenzeventig euro zevenentwintig cent (¬ 487.471,27), vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) kapitaalaandelen zonder vermelding van de nominale waarde, welke aandelen onmiddellijk en volledig werden volstort,

De aandeelhouders erkennen ieder afzonderlijk volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de voorbije vijf boekjaren, en de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij een latere kapitaalvermindering binnen de termijn van vier of acht jaar, naargelang de vennootschap een kleine vennootschap (art. 15 W. Venn.) is of niet.

DERDE BESLUIT: De algemene vergadering van aandeelhouders beslist het kapitaal te verhogen met tweeduizend vijfhonderdachtentwintig euro drieënzeventig cent (¬ 2.528,73) door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves, om het te brengen van vierhonderdzevenentachtigduizend vierhonderdeenenzeventig euro zevenentwintig cent (¬ 487.471,27) op vierhonderdnegentigduizend euro (¬ 490.000,00).

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Voorbehouden gaan hete Belgisch Staatsblad

VIERDE BESLUIT; De raad van bestuur besliste op verzoek van de aandeelhouders de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam, zoals blijkt uit het thans voorgelegde aandelenregister. De aandelen aan toonder werden zonder waarde verklaard en er werd een aandelenregister aangelegd.

De algemene vergadering beslist thans om de huidige statuten te wijzigen, teneinde deze in overeenstemming te brengen met voormelde omzetting, zoals blijkt uit nagemelde gecoördineerde statuten.

VIJFDE BESLUIT: De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de statuten aan te passen en volledig te herwerken teneinde ze aan te passen aan alle vroeger aangenomen statutenwijzigingen, de voorgaande wijziging(en), en het Wetboek van Vennootschappen, zelfs al zouden hierdoor bijkomende wijzigingen aan de statuten worden aangebracht.

De herwerkte statuten luiden voortaan ais volgt:

NAAM. Dl TESTA ROSSA

VORM. naamloze vennootschap,

ZETEL. 2450 Meerhout, Goorstraat 21

DUUR. Onbepaalde duur,

DOEL. De vennootschap heeft tot doel internationaal consulting, doorvoerhandel, de fabricatie, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van textielwaren, rookwaren, aanstekers, gadgets, publiciteitsartikelen, food en non-food artikelen, concepten, ideeën, nieuwe producten, consulting voor marketing en promotie, immobiliën, alsmede alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of uitbreiden.

De vennootschap heeft tevens tot doel de aankoop, verkoop, herstelling en restauratie, in binnen- en buitenland van siervoorwerpen, sieraden en uurwerken in al hun vormen, in edele of andere metalen, al dan niet voorzien van edelstenen of half-edelstenen,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere door het aannemen van bestuursmandaten erin. Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

KAPITAAL. Het geplaatst kapitaal bedraagt vierhonderdnegentigduizend euro (¬ 490.000,00).

AANDELEN. Het kapitaal is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één /zevenhonderdvijftigste van het kapitaal.

BOEKJAAR. Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

WINSTVERDELING. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering,

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand mei om veertien uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België, vermeld in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BESTUUR-CONTROLE. Raad van bestuur  bevoegdheid De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die is ,samengesteld uit natuurlijke of rechtspersonen, waarvan het aantal door de algemene vergadering wordt"bepaald. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die'nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De raad van bestuur kiest onder zijne leden een voorzitter.

Vergadering van de raad van bestuur De raad van bestuur wordt bijeengeroepen en gehouden op de wijze en overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders of van de afgevaardigde bestuurder. De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

aanwezige bestuurders. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief. De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen, is het voorstel verworpen. Er worden notulen gehouden,

Externe Vertegenwoordigingsmacht. Algemene vertegenwoordiging De raad van bestuur vertegenwoordigt ais college de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de afgevaardigde bestuurder, die alleen optreedt, Vertegenwoordiging van dagelijks bestuur De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die alleen optreden, en directeur worden genoemd. Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken. Vaste vertegenwoordiger Wanneer de vennootschap de functie uitoefent van bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt ze vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht in haar naam en voor haar rekening, Deze vaste vertegenwoordiger wordt benoemd onder haar bestuurders, aandeelhouders, of werknemers.

Controle Zolang de vennootschap niet verplicht is een commissaris te benoemen heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

ZESDE BESLUIT De vergadering aanvaardt het ontslag van de hierna bestuurders en verleent kwijting voor het gevoerde beleid: de heer Koenraad COLMAN, mevrouw Kristel BERGHMANS, mevrouw Elisabeth COLMAN. Voor zover dit nodig zou zijn worden al de handelingen bekrachtigd die in het verleden door de bestuurder werden gesteld.

De vergadering besluit tot bestuurders te benoemen met onmiddellijke ingang vanaf heden tot en met de gewone algemene vergadering te houden in 2019: de heer Koenraad COLMAN, mevrouw Kristel BERGHMANS, mevrouw Elisabeth COLMAN.

Onmiddellijk hierna is de raad van bestuur bijeengekomen en is ze overgegaan tot de benoeming van de afgevaardigd bestuurder en de vaste vertegenwoordiger. Tot afgevaardigd bestuurder en vaste vertegenwoordiger wordt benoemd: de heer Koenraad Colman. Allen aanwezig, die uitdrukkelijk verklaren hun mandaat te aanvaarden. Het mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ZEVENDE BESLUIT: De algemene vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien prooent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake. De algemene vergadering en de raad van bestuur geven bij deze bijzondere volmacht aan Luc Van Looy, accountant, kantoorhoudende te 2450 Meerhout, Goorstrast 21, evenals aan zijn medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten.

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

b i uden

aan hef

Belgisch

Staatsblad

03/01/2014
ÿþMod Word ii.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I111111111,1.11,1,111111111111111111

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 0 DEC. 2013

KOCfflitfêNIDEL TURNHOUT

De griffier

Ondernemingsnr : 0433.146.372

Benaming

(voluit) : Di Testa Rossa

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Geelsebaan 67, 2460 Kasterlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijke zetel

Ingevolge de beslissing van de raad van bestuur wordt de maatschappelijke zetel per 01 december 2013 verplaatst naar: Goorstraat 21, 2450 Meerhout.

Voor echt verklaard, 1 december 2013 Voor éérisluitend afsohrift

Gedelegeerd bestuurder

Koen Colman

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

21/06/2013
ÿþNEERGELEGD

GRIFFIE PECHTBANK VAN

12 mi 2,;3

KOOPHANDEL TURNHOUT

(,rift re griffier

na neerlegging ter griffie y

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : 0433.146.372

Benaming

(voluit) : DI TESTA ROSSA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Geelsebaan 67, 2460 KASTERLEE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Gewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap d.d. 10 mei 2013 blijkt dat

De Raad van Bestuur beslist heeft mevrouw Elisabeth COLMAN, wonende te 2400 MOL, Ringlaan 34 met rijksregisternummer 94.03.11-448-53 aan te stellen als bestuurder. Voor een periode van 3 jaar tot aan de Algemene Vergadering van 2016,

Koenraad COLMAN

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 17.05.2013 13125-0246-013
30/07/2012 : KO120897
15/05/2012 : KO120897
28/11/2011 : KO120897
03/06/2011 : KO120897
17/06/2010 : KO120897
09/06/2010 : KO120897
29/05/2009 : KO120897
21/05/2008 : KO120897
11/06/2007 : KO120897
06/06/2005 : KO120897
20/09/2004 : KO120897
01/06/2004 : KO120897
24/05/2004 : KO120897
04/06/2003 : KO120897
02/06/2001 : KO120897
17/06/2000 : KO120897
01/01/1997 : KO120897
17/01/1995 : KO120897
01/01/1993 : KO120897
01/01/1992 : KO120897
13/04/1990 : KO120897
05/01/1989 : GE153327
10/02/1988 : KO114640

Coordonnées
DI TESTA ROSSA

Adresse
GOORSTRAAT 21 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande