DIABO INTERNATIONAL CONSULTING & INVESTMENTS

Société en commandite simple


Dénomination : DIABO INTERNATIONAL CONSULTING & INVESTMENTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 500.948.481

Publication

27/11/2013
ÿþC -

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A 11,1,1M111 iR

Neergelegd ter griffie vrt de Rerhthunk~ van Koophandel te Aritwerpen: op

Griffie 1 5 NOV 2013

Ondernerningsnr : 0500.948.481

Benaming

(voluit) : DIABO INTERNATIONAL CONSULTING & INVESTMENTS

(verkort) : DICI

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2018 ANTWERPEN, Hoveniersstraat 55 bus 94. (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel van de Bijzondere Algemene vergadering van 04/11/2013, die bestaat uit de aanwezigheid van beherend vennoot THIJS Hannah en nieuwe zaakvoerder NUYTS Kim,

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van de zaakvoerder dat werd ingediend door THIJS Hannah, 84.10.13 432-42. Dit ontslag gaat in op 15 november 2013. Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

De algemene vergadering beslist als nieuwe en enige zaakvoerder te benoemen: NUYTS Kim, 78.08.08 588-90. Haar mandaat gaat in op 15 november 2013 en heeft een onbepaalde duur.

NUYTS Kim

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/12/2012
ÿþ s Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bef ae Be Sta I~WV~IVNIIWINVVINIIV~IMIN MONITEU BELkpgelegd ter griffie von de Rechtbank van Koophandel ta Antwerpen, op

03 -12 " 2012 2 1 Ki1U. 212

BELGISCH S Griffie





Ondernerningsnr: OSbo, 3 VI

Benaming

(voluit) : DIABO INTERNATIONAL CONSULTING & INVESTMENTS (verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2018 ANTWERPEN, Hoveniersstraat, 55

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Heden, donderdag 15 oktober 2012, zijn samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Als beherend vennoot, de CONSULTING & INVESTMENT UK Ltd., gevestigd te 85, Northfield Avenue, London W5 4UB, en hierbij vertegenwoordigd door de genaamde THIJS, Hannah (N.N. 84.10.13-432.42),

Als stille vennoot, DIABO (Ond nummer 0881.131.766), gevestigd te 2018 ANTWERPEN, Hoveniersstraat, 55 en hierbij vertegenwoordigd door de genaamde BOGAERT, Catherine, (N.N. 70.04.10-578.38).

De vennootschap wordt opgericht onder de naam DIABO INTERNATIONAL CONSULTING & INVESTMENT met maatschappelijke zetel te 2018 ANTWERPEN, Hoveniersstraat, 55 Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op vijftienduizend EUR (¬ 15.000,00) en vertegenwoordigd door 150 aandelen zonder nominale waarde.

De beherend vennoot verricht een inbreng van tienduizend EUR (¬ 10.000,00) waarvoor hij honderd aandelen zonder nominale waarde ontvangt. De beherend vennoot is hoofdelijk een onbeperkt aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap.

De stille vennoot verricht een inbreng van vijfduizend EUR (¬ 5.000,00) waarvoor hij vijftig aandelen zonder nominale waarde ontvangt, De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in ten belope van zijn inbreng in de vennootschap.

De vennootschap beschikt aldus over een vermogen van vijftienduizend EUR (¬ 15.000,00).

De vennootschap heeft als doel:

in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening,

Het aankopen, verkopen, in- en uitvoeren, de transit, het bewerken of laten bewerken en verwerken, het overdragen of op een andere wijze beschikken over en het handeldrijven in diamant, juwelen en fantasiejuwelen, in het groot en in het klein, zonder dat deze opsomming beperkend zij, het uitbaten van een werkplaats voor de bewerking van diamant, juwelen en fantasiejuwelen.

De organisatie en de financiering van projecten aangaande of rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdende met hernieuwbare en niet-hernieuwbare energie.

De organisatie en de financiering van projecten aangaande of rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdende met roerende en onroerende goederen,

De vennootschap zal door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving en om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreekse of onrechtstreeks, geheel, of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zcuden zijn er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of uit te breiden.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van de Vennootschappen, alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

De leiding van de vennootschap berust bij één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten,

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nuttig is of kan zijn om het maatschappelijk doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk kalenderjaar.

Ieder jaar zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

In afwijking van deze regel begint het eerste boekjaar op datum van de neerlegging van het uittreksel van de

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel om te eindigen op 31 december van

dit kalenderjaar.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van alle vennoten wordt vereist.

De verliezen zullen onder de vennoten worden verdeeld volgens dezelfde verhouding ais hun inbreng met dien verstande dat de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng kan overtreffen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op 20 januari om 14.00 uur op de maatschappelijke zetel, of wanneer die dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De genaamde THIJS, Hannah (N.N. 84.10.13-432.42), ingeschreven te 2018 ANTWERPEN, Plantin en Moretuslei, 2 wordt aangeduid als zaakvoerder, voor een periode van onbepaalde duur. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Als beherend vennoot: CONSULTING & INVESTMENT UK Ltd., vertegenwoordigd door ,

THIJS, Hannah (N.N. 84.10.13 432 -42)

,-.\ahod& tazIkuieDe_ciieL

Als stille vennoot, de genaamde BOGAERT, Cafserina (N.N. 70.04.10-578.38 )

Hierbij de gelijktijdig neergelegde oprichtingsakte,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-..phojden aan het Belgisgh. Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DIABO INTERNATIONAL CONSULTING & INVESTMEN…

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 55 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande