DIAMEX MANUFACTURING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIAMEX MANUFACTURING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 404.947.680

Publication

08/07/2014 : AN128948
22/07/2014
ÿþrwaWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste btz. van L ka vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de per o(o)n(nn) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

11111

140859

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 1 0 JUL 201;

Griffie

Ondernemingsnr : 0404.947.680

Benaming

(voluit) : DIAMEX MANUFACTURING

r vel.nit)

Rechtworin : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOVENIERSSTRAAT 53 BUS 29  2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTSLAG BESTUURDER  HERBENOEMING COMMISSARIS

Uit het verslag van de Algemene Vergadering d.d. 2710612014, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat::

Werd beslist het ontslag van mevrouw Lydia Van Alsenoy als bestuurder te aanvaarden met ingang vanaf heden;

Met eenparigheid van stemmen werd beslist om de BVBA Figurad Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door mevrouw Ann Van Vlaenderen te herbenoemen als commissaris voor een periode van 3 jaar tot de Algemene Vergadering in 2017.

De heer Claude Beller

Gedelegeerd bestuurder

16/10/2014
ÿþ hies Word11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111MMOIS

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

06 OKT, 2014

afcleiina.AnDiverpen

zinme

,



Ondernemingsnr : 0404.947.680

Benaming

(voluit): DIAMEX MANUFACTERING

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 53 bus 29

(volledig adres)

Onderwerp akte: OMZETTING NAAMLOZE VENNOOTSCHAP IN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Het blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, opgemaakt door notaris Dirk Cuypers te Antwerpen op 29 september 2014, nog te registreren, dat onder meer dat volgende beslissingen werden genomen

I. De vergadering beslist om de 330 aandelen die door de vennootschap worden aangehouden tengevolge van de inkoop van eigen aandelen te vernietigen.

Ingevolge de inkoop van de eigen aandelen werd er overeenkomstig artikel 623 van het Wetboek van vennootschappen een onbeschikbare reserve aangelegd van 330.000 US Dollar.

Gelet op het voorgaande wordt door de vernietiging van de 330 eigen aandelen het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap nog slechts vertegenwoordigd door 3.798 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die leder 1/3.798e van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 5 van de statuten zal overeenkomstig voormelde beslissing vanaf 29 september 2014 luiden als volgt:

"Artikel 5. Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen tweehonderd eenendertigduizend tweehonderdentwee komma eenentachtig (2.231.202,81) US Dollar, en is vertegenwoordigd door 3.798 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder 1/3.798e van het kapitaal vertegenwoordigen."

De vergadering ontslaat met eenparigheid de ondergetekende notaris voorlezing te geven van:

a). het bijzonder verslag opgesteld op 25 augustus laatst door de raad van bestuur waarin het voorstel tot omzetting wordt toegelicht, aan welk verslag voormelde staat van activa en passive afgesloten op 30 juni laatst, is gehecht.

b). het controleverslag opgesteld op 23 september 2014 laatst door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN" te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, hier vertegenwoordigd door mevrouw Ann Van Vlaenderen, commissaris van de vennootschap, over de voormelde staat van activa en passive, en waarvan de besluiten luiden als volgt;

"in het kader van de procedure voor omzetting voorzien door artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen heeft de raad van bestuur van DIAMEX MANUFACTURING NV, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Floventersstraat 53 bus 29 en met ondernemingsnummer BE 0404.947.680  RPR Antwerpen, ons aangesteld om verslag uit te brengen over de staat van activa en passive die werd afgesloten op 30 juni 2014.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive afgesloten op 30 juni 2014 die de raad van bestuur van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Op basis van onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad. Het netto actief volgens de staat van activa en passive per 30 juni 2014 bedraagt 2.762.600,37 USD, wat 531.397,56 USD groter is dan het maatschappelijk kapitaal van 2.231.202,81 USD, en hetgeen hoger is dan het minimumkapitaal van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Omwille van de eigenheld van de verhandelde goederen en de gebruikelijke handelspraktijken (consignatie) kunnen we met de traditionele auditmethodes onvoldoende zekerheid verwerven omtrent de kwantiteit en de waardering van de in de staat van actief en passief opgenomen voorraad. Inzake de waardering van de voorraad dienen wij te steunen op de deskundigheid van het bestuursorgaan, aangezien wij niet over deze technische kennis beschikken en de waardering niet door een extern expert werd geverifieerd. Wij maken aldus

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

een voorbehoud met betrekking tot de waarde van de goederenvoorraad welke in de staat van actief en passief werd opgenomen voor een bedrag van 13.732.589,41 USD."

De aandeelhouders hier allen aanwezig erkennen in het bezit te zijn gesteld van voormelde verslagen en staat van activa en passive, alsmede van het ontwerp van statutenwijziging, en hiervan kennis te hebben genomen, en zij verklaren uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten van toezending van gemelde verslagen zoals voorgeschreven door artikel 535 en 779 van het Wetboek van vennootschappen.

Een exemplaar van deze verslagen en van de staat van activa en passive zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, samen met de uitgifte van onderhavig verslagschrift.

c) Vervolgens besluit de vergadering om de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen met behoud van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde als deze die voorkomen op de staat van activa en passive van de oorspronkelijke vennootschap, zo ook aile activa en passive, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid mag het nummer 0404.947.680, waaronder de naamloze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, behouden.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passive van de oorspronkelijke vennootschap, vastgesteld op 30 juni 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de jaarrekening.

III. De vergadering beslist dat de jaarlijkse gewone algemene vergadering die op de laatste vrijdag van de maand juni wordt gehouden, telkens zal aanvangen om 11.00 uur.

IV. De vergadering stelt bij toepassing van artikel 782 van het Wetboek van vennootschappen vast dat het doel ongewijzigd blijft, en beslist  rekening houdend met de hiervoor genomen beslissingen - de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te stellen zoals hierna volgt:

"I. Rechtsvorm naam - duur - zetel doel

De handelsvennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en draagt de naam "DIAMEX MANUFACTERING".

Deze naam moet steeds - op aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken al dan niet In elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap  vermeld worden, evenals de woorden 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' of het letterwoord 'BVBA'.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 53 bus 29, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersorienregister ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord rechtspersonenregister of de afkorting 'RPR' gevolg door de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, en het ondernemingsnummer moeten steeds voorkomen op de stukken uitgaande van de vennootschap waarvan sprake in artikel 1 van de statuten.

Hij kan zonder statutenwijziging door de zaakvoerder(s) worden overgeplaatst naar iedere andere gemeente in het Nederlands- en tweetalig taalgebied, en wordt door zijn zorgen bekendgemaakt in de bijlagen Bij het Belgisch Staatsblad.

Verder kan de vennootschap door beslissing van de zaakvoerder(s) zowel in het binnen- als in het buitenland bijhuizen, bestuurlijke zetels, kantoren en agentschappen oprichten, mits inachtneming van de taalwetgeving en hetgeen hieromtrent is geregeld in het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap heeft als doel:

De vennootschap heeft tot doel: de aankoop, de verkoop, de bewerking, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van ruwe en geslepen diamant, alla edelstenen en aanverwante artikelen. De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die van aard zijn haar doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij zal rechtstreeks of onrechtstreeks belangen mogen nemen in aile ondernemingen, die een zelfde of aanverwante doelstelling hebben.

Il. Kapitaal  aandelen

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen tweehonderd eenendertigduizend tweehonderdentwee komma eenentachtig (2.231.202,81) US Dollar, en Is vertegenwoordigd door 3.798 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder 1/3.798e van het kapitaal vertegenwoordigen.

III. Bestuur - Vertegenwoordiging  Controle

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan nlet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerder of, bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon

Elke benoeming evenals ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, bestemd om te worden bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en tot wijziging van de inschrijving in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en In rechte, Zo er twee of meer zaakvoerders zijn vertegenwoordigen zij leder afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen, waaronder de handelingen van dagelijks bestuur, zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Het lid van een college van zaakvoerders, dat, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtefijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de bepalingen zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tege-ilijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrilisrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar.

Zolang de vennootschap daartoe wettelijk niet verplicht is, zal geen commissaris benoemd worden; iedere vennoot heeft dan de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

IV. Algemene vergadering  .

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om elf uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

V. inventaris - Jaarrekening - Reserve  Winstverdeling

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag (voor zover dit wettelijk verplicht Is), het alles zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De zaakvoerders leggen binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van vennootschappen genoemde documenten, neer bij de Nationale Bank van België.

Indien de jaarrekening niet binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar is voorgelegd aan de algemene vergadering of indien de jaarrekening niet is neergelegd zoals hoger bepaald, wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht voort te vloeien uit dit verzuim.

Wat betreft de kwijting van de zaakvoerders zijn voor- en tegenstemmen per naam te notuleren.

Van de nettowinst wordt vijf procent vooraf genomen voor de vorming van het wettelijke reservefonds, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Hat saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering."

V. De vergadering neemt kennis van het ontslag van de 2 bestuurders, met name:

1) de heer BELLER Michel, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Groenenborgerlaan 129.

2) de heer SELLER Claude Frédérique, wonende te 2020 Antwerpen, Della Faillelaan 45.

Met ingang van 29 september 2014, en verleent hen algehele kwijting voor de uitoefening van hun mandaat, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar.

VI, De vergadering benoemt voor onbepaalde duur met ingang van 29 september 2014 tot niet-statutaire zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid : 1) de heer BELLER Michel en 2) de heer BELLER Claude, belden voornoemd.

VII. De vergadering stelt vast dat bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, en Ingevolge te goeder trouw verrichte schattingen, ook na de omzetting een commissaris in de vennootschap moet worden aangesteld, en beslist tot commissaris te benoemen tot de algemene vergadering in 2017:

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN" te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door mùevrouw Ann Van Vlaenderen,

Onderhandse volmachten:

fi

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- door de heer BELLER Claude Frédérique, voornoemd, houder van 1.044 aandelen, werd volmacht' gegeven aan de heer Beller Michel, voornoemd, om hem te vertegenwoordigen op deze vergadering.

- door de heer WOHLSTEIN Joshua EU, wonende te CA 94116 San Francisco, 2156 Funston Avenue, Verenigde Staten, houder van 1.710 aandelen, werd volmacht gegeven aan de heer Beller Michel, en de heer Beller Claude, beiden voornoemd, om hem te vertegenwoordigen op deze vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Dirk Cuypers

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift, verslagen en volmachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/10/2014
ÿþ1

Mod Word 11.1

Ilfel 1, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIMMOTegl

RuchtbanK %,an kobloIrandel

Antwerpen

22 OKT. 201

afdeling Antwerpen

Grîrrie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0404.947.680

Benaming

(voluit) : DIAMEX MANUFACTÉRING

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel : 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 53 bus 29

(volledig adres)

Onderwerp akte RECHTZETTING

Het blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, opgemaakt door notaris Dirk Cuypers te Antwerpen op 29 september 2014, waarvan het ontledend uittreksel werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 6 oktober 2014, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 oktober 2014, onder nummer 14189552, dat:

De naam van de vennootschap overal verkeerd werd vermeld in het uittreksel.

De juiste naam van de vennootschap is "DIAMEX MANUFACTURING",

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Dirk Cuypers

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift.

k-1. Cuf.s Tbv 6 A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/12/2013 : AN128948
11/07/2013 : AN128948
21/01/2013 : AN128948
18/01/2013 : AN128948
02/08/2012 : AN128948
15/02/2012 : AN128948
07/10/2011 : AN128948
02/08/2011 : AN128948
02/09/2010 : AN128948
18/08/2010 : AN128948
02/08/2010 : AN128948
16/07/2010 : AN128948
04/11/2009 : AN128948
08/09/2009 : AN128948
02/07/2009 : AN128948
01/10/2008 : AN128948
12/06/2008 : AN128948
10/06/2008 : AN128948
05/06/2008 : AN128948
29/05/2008 : AN128948
05/07/2007 : AN128948
05/07/2007 : AN128948
08/09/2006 : AN128948
17/02/2006 : AN128948
14/12/2005 : AN128948
07/07/2005 : AN128948
23/06/2005 : AN128948
20/10/2004 : AN128948
28/05/2004 : AN128948
02/04/2004 : AN128948
22/03/2004 : AN128948
09/12/2003 : AN128948
28/08/2003 : AN128948
21/05/2003 : AN128948
20/07/2002 : AN128948
09/10/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.08.2015, NGL 01.10.2015 15641-0139-038
22/05/2002 : AN128948
14/05/2002 : AN128948
19/02/2002 : AN128948
30/05/2000 : AN128948
12/04/2000 : AN128948
10/10/1997 : AN128948
10/10/1997 : AN128948
01/01/1997 : AN128948
01/01/1993 : AN128948
01/01/1992 : AN128948
13/04/1990 : AN128948
25/01/1989 : AN128948
25/01/1989 : AN128948
01/01/1989 : AN128948
01/01/1988 : AN128948
04/04/1987 : AN128948
31/03/1987 : AN128948
01/01/1986 : AN128948

Coordonnées
DIAMEX MANUFACTURING

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 53, BUS 29 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande