DIBE INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : DIBE INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 598.790.106

Publication

03/03/2015
ÿþt

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : NIJVEN 16 - 2890 SINT-AMANDS

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd. 11 februari 2015

Heden, 11 februari tweeduizend en vijftien, zijn bijeengekomen voor het oprichten van een gewone commanditaire vennootschap (Comm.V.)

1. de heer Albert Peeters wonende te 2890 Sint-Amands, Nijven 16 -- geboren te Bornem op 7/11/1953  echtgenoot van mevrouw Diane Lambrechts -- NN 53.11.07-257.44  van Belgische nationaliteit ;

2, mevrouw Diane Lambrechts , wonende te 2890 Sint-Amands, Nijven 16 -- geboren te Willebroek op 11/02/1954  echtgenote van de heer Albert PEETERS  NN 54.02.11-300.33  van Belgische nationaliteit ;

3, de heer Raf Peeters, wonende te 2870 Puurs, Hoek ten Eiken 10  geboren te Bornem op 30/01/1982  ongehuwd NN 82.01.30-035.18  van Belgische nationaliteit

Vennoot genoemd onder nummer 1 en 2, zijn de beherende vennoten: zij zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Vennoot genoemd onder nummer 3 is de stille vennoot hij is geldschieter en is slechts aansprakelijk voor zijn inbreng.

De gewone commanditaire vennootschap, afgekort Comm.V., welke bij onderhavige onderhandse akte wordt opgericht, wordt beheerst door de volgende regels :

AFDELING I. - Benaming - Zetel - Doel - Duur.

Artikel 1.

De naam waaronder de vennootschap wordt opgericht luidt : DIBE INVEST

Artikel 2.

Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 2890 Sint-Amands -- Nijven 16

Hij kan worden verplaatst bij beslissing van de zaakvoerder(s).

Bij beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap exploitatiezetels oprichten op andere plaatsen in

België.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel :

- het nemen van participaties In andere ondernemingen, ongeacht hun aard of doel ;

- het vervullen van mandaten in en het voeren van management over andere ondernemingen, ongeacht hun

aard of doel ;

- het beleggen in en het voor eigen rekening verhuren van onroerende goederen ;

- het meer algemeen het voor eigen rekening aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren,

bouwen, verhuren, onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld ;

NEERGELEGD

i 9 -02- 2015

i = ".}-i 3't3ANliv ONrrtr- ;DEL

AivTWERpEN, attd.VECf«l;!-EN

IIlIbIE~IIIIVII II IVU ININI

*15033197'

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

DIBE INVEST

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang van heden.

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de vennoten.

AFDELING li. - Kapitaal - Aandelen Aansprakelijkheid.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal Is vastgesteld op 10.000,00 euro (tienduizend euro).

Artikel 6.

Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld uit 100 (honderd) aandelen op naam van 100 euro (honderd euro) elk.

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, die het recht heeft, ingeval van onverdeeldheid, de uitoefening der aan deze aandelen verbonden rechten op te schorten tot één der medeeigenaars ten overstaan van de vennootschap als eigenaar ervan is aangeduid.

AFDELING IV, - Bestuur,

Artikel 16.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), vennoot of niet, die benoemd

worden door de algemene vergadering van de vennoten voor de duur door haar te bepalen.

Zij kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet,

Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, de heer Albert Peeters voornoemd.

Artikel 17,

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering van de vennoten er

anders over beslist.

Artikel 18.

De zaakvoerder(s) Is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd

Zo kan hij, onder meer

Alle sommen en waarden ontvangen. Alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en met hypotheek bezwaren, Leningen met hypothecaire en andere waarborgen opnemen, met uitzondering van obligatieleningen. Leningen toestaan, aile borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning aanvaarden; verzaken aan alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrechten, hypotheken, doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, randmeldingen, verzet of beslag, vrijstellen van ambtshalve te nemen inschrijvingen; betalingen met of zonder subrogatie doen of toestaan; in alle gevallen afstand doen, verzaken of bewilligen, zelfs dadingen aangaan, beroep doen op scheidsgerecht en scheidsrechterlijke bedingen aanvaarden, gebeurlijke teruggaven toekennen. Personeel In dienst nemen, schorsen of ontzetten, hun bevoegdheid en hun bezoldiging bepalen. Deze opsomming is niet beperkend.

Artikel 19,

De zaakvoerder(s) mag bepaalde bevoegdheden bij volmacht delegeren aan derden.

Artikel 20.

Voor alle akten en handelingen, al dan niet gerechtelijk, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door de zaakvoerder(s) zonder dat de voorafgaande beslissing van de vennoten dient voorgelegd te worden.

AFDELING V. - Algemene Vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 21.

De algemene vergadering groepeert alle vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen, binnen zes maanden volgend op het afsluiten van de rekeningen, op de plaats, datum en uur door de zaakvoerder(s) vastgesteld.

AFDELING VI. - Maatschappelijk dienstjaar - Balans.

Artikel 29.

Het maatschappelijk dienstjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar,

Artikel 30.

Bij het einde van ieder maatschappelijk dienstjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris en een toestand, bestaande uit de balans en de resultatenrekening, opgemaakt die aan de algemene vergadering ter goedkeuring dient te warden voorgelegd. Zij lichten de toestand van de vennootschap mondeling of schriftelijk toe.

Na bespreking van de toestand van de vennootschap spreekt de algemene vergadering zich uit over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting over het door hen uitgeoefende mandaat,

AFDELING VII. - Verdeling van de winst.

Artikel 31.

Over het batig saldo van het dienstjaar wordt beslist door de algemene vergadering van de vennoten welke

beslist met gewone meerderheid van stemmen.

AFDELING VIII. - Ontbinding - Vereffening.

Artikel 32.

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering genomen volgens de voorwaarden voorzien voor de statutenwijziging.

In al de gevallen duidt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, de wijze van vereffening en de vergoeding die hun toekomt.

Zolang er geen vereffenaars aangesteld zijn, is de zaakvoerder(s) van rechtswege met de vereffening belast.

AFDELING X. - Overgangsbepalingen.

De aandelen zijn onderschreven als volgt:

1. de heer Albert Peeters, voornoemd schrijft in op vijventwintig (25) aandelen, zijnde voor een bedrag van tweeduizend vijfhonderd euro (2.500,00 euro);

2. mevrouw Diane Lambrechts, voornoemd schrijft in op vijventwintig (25) aandelen, zijnde voor een bedrag van tweeduizend vijfhonderd euro (2.500,00 euro);

3. de heer Raf Peeters, voornoemd schrijft in op vijftig (50) aandelen, zijnde voor een bedrag van vijfduizend euro (5.000,00 euro);

Alle aandeelhouders volstorten onmiddellijk hun deel in het kapitaal, zodat het volstort kapitaal van de vennootschap vanaf heden tienduizend euro (10.000,00 euro) bedraagt.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend en vijftien.

Benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering beslist momenteel geen andere zaakvoerder te benoemen dan de heer Albert

Peeters die in de statuten als dusdanig is benoemd.

Bekrachtiging van verbintenissen, aangegaan namens de vennootschap in oprichting (artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen)

De vennoten bekrachtigen hierbij uitdrukkelijk alle opdrachten en verbintenissen die door de beherende vennoot zouden zijn aanvaard of aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting.

Volmacht

De ondergetekenden stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, VERHEYDEN, VAN HASSEL & PARTNERS, Frans van Dunlaan 25, 2610 Wilrijk, en haar aangestelden en lasthebbers, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Aldus opgemaakt en ondertekend te 2890 Sint  Amands (deelgemeente Oppuurs) op 11 februari 2015 in drie originele exemplaren, waarvan iedere ondertekenaar dezer erkent één exemplaar te hebben ontvangen. Buiten de originele exemplaren worden vier afschriften ondertekend.

Tegeluk neergeled: oprichtingsakte dd. 11/0212015

~ Albert Peeters

d1D zaakvoerder

~

~.

e

..,

e

(.4

0

0

et

e

Up dl., Luik YL'flflrA'Itl1 LAI ,,IL iµlr,ll,;1..1i 1.1 . 1i1 1

ll_f,tl, ~~r ,.rI `n .1 1t.' I ~~ ~~ ~r l l'L '+- :11 1y,, ~ N

1..1, 1.1,11d,',." .1.

Coordonnées
DIBE INVEST

Adresse
NIJVEN 16 2890 SINT-AMANDS

Code postal : 2890
Localité : SINT-AMANDS
Commune : SINT-AMANDS
Province : Anvers
Région : Région flamande