DIDIER DE CHAFFOY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIDIER DE CHAFFOY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.675.414

Publication

03/10/2014
ÿþmod 41.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





J





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 4 SEP. 2014

afdeling Açtin

Ondememingsnr : 0897.675.414

Benaming (voluit) : DIDIER de CHAFFOY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schriek 298

2180 Antwerpen (Ekeren)

Onderwerp akte :Vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling  ontslag  kwijting  sluiting der vereffening

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Louis Dierckx, notaris te Turnhout op 8 september 2014, eerstdaags te registreren:

BLIJKT DAT:

1) De vergadering heeft beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de .mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van negentien maart tweeduizend en twaalf tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, voor de ontbinding` en vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIDIER .de CHAFFOY" met zetel te 2180 Antwerpen, Schriek 298.

:2) De voorzitter heeft het verslag van de zaakvoerder voorgelezen. Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 4 augustus 2014. De vergadering heeft vervolgens het verslag, opgesteld door `Van den Keybus -- Van der Jeught, BVBA, kantoorhoudend te 2018 Antwerpen, Montebellostraat 27, vertegenwoordigd door de heer Eric Van der Jeught, bedrijfsrevisor, over de staat van activa en passiva, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder onderzocht.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen. 3) De vergadering heeft beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen tot' ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende'; voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3, alle aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181, § 1, derde lid, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

5 de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

" Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden tegenover derden zijn luidens de staat van, activa en passiva en na er zich van vergewist te hebben  op grond van een verklaring :van de zaakvoerder - dat er geen andere schulden zijn bijgekomen tussen de datum van de staat van activa en passiva en vandaag, beslist de vergadering met éénparigheid van"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te Vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-r r mod 11.1

r

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

stemmen tot de ontbinding van de Vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar,

'De vergadering heeft eveneens beslist dat de vorderingen van de Vennootschap, in het bijzonder, doch niet uitsluitend, de vorderingen lastens de fiscale en sociale administraties teruggenomen en overgedragen worden aan de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit welke aldus gerechtigd zullen zijn om gezegde vorderingen ten persoonlijke titel te laten gelden

Bij gebreke aan benoeming van vereffenaars, zal het bestuursorgaan ten aanzien van' derden als vereffenaar worden beschouwd, bij toepassing van artikel 185 W, Venn.

Het verdelingsplan met berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening werd goedgekeurd.

4) De vergadering heeft beslist om over te gaan tot onmiddellijke sluiting van de ' vereffening naar aanleiding waarvan het resterend actief wordt teruggenomen door de vennoten, hier aanwezig, in verhouding tot hun aandelenbezit. De vergadering stelt vast dat de vennootschap definitief ophoudt te bestaan.

.5) De vergadering heeft het ontslag van de zaakvoerder aanvaard en heeft haar kwijting

verleend, na kennis te hebben genomen van de verkorte jaarrekening sedert de afsluiting ;van het laatste boekjaar tot ,heden, die zij heeft goedgekeurd na het verslag van de

zaakvoerder hierover gehoord te hebben.

6) De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd worden te 2180 t Antwerpen, Schriek 298, waar ze gedurende ten minste vijf jaar zullen bewaard worden. De vergadering heeft vastgesteld dat er geen behoefte is aan het opmaken van bijzondere vereffeningsrekeningen en zodoende ook geen reden is om gebruik te maken van het `recht voorzien bij artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen om zich te dien einde te laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant,

De vergadering heeft beslist om aan de heer Didier de Chaffoy de Courcelles voornoemd volmacht te verlenen op de bankrekening(en) en in voorkomend geval consignatierekeningen van de Vennootschap teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten en de geconsigneerde schulden aan derden uit te betalen, en in voorkomend geval deze bankrekeningen later af te sluiten..

'De heer Didier de Chaffoy de Courcelles, enige aandeelhouder, heeft mevrouw Els Veldeman gevrijwaard tegen alle aansprakelijkheidsvorderingen dit tegen haar zouden kunnen worden ingesteld in haar hoedanigheid van voormalige zaakvoerder van de vennootschap, bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen beschouwd als vereffenaar, ten gevolge van mogelijke doch op heden niet gekende vorderingen die derden nog zouden hebben tegen de vennootschap na de sluiting van de, vereffening gedurende een periode van vijf jaar na de bekendmaking van deze sluiting.

7) De vergadering heeft beslist om bijzondere volmacht te verlenen aan Acts Accountants & Belastingconsulenten", met zetel te 2380 Raveis, Grote Baan 201 met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde:

a) Alle formaliteiten met betrekking tot de sluiting van de vereffening te vervullen, in het bijzonder voor de doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap bij het Rechtspersonen-register van de Kruispuntbank van Ondernemingen en desgevallend bij de BTW-administratie alsmede alle eventuele andere vergunningsnummers te laten schrappen:

b) het register van aandelen buiten gebruik stellen door op alle gebruikte bladzijden op

duidelijk en niet verwijderbare wijze de melding "geannuleerd" aan te brengen;

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Louis Dierckx, notaris

Bijgevoegde stukken :

Een expeditie van de akte van oprichting dd. 8 september 2014

- Een verslag van de revisor de dato 22 augustus 2014

- Een verslag van de zaakvoerder de dato 22 augustus 2014

- Gecoördineerde statuten de dato 11 september 2014





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2013
ÿþMod Word 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Neergelegd ter nrtffi8 van de Rerhlhank van Koophanddi .a Antwerpen, op

10 JU .12013

Griffie

Voor- r

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0897.675.414

Benaming

(voluit) : Didier de Chaffoy

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2180 Ekeren - Schriek 298

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag I Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 december 2012 :

Eerste besluit:

Met ingang van heden, een december tweeduizend en twaalf, wordt het ontslag ais niet-statutaire

zaakvoerder aanvaard van de heer Didier de Chaffoy, voornoemd. Hem wordt kwijting verleend over zijn

mandaat wat automatisch bevestigd zal worden bij goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

Tweede besluit;

Met ingang van heden, een december tweeduizend en twaalf, wordt voor onbepaalde duur tot nieuwe, niet-

statutaire zaakvoerder benoemd mevrouw Veldeman Els, voornoemd, die aanvaardt.

Waar mandaat is onbezoldigd.

Els Veldeman

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 22.08.2012 12426-0372-016
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 07.07.2011 11257-0422-013

Coordonnées
DIDIER DE CHAFFOY

Adresse
SCHRIEK 298 2180 EKEREN(ANTW)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande