DIENSTEN KUNSTCAMPUS DESINGEL

Association sans but lucratif


Dénomination : DIENSTEN KUNSTCAMPUS DESINGEL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 885.778.264

Publication

08/04/2015
ÿþOndernemingsnr : 0885.778.264

Benaming

(voluit) ; Diensten Kunstcampus deSingel

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 155 - 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAARS - VEREFFENING - SLUITING VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 25 maart 2015.

1. Beslissing tot ontbinding van de vennootschap

De vereniging wenst haar activiteiten niet langer uit te voeren, maar zij verkiest deze over te dragen aan Beheer Kunstsite vzw, met maatschappelijke zetel te Jan Van Rijswijcklaan 155, 2018 Antwerpen, RPR Antwerpen  afdeling Antwerpen, ondernemingsnummer 0832.101.434. De vereniging heeft zodoende geen economische bestaansreden meer, zodat het niet verantwoord lijkt om de vereniging nog operationeel te houden. Om deze reden stelt de voorzitter voor om de vereniging te ontbinden.

Re algemene vergadering beslist met unanimiteit om de vereniging op heden te ontbinden.

2. Décharge van beheer en toezicht

De algemene vergadering beslist ook unaniem om de volgende bestuurders kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat als bestuurder tot op heden:

-De heer Michaël Scheck, voorzitter;

-De heer Jerry Aerts, penningmeester;

-De heer Pierre Van Diest, secretaris.

3. Ontslagen leden algemene vergadering

De algemene vergadering beslist vervolgens unaniem om na afronding van de ontbinding/vereffening alle leden van de algemene vergadering te ontslaan en tevens kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat.

4. Aanstellen mandataris formaliteiten

De algemene vergadering beslist unaniem om, overeenkomstig haar statuten:

" de heer Jerry AERTS, wonende te Bonheiden, Romis De Semerpontlaan 13; en

»de heer Pierre VAN D1£ST, wonende te Berchem, Leopold De Vriesstraat 23;

te benoemen als mandatarissen ter afwikkeling van alle wettelijke en overige formaliteiten betreffende de

ontbinding en vereffening. Hun mandaten zijn onbezoldigd.

5. Beëindiging en afsluiting van Diensten Kunstcampus deSingel VZW: praktische aangelegenheden; gelden overmaken aan Beheer Kunstsite vzw - opheffen van de Algemene Vergadering en de Raad van Bestuur in maart 2015.

De algemene vergadering stelt vast dat aile activa inmiddels voorafgaand aan de datum van deze algemene vergadering ten gelde werden gemaakt, zodat er op heden als enige actief cash op de rekening van de vereniging staat.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

F

e

In de bijlagen bij het Beigisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 fi NU 2015

afdetln&aerpen



(

fl11111Wr~w~~~~u~w~i~u

15 51060*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering stelt vast dat de vereniging tevens alle openstaande schulden zoals vermeld in de jaarrekening per 31/12/2014, evenals alle schulden die ontstaan zouden zijn tussen het opmaken van voormelde balans en heden, heeft aangezuiverd. Zodoende heeft de vereniging op heden geen openstaande schulden meer, zodat de algemene vergadering met unanimiteit beslist om de ontbinding en vereffening te laten plaatsvinden in één akte, Er wordt met andere woorden beslist om na de beslissing tot ontbinding en vereffening van de vereniging tot onmiddellijke afsluiting van de vereffening over te gaan.

De kosten verbonden aan de ontbinding en vereffening van de vereniging werden betaald door de vereniging. Mocht blijken dat er nog bijkomende kosten zouden ontstaan nadat de ontbinding heeft plaatsgevonden, dan zullen deze kosten gedragen worden door de leden van de vereniging, Alle actiefbestanddelen die bestemd moeten worden (i.e., de cash aanwezig in de vennootschap), worden conform de statuten van de vereniging overgedragen aan Beheer Kunstsite vzw, voormeld

Aangezien alle activa werden bestemd en de passiva werden aangezuiverd, beslist de algemene vergadering met unanimiteit om de vereffening van de vereniging dan ook onmiddellijk af te sluiten.

Tevens beslist de algemene vergadering met unanimiteit om de verenigingsdocumenten en boekhoudkundige stukken van de vereniging bij te houden te Jan Van Rijswijcklaan 155, 2018 Antwerpen, gedurende een periode van tenminste 5 jaar na de publicatie van een uittreksel van huidige notulen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

5, Volmacht voor de openbaarmakings- en andere verplichtingen

De algemene vergadering beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan mevrouw Julie De Roy en mevrouw Tanja De Naeyer, medewerksters bij Moore Stephens Tax & Legal Burg. CVBA (BE 0543.297.988),met maatschappelijke zetel te Buro & Design Center, Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid hebben:

!alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en

toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen, bij de Kruispuntenbank voor

Ondernemingen, de ondememingsloketten of andere administratieve diensten;

ii.alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

iii.de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

iv.alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vereniging en haar bestuursorgaan,

Opgemaakt te Antwerpen, op 25/312015

Jerry Aerts

Bestuurder

Pierre Van Diest

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vocr-bebbedstz aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DIENSTEN KUNSTCAMPUS DESINGEL

Adresse
JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 155 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande