DIENSTENCHEQUES FEELGREEN, AFGEKORT : FEELGREEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIENSTENCHEQUES FEELGREEN, AFGEKORT : FEELGREEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.721.429

Publication

24/10/2014
ÿþhiad %Nord 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr 5 6 4 " 7 21 4 2 Us

"

Benaming

(voluit) Dienstencheques FeelGreen

(verkort) FeelGreen

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Luitenant Lippenslaan 54 B te 2140 Antwerpen-Borgerhout (volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING - INBRENG...

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op zeven oktober tweeduizend veertien dat door:

1" Mevrouw LOOTS Veerle Gustaaf Marthe, geboren te Schoten op tien april negentienhonderd, tweeënzeventig (rijksregister nummer 72.04.10-076.97), wonende te 2900 Schoten Eethuisstraat 135;

2° Mejuffrouw STIJLEMAN Ann Louise Antonia, geboren te Antwerpen-Ekeren op drieëntwintig april negentienhonderd zeventig (riiksregister nummer 70.0423-402.16), wonende te 2930 Brasschaat Hoge Kkket

27.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "Dienstencheques FeelGreen", in 't kort "FeelGreen" met zetel te Antwerpen met als eerste adres Luitenant Lippenslaan 54 B te 2140 Antwerpen-Borgerhout.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België ais in het: buitenland:.

Alle mogelijke diensten en leveringen zoals omschreven in de wettelijke bepalingen die van toepassing zijn op de dienstencheques en aile mogelijk toekomstige varianten of vervangingen hiervan door de overheid bepaald.

In het bijzonder heeft de vennootschap als doel, zonder dat deze opsomming beperkend is, thuishulp te verlenen van huishoudelijke aard ten gunste van in België wonende particulieren in het kader van de reglementering van de dienstencheques, bestaande uit

- activiteiten verricht ten huize ven de gebruiker: schoonmaken van de woning, met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden;

- activiteiten verricht buiten het huis van de gebruiker: dagelijkse boodschappen doen, strijken in een lokaal: van de onderneming (eveneens verstelwerk aan het te strijken linnen);

- hulp bij verplaatsingen van een particulier of van een minderjarig kind, met een erkenning als mindervalide; - het leveren van diensten in het kader van buurt- en nabijheidsdiensten zoals thuishulp van huishoudelijke aard;

- andere vormen van maatschappelijke dienstverlening zoals huisvesting;

- algemene reiniging van gebouwen, alsook industriële reiniging van gebouwen;

- landschapsverzorging;

kinderopvang;

- verhuur en exploitatie van eigen of geleased onroerend goed;

- verhuur en lease van huishoudelijke apparaten;

- arbeidsbemiddeling;

- detailhandel in drogisterijartikelen; onderhoudsproducten in gespecialiseerde winkels;

- administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren.

Voorgaande opsomming is exempfatief en niet limitatief met dien verstande dat de vennootschap alle.

activiteiten beoogt te verrichten die wettelijk zijn toegelaten overeenkomstig de vigerende regelgevingen

aangaande buurt- en nabijheidsdiensten en dienstencheques.

De vennootschap mag alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk oogmerk

kunnen bevorderen en op enigerlei wijze deelnemen aan dergelijke activiteiten.

Alle activiteiten kunnen zowel in onderaanneming als in eigen beheer worden uitgevoerd.

Zij mag ook de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag aile commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks:.

of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken; zij mag

Op de laatste blz. van Luik vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso Naam en handtekening.

bi4e1 11111111111111811

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 OKT. 2014

afdeling kearrien

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

zich door vereniging, fusie inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn, of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen.

Zij mag zich borgstellen voor derden evenals hypotheken verstrekken in voordeel van derden.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn volstort door inbreng in geld ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) of één derde van het in speciën af te betalen kapitaal. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE91 7512 0722 4776 ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de naamloze vennootschap "AXA Bank", agentschap te 2600 Antwerpen-Berchem Grotesteenweg 214, hetgeen door mij Notaris wordt bevestigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht am alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van teder" jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op eénendertig december tweeduizend vijftien en vangt aan op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden In het jaar tweeduizend zestien.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo als dividend verdeeld onder de vennoten naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadeing anders besluit op voorstel van de zaakvoerder. De vereffenaars zijn bevoegd tot elle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Mevrouw Veerle Loots en mejuffrouw Ann Stijleman, beiden voornoemd, worden tot zaakvoerders benoemd. De opdrachten gelden voor onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn en nemen aanvang op heden. De functies zijn onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Krachtens artikel negen der statuten is aan hen ieder afzonderlijk volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend am namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Wordt als bijzondere lasthebber aangesteld, de heer Jan Somers, accountant, wonende te 2950 Kapellen Lievenshoeklaan 25, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om de nodige verrichtingen te doen bij de erkende Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank en de B.T.W.-administratie, met betrekking tot deze akte en aile latere akten.

De vennootschap wordt opgericht rekening houdend met de modaliteiten en de voorwaarden, opgenomen in artikel vijf van de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van één juli tweeduizend dertien.

Er wordt geen commissaris benoemd.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede nedergelegd expeditie der oprichtingsakte.

Notaris Jan JANSSENS



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

27/02/2015
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wosd11.1

11111

15 124.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0564.721.429

DIENSTENCHEQUES FEELGREEN

FEELGREEN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luitenant Lippenslaan 54 B te 2140 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING EN BEKENDMAKING SPLITSINGSVOORSTEL

De zaakvoerders van:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'HET DIENSTENEILAND', met maatschappelijke zetel te 2180 Antwerpen, Driehoekstraat 164 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen), met ondernemingsnummer 0808.928.134 (hierna `DIENSTENEILAND'), en

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Dienstencheques FeelGreen', met maatschappelijke zetel te 2140 Antwerpen, Luitenant Lippenslaan 54 B, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0564.721.429 (hierna 'FEELGREEN'),

hebben het initiatief genomen ertoe strekkende een krachtens artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen (hierna'W. Venn.') met een splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting te realiseren, waarbij DIENSTENEILAND bepaalde vermogensbestanddelen zal overdragen aan FEELGREEN en dit volgens de procedure ingesteld door de artikelen 728 e.v. van het W. Venn. (hierna 'de splitsing'). Ze hebben in het kader hiervan huidig voorstel tot een met splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna 'het splitsingsvoorstel') opgemaakt, ter attentie van en ter goedkeuring door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van DIENSTENEILAND en FEELGREEN (hierna gezamenlijk 'de betrokken vennootschappen').

1 Maatschappelijk doel van de betrokken vennootschappen

a) DIENSTENEILAND

Krachtens de bepalingen van haar statuten heeft DIENSTENEILAND tot maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

Alle mogelijke diensten en leveringen zoals omschreven in de wettelijke bepalingen die van toepassing zijn op de dienstencheques en alle mogelijk toekomstige varianten of vervangingen hiervan door de overheid bepaald.

In het bijzonder heeft de vennootschap als doel, zonder dat deze opsomming beperkend is, thuishulp te verlenen van huishoudelijke aard ten gunste van in België wonende particulieren in het kader van de reglementering van de dienstencheques, bestaande uit:

-Activiteiten verricht ten huize ven de gebruiker: schoonmaken van de woning, met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden;

-Activiteiten verricht buiten het huis van de gebruiker: dagelijkse boodschappen doen, strijken in een lokaal van de onderneming (eveneens verstelwerk aan het te strijken linnen);

-Hulp bij verplaatsingen van een particulier of van een minderjarig kind, met een erkenning als mindervalide; -Het leveren van diensten in het kader van buurt- en nabijheidsdiensten zoals thuishulp van huishoudelijke aard;

-Andere vormen van maatschappelijke dienstverlening zoals huisvesting;

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

.1 7 FEB. 20Z

afdelirrrArpen

Op de laatste blz. van i_uiK l3B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Algemene reiniging van gebouwen, alsook industriële reiniging van gebouwen; -Landschapsverzorging;

- Kinderopvang;

-Verhuur en exploitatie van eigen of geleased onroerend goed;

-Verhuur en lease van huishoudelijke apparaten;

-Arbeidsbemiddeling;

-Detailhandel in drogisterijartikelen; onderhoudsproducten in gespecialiseerde winkels;

-Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren.

Voorgaande opsomming is exemplatief en niet limitatief met dien verstande dat de vennootschap alle activiteiten beoogt te verrichten die wettelijk zijn toegelaten overeenkomstig de vigerende regelgevingen aangaande buurt- en nabijheidsdiensten en dienstencheques.

De vennootschap mag alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk oogmerk kunnen bevorderen en op enigerlei wijze deelnemen aan dergelijke activiteiten.

Alle activiteiten kunnen zowel in onderaanneming als in eigen beheer worden uitgevoerd,

Zij mag ook de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken; zij mag zich door vereniging, fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn, of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen.

Zij mag zich borgstellen voor derden evenals hypotheken verstrekken in voordeel van derden."

b) FEELGREEN

Krachtens de bepalingen van haar statuten heeft FEELGREEN tot maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening ais voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

Alle mogelijke diensten en leveringen zoals omschreven in de wettelijke bepalingen die van toepassing zijn op de dienstencheques en alle mogelijk toekomstige varianten of vervangingen hiervan door de overheid bepaald,

In het bijzonder heeft de vennootschap als doel, zonder dat deze opsomming beperkend is, thuishulp te verlenen van huishoudelijke aard ten gunste van in België wonende particulieren in het kader van de reglementering van de dienstencheques, bestaande uit:

activiteiten verricht ten huize ven de gebruiker: schoonmaken van de woning, met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden;

-activiteiten verricht buiten het huis van de gebruiker: dagelijkse boodschappen doen, strijken in een lokaal van de onderneming (eveneens verstelwerk aan het te strijken linnen);

-hulp bij verplaatsingen van een particulier of van een minderjarig kind, met een erkenning als mindervalide;

-het leveren van diensten in het kader van buurt- en nabijheidsdiensten zoals thuishulp van huishoudelijke

aard;

-andere vormen van maatschappelijke dienstverlening zoals huisvesting;

-algemene reiniging van gebouwen, alsook industriële reiniging van gebouwen;

-landschapsverzorging;

- kinderopvang;

-verhuur en exploitatie van eigen of geleased onroerend goed;

-verhuur en lease van huishoudelijke apparaten;

-arbeidsbemiddeling;

-detailhandel in drogisterijartikelen; onderhoudsproducten in gespecialiseerde winkels;

-administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren.

Voorgaande opsomming is exemplatief en niet limitatief met dien verstande dat de vennootschap alle activiteiten beoogt te verrichten die wettelijk zijn toegelaten overeenkomstig de vigerende regelgevingen aangaande buurt- en nabijheidsdiensten en dienstencheques.

De vennootschap mag alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk oogmerk kunnen bevorderen en op enigerlei wijze deelnemen aan dergelijke activiteiten.

Aile activiteiten kunnen zowel in onderaanneming ais in eigen beheer worden uitgevoerd.

Zij mag ook de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken; zij mag zich door vereniging, fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn, of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen.

Zij mag zich borgstellen voor derden evenals hypotheken verstrekken in voordeel van derden."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

2 Algemeen

DIENSTENEILAND is actief als dienstenchequebedrijf gespecialiseerd in schoonmaak en strijkdiensten, in de meest uitgebreide betekenis. Zij beschikt momenteel over twee vestigingen

- een vestiging gelegen te 2180 Antwerpen, Driehoekstraat 164 bus 1, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder de naam 'DIENSTENEILAND' en met vestigingseenheidsnummer 2.176.018.816;

- een vestiging gelegen te 2140 Antwerpen, Luitenant Lippenslaan 54B, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder de naam 'Dienstencheques Feelgreen' en met vestigingseenheidsnummer 2.233,585.148 (hierna 'de Vestiging Borgerhout').

De splitsing beoogt de algehele overdracht naar FEELGREEN van alle personeel, cliënteel, alsook aile activa en passiva gekoppeld aan de Vestiging Borgerhout, met inbegrip van alle rechten en verplichtingen verbonden aan de overdragen vestiging, waaronder maar niet beperkt tot de vermogensbestanddelen beschreven onder punt 9 van dit splitsingsvoorstel.

3 Ruilverhouding van de aandelen  Geen opleg in speciën

De zaakvoerders hebben  op het uitdrukkelijk en unaniem verzoek van de vennoten van de betrokken vennootschappen, die hieromtrent een overeenkomst hebben bereikt  ais waarderingsmethode enkel een waardering weerhouden op basis van de eigen vermogenswaarde van FEELGREEN enerzijds en de ingevolge de splitsing door DIENSTENEILAND aan FEELGREEN over te dragen vermogensbestanddelen anderzijds. Het betrekkelijk gewicht dat aan deze waarderingsmethode werd gehecht is bijgevoig 100%. De zaakvoerders van de betrokken vennootschappen wijzen erop dat op heden de aandelen in de maatschappelijke kapitalen van de betrokken vennootschappen in handen zijn van dezelfde vennoten die bovendien in dezelfde verhouding (i.e. eik van de beide vennoten 50%) participeren in de betrokken vennootschappen. De zaakvoerders hebben van de betrokken vennoten de bevestiging gekregen dat deze situatie nog steeds correct zal zijn tot en met de goedkeuring van dit splitsingsvoorstel door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen. Aangezien (i) de splitsing gebeurt in boekhoudkundige continuïteit en (ii) het resultaat van de splitsing  ongeacht de bepaalde ruilverhouding  steeds zal zijn dat voormelde vennoten ieder een participatie zullen houden in de betrokken vennootschappen, is er bij het bepalen van de gehanteerde waarderingsmethode c.q. ruilverhouding geen enkel risico op benadeling van de bestaande vennoten of derden,

Voor de berekening van de ruilverhouding wordt uitgegaan van de eigen vermogens van de betrokken vennootschappen per 30 september 2014.

Aangezien FEELGREEN slechts werd opgericht per 7 oktober 2014, wordt haar boekhoudkundige eigen vermogenswaarde per 30 september 2014 voor de berekening van de ruilverhouding bepaald op EUR 6,200,00, zijnde het bedrag van het bij haar latere oprichting volstorte gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal, dat wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, De boekhoudkundige eigen vermogenswaarde per 30 september 2014 van elk aandeel van FEELGREEN bedraagt aldus EUR 62,00.

De boekhoudkundige eigen vermogenswaarde per 30 september 2014 van de ingevolge de splitsing door DIENSTENEILAND aan FEELGREEN over te dragen vermogensbestanddelen bedraagt EUR 34.692,98 (zie verder onder punt 9 van het splitsingsvoorstel).

Door de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde per 30 september 2014 van de ingevolge de splitsing door DiENSTENEILAND aan FEELGREEN over te dragen vermogensbestanddelen te delen door de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde per 30 september 2014 van een aandeel in het kapitaal van FEELGREEN, komt men tot het aantal ingevolge de splitsing door FEELGREEN nieuw uit te geven aandelen volgens de waardering op basis van het boekhoudkundige eigen vermogen:

EUR 34.692,98 559,5642, hetzij afgerond 560 nieuw uit te geven aandelen

EUR 62,00

Aan de vennoten van DIENSTENEILAND worden ter vergoeding van de ingevolge de splitsing naar FEELGREEN overgedragen vermogensbestanddelen dus in totaal 560 nieuwe aandelen uitgereikt in het maatschappelijk kapitaal van FEELGREEN, dewelke onder hen worden verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit in het kapitaal van DiENSTENEILAND op het moment van de splitsing (i.e. elk van de beide vennoten 50%).

Er wordt aan de vennoten van DIENSTENEILAND n.a.v. de splitsing geen opleg in geld betaald.

4 De wijze waarop de aandelen in FEELGREEN worden uitgereikt

De aandelen in het kapitaal van FEELGREEN die ter vergoeding van de ingevolge de splitsing naar FEELGREEN overgedragen vermogensbestanddelen worden toegekend aan de vennoten van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

DIENSTENEILAND, worden als volgt aan laatstgenoemden uitgereikt. Een zaakvoerder van FEELGREEN tekent, binnen de tien dagen na de publicatie van de besluiten van de respectieve buitengewone algemene vergaderingen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de volgende gegevens aan in het aandelenregister van FEELGREEN:

" de identiteit van de vennoten van DIENSTENEILAND;

" het aantal aandelen in het kapitaal van FEELGREEN dat hen toekomt;

" de datum van het besluit tot splitsing.

Deze inschrijving wordt door een zaakvoerder namens FEELGREEN ondertekend, alsook door de nieuwe vennoten.

5 Het dividend op de nieuwe aandelen uitgegeven door FEELGREEN

De aandelen in het kapitaal van FEELGREEN die ter vergoeding van de ingevolge de splitsing naar FEELGREEN overgedragen vermogensbestanddelen worden toegekend aan de vennoten van DIENSTENE1LAND, nemen onmiddellijk deel in het bedrijfsresultaat van FEELGREEN (ongeacht wanneer het werd behaald) en zijn dividendgerechtigd vanaf de datum van de buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen die over de fusie zullen besluiten (die datum inbegrepen). Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

6 Boekhoudkundige terugwerking

Met ingang vanaf 1 oktober 2014 om Ou00 worden de verrichtingen gesteld door DIENSTENE1LAND met betrekking tot de ingevolge de splitsing naar FEELGREEN overgedragen Vestiging Borgerhout/vermogensbestanddelen boekhoudkundig geacht te zijn gesteld voor rekening van FEELGREEN. De resultaten (winst of verlies) met betrekking tot de Vestiging Borgerhout/deze vermogensbestanddelen, behaald vanaf 1 oktober 2014 (deze datum inbegrepen), worden eveneens toegerekend aan FEELGREEN.

7 Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen  bijzondere rechten toegekend aan vennoten van DIENSTENE1LAND

Aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Er zijn in FEELGREEN geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten worden toegekend. FEELGREEN kent geen bijzondere rechten toe aan (en stelt geen maatregelen voor betreffende) vennoten van DIENSTENEILAND of gebeurlijke houders van andere effecten van DIENSTENEILAND.

8 Verslagen

Aan GRANT THORNTON BEDRIJFSREV1SOREN BCVBA (RPR Antwerpen -- 0439.814.826), vertegenwoordigd door de heer Daniël De Jonge, bedrijfsrevisor-vennoot, zal door de zaakvoerders van de betrokken vennootschappen opdracht worden verleend om het schriftelijk verslag over het splitsingsvoorstel op te maken dat voorgeschreven wordt door artikel 731 W. Venn.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht, in gemeen overleg vastgelegd, bedraagt in totaal EUR 2.500,00 (excl. BTW).

Aan de vennoten van de betrokken vennootschappen wordt gevraagd om op de respectieve buitengewone algemene vergaderingen die over de deelneming aan de splitsing zullen besluiten, in toepassing van artikel 734 W. Venn., unaniem af te zien van de toepassing van de artikelen 730 en 733 W. Venn. (dit laatste in zoverre dit verwijst naar de verslagen).

9 Ingevolge de splitsing naar FEELGREEN overgedragen vermogensbestanddelen -- verdeling van het eigen vermogen

9.1 Algemeen

Ingeval de hieronder weergegeven toebedeling van de ingevolge de splitsing naar FEELGREEN overgedragen vermogensbestanddelen geen uitsluitsel zou geven, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar is, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die door onachtzaamheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toebedeelde vermogensbestanddelen, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden gesteld dat zij aan FEELGREEN, dan wel aan DIENSTENEILAND zijn toebedeeld, over de betrokken vennootschappen worden verdeeld in verhouding tot het netto-actief dat aan ieder van hen in het kader van de splitsing wordt toegewezen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

9.2 Naar FEELGREEN overgedragen vermogensbestanddelen

Aan FEELGREEN zullen ingevolge de splitsing de volgende bestanddelen van het vermogen van DIENSTENEILAND worden toebedeeld.

Mater(ële vaste activa

De materiële vaste activa verbonden aan de Vestiging Borgerhout worden overgedragen, m.n.:

Groot-boek ID Doc. Aankoop- waarde Per- Opmerking Aan Afge Boekwaarde

centage schaf schre-

waarde ven

230000 24 2014109 31072014 20.00% Nilfisk stofzuiger 163,64 18,72 144,92

230000 25 2014109 31072014 20,00% stoomstrijkijzer 147,89 16,92 130,97

230000 22 2014198 30092014 20,00% futura R maxi A 604,13 30,21 573,92

230000 23 2014198 30092014 20,00% Pratika 1.095,04 54,75 1.040,29

230000 Total Compleet 2.010,70 120,60 1.890,10

231000 16 2013111 30062013 33,33% Fairphone 555,38 246,85 308,53

smartphonefUSB

231000 Total 555,38 246,85 308,53

232000 20 2014039 31032014 33,33% HP Probook 1.751,29 583,73 1.167,56

met Microsoft

Office en Port replicator

232000 26 2014124 31072014 33,33% HP officejet 109,80 9,15 100,65

6700

232000 Total 1.861,09 592,88 1.268,21

Grand Total 4.427,17 960,33 3.466,84

Financiële vaste activa

Er worden geen financiële vaste activa overgedragen n.a.v. de splitsing.

Vlottende activa

De vlottende activa verbonden aan de Vestiging Borgerhout worden overgedragen, m.n.:

R/C Veerle Loots Vordering 282,56

Vordering op Feelgreen (borg RVA) Vordering 20.000,00

Verkregen opbrengst-kosten Vordering 10.943,58

TOTAAL 31.226,14

Schulden

Er worden geen schulden overgedragen n.a.v. de splitsing.

Contracten, rechten en plichten

De volgende contracten, rechten en plichten verbonden aan de Vestiging Borgerhout worden overgedragen: - de arbeidsovereenkomsten met:

AYdel Nassima

- Beyens Peggy

- Bosnjak Tatiana

- Bru sten Sylvie

- Ceuppens Shana

- Chechlinska Ewelina

- Czapla Beata

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Deboel Brigitte

- Duschek Natalie

- Elst Kristina

- Haelwaeters Veronique

- Hoendervangers Peggy

- Huysmans Brigitte

- Joris Deborah

- Juszko Anna Maria

- Luijckx Martine

- Mirica Aurelia

- Paenen Brigitta

- Pauwels Cindy

- Radtke Bettina

- Robert Cindy

- Romanowska Marta

- Rombouts Myriam

- Santhakumar Puspharani

Sillis Nadia

- Swigonska Badowska Elwira

- Van Bauwel Kim

- Van De Velde Inge

- Van Gils Kim

- Vanheste Severine

Verboven Sandy

- Zubiak Anna

- de huurovereenkomst m.b.t. het kantoor gelegen te 2140 Antwerpen, Luitenant Lippenslaan 54 B, afgesloten met immobiliën Hugo Goetstouwers NV ais verhuurder,

- het VERZEKERINGSPLAN ONDERNEMINGEN "Talensia", afgesloten met AXA Belgium. Cliënteel

Het cliënteel verbonden aan de Vestiging Borgerhout wordt overgedragen n.a.v. de splitsing. 9.3Boekhoudkundige verwerking

De boekhoudkundige posten per 30 september 2014 die de overgedragen vermogensbestanddelen vertegenwoordigen, zullen worden ingeschreven in de balans van FEELGREEN als volgt:

OVERGEDRAGEN ACTIVA

Balanspost Omschrijving Netto boekwaarde op 30/09/2014

230000 Machines 1.890,10

231000 Uitrusting 308,53

232000 Computermateriaal 1.268,21

416000 RIC Veerie Loots 282,56

416002 Vordering KT Feelgreen bvba 20.000,00

491000 Verkregen opbrengsten-kosten (vordering) 10.943,58

NETTO BOEKWAARDE OVERGEDRAGEN ACTIVA 34.692,98

OVERGEDRAGEN PASSIVA

Balanspost Omschrijving Netto boekwaarde op 30/09/2014

NETTO BOEKWAARDE OVERGEDRAGEN PASSIVA 0

NETTO BOEKWAARDE AF TE SPLITSEN VERMOGEN

(onder de vorm van belaste reserves, resultaatsoverdracht) 34.692,98

9.4Verdeling van het eigen vermogen

In het licht van het voorgaande zal bij FEELGREEN een netto-actief worden ingebracht van EUR 34.692,98, gepaard gaande met een toewijzing van volgende eigen vermogensbestanddeten van DIENSTENEILAND:

Volstort kapitaal 0,00 EUR

.t

Belaste reserves in kapitaal 0,00 EUR

Totaal kapitaal 0,00 EUR

Wettelijke reserve 0,00 EUR

Beschikbare reserves 0,00 EUR

Overgedragen resultaat 34.692,98 EtJR

TOTAAL 34.692,98 EUR

10 Slotbepalingen

Alle kosten verband houdende met de splitsing worden gedragen door de betrokken vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

Dit splitsingsvoorstel zal, in beginsel tegelijkertijd voor de betrokken vennootschappen, worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen (afdeling Antwerpen).

Aldus opgemaakt en door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen ondertekend in minstens 7 exemplaren, waarbij ieder bestuursorgaan erkent twee door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er:

" twee bestemd zijn om in de respectieve vennootschapsdossiers te worden neergelegd;

" twee bestemd zijn om op de zetel van de respectieve vennootschappen te worden bewaard;

" één bestemd is voor de bedrijfsrevisor, die belast is met de wettelijk vereiste controleverslagen;

" één bestemd is voor de notaris die de splitsingsakte zal verlijden;

" minstens één reserve-exemplaar.

Te Antwerpen op 16 februari 2015.

[HANDTEKENINGEN ZAAKVOERDERS]

Ann ST1 JLEMAN Veerle LOOTS

Zaakvoerder Zaakvoerder

Neergelegd: Voorstel tot een met splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting dd. 16/02/15

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Q

, .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

05/05/2015
ÿþ~ S mod t t.t

e 1 P

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie z

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 2 APR. 2015

afdelindAntwerpen

Gr

Voor-

behouder aan het Belgisch

5taatsblac

111111 *15063659*

111111

Ondernemingsnr : 0564.721.429

Benaming (voluit) : DIENSTENCHEQUES FEELGREEN

(verkort) : FEELGREEN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2140 Antwerpen (district Borgerhout), Luitenant Lippenslaan 5416

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broe derminstraat 9, op twee april tweeduizend vijftien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neer-=; gelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, dat:

- overgegaan werd tot de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DIENSTENEILAND", in afkorting "DIENSTEN EILAND", gevestigd te 2180 Antwerpen (district Ekeren), Driehoekstraat 164, bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen); met ondernemingsnummer 0808.928.134;

- ingevolge voormelde akte werden de in het partieel splitsingsvoorstel en het verslag van de bedrijfsrevisor;` beschreven activa en passiva van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HET DIEN-í STENEILAND", in afkorting "DIENSTENEILAND", bij wijze van partiële splitsing overgedragen aan de be-; sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIENSTENCHEQUES FEELGREEN", in afkorting' "FEELGREEN", gevestigd te 2140 Antwerpen (district Borgerhout), Luitenant Lippenslaan 541B, inge-, schreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer, 0564.721.429.

De overgang geschiedt op basis van de balans afgesloten op dertig september tweeduizend en veertien. Alle rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan de aan de verkrijgende vennootschap toegewezen acti va- en passivavermogensbestanddelen worden vanaf twee april tweeduizend vijftien overgenomen door de ver krijgende vennootschap.

De datum vanaf welke de verrichtingen van de toegewezen activavermogensbestanddelen van de partieel ge- splitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, alsmede de datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, wordt vastgesteld op één oktober tweedui7Pnd en veertien. Ingevolge voormelde splitsing werd op voormelde datum overgegaan tot de vaststelling van het totstandkomen;, van de kapitaalverhoging van voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIEN- j STENCHEQUES FEELGREEN", in afkorting "FEELGREEN". Uit deze akte blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van voornoemde beslo-'j ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIENSTENCHEQUES FEELGREEN", in afkorting;, "FEELGREEN" onder meer

1) beslist heeft de splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HET DIEN-4 STENEILAND", in afkorting "DIENSTENEILAND", goed te keuren,

2) beslist heeft het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van VIJFDUIZEND TWEEHONDERD ZESTIG EURO (E 5.260,00) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EU-RO (E 18.600,00) op DRIEËNTWINTIGDUIZEND ACHTHONDERD ZESTIG EURO (E 23.860,00) en uit- , gifte van VIJFHONDERD ZESTIG (560) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, volgestort, van de;í verkrijgende vennootschap "DIENSTENCHEQUES FEELGREEN", in afkorting "FEELGREEN", toe te ken nen aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r ~ r

Op voormelde kapitaalverhoging werd volledig ingetekend en zij werd volgestort ingevolge de inbreng in natu-

ra van de aan de verkrijgende vennootschap "DIENSTENCHEQUES FEELGREEN", in afkorting "FEEL-

GREEN", toegewezen activavermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap.

3) beslist heeft artikel 5 van de statuten aan te passen aan de voorgaande kapitaalverhoging als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEËNTWINTIGDUIZEND ACHTHONDERD ZESTIG EURO (¬

23.860,00) en is verdeeld in ZESHONDERD ZESTIG (660) aandelen zonder vermelding van waarde".

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de onderre-

m.ingsloketten en bij de diensten van de btw, zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle latere of

vroegere wijzigingen, verbeteringen of schrappingen, wordt volmacht gegeven, met recht van indeplaatstelling,

aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aassprake-

lijkheid "GRANT THORNTON ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", gevestigd te 2600

Antwerpen (district Berchem), Potvlietlaan 6.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

' de akte;

- volmacht;

- gecoördineer-

de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik F3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 11.07.2016 16315-0069-016

Coordonnées
DIENSTENCHEQUES FEELGREEN, AFGEKORT : FEELG…

Adresse
LUITENANT LIPPENSLAAN 54B 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande