DIER EN TAND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIER EN TAND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.440.304

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 14.08.2014 14418-0436-014
03/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~~1EERCaELÈGD

19 -12- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDGUt1ECHELEN

11111111!11j101111!1113

~I

Ondernemingsvr : 0836.440.304

Benaming

(voluit) : Dier en Tand

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lintsesteenweg 5, 2570 Duffel

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

Uit de notulen verleden voor meester Katrien MAES, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke, vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE HERDT & MAES", geassocieerde notarissen, met zetel te Hove, Kapefstraat 90, op 13 november 2013, geregistreerd twee bladen, één verzending, te Kontich op 22 november 2013, boek 545, blad 59, vak 5. Ontvangen: ê 50,00. De ea. Inspecteur, getekend, L. Eeckeleers, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dier en Tand" met zetel te Lintsesteenweg 5, 2570 Duffel, ingeschreven in het rechtspersonenregisterte Mechelen onder ondememingsnummer 0836.440.304, gehouden, werd en dat volgende beslissingen genomen werden met éénparigheid van stemmen:

 kapitaalverhoging

De vergadering beslist, overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met éénentachtigduizend vierhonderd euro (81.400,000 zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) tot honderd duizend euro (100.000,00 E),

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zal gepaard gaan met de uitgifte van tweehonderd achtenveertig (248) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, deelnemend in de winst vanaf de inschrijving

De vergadering beslist dat op deze nieuwe kapitaalaandelen zal worden ingeschreven in geld tegen de prijs. van driehonderdachtentwintig komma twee twee vijf acht euro (¬ 328,2258) per kapitaalaandeel.

I l  inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1, Vervolgens heeft Mevrouw VERHAERT Maria-Magdalena Irena Ludovica Cornelia, geboren te Duffel op 23 november 1961, wonende te 2570 Duffel, Gustaaf Van der Lindenlaan 15, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "Dier en Tand" en in te schrijven als enige; vennoot op aile tweehonderd achtenveertig (248) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van driehonderd achtentwintig komma twee twee vijf acht euro (¬ 328,2258) per kapitaalaandeel alsook deze kapitaalaandelen volledig te volstorten voor een totaal bedrag van éénentachtigduizend vierhonderd euro (81.400,00 EUR), en onder de hogergestelde voorwaarden.

2. De inbreng in geld werd overeenkomstig het wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere; rekening met nummer BE83 0017 0856 9215 op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis Bank, te, Duffel, zoals blijkt uit het attest afgeleverd door deze financiële instelling op 2 oktober 2013, dat aan de: instrumenterende notaris werd overhandigd.

De instrumenterende notaris bevestigt deze deponering, zoals blijkt uit het bankattest dat aan haar werd overhandigd.

Ill -- vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van éénentachtigduizend vierhonderd euro (81.400,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd,:

dat ieder kapitaalaandeel volledig werd volstort en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op; honderd duizend euro (100.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door driehonderd en acht (308) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

De vergadering verklaart verder door ondergetekende notaris ingelicht te zijn over de regelgeving van artikel: 269 van het wetboek inkomstenbelastingen 92 en over de inhoud hiervan voldoende toelichting te hebben: bekomen.

IV  wijziging van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst;

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd duizend euro (100.000,00 E) en wordt vertegenwoordigd door driehonderd en acht (308) aandelen, die elk één/driehonderd en achtste (11308ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen kunnen alleen toebehoren aan iemand die beschikt over de nodige kwalificaties om als dierenarts te kunnen worden aangemerkt."

V  Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder van de vennootschap om de voorgaande beslissingen uit te voeren,

V1 Volmacht

Aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOFID1, gevestigd Prins Boudewijnlaan 5 te 2550 Kontich, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht verleend teneinde 1) via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, 2) voor het aanbrengen van eventuele latere wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap bij de bevoegde instanties, alsmede 3) voor het vervullen van alle formaliteiten bij de BTW-administratie.

Voor-

gehouderi

aanihet

Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Katrien MAES, geassocieerd notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie van de akte;

-gecorrdineerde staututen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luns B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303381*

Neergelegd

20-05-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dier en Tand

0836440304

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2570 Duffel, Lintsesteenweg 5

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Delang, notaris met standplaats te Duffel, op 19/05/2011, eerstdaags te registreren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door mevrouw Verhaert Maria-Magdalena, wonende te 2570 Duffel, Gustaaf Van der Lindenlaan 15

Naam : Dier en Tand

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2570 Duffel  Lintsesteenweg 5

Doel: het beoefenen van de diergeneeskunde volgende de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie.

Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit.

Het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit.

Het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling, en chirurgie

Alle activiteiten rond mond  en tandheelkundige adviezen, zorgen en ingrepen bij dieren.

Het verschaffen van farmaceutische producten, dierenvoeding en  supplementen en dierenbenodigdheden. Dit alles in de meest ruime zin, zoals exemplatief ook de opleidingen, stages en assistenties, informaties, adviesverlening, seminaries, lezingen, ...

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren. Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft. De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de dierengeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Zij kan tevens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, op voorwaarde dat deze de uitoefening van de diergeneeskunde als doel hebben

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur: onbepaald

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door zestig aandelen die elk 60 ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het kapitaal werd ingeschreven in geld en het kapitaal werd volstort ten belope van 18.600 ¬ door de oprichter. Aan mevrouw Verhaert Maria-Magdalena werden alle zestig aandelen toegekend. Een bedrag van 18.600,00 ¬ werd gestort of overgeschreven door de inschrijver op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis, kantoor te Duffel, zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekening nummer 001-6386811-19 afgeleverd op 02/05/2011. Het bewijs van die deponering werd aan de instrumenterende notaris overhandigd.

Boekjaar: van één januari tot en met éénendertig december

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Reserves: Van de winst wordt ieder jaar ten minste 1/20ste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve 1/10de van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen gesteld in het wetboek van vennootschappen.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden en lasten, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten. Het bestuur kan enkel worden waargenomen door dierenartsen.

De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder (art. 14). Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijk van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering  voorwaarden toelating - stemrecht: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. De oproepingen worden 15 dagen voor de vergadering verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon die zelf vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering bevat. Rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door personen die geen vennoten moeten zijn.

Overgangsbepalingen:

A) Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen tot en met 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

B) De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd:

- Mevrouw Verhaert Maria-Magdalena, wonende te 2570 Duffel, Lintsesteenweg 5

Hij kan individueel handelend rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hij heeft zijn opdracht aanvaard en medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

C) De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 september laatstleden. Deze overneming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

D) aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bofidi-Revac te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126 A, of één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te 9000 Gent, Pieter Colpaertsteeg 26; mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te 7912 Saint-Sauveur, Rue Aulnoit 8; en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te 8530 Harelbeke, Goudberg 49 wordt volmacht verleend; samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. (get.) Jan DELANG, notaris te Duffel.

en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie en erkenning als aannemer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 31.08.2015 15567-0454-015
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 17.06.2016 16188-0178-014

Coordonnées
DIER EN TAND

Adresse
LINTSESTEENWEG 5 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande