DIERENARTSEN-KLEIDAL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIERENARTSEN-KLEIDAL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.547.120

Publication

14/03/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i





Neergechgd vu) de Roder*

vonKooeilfÛile;

O RAPT 2411t

Griffie

Ondernemingsnr: 0500.547.120

Benaming (voluit) : Dierenartsen-Kleidal

(verkort) :

Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleidaallaan 74

2620 Hemiksem

Onderwerp akte : BVBA: OVERDRACHT VAN AANDELEN -- BESTUUR --

STATUTENWIJZIGINGEN  VRAAGRECHT -- COORDINATIE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Ludo Lamot te Niel ap drie maart tweeduizend veertien, houdende de buitengewone algemene vergadering van de, il vennoten van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten:

;; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dierenartsen-Kleidal", met zetel te 2620;

Hemiksem, Kleidallaan 74, dat:

- De bepalingen inzake overdracht van aandelen werden aangepast, zodat de aandelen thans; ; enkel mogen worden overgedragen aan dierenartsen ingeschreven op de Lijst van de Orde der;

Dierenartsen; ,

- Voorwaarden om tot zaakvoerder te worden benoemd, werden aangepast, zodat enkeli r; dierenartsen ingeschreven op de Lijst van de Orde der Dierenartsen tot zaakvoerder kunnen worden' benoemd;

- de clausule aangaande het schriftelijk vraagrecht van de aandeelhouders op de algemene; vergadering werd toegevoegd aan de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris, Ludo Lamot

0 Neergelegd voor registratie

Tegelijkertijd hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte

- gecoördineerde tekst der statuten en lijst der publicatiedata,

ij

1 ,

1j

il 1 l'

1,

IA 1

l' 1

1, 1

11

,1 11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/11/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12305757*

Neergelegd

05-11-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0500547120

Benaming (voluit): Dierenartsen-Kleidal

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2620 Hemiksem, Kleidaallaan 74

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ludo Lamot te Niel op vierentwintig oktober tweeduizend twaalf, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, onder de benaming Dierenartsen-Kleidal

Oprichters:

1° Mevrouw JANSSENS, Gerlinde Hubertine Raymond Rita, dierenarts, geboren te Wilrijk op zeven april duizend negenhonderdzevenenvijftig, wonende te 2630 Aartselaar, Zinkvalstraat 1 met Belgische nationaliteit, welke inschreef op vijftig (50) aandelen

2° Mevrouw STORMS, Goedele Denise Frans Maria, dierenarts, geboren te Antwerpen op acht november duizend negenhonderdvijfentachtig, wonende te 2630 Aartselaar, Kapellestraat 8; met Belgische nationaliteit, welke inschreef op vijftig (50) aandelen

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2620 Hemiksem, Kleidaallaan 74

Doel: De vennootschap heeft tot doel,

Het beoefenen van de diergeneeskunde volgen de wettelijk voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen en het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie. Dit kan onder andere omvatten:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en geleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de dierenarts-vennoot.

- het scheppen van de mogelijkheden om de dierenarts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De eigenlijke diergeneeskunde zal door de dierenarts-vennoot worden uitgeoefend in naam en voor de rekening van de vennootschap. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die dierenartsen niet mogen afsluiten met andere dierenartsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot de ontwikkeling van om het even welke commerciële

activiteiten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald met unanimiteit van de vennoten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Duur: De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur..

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Volstorting: Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volstort door elk van de oprichters ten belope van één/derde of in totaal zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) door storting bij Fortis bank wat door ondergetekend notaris wordt bevestigt.

De resterende volstortingsplicht beloopt bijgevolg voor elk van de oprichters nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Algemene vergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de vijftiende van de maand juni om veertien

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bestuur: Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

Bestuursbevoegdheid: Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Boekjaar: Het boekjaar begint één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Winstverdeling: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Ontbinding en vereffening: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Benoeming statutaire zaakvoerders:

Werden benoemd tot statutaire zaakvoerders:

1) mevrouw JANSSENS Gerlinde, voornoemd,

2) mevrouw STORMS Goedele, voornoemd.

Zij verklaarden hun mandaat te aanvaarden.

Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en dertien.

Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

Volmacht: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Boekhoudkantoor Thijs-Van de Ven, vertegenwoordigd door de heer Thijs Dimitri of de heer Van de Ven Johan of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

DE NOTARIS, LUDO LAMOT

(Werden gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte).

Neergelegd voor registratie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 30.09.2016 16641-0208-014

Coordonnées
DIERENARTSEN-KLEIDAL

Adresse
KLEIDAALLAAN 74 2620 HEMIKSEM

Code postal : 2620
Localité : HEMIKSEM
Commune : HEMIKSEM
Province : Anvers
Région : Région flamande