DIERENARTSENASSOCIATIE DE ZEGGE

Divers


Dénomination : DIERENARTSENASSOCIATIE DE ZEGGE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 818.858.954

Publication

25/10/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte._

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

.Y 16 OKT. 2013

KOOP'HANDEI_ TURNHOUT

--, De griffier

luaii1 1 296u~uiu~i~ui11111111111111119*

Ondernemingsnr : 0818.858.954

Benaming

(voluit) : DIERENARTSENASSOCIATIE DE ZEGGE

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Lichtaartseweg 38, 2440 GEEL

(volledig adres)

Onde erp akte : Ontslag zaakvoerders & benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de Notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouder, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap d.d. 3 oktober 2013

De vergadering aanvaardt met eenparigheid van de stemmen het ontslag van de heer Wim KAHN, wonende te 2440 GEEL, Rauwelkoven 164, met rijksregisternummer 84.05.07-123-11, het ontslag van de heer GACOMS Aksel, wonende te 2440 GEEL, Herentalsedijk 55, met rijksregistemummer 83.01.14-337-23 en het ontslag van de BVBA DIERENARTSENPRAKTIJK BART SPRUYT, met maatschappelijke zetel te 2440 GEEL, Lichtaartseweg 38, met ondernemingsnummer BE 0882.577,066, dit ingaande vanaf 3 oktober 2013. Vanaf 4 oktober 2013 wordt de heer Bart SPRUYT, wonende te 2440 GEEL, Lichtaartseweg 38, met rijksregisternummer 68.08.01-25-65, aangesteld als zaakvoerder. Hetwelk hij aanvaardt.

Bart SPRUYT

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/01/2012
ÿþ Mod Worg 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111011111111111

*12004883*



NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

16 OEC. 2011

KOOPHANDEPriffieirVHOUT



Ondernemingsnr : 0818.858.954

Benaming

(voluit) : DIERENARTSENASSOCIATIE DE ZEGGE

(verkort) :

Rechtsvorm : BV o.v.v. VOF

Zetel : Lichtaartseweg 38, 2440 GEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalsverhoging - benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 19/12/2011 blijkt dat volgende artikelen van de statuten werden gewijzigd:

1.Wijziging artikel 11 van de statuten:

De vergadering beslist en aanvaardt met eenparigheid van stemmen artikel 11 van de statuten te wijzigen. Dit artikel zal voortaan als volgt luiden:

"De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen. De vennoten beslissen bij eenparigheid van stemmen over de winstverdeling.

De vennoten mogen bij 100% meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij volledige eensgezindheid, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten boekjaar. De uitkering zal geschieden a rato van het aandelenbezit in de vennootschap"

Annexes du Moniteur tiëlgè

2.Wijziging artikel 16 van de statuten:

De vergadering beslist en aanvaardt met eenparigheid van stemmen artikel 16 van de statuten te wijzigen. Dit artikel zal voortaan als volgt luiden;

"De vennootschap eindigt:

-indien de vennoten daartoe in onderling overleg besluiten. Dit besluit moet schriftelijk worden vastgelegd en ondertekend.

-op eenzijdig verzoek van één van de vennoten. Dit dient te geschieden met een aangetekend schrijven gericht aan de overige vennoten met inachtneming van een opzegtermijn van 3 maanden en niet anders dan tegen het einde van het boekjaar.

In dit geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen. De vennoot die de zaken van de vennootschap verderzet is verplicht tot uitkering aan de uittredende vennoot of diens rechtverkrijgenden van het bedrag dat aan deze toekomt. Deze uitkering zal gestort worden in 24 gelijke maandelijkse termijnen, waarvan de eerste keer na zes maanden na de dag van beëindiging van de opzegtermijn van 3 maanden.

-Bij uittreding van één van de vennoten binnen de 3 jaar na instap kan de uittredingsvergoeding maximaal gelijk zijn aan het bedrag dat destijds als instap betaald werd. In dat geval wordt de uittredingsvergoeding op dezelfde basis berekend als bij de instap indien de overblijvende vennoten de intentie hebben om de vereffening van de vennootschap te vermijden en bijgevolg het deel van de uittredende partij willen overnemen.

-indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen.

-Door het overlijden van een vennoot.

De erfgenamen van de overledene nemen als vennoot gezamenlijk de plaats in van de rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber. De andere vennoten kunnen de vereffening vermijden door het deel van het overleden lid over te nemen en dit binnen de 12 maanden na overlijden van de vennoot.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap verhinderen op welke wijze ook."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.









3.Wijziging artikel 5 van de statuten  kapitaalverhoging

De vergadering beslist en aanvaardt met eenparigheid van stemmen artikel 5 van de statuten te wijzigen. Dit

artikel zal voortaan als volgt luiden:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftienduizend Euro (¬ 15.000,00) en wordt vertegenwoordigd door honderdvijftig (150) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde die ieder éen/honderdvijftigste (11150e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn volledig volstort."

4.Benoeming zaakvoerder

De vergadering beslist en aanvaardt met eenparigheid van stemmen de heer Aksel GACOMS, wonende te 2400 MOL, Spoorwegstraat 11, te benoemen als zaakvoerder, voor onbepaalde duur. Zijn mandaat is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

5.Coôrdinatie der statuten

De algemene vergadering geeft aan de zaakvoerders de opdracht over te gaan tot coördinatie van de

statuten n.a.l.v. bovenstaande beslissingen.

SPRUYT Bart

Vennoot

Voorzitter

Bij lagen NI hëï BéTgïscli Sta ts6I d- 06/0I1Z0I2

Annexes du Moniteur bëlgé

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIERENARTSENASSOCIATIE DE ZEGGE

Adresse
LICHTAARTSEWEG 38 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande