DIERENARTSENPRAKTIJK DE AREND, AFGEKORT : DAP DE AREND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIERENARTSENPRAKTIJK DE AREND, AFGEKORT : DAP DE AREND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.362.281

Publication

20/08/2013
ÿþmod 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111I111(103111

'UI'

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 8 AUG. 2013

eNHOUT

De Griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

;, Ondememingsnr: OS 3 7. 262. 227

3 ,

Benaming (voluit) : DIERENARTSENPRAKTIJK DE AREND

(verkort) : DAP DE AREND

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kloosterbaan 132

2370 Arendonk

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (navels),;

op 6 augustus 2013, blijkt dat:

Mevrouw BRUURS Jantina, ongehuwd, geboren te Turnhout op 1 september 1976, wonende te;

2370 Arendonk, Kloosterbaan 132.

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap;

met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met als naam "DIERENARTSENPRAKTIJK Dei

Arend" in het kort "DAP De Arend".

De zetel is gevestigd te 2370 Arendonk, Kloosterbaan 132.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België, de Europese Unie en derde landen:

Het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de;

bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van;

;i prestaties in de klinische biologie;

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de;

uitoefening van voornoemde activiteit;

- het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accomodaties die nuttig of:

nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie.

Dit alles in de meest ruime zin. i

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren. Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende; verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar; maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch; erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

il De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de: deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke; r discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van? zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de; diergeneeskunde.

3! De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling; van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke; middelen ter beschikking.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 18.600,00 Euro, vertegenwoordigd door 186i aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1/186ste van hetj kapitaal.

Het is volstort ten belope van twee/derde in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de; vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking; hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering; bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' el mod 11.1

y" .. " '- Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

" Voor-behouden Tot statutaire zaakvoerder voor de duur der vennootschap werd benoemd: Mevrouw BRUURS Jantina, geboren te Turnhout op 1 september 1976, wonende te 2370 Arendonk, Kloosterbaan 132.

aan het Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

Belgisch De jaarvergadering heeft plaats de eerste van de maand juni om 10.00 uur.

Staatsblad Indien deze dag een zon- of wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door hem aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen en dit sedert 1 mei 2013.

Bijzondere volmacht: er werd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIERENARTSENPRAKTIJK DE AREND, AFGEKORT : D…

Adresse
KLOOSTERBAAN 132 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande