DIFENSA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIFENSA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.371.592

Publication

12/06/2014
ÿþmal Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken' kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 2 JMN! 201k

ANTWERPEN afdeling fuRNHOUT De Griffi

I

i

r--   

;,~ ;../~

I

` )

`

I  f

N E

L ,.A,

IIIIII011111111111

*19ll5555*

Ondernemingsar : 0838.371.592

Benaming

(voluit) : Difensa

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Broek 2, 2460 Tielen

(volledig adres)

Onderwerp akte : adreswijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel op 15 maart 2014 blijkt dat volgende beslissing is genomen en goedgekeurd verplaatsing maatschappelijke zetel naar Broekstraat 33, 2460 Tielen en dit vanaf heden 15 maart 2014.

Tielen, 15 maart 2014

Van Gils Thomas

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 14.07.2014 14314-0134-010
30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.05.2013, NGL 23.05.2013 13129-0253-009
18/08/2011
ÿþbeh'

aai Bel Staa

Mod 2.1

Ondernemingsnr : ( 3 Óç . S5 2

Benaming

(voluit) : DIFENSA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2460 Tielen, Klein Broek 2

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Jean-Marie De Meulder, Notaris te Antwerpen, op 3 augustus 2011 blijkt; dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht 2460 Tielen, Klein Broek 2, voor; onbepaalde duur door de heer Van Gils Thomas, geboren te Herentals op 5 april 1984, nationaal nummer; 84.04.05 249-35, identiteitskaart nummer 591-074000392, ongehuwd, wonende te 2360 Tielen, Klein Broek 2 en de heer Mariën Freddy Henri, geboren te Wilrijk op 16 januari 1951, nationaal nummer 51.01.16-453.48,; identiteitskaart nummer 591-3179471-10, gehuwd, wonende te 2610 Wommelgem, Rodeland 26. met een! maatschappelijk kapitaal van ¬ 18.550,00, volgestort voor de helft, vertegenwoordigd door 100 aandelen met een nominale waarde van ¬ 185,00 per aandeel. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder; jaar en voor de eerste maal vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel dezer ter griffie van dei Rechtbank van Koophandel tot 31 december 2012. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste: een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming van de winst wordt: besloten door de algemene vergadering. De vennootschap wordt bestuurd door minstens één zaakvoerder. De: zaakvoerders mogen het dagelijks bestuur of welkdanige andere speciale taak aan één, al dan niet. aandeelhouder zijnde, directeur toevertrouwen of om het even welke mandataris bekleden met om het even; welke bevoegdheden. Werd als extrastatutaire zaakvoerder aangesteld: de Heer Van Gils Thomas, voornoemd.: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere; zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet! onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs. Elke! zaakvoerder heeft alleen en het maatschappelijk bestuur en de maatschappelijke handtekening. Er werd geen: commissaris aangesteld. De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen: naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als: vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

Alle elektriciteitswerken in nieuwbouw en renovatie, poortautomatisatie, brandbeveiliging, camerabewaking,; inbraakpreventie, toegangscontrole, domotica, parlofonie en videofonie, netwerkbekabeling, tv, satelliet, enz.,i muziekdistributiesysteem, multiroom, enz., automatisatie, industriële installaties, elektrische installaties van! appartementen, verlichting en verwarmingstechnieken, installatie van lichtreclames, bordenbouw, PLC sturing,' motorsturingen en frequentieomvormers, condensatorbatterijen (cos-Phi verbetering), onderbouw van machines! (elektrisch, pneumatisch, licht mechanisch), nazien en aanpassen van complete elektrische installaties volgens! AREI en ARAB, oplossen van storingen, bliksembeveiliging en overspanningsbeveiliging, verkoop van; elektrisch materiaal, verkoop van sloten en beslag, allerlei kleine werken.

Het produceren of verwerken van producten, zelf of door tussenkomst van derden, voor zichzelf of voor; rekening van anderen, de verkoop ervan inbegrepen.

Het verlenen van dienstprestaties in de economische zin van het woord ten voordele van haar vennoten en derden.

De productie, realisatie, aankoop, exploitatie, vertoning, verkoop en distributie in binnen- en buitenland van: afgewerkte programma's of programmaonderdelen.

Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

Holding

1. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaafsen, kopen, verkopen en verhandelen van; aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende! waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van! handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~~~'~ti" `~9,. .,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dé ákté  J

1111111111111111

*11127168*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

2. Het,ogirichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met, het voeren van de directie over, het financieren en meefinancieren van andere ondernemingen; het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt

3. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen; het zich als hoofdelijk medeschuldenares verbinden voor de schulden van derden, het verbinden van de vennootschap als borg en/of haar op enige wijze doen garant staan voor schulden of persoonlijke verplichtingen van derden, alsmede het vestigen van zekerheidsrechten op bestanddelen van het vermogen van de vennootschap voor gelijke schulden of verplichtingen van derden.

4. Het verrichten van al datgene wat met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn,

alles in de ruimste zin.

Patrimoniumvennootschap

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

1. Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties

2. Alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

5. In België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of gemeenschappelijke rekening met derden, freelance, in franchising: Aan- en verkoop van producten voor btb-activiteiten / aan- en verkoop van auto's / aan- en verkoop van bouwmaterialen. Publiciteit, marketing en het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen van verschillende producten in zijn grootste verscheidenheid.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap mag deze handelingen verrichten voor eigen rekening en/of in eigen naam en/of voor rekening van derden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

"

"

De venrioótschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, " verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning enlof erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de Commissie voor Bank-, Financie- en Assurantiewezen, en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap.

. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn

activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut : van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

" De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede mei om 15u00 in de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op ; de plaats aangewezen in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. Volmacht: werd als bijzondere gevolmachtigde aangesteld met macht van in de plaatsstelling, Accountantskantoor Dirk Engels, Bosveld 1, 3150 Haacht, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket. Voor analytisch uittreksel, Notaris JM De Meulder te Antwerpen

Te gelijk hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIFENSA

Adresse
BROEKSTRAAT 33 2460 TIELEN

Code postal : 2460
Localité : Tielen
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande