DIGIPACK

NV


Dénomination : DIGIPACK
Forme juridique : NV
N° entreprise : 898.974.323

Publication

18/10/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 03.07.2013 13262-0514-016
14/03/2013
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie V

111

Vooi behoui aan h Belgi_ staatst

IF LM .-.....-

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

05 MAART2013

TURNHOUT

De Gree,

Ondernemingsnr :0898.974.323

Benaming (voluit) : DIGIPACK

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :B-2300 Turnhout, Hertenstraat 56

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : KAPITAALSVERHOGING

Tekst

Het blijkt uit de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor het ambt van Philippe Verlinden, geassocieerd notaris, te Rijkevorsel op 28 december 2012, neergelegd ter registratie, dat volgende besluiten werden genomen

Eerste besluit

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van zevenhonderddertienduizend honderddertien euro éénentachtig cent (E 713.113,81) te verhogen met zeshonderdduizend euro (E 600.000,00) om het te brengen op één miljoen driehonderddertienduizend honderddertien euro éénentachtig cent (E 1.313.113,81) door inbreng in natura van een gedeelte van een schuldvordering, namelijk een gedeelte van de Iopende rekening van de Heer Jean Philippe Ceulemans en een gedeelte van de lopende rekening van de Heer Olivier Ceulemans en dit door uitgifte van honderdnegenenveertigduizend zeshonderdvierentwintig (149.624) nieuwe aandelen zonder nominale waarde van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie, dewelke worden toebedeeld aan de Heer Jean I Philippe Ceulemans en de Heer Olivier Ceulemans, ieder voor de onverdeelde helft.

Deze nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven tegen de fractiewaarde, zijnde een bedrag van vier euro één cent (E 4,01) per aandeel, bedrag te verhogen met een uitgiftepremie vastgesteld op zeven euro zesenzeventig cent (E 7,76).

Het kapitaal zal na deze kapitaalsverhoging vertegenwoordigd worden door driehonderdzevenentwintigduizend vierhonderdnegenenzestig (327.469) aandelen zonder aanduiding van waarde, die ieder één driehonderdzevenentwintigduizend vierhonderdnegenenzestigste (1/327.46e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Tweede besluit

Op dit ogenblik zijn volgende aandeelhouders aanwezig:

- de Heer Ceulemans Oliver, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Geleg 1;

- de Heer Ceulemans Jean Philippe, wonende te 2300 Turnhout, Kastelein 88;

- de Naamloze Vennootschap ING-Activator Fund, met zetel te 1000 Brussel, Marnixlaan 24;

- de Naamloze Vennootschap Corrutech, met zetel te 2300 Turnhout, Hertenstraat 56 bus 4;

die hier aanwezig zijn zoals vermeld, en die verklaren volledig kennis te hebben van de huidige kapitaalsverhoging, van de termijn gedurende dewelke het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend, van de financiéle en boekhoudkundige informatie aangaande de kapitaalsverhoging alsook betreffende de financiële gevolgen voortvloeiend uit de verzaking aan het voorkeurrecht ten voordele van de inschrijvers hierna vermeld en die verklaren individueel en op uitdrukkelijke en formele wijze, te verzaken aan hun voorkeurrecht en aan de termijn gedurende dewelke dit recht kan worden

uit eoefend, overeenkomsti de vennootscha swet evin en de statuten, naar aanleidin: van de

Op de laatste blz. van Luik í3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

º% ~Voor-ehotiden aan }}et Luik B - vervolg

Belgisch

;

Staatsblad

kapitaalsverhoging waartoe besloten werd onder het eerste agenda-punt.

Derde besluit

Inschrijving op en volstorting van de nieuwe aandelen:

Heden komen tussen:

- de Heer CeuIemans Oliver, voornoemd;

- de Heer CeuIemans Jean Philippe, voornoemd;

- de Naamloze Vennootschap ING-Activator Fund, voornoemd;

- de Naamloze Vennootschap Corrutech, voornoemd;

Op dit ogenblik zijn aI de huidige aandeelhouders vermeld in de samenstelling van de algemene vergadering, te weten voornoemde Heren Ceulemans Olivier en Ceulemans Jean Philippe en voornoemde naamloze vennootschappen ING-Activator Fund en Corrutech tussengekomen.

De huidige aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren volledig kennis te hebben van de huidige kapitaalverhoging, van de termijn gedurende dewelke het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend, van de financiële en boekhoudkundige informatie aangaande de kapitaalverhoging alsook betreffende de fmanciële gevolgen voortvloeiend uit de verzaking aan het voorkeurrecht ten voordele van een mede-aandeelhouder. Voornoemde naamloze vennootschap "ING-Activator Fund" verklaart op uitdrukkelijke en formele wijze, te verzaken aan hun voorkeurrecht en aan de termijn gedurende dewelke dit recht kan worden uitgeoefend, overeenkomstig artikel 592 en volgende van het wetboek vennootschappen.

I

De Heer CeuIemans Olivier voornoemd en de Heer CeuIemans Jean Philippe, voornoemd, en met

uitdrukkelijke toestemming van de overige voornoemde aandeelhouders, verklaren in te schrijven op de honderdnegenenveertigduizend zeshonderdvierentwintig (149.624) aandelen, zijnde ieder voor vierenzeventigduizend achthonderd en twaalf (74.812) aandelen. De intekenaar verklaart en de Ieden van de vergadering erkennen dat ieder van de aandelen waarop werd ingeschreven volledig volgestort is in natura.

Vierde Besluit

Vaststelling van de daadwerkelFke realisatie van de ka " itaalverho in

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te steIIen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort.

1 Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op één miljoen

driehonderddertienduizend honderddertien euro éénentachtig cent (¬ 1.313.113,81) en is

vertegenwoordigd door driehonderdzevenentwintigduizend vierhonderdnegenenzestig (327.469) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Vijfde besluit

1 De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, artikel 5 van de statuten aan te passen aan voorgaande besluiten.

Artikel 5 luidt thans als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans één miljoen driehonderddertienduizend honderddertien euro éénentachtig cent (6 1.313.113,81) vertegenwoordigd door driehonderdzevenentwintigduizend vierhonderdnegenenzestig (327.469) aandelen zonder aanduiding van waarde, die ieder één driehonderdzevenentwintigduizend vierhonderdnegenenzestigste (1/327.46919 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, wordt verleend aan de Heer Wielandts Frank, accountant, afgevaardigde van het A&B-kantoor BVBA, met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Gemeenteplaats 31, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de diensten van de BTW, de diensten van de Vennootschapsbelasting en alle andere adminstraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Philippe Verlinden, geassocieerd notaris te Rijkevorsel.

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, gecoördineerde statuten, verslag Bedrijfsrevisor, verslag Raad van Bestuur







01/03/2013
ÿþMod Word 11.1

Neergelegd ter griffie van de

In de bijlagen bij het Belgisc igefflaliti biak-en kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

2Qus,203

TURNHOUT De Griffier,

Griffie

Ondernemingsnr : 0898.974.323

Benaming

(voluit) ; DIGIPACK

(verkort) : I

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HERTENSTRAAT 56 - 2300 TURNHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Bij beslissing van de jaarvergadering van 14 juni 2012 wordt vanaf heden het ontslag aanvaard van de heer Ivan Trangez als bestuurder van de vennootschap, In zijn plaats wordt vanaf heden de vennootschap Consultran BVBA, vertegenwoordigd door de heer Ivan Trangez, benoemd tot nieuwe bestuurder van de vennootschap, voor een periode van zes jaar, zijnde tot aan de jaarvergadering van 2018.

Olivier Ceulemans

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 17.08.2012 12419-0200-017
10/10/2011
ÿþOndernemingsnr : 0898.974.323

Benaming

(vo¬ uit) : DIGIPACK

Rechtsvoren : nv

Zetel : 2300 Turnhout, Hertenstraat 56

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Tom VERBIST te Geel op 6 september mei 2011, geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen.

Eerste besluit  vaststelling verval van 17.855 warrants.

De vergadering stelt vast dat de 17.855 warrants, toebedeeld aan ING Activator Fund, voornoemde aandeelhouder sub 3), ingevolge algemene vergadering de dato 2 juli 2008, vervallen zijn bij gebreke aan tijdige uitoefening (deze warrants waren slechts geldig tot drie jaar na de ? datum van de uitgifte). De vennootschap ING Activator Fund, voornoemde aandeelhouder sub 3) vertegenwoordigd zoals gezegd, erkent dit bij deze uitdrukkelijk, en doet bij deze  voor zoveel als nodig  afstand van alle mogelijke rechten verbonden aan deze 17.855 warrants. De raad van bestuur wordt gelast met het aanbrengen van de vereiste vermeldingen in het warrantenregister.

Tweede besluit - Kapitaalverhoging.

a) De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met achtenzestigduizend vierhonderd zesentwintig euro achttien cent (68.426,18 E), door inbreng in geld, door uitgifte van zeventienduizend achthonderd vijfenvijftig (17.855) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Voor deze nieuwe kapitaalsaandelen wordt een uitgiftepremie betaald van éénendertigduizend vijfhonderd drieënzeventig euro tweeëntachtig cent (31.573,82 £) die op een onbeschikbare rekening wordt geboekt tot de algemene vergadering op de wijze vereist voor statutenwijziging, hier een andere bestemming aan geeft.

;b De vergadering beslist vervolgens het kapitaal te verhogen door incorporatie van de voormelde uitgiftepremie van éénendertigduizend vijfhonderd drieënzeventig euro tweeëntachtig cent (31.573,82 E) , zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Derde besluit - Afstand van voorkeurrecht  inschrijving en volstorting.

Afstand voorkeurrecht.

Alle houders van aandelen en warrants verklaren elk individueel te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe aandelen zoals voorzien in het Wetboek Vennootschappen.

Inschrijving en volstorting.

Vervolgens is hier tussengekomen :

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mac' 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

N

EERGELEGQ

i i" N iiisa3 ~u nih looi r~uiii~u

es*

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 8 SEP. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

T71

BijWgëiiM $et BuIgtseti Stues01ad =10>11/2011 Aiiuëxés ïin Máiiitëü"r"""lïélgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

de naamloze vennootschap ING - ACTIVATOR FUND, met zetel te 1000 Brussel, Marnixiaan 24, RPR Brussel, ondernemingsnummer BTW BE 0878.533.255, rechtspersonenregister Brussel, alhier vertegenwoordigd door : de Heer Ivan Gabriel TRANGEZ, geboren te Gent op 17 september 1955, wonende Dendermondsesteenweg 106 te 9070 Destelbergen, RR 55.09.17-059.67, ingevolge voornoemde aangehechte onderhandse volmacht de dato 5 september 2011,

die heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap "DIGIPACK", met inbegrip van de uitgegeven warrants, en verklaard heeft in te schrijven op de zeventienduizend achthonderd vijfenvijftig (17.855) nieuwe aandelen van deze vennootschap onder de hoger gestelde voorwaarden.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat deze aandelen waarop aldus werd ingeschreven VOLLEDIG zijn volstort, zodat de vennootschap beschikt over een bedrag van honderdduizend euro (100.000,00 E) dat overeenkomstig artikel 600 Wetboek Vennootschappen gestort werd op een bijzondere rekening 363-0930556-75 op naam van de vennootschap bij ING BELGIE zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 6 september 2011.

Vierde besluit - Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhogingen van

-achtenzestigduizend vierhonderd zesentwintig euro achttien cent (68.426,18 E) door inbreng in geld, en

-éénendertigduizend vijfhonderd drieënzeventig euro tweeëntachtig cent (31.573,82 E) door incorporatie van uitgifteprernie,

hetzij in het totaal honderdduizend euro (100.000,00 E),

daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zevenhonderd dertien duizend honderd dertien euro éénentachtig cent (713.113,81 E), vertegenwoordigd door honderd zevenenzeventig duizend achthonderd vijfenveertig (177.845) aandelen zonder nominale waarde.

Vijfde besluit - Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten .

In artikel 5 worden de twee eerste paragrafen vervangen door volgende tekst:

Artikel 5.- Kapitaal.

"Het maatschappelijk kapitaal werd bij de oprichting vastgesteld op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 E), volstort, vertegenwoordigd door éénenzestigduizend vijfhonderd (61.500) maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één /eenenzestigduizendvijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 2 juli 2008, werd het kapitaal verhoogd met honderdduizend euro (100.000,00 E), vertegenwoordigd door zeventienduizend achthonderd vijfenvijftig (17.855), volstort. Ingevolge deze beslissing werd het kapitaal gebracht op honderd éénenzestig duizend vijfhonderd euro (161.500,00 E) vertegenwoordigd door negenenzeventigduizend driehonderd vijfenvijftig (79.355) aandelen.

Ingevolge beslissing van de algemene vergadering gehouden op 16 december 2010 werd het kapitaal verboogd met driehonderd vijftig duizend euro (350.000,00 E), vertegenwoordigd door tweeënzestigduizend vierhonderd tweeënnegentig (62.492) aandelen. Ingevolge deze beslissing werd het kapitaal gebracht op vijfhonderd en elf duizend vijfhonderd euro (511.500,00 E) vertegenwoordigd door honderd éénenveertig duizend achthonderd zevenenveertig (141.847)aandelen.

Ingevolge beslissing van de algemene vergadering gehouden op 12 mei 2011 werd het kapitaal verhoogd met honderd en één duizend zeshonderd dertien euro tachtig cent (101.613,81 E), vertegenwoordigd door achttienduizend honderd drieënveertig (18.143) aandelen. Ingevolge deze beslissing werd het kapitaal gebracht op zeshonderd dertien duizend honderd dertien euro éénentachtig cent (613.1 13,81 E) vertegenwoordigd door honderd negenenvijftig duizend negenhonderd negentig (159.990) aandelen.

Ingevolge beslissing van de algemene vergadering gehouden op 6 september 2011 werd het kapitaal verhoogd met honderd duizend euro (100.000,00 E), vertegenwoordigd door zeventienduizend achthonderd vijfenvijftig (17.855) aandelen. Aldus bedraagt het kapitaal thans zevenhonderd dertien duizend honderd dertien euro éénentachtig cent (713.113,81 E), vertegenwoordigd door honderd zevenenzeventig duizend achthonderd vijfenveertig (177.845) aandelen zonder nominale waarde.

Zesde besluit - Machtiging raad van bestuur  volmacht formaliteiten.

De vergadering verleent aan de raad van bestuur de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde, Frank Wielandts, zaakvoerder van de bvba A & B kantoor, Gemeenteplaats 31 te Brecht, aan te stellen ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten betreffende wijziging van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

(get) Tom Verbist, geassocieerd notaris te Geel

Tegelijk neergelegd:

-afschrift akte statutenwijziging

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 29.06.2011 11236-0347-016
16/06/2011
ÿþrot Moi 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



JIIIMM911

bel

a;

BE

Ste

e gliffie;

Ondernemingsnr : 0898.974.323 Benaming

(voluit) : DIGIPACK

Bijlagen bij het Beigiseh Staiatsblad

Rechtsvorm : nv

Zetel : 2300 Turnhout, Hertenstraat 56

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Tom VERBIST te Geel op 16 mei 2011, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen.

Eerste besluit - Kapitaalverhoging.

" a) De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met vijfenzestigduizend vierhonderd drieëntwintig euro drieënzestig cent (65.423,63 ë), om het kapitaal te brengen van vijfhonderd en elf duizend vijfhonderd euro (511.500,00 ¬ ) op vijfhonderd zesenzeventig duizend negenhonderd drieëntwintig euro drieënzestig cent (576.923,63 ¬ ), door inbreng in geld, uitgifte van achttienduizend honderd drieënveertig (18.143) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die' dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Voor deze nieuwe kapitaalsaandelen wordt een uitgiftepremie betaald van zesendertigduizend honderd negentig euro achttien cent (36.190,18 ¬ ) die op een onbeschikbare rekening wordt geboekt tot de algemene vergadering op de wijze vereist voor statutenwijziging, hier een andere bestemming aan geeft.

b) De vergadering beslist vervolgens het kapitaal te verhogen door incorporatie van de voormelde uitgiftepremie van zesendertigduizend honderd negentig euro achttien cent (36.190,18 ¬ ), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, om het kapitaal te brengen op zeshonderd dertien duizend honderd dertien euro éénentachtig cent (613.113,81 ¬ ).

Tweede besluit - Afstand van voorkeurrecht - inschrijving en volstorting.

Afstand voorkeurrecht. Alle houders van aandelen en warrants verklaren elk individueel te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe aandelen zoals voorzien: in het Wetboek Vennootschappen.

Inschrijving en volstorting. Vervolgens is hier tussengekomen : de naamloze vennootschap ING - ACTIVATOR FUND, met zetel te 1000 Brussel, Mamixlaan 24, RPR Brussel, ondernemingsnummer BTW BE 0878.533.255, rechtspersonenregister Brussel, alhier vertegenwoordigd door : de Heer Ivan Gabriel TRANGEZ, geboren te Gent op 17 september 1955, wonende Dendermondsesteenweg 106 te 9070 Destelbergen, ingevolge voornoemde aangehechte onderhandse volmacht de dato 5 mei 2011, die heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap "DIGIPACK", met inbegrip van de uitgegeven warrants, en verklaard heeft in te schrijven op de achttienduizend honderd drieënveertig (18.143) nieuwe aandelen van deze vennootschap onder de hoger gestelde voorwaarden.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat deze aandelen waarop aldus werd ingeschreven zijn volstort in het totaal ten belope van vijfenzeventigduizend vierhonderd vierentachtig euro vierenvijftig cent (75.484,54 ¬ ), zodat de vennootschap beschikt over een bedrag van vijfenzeventigduizend vierhonderd vierentachtig euro vierenvijftig cent (75.484,54 ¬ ) dat overeenkomstig artikel 600 Wetboek Vennootschappen gestort werd op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

een bijzondere rekening 363-0881023-12 op naam van de vennootschap bij ING BELGIE zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 12 mei 2011.

Derde besluit - Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde

kapitaalverhogingen van -vijfenzestigduizend vierhonderd drieëntwintig euro drieënzestig cent (65.423,63 ¬ ) door inbreng in geld, en -zesendertigduizend honderd negentig euro achttien cent (36.190,18 ¬ ) door incorporatie van uitgiftepremie, hetzij in het totaal honderd en één duizend zeshonderd dertien euro eenentachtig cent (101.613,81 ¬ ), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zeshonderd dertien duizend honderd dertien euro éénentachtig cent (613.113,81 ¬ ), door honderd negenenvijftig duizend negenhonderd negentig (159.990) aandelen zonder nominale waarde.

Vierde besluit - Verslag van de raad van bestuur aangaande de uitgifte van warrants.

De voorzitter licht het omstandig verslag van de raad van bestuur toe, opgesteld in overeenstemming met artikel 583 Wetboek Vennootschappen, betreffende de uitgifte van warrants. Hij wordt door de algemene vergadering van vrijgesteld lezing ervan te geven. Het verslag wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Vijfde besluit - Uitgifte van warrants en kapitaalverhoging onder opschortende voorwaarde.

a)Uitgifte van warrants De algemene vergadering beslist volgende warrants uit te geven, te weten: achtduizend vijfendertig (8035) warrants, welke elk recht geven op intekening op één aandeel tegen een uitoefenprijs van vijf euro komma zestig cent (5,60 ¬ ) op de kapitaalverhoging waarvan sprake hierna. Het totale bedrag van de uitoefenprijs bedraagt vierenveertigduizend negenhonderd zesennegentig euro (44.996,00 E). Bij uitoefening van de warrants, zal het kapitaal van de vennootschap worden verhoogd met een bedrag gelijk aan het product van de fractiewaarde van de dan bestaande aandelen van de vennootschap en het aantal uitgeoefende warrants. Het saldo zal geboekt worden als uitgiftepremie, die een garantie zal uitmaken in dezelfde mate als het kapitaal en zal worden geboekt op een onbeschikbare rekening die alleen kan verminderd of afgeboekt worden door een beslissing van de algemene aandeelhoudersvergadering op de wijze vereist voor een statutenwijziging. Als gevolg van de uitgifte van warrants, beslist de algemene vergadering, onder de opschortende voorwaarde van de algehele of gedeeltelijke uitoefening van genoemd voorkeurrecht, het kapitaal van de vennootschap tot beloop van de ingezamelde inschrijvingen te verhogen: met maximum vierenveertigduizend negenhonderd zesennegentig euro (44.996,00 ¬ ) door creatie van maximum achtduizend vijfendertig (8035) nieuwe aandelen op naam, met een uitoefenprijs van vijf euro komma zes nul nul zestig cent (5,60 ¬ ) euro per aandeel. De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen genieten.

Voorwaarden en modaliteiten van de uitgifte van warrants. De algemene vergadering beslist de voorwaarden en modaliteiten van de uitgifte van warrants en kapitaalverhoging als volgt vast te stellen.

Kenmerken van de warrants De uitgegeven warrants geven iedere recht om in te schrijven op één aandeel per warrant. De inschrijving op de nieuwe aandelen zal gebeuren tegen de uitoefenprijs van vijf euro komma zestig cent (5,60¬ ) per nieuw aandeel, als kapitaalverhoging ten bedrage van de fractiewaarde van de dan bestaande aandelen, en als uitgiftepremie voor het saldo, volledig vol te storten bij de intekening. De aandelen waarop effectief zal zijn ingeschreven zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen. Zij zullen recht geven op een dividend voor het ganse maatschappelijk boekjaar waarin zij werden onderschreven.

Recht van inschrijving op de kapitaalverhoging. De uitgegeven warrants blijven geldig gedurende 13 maanden, ingaande op 12 april 2012. Op straffe van verval van hun voorkeurrecht moeten de houders van warrants die om de uitoefening van het voorkeurrecht in aandelen hebben verzocht, binnen de acht dagen nadat de raad van bestuur van de vennootschap daartoe bij aangetekend schrijven heeft verzocht, de uitgifteprijs verbonden aan de aandelen waarop zij hebben ingeschreven, volstorten op een geblokkeerd rekeningnummer van de vennootschap dat hen door de raad van bestuur zal worden meegedeeld. De uitoefenprijs zal mogen worden volstort door verzaking door de warranthouder, aan de terugbetaling van sommen, door de vennootschap aan de warranthouder verschuldigd, op voorwaarde dat deze sommen verschuldigd zijn ingevolge leningsovereenkomst, en dit uitdrukkelijk in de leningsovereenkomst is voorzien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Authentieke vaststelling. De algemene vergadering machtigt ieder lid van de raad van bestuur, met recht van indeplaatsstelling, om :

- na uitoefening van de warrants, de verwezenlijking van de uitoefening van nieuwe aandelen te doen vaststellen bij authentieke akte.

- het artikel 5 van de statuten aan te passen aan de nieuwe toestand van het aantal aandelen zoals het volgt uit de sub a) van onderhavig besluit vastgestelde verwezenlijking en het nodige te doen met het oog op de coördinatie van de statuten.

Bescherming van de houders van warrants. Vanaf heden tot het einde van de termijn van inschrijving mag de vennootschap door geen enkele verrichting de voordelen verminderen die de voorwaarden van uitgifte of de wet toekennen aan de houders van warrants; Overeenkomstig artikel 501 Wetboek Vennootschappen mag de vennootschap, tot het einde van de uitoefenperiode van de warrants, zonder de uitdrukkelijke instemming van de warranthouder, geen enkele verrichting uitoefenen die tot gevolg heeft dat de rechten van de warranthouder verminderd worden. In geval van een kapitaalverhoging van de vennootschap na de uitgifte van de warrants, doch voor het uitoefenen van de warrants, zal de warranthouder het recht hebben om haar warrants uit te oefenen en deel te nemen aan de kapitaalverhoging alsof hij aandeelhouder was.

Overdracht van de warrants. De warrants zijn op naam en worden in een speciaal register daartoe ingeschreven. Zij zijn niet overdraagbaar.

b)Afstand van het voorkeurrecht. De Heren Olivier en Jean Philippe CEULEMANS, en de vennootschap CORRUTECH, voornoemde aandeelhouders sub 1), 2) en 4) voornoemd, verklaren ieder afzonderlijke en individueel te verzaken aan hun voorkeurrecht dat zij bezitten naar aanleiding van de gezegde uitgifte van warrants en kapitaalverhoging in geld die er het gevolg van zal zijn.

c) Tussenkomst  Inschrijving op de warrants. Is hier tussengekomen : de naamloze vennootschap ING ACTIVATOR FUND, voornoemde aandeelhouder sub 3), en vertegenwoordigd zoals gezegd, die verklaart in te schrijven op voormelde achtduizend vijfendertig (8.035) warrants.

d) Machten aan de raad van bestuur. De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders beslist met eenparigheid van stemmen alle machten te verlenen aan de raad van bestuur van de vennootschap om de tijdens deze buitengewone algemene vergadering genomen besluiten uit te voeren en inzonderheid om bij authentieke akte, onder voorlegging van een door een bedrijfsrevisor voor echt verklaarde lijst van uitoefening van warrants het volgende vast te stellen: -de uitoefening van de warrants en inschrijving op aandelen; -de daaruit voortvloeiende verhoging van het kapitaal; -het aantal in vertegenwoordiging daarvan uitgegeven nieuwe aandelen; -de wijziging van de statuten die er het gevolg van is; -de coördinatie van de statuten.

Zesde Besluit - Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten. In artikel 5 worden de twee eerste paragrafen vervangen door volgende tekst:

Artikel 5.- Kapitaal.

"Het maatschappelijk kapitaal werd bij de oprichting vastgesteld op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 ¬ ), volstort, vertegenwoordigd door éénenzestigduizend vijfhonderd (61.500) maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één feenenzestigduizendvijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 2 juli 2008, werd het kapitaal verhoogd met honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door zeventienduizend achthonderd vijfenvijftig (17.855), volstort. Ingevolge deze beslissing werd het kapitaal gebracht op honderd éénenzestig duizend vijfhonderd euro (161.500,00 ¬ ) vertegenwoordigd door negenenzeventigduizend driehonderd vijfenvijftig (79.355) aandelen.

Ingevolge beslissing van de algemene vergadering gehouden op 16 december 2010 werd het kapitaal verhoogd met driehonderd vijftig duizend euro (350.000,00 6), vertegenwoordigd door tweeënzestigduizend vierhonderd tweeënnegentig (62.492) aandelen. Ingevolge deze beslissing werd het kapitaal gebracht op vijfhonderd en elf duizend vijfhonderd euro

(511.500,00 ¬ ) vertegenwoordigd door honderd éénenveertig duizend achthonderd zevenenveertig (141.847)aandelen.

Ingevolge beslissing van de algemene vergadering gehouden op 12 mei 2011 werd het kapitaal verhoogd met honderd en één duizend zeshonderd dertien euro tachtig cent (101.613,81 ¬ ), vertegenwoordigd door achttienduizend honderd drieënveertig (18.143) aandelen.

Aldus bedraagt het kapitaal thans zeshonderd dertien duizend honderd dertien euro éénentachtig cent (613.113,81 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd negenenvijftig duizend negenhonderd negentig (159.990) aandelen zonder nominale waarde."

Zevende besluit - Machtiging raad van bestuur  volmacht formaliteiten.

De vergadering verleent aan de raad van bestuur de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren. De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde, Frank Wielandts, zaakvoerder van de bvba A & B kantoor, Gemeenteplaats 31 te Brecht, aan te stellen ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten betreffende wijziging van de vennootschap bij de diensten van het ondememingsloket. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

(get) Tom Verbist, geassocieerd notaris te Geel

Tegelijk neergelegd:

-afschrift akte statutenwijziging

-gecoordineerde statuten.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 28.07.2010 10362-0466-015

Coordonnées
DIGIPACK

Adresse
HERTENSTRAAT 56 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande