DIGIPOINT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DIGIPOINT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 455.776.670

Publication

06/09/2012
ÿþ1l11lI11111MIltqlI~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEHr-51::::LEGD

2 8 -08- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANEetfnlv1EOHELEKI

Mod Word p5,7

Ondernerningsnr : 0455776670

Benaming

(voiuit) : DIGIPOINT

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2800 MECHELEN, Liersesteenweg, 38E

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overname (overgenomen vennootschap) VERBETERING PUBLICATIE DD. 27 AUGUSTUS 2012 onder nummer 12 146668

Uittreksel (opgesteld voor registratie naar analogie met het artikel 173 van het wetboek der` registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel) uit de notulen van de gezamenlijk gehouden buitengewone algemene vergaderingen van zowel de overnemende vennootschap, te weten de nv Cegeka ICT Diensten, RPR Hasselt BE 0882.419.490, als van de overgenomen vennootschappen , te weten de mr A.N.E. RPR Gent 0436.127.143 en de nv DIGIPOINT  RPR Mechelen; 0455.776.670, welke notulen werden opgesteld door het ambt van notaris Herbert Houben te Genk op 31 juli, 2012 en waaruit blijkt dat met eenparigheid van stemmen van de aanwezige aandeelhouders werd besloten tot: 1° KENNISNAME EN BESPREKING VAN STUKKEN

1. Fusievoorstel

De vergaderingen van de aandeelhouders van de overnemende en van de over te nemen vennootschappen, hebben kennis gekregen van het door, alle bij de fusie betrokken vennootschappen gezamenlijk opgestelde fusievoorstel de dato 12 juni 2012, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt voor de overnemende vennootschap CEGEKA ICT Diensten RPR Hasselt BE 0882.419.490 en ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent voor de overgenomen vennootschap A.N.E. RPR Gent 0436.127.143 en ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen voor de overgenomen vennootschap DIGfPOJNT -- RPR Mechelen 0455.776.670, telkens op 18 juni 2012, onder de nummers 12113465 (voor de overnemende vennootschap CEGEKA ICT Diensten)  12113419 (voor de over te, nemen vennootschap "A.N.E.") en 12113545 (voor de over te nemen vennootschap "DIGIPOINT').

2. Verslagen

Fusieverslagen bestuursorganen:

De vergaderingen van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" en

van de over te nemen vennootschappen "A.N.E." en "DIGIPOINT' erkennen kennis te hebben gekregen van de

in de agenda vermelde verslagen, te weten:

Het gezamenlijk opgemaakte verslag van de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken

vennootschappen, overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen, waarin de vermogenstoestand van de te fuseren vennootschappen wordt opgegeven en waarin, vanuit een juridisch en economisch oogpunt, worden toegelicht en verantwoord:

- de wenselijkheid van de fusie;

- de voorwaarden ervan;

- de wijze waarop ze wordt doorgevoerd;

- haar gevolgen;

- de methoden volgens dewelke de ruilverhouding der aandelen is vastgesteld, het relatief belang gehecht

aan de toegepaste methoden en het waarderingsresultaat waartoe elke methode komt;

- de gerezen moeilijkheden;

- de voorgestelde ruilverhouding.

Revisorale verslagen:

De verslagen van de commissaris van de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" en de door

de raden van bestuur van de over te nemen vennootschappen "A.N.E." en "DIGIPOINT' aangestelde

bedrijfsrevisor.

Deze verslagen besluit telkens in de volgende termen en dit zowel voor de overnemende vennootschap

"CEGEKA ICT Diensten" als de overgenomen vennootschappen "A.N.E." en "DIGIPOINT':

Conclusie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op grond van ons onderzoek van het fusievoorstel in het kader van de fusie door overneming van respectievelijk A.N.E. NV en Digipoint NV door Cegeka ICT Diensten NV, uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, in het bijzonder de normen inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen, zijn wij van oordeel dat:

" De in het fusievoorstel gehanteerde waarderingsgrondslag voor het berekenen van de ruilverhouding, dewelke voor de bij de geplande fusie betrokken vennootschappen conventioneel bepaald werden op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen zoals dit blijkt uit de meest recente statutaire jaarrekening afgesloten op 31 december 2011, aanvaardbaar is;

" Het voorstel om 3,18094 aandelen Cegeka ICT Diensten NV uit te geven en dit uit te reiken aan de aandeelhouders ter vergoeding van de aandelen aangehouden in A.N.E. NV evenals het voorstel om 1,21116 aandelen Cegeka 1CT Diensten NV uit te geven en dit uit te reiken aan de aandeelhouders ter vergoeding van de aandelen aangehouden in Digipoint NV geen van de aandeelhouders in de over te nemen vennootschappen kan benadelen omdat ze behoren tot dezelfde groep; en

" De ruilverhouding redelijk is.

Onderhavig verslag werd opgesteld conform artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen en mag

niet voor andere doeleinden aangewend worden. Er werden waarderingsmethoden weerhouden die uitsluitend

zinvol zijn in deze operatie en dan ook niet aangewend kunnen worden als referentiepunt voor andere

transacties.

Hasselt, 28 juni 2012

KPMG Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door Jos Briers

Getekend.

Bedrijfsrevisor

Neerlegging verslagen

Een origineel exemplaar van voormelde verslagen zal worden bewaard in het archief van de overnemende

vennootschap.

20 FUSIE

N FUSIEVERRICHTINGEN

Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd op de diverse griffies zoals voormeld.

(.Fusiebesluit inzake de overname van de naamloze vennootschap "A.N.E."

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "A.N.E." besluit de vennootschap te ontbinden,

zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap "CEGEKA ICT

Diensten".

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" besluit over te gaan tot

de fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "A.N.E.".

1. Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap

Als gevolg van de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "A.N.E." wordt het kapitaal van de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" verhoogd met vijfenzeventigduizend euro (75.000,00 ¬ ) om het kapitaal te brengen van zeven miljoen zeventigduizend vierhonderd vijfendertig euro vijfentwintig cent (¬ 7.070.435,25) op zeven miljoen honderd vijfenveertigduizend vierhonderd vijfendertig euro vijfentwintig cent (¬ 7.145.435,25)

2. Vergoeding - ruilverhouding en bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen

-Tengevolge van deze kapitaalverhoging worden vijftienduizend negenhonderd en vijf (15.905) volledig volgestorte kapitaalaandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap uitgegeven en toegekend aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, met name aan de naamloze vennootschap "CEGEKA GROEP", met zetel te 3500 Hasselt, Universiteitslaan 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer BTW BE 0448.621.832 RPR Hasselt.

Er is geen opleg verschuldigd.

-Bijgevolg wordt een ruilvoet toegepast van vijftienduizend negenhonderd en vijf (15.905) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap "CEGEKA 1CT Diensten", tegen vijfduizend (5.000) aandelen van de overgenomen vennootschap "A.N.E.".

Deze vijftienduizend negenhonderd en vijf (15.905) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten en zijn dividendgerechtigd vanaf 01 januari 2012. De nieuw gecreëerde aandelen bekomen vanaf nu stemrecht. De begunstigde van de kapitaalverhoging ingevolge fusie, met name de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, neemt vervolgens deel aan de verdere beraadslaging en besluitvorming in haar hoedanigheid van aandeelhouder van de overnemende vennootschap.

Verklaringen

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 01 januari 2012 met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de overgenomen vennootschap geen effecten uitgegeven.

Aan de bestuurders van de overnemende en overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

Bl VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP "A.N.E." OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP "CEGEKA ICT Diensten"

1. Eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap "A.N.E."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter heeft mij, notaris, verzocht de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap "A.N.E." op de overnemende vennootschap "CEGEKA 1CT Diensten" vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van de overgegane activa en passiva van de overgenomen vennootschap "A.N.E.".

2. Algemene voorwaarden van de overgang

1/ De overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" verkrijgt de volle eigendom en het genot van de ingebrachte activa en passivabestanddelen vanaf het ogenblik van het fusiebesluit.

De activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap "A.N.E" gaan boekhoudkundig met alle rechten en plichten per 01 januari 2012 over op de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten". Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 01 januari 2012 met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap "A.N.E." op de overnemende vennootschap "CEGEKA 1CT Diensten", geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa- en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3/ Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar aangestelden, en jegens haar eigen organen en aandeelhouder, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

4/ Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

5/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

6/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

7/ De overnemende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welke verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met haar personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

CI VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de beide algemene vergaderingen heeft mij, notaris, verzocht vast te stellen dat de nettowaarde van de hierboven beschreven vermogen van de overgenomen vennootschap "A.N.E." dat in zijn geheel overgaat op de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten", op grond van de laatste goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2011, driehonderd zevenenzeventigduizend achthonderd achtenzestig euro drieëntachtig cent (¬ 377.868,83) bedraagt en als volgt geboekt wordt in de overnemende vennootschap:

Kapitaal

-vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) afkomstig van het kapitaal van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan het kapitaal van de overnemende vennootschap.

Wettelijke reserves

- zevenduizend vijfhonderd euro (¬ 7.500,00) afkomstig van de wettelijke reserve van de overgenomen

vennootschap, wordt geboekt als wettelijke reserve in de overnemende vennootschap.

Beschikbare reserves

- honderd twintigduizend vijfhonderd tweeëndertig euro vier cent (¬ 120.532,04) afkomstig van de beschikbare reserves van de overgenomen vennootschap, wordt geboekt als beschikbare reserves in de overnemende vennootschap.

Overgedragen winst

-honderd vierenzeventigduizend achthonderd zesendertig euro negenenzeventig cent (¬ 174.836,79) afkomstig van de overgedragen winst van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de overgedragen winst van de overnemende vennootschap.

II.Fusiebesluit inzake de overname van de naamloze vennootschap "DIGIPOINT"

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DIGIPOINT" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap "CEGEKA ICT Diensten".

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" besluit over te gaan tot de fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "DIGIPOINT".

1. Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap

Ais gevolg van de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "DIGIPOINT" wordt het kapitaal van de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" verhoogd met honderdduizend euro (¬ 100.000,00) om het te brengen van zeven miljoen honderd vijfenveertigduizend vierhonderd vijfendertig euro

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

vijfentwintig cent (¬ 7.145.435,25) op zeven miljoen tweehonderd vijfenveertigduizend vierhonderd vijfendertig euro vijfentwintig cent (¬ 7.245.435,25).

2. Vergoeding - ruilverhouding en bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen

- Tengevolge van deze kapitaalverhoging werden eenenveertigduizend negenhonderd en zes (41.906) volledig volgestorte kapitaalaandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap uitgegeven en toegekend aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, met name aan de naamloze vennootschap "CEGEKA GROEP", met zetel te 3500 Hasselt, Universiteitslaan 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer BTW BE 0448.621.832 RPR Hasselt.

Er is geen opleg verschuldigd.

- Bijgevolg werd een ruilvoet toegepast van eenenveertigduizend negenhonderd en zes (41.906) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten", tegen vierendertigduizend zeshonderd (34.600) aandelen van de overgenomen vennootschap "DIGIPOINT".

Deze eenenveertigduizend negenhonderd en zes (41.906) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten en zijn dividendgerechtigd vanaf 01 januari 2012. De nieuw gecreëerde aandelen bekomen vanaf nu stemrecht. De begunstigde van de kapitaalverhoging ingevolge fusie, met name de enige aandeelhouer van de overgenomen vennootschap, neemt vervolgens deel aan de verdere beraadslaging en besluitvorming in haar hoedanigheid van aandeelhouder van de overnemende vennootschap.

Verklaringen

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 01 januari 2012 met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de overgenomen vennootschap geen effecten uitgegeven.

Aan de bestuurders van de overnemende en overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

B/ VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP "DIGIPOINT" OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP "CEGEKA ICT Diensten"

1. Eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap "DIGIPOINT"

De voorzitter heeft mij, notaris, verzocht de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap "DIGIPOINT" op de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van de overgegane activa en passiva van de overgenomen vennootschap "DIGIPOINT".

2. Algemene voorwaarden van de overgang

1/ De overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" verkreeg de volle eigendom en het genot van de ingebrachte activa en passivabestanddelen vanaf het ogenblik van het fusiebesluit.

De activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap "DIGIPOINT" gaan boekhoudkundig met alle rechten en plichten per 01 januari 2012 over op de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten". Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 01 januari 2012 met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap "DIGIPOINT" op de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten", geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa- en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3/ Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar aangestelden, en jegens haar eigen organen en aandeelhouder, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

41 Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

5/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

6/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

7/ De overnemende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welke verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met haar personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

CI VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter van de beide algemene vergaderingen heeft mij, notaris, verzocht vast te stellen dat de nettowaarde van de hierboven beschreven vermogen van de overgenomen vennootschap "DIGIPOINT" dat in zijn geheel overgaat op de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten", op grond van de laatste goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2011, negenhonderd vijfennegentigduizend zeshonderd achttien euro negenenvijftig cent  ¬ 995.618,59 bedraagt en als volgt geboekt wordt in de overnemende vennootschap:

Kapitaal

honderdduizend euro (¬ 104.000,00) atkornstig van het kapitaal van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan het kapitaal van de overnemende vennootschap.

Wettelijke reserves

- tienduizend euro (¬ 10.000,00) afkomstig van de wettelijke reserves van de overgenomen vennootschap, wordt geboekt als wettelijke reserve in de overnemende vennootschap.

Belastingvrije reserves

- zevenendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 37.500,00) afkomstig van de belastingvrije reserves van de overgenomen vennootschap, wordt geboekt als belastingvrije reserve in de overnemende vennootschap. Beschikbare reserves

- honderd tweeënvijftigduizend vierhonderd eenenveertig euro vijfentwintig cent (¬ 152.441,25) afkomstig van de beschikbare reserves van de overgenomen vennootschap, wordt geboekt als beschikbare reserve in de overnemende vennootschap.

Overgedragen winst

zeshonderd vijfennegentigduizend zeshonderd zevenenzeventig euro vierendertig cent (¬ 695.677,34) afkomstig van de overgedragen winst van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de overgedragen winst van de overnemende vennootschap.

3° WIJZIGING VAN DE STATUTEN

3.1 Overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen, stellen de vergaderingen nogmaals de gelijkenis vast van het maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschappen "A.N.E." en "DIGIPOINT" en de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten". Een aanpassing van de doelomschrijving dringt zich bijgevolg niet op.

3.2. Ten gevolge van de genomen beslissingen, besluit de vergadering van de overnemende

vennootschap "CEGEKA 1CT Diensten' aan de statuten volgende wijzigingen aan te brengen: "Artikel 6:" Wijziging van de tekst van dit artikel om het in overeenstemming te brengen met de uit de fusie

voortvloeiende kapitaalverhogingen en bijgevolg vervanging van de tekst van dit artikel door de volgende tekst: "Artikel 6. - Kapitaal.

Het kapitaal is vastgesteld op zeven miljoen tweehonderd vijfenveertigduizend vierhonderd vijfendertig euro vijfentwintig cent (¬ 7.245.435,25). Het is verdeeld in negenhonderd achtenveertigduizend vijfhonderd zevenentachtig aandelen (948.587) zonder nominale waarde."

4° VASTSTELLINGEN

De vergadering van de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande resoluties en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen "A.N.E." en "DIGIPOLNT" de fusie hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschappen hebben opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden.

5° ONTSLAG EN KWIJTING

De vergadering van de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" stelt, ingevolge de fusie, het ontslag vast van de raden van bestuur van de overgenomen vennootschappen "A.N.E." en "D1GIPOlNT". De goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschappen "A.N.E." en "DIGIPOINT" en hun vaste vertegenwoordigers voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 01 januari 2012 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

6° WIJZIGING BENAMING OVERNEMENDE VENNOOTSHAP

De vergadering van de overnemende vennootschap heeft besloten dat de benaming van de vennootschap in de toekomst zal luiden als volgt: "CEGEKA".

De statuten worden overeenkomstig aangepast.

"Artikel 2. - Naam.

De vennootschap draagt de benaming "CEGEKA"

7° MACHTIGINGEN

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren, met name:

- de nieuw uitgegeven aandelen op naam van de overnemende vennootschap in te schrijven in het register der aandelen van de overnemende vennootschap;

- de nodige vermeldingen aan te brengen in het register der aandelen van de overgenomen vennootschappen aangaande de omruiling en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie.

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschappen;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering van de overnemende vennootschap benoemt tot bijzondere gemachtigde, de heer Stephan Daems, voornoemd, die alleen kan optreden met macht van indeplaatsstelling om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen ' alsmede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

- een uitgifte van de akte, samen met het bijzondere verslag van de raad van bestuur, controleverslag van

de door de raad van bestuur aangestelde bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2012
ÿþ Mud 21

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0455776670

Benaming

(voluit) : DIGIPOINT

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen, Liersesteenweg, 38 E

Onderwerp akte : fusie door overname (overgenomen vennootschap)

Uittreksel (opgesteld voor registratie naar analogie met het artikel 173 van het wetboek der; registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel) uit; de notulen van de gezamenlijk gehouden buitengewone algemene vergaderingen van zowel de overnemende; vennootschap, te weten de nv Cegeka ICT Diensten, RPR Hasselt BE 0882.419.490, als van de overgenomen; vennootschappen , te weten de nv A.N.E. RPR Gent 0436.127.143 en de nv DIGIPOINT  RPR Mechelen' 0455.776.670, welke notulen werden opgesteld door het ambt van notaris Herbert Houben te Genk en waaruit: blijkt dat met eenparigheid van stemmen van de aanwezige aandeelhouders werd besloten tot:

1° KENNISNAME EN BESPREKING VAN STUKKEN

1. Fusievoorstel

De vergaderingen van de aandeelhouders van de overnemende en van de over te nemen vennootschappen, hebben kennis gekregen van het door, alle bij de fusie betrokken vennootschappen gezamenlijk opgestelde fusievoorstel de dato 12 juni 2012, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt voor de overnemende vennootschap CEGEKA ICT Diensten RPR Hasselt BE 0882.419.490 en ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent voor de overgenomen vennootschap A.N.E. RPR Gent 0436.127.143 en ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen voor de overgenomen vennootschap D1G1POINT  RPR Mechelen 0455.776.670, telkens op 18 juni 2012, onder de, nummers 12113465 (voor de overnemende vennootschap CEGEKA ICT Diensten)  12113419 (voor de over te, nemen vennootschap "A.N.E_") en 12113545 (voor de over te nemen vennootschap "DIGIPOINT"),

2. Verslagen

Fusieverslagen bestuursorganen:

De vergaderingen van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap "CEGEKA 1CT Diensten" en'

van de over te nemen vennootschappen "A.N.E." en "DIGIPOINT' erkennen kennis te hebben gekregen van de

in de agenda vermelde verslagen, te weten:

Het gezamenlijk opgemaakte verslag van de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken

vennootschappen, overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen, waarin de vermogenstoestand van de te fuseren vennootschappen wordt opgegeven en waarin, vanuit een juridisch en economisch oogpunt, worden toegelicht en verantwoord:

- de wenselijkheid van de fusie;

- de voorwaarden ervan;

- de wijze waarop ze wordt doorgevoerd;

- haar gevolgen;

- de methoden volgens dewelke de ruilverhouding der aandelen is vastgesteld, het relatief belang gehecht

aan de toegepaste methoden en het waarderingsresultaat waartoe elke methode komt;

- de gerezen moeilijkheden;

- de voorgestelde ruilverhouding.

Revisorale verslagen:

De verslagen van de commissaris van de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" en de door

de raden van bestuur van de over te nemen vennootschappen "A.N.E." en "DIGIPOINT" aangestelde bedrijfsrevisor.

Deze verslagen besluit telkens in de volgende termen en dit zowel voor de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" als de overgenomen vennootschappen "A.N.E." en "DIGIPOINT":

Conclusie

Op grond van ons onderzoek van het fusievoorstel in het kader van de fusie door overneming van. respectievelijk A.N.E. NV en Digipoint NV door Cegeka ICT Diensten NV, uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, in het bijzonder de normen inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen, zijn wij van oordeel dat: Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

1

*13166668*

NEERGELEGD

f

6 -08- 2012

GRIFFIE . . KOOPHAN L t

TBANK van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

"De in het fusievoorstel gehanteerde waarderingsgrondslag voor het berekenen van de ruilverhouding,

dewelke voor de bij de geplande fusie betrokken vennootschappen conventioneel bepaald werden op basis van

het boekhoudkundig eigen vermogen zoals dit blijkt uit de meest recente statutaire jaarrekening afgesloten op

31 december 2011, aanvaardbaar is;

"Het voorstel om 3,18094 aandelen Cegeka ICT Diensten NV uit te geven en dit uit te reiken aan de

aandeelhouders ter vergoeding van de aandelen aangehouden in A.N.E. NV evenals het voorstel om 1,21116

aandelen Cegeka ICT Diensten NV uit te geven en dit uit te reiken aan de aandeelhouders ter vergoeding van

de aandelen aangehouden in Digipoint NV geen van de aandeelhouders in de over te nemen vennootschappen

kan benadelen omdat ze behoren tot dezelfde groep; en

"De ruilverhouding redelijk is.

Onderhavig verslag werd opgesteld conform artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen en mag

niet voor andere doeleinden aangewend worden. Er werden waarderingsmethoden weerhouden die uitsluitend

zinvol zijn in deze operatie en dan ook niet aangewend kunnen worden als referentiepunt voor andere

transacties.

Hasselt, 28 juni 2012

KPMG Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door Jos Briers

Getekend.

Bedrijfsrevisor

Neerlegging verslagen

Een origineel exemplaar van voormelde verslagen zal worden bewaard in het archief van de overnemende

vennootschap.

2° FUSIE

N FUSIEVERRICHTINGEN

Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd op de diverse griffies zoals voormeld.

I.Fusiebesluit inzake de overname van de naamloze vennootschap "A.N.E."

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "A.N.E." besluit de vennootschap te ontbinden,

zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap "CEGEKA ICT

Diensten",

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap"CEGEKA ICT Diensten" besluit over te gaan tot

de fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "A.N.E.".

1. Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap

Als gevolg van de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "A.N.E." wordt het kapitaal van de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" verhoogd met vijfenzeventigduizend euro (75.000,00 é) om het kapitaal te brengen van zeven miljoen zeventigduizend vierhonderd vijfendertig euro vijfentwintig cent (E 7.070.435,25) op zeven miljoen honderd vijfenveertigduizend vierhonderd vijfendertig euro vijfentwintig cent (E 7.145.435,25)

2. Vergoeding - ruilverhouding en bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen

-Tengevolge van deze kapitaalverhoging worden vijftienduizend negenhonderd en vijf (15.905) volledig volgestorte kapitaalaandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap uitgegeven en toegekend aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, met name aan de naamloze vennootschap "CEGEKA GROEP", met zetel te 3500 Hasselt, Universiteitslaan 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer BTW BE 0448.621.832 RPR Hasselt.

Er is geen opleg verschuldigd.

-Bijgevolg wordt een ruilvoet toegepast van vijftienduizend negenhonderd en vijf (15.905) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten", tegen vijfduizend (5.000) aandelen van de overgenomen vennootschap "A.N.E.".

Deze vijftienduizend negenhonderd en vijf (15.905) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten en zijn dividendgerechtigd vanaf 01 januari 2012. De nieuw gecreëerde aandelen bekomen vanaf nu stemrecht. De begunstigde van de kapitaalverhoging ingevolge fusie, met name de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, neemt vervolgens deel aan de verdere beraadslaging en besluitvorming in haar hoedanigheid van aandeelhouder van de overnemende vennootschap.

Verklaringen

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 01 januari 2012 met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de overgenomen vennootschap geen effecten uitgegeven.

Aan de bestuurders van de overnemende en overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

BI VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP "A.N.E." OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP "CEGEKA ICT Diensten"

1. Eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap "A.N.E."

De voorzitter heeft mij, notaris, verzocht de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap "A.N.E." op de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van de overgegane activa en passiva van de overgenomen vennootschap "A.N.E.".

. { 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

" 2. Algemene voorwaarden van de overgang

1/ De ovememende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" verkrijgt de volle eigendom en het genot van de ingebrachte activa en passivabestanddelen vanaf het ogenblik van het fusiebesluit.

De activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap "A.N.E." gaan boekhoudkundig met aile rechten en plichten per 01 januari 2012 over op de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten". Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 01 januari 2012 met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap "A.N.E." op de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten", geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa- en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3/ Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar aangestelden, en jegens haar eigen organen en aandeelhouder, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

4/ Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

5/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

6/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak,

7/ De overnemende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welke verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met haar personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie,

C/ VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de beide algemene vergaderingen heeft mij, notaris, verzocht vast te stellen dat de nettowaarde van de hierboven beschreven vermogen van de overgenomen vennootschap "A.N.E." dat in zijn geheel overgaat op de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten", op grond van de laatste goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2011, driehonderd zevenenzeventigduizend achthonderd achtenzestig euro drieëntachtig cent (¬ 377.868,83) bedraagt en als volgt geboekt wordt in de overnemende vennootschap:

Kapitaal

-vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) afkomstig van het kapitaal van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan het kapitaal van de overnemende vennootschap.

Wettelijke reserves

zevenduizend vijfhonderd euro (¬ 7.500,00) afkomstig van de wettelijke reserve van de overgenomen vennootschap, wordt geboekt als wettelijke reserve in de overnemende vennootschap.

Beschikbare reserves

- honderd twintigduizend vijfhonderd tweeëndertig euro vier cent (¬ 120.532,04) afkomstig van de beschikbare reserves van de overgenomen vennootschap, wordt geboekt als beschikbare reserves in de overnemende vennootschap.

Overgedragen winst

-honderd vierenzeventigduizend achthonderd zesendertig euro negenenzeventig cent (¬ 174.836,79) afkomstig van de overgedragen winst van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de overgedragen winst van de overnemende vennootschap,

ll.Fusiebesluit inzake de overname van de naamloze vennootschap "DIGIPOINT'

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DIGIPOINT" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap "CEGEKA ICT Diensten".

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" besluit over te gaan tot de fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "DIGIPOINT'.

1. Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap

Als gevolg van de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "DIGIPOINT" wordt het kapitaal van de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" verhoogd met honderdduizend euro (¬ 100.000,00) om het te brengen van zeven miljoen honderd vijfenveertigduizend vierhonderd vijfendertig euro vijfentwintig cent (¬ 7.145,435,25) op zeven miljoen tweehonderd vijfenveertigduizend vierhonderd vijfendertig euro vijfentwintig cent (¬ 7.245,435,25).

2. Vergoeding - ruilverhouding en bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Tengevolge van deze kapitaalverhoging werden eenenveertigduizend negenhonderd en zes (41.906) volledig volgestorte kapitaalaandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap uitgegeven en toegekend aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, met name aan de naamloze vennootschap "CEGEKA GROEP", met zetel te 3500 Hasselt, Universiteitslaan 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer BTW BE 0446.621.832 RPR Hasselt.

Er is geen opleg verschuldigd.

- Bijgevolg werd een ruilvoet toegepast van eenenveertigduizend negenhonderd en zes (41.906) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap "CEGEKA 1CT Diensten", tegen vierendertigduizend zeshonderd (34.600) aandelen van de overgenomen vennootschap "DIGIPOINT".

Deze eenenveertigduizend negenhonderd en zes (41.906) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten en zijn dividendgerechtigd vanaf 01 januari 2012. De nieuw gecreëerde aandelen bekomen vanaf nu stemrecht. De begunstigde van de kapitaalverhoging ingevolge fusie, met name de enige aandeelhouer van de overgenomen vennootschap, neemt vervolgens deel aan de verdere beraadslaging en besluitvorming in haar hoedanigheid van aandeelhouder van de overnemende vennootschap.

Verklaringen

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 01 januari 2012 met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de overgenomen vennootschap geen effecten uitgegeven.

Aan de bestuurders van de overnemende en overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

BI VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP "DIGIPOINT" OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP "CEGEKA ICT Diensten"

1. Eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap "DIGIPOINT"

De voorzitter heeft mij, notaris, verzocht de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap "DIGIPOINT' op de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van de overgegane activa en passiva van de overgenomen vennootschap "DIGIPOINT".

2. Algemene voorwaarden van de overgang

1f De overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" verkreeg de voile eigendom en het genot van de ingebrachte activa en passivabestanddelen vanaf het ogenblik van het fusiebesluit.

De activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap "DIGIPOINT' gaan boekhoudkundig met alle rechten en plichten per 01 januari 2012 over op de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten". Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 01 januari 2012 met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap "DIGIPOINT" op de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten", geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa- en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3/ Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, aile lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar aangestelden, en jegens haar eigen organen en aandeelhouder, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken

41 Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

5/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

6/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

7/ De overnemende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welke verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met haar personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

CI VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de beide algemene vergaderingen heeft mij, notaris, verzocht vast te stellen dat de nettowaarde van de hierboven beschreven vermogen van de overgenomen vennootschap "DIGIPOINT" dat in zijn geheel overgaat op de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten", op grond van de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2011, negenhonderd vijfennegentigduizend zeshonderd achttien

euro negenenvijftig cent  ¬ 995.618,59 bedraagt en als volgt geboekt wordt in de overnemende vennootschap:

Kapitaal

honderdduizend euro (¬ 100.000,00) afkomstig van het kapitaal van de overgenomen vennootschap, wordt

toegevoegd aan het kapitaal van de overnemende vennootschap.

Wettelijke reserves

- tienduizend euro (¬ 10.000,00) afkomstig van de wettelijke reserves van de overgenomen vennootschap,

wordt geboekt als wettelijke reserve in de overnemende vennootschap.

Belastingvrije reserves

- zevenendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 37.500,00) afkomstig van de belastingvrije reserves van de overgenomen vennootschap, wordt geboekt als belastingvrije reserve in de overnemende vennootschap. Beschikbare reserves

- honderd tweeënvijftigduizend vierhonderd eenenveertig euro vijfentwintig cent (¬ 152,441,25) afkomstig van de beschikbare reserves van de overgenomen vennootschap, wordt geboekt als beschikbare reserve in de overnemende vennootschap.

Overgedragen winst

- zeshonderd vijfennegentigduizend zeshonderd zevenenzeventig euro vierendertig cent (¬ 695.677,34) afkomstig van de overgedragen winst van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de overgedragen winst van de ovememende vennootschap.

3° WIJZIGING VAN DE STATUTEN

3.1 Overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen, stellen de vergaderingen nogmaals de gelijkenis vast van het maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschappen "A.N.E." en "DIGIPOINT" en de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten". Een aanpassing van de doelomschrijving dringt zich bijgevolg niet op.

3.2. Ten gevolge van de genomen beslissingen, besluit de vergadering van de ovememende

vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" aan de statuten volgende wijzigingen aan te brengen: "Artikel 6:" Wijziging van de tekst van dit artikel om het in overeenstemming te brengen met de uit de fusie

voortvloeiende kapitaalverhogingen en bijgevolg vervanging van de tekst van dit artikel door de volgende tekst: "Artikel 6. - Kapitaal.

Het kapitaal is vastgesteld op zeven miljoen tweehonderd vijfenveertigduizend vierhonderd vijfendertig euro vijfentwintig cent (¬ 7245.435,25). Het is verdeeld in negenhonderd achtenveertigduizend vijfhonden[ zevenentachtig aandelen (948.587) zonder nominale waarde."

4° VASTSTELLINGEN

De vergadering van de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande resoluties en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen "A.N.E." en "DIGIPOINT' de fusie hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschappen hebben opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden

5° ONTSLAG EN KWIJTING

De vergadering van de overnemende vennootschap "CEGEKA 1CT Diensten" stelt, ingevolge de fusie, het ontslag vast van de raden van bestuur van de overgenomen vennootschappen "A.N.E." en "DIGIPOINT'. De goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap "CEGEKA ICT Diensten" van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschappen "A.N.E," en "DIGIPOINT" en hun vaste vertegenwoordigers voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 01 januari 2012 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

6° WIJZIGING BENAMING OVERNEMENDE VENNOOTSHAP

De vergadering van de overnemende vennootschap heeft besloten dat de benaming van de vennootschap in de toekomst zal luiden als volgt: "CEGEKA".

De statuten worden overeenkomstig aangepast.

"Artikel 2. - Naam,

De vennootschap draagt de benaming "CEGEKA"

7° MACHTIGINGEN

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren, met name:

- de nieuw uitgegeven aandelen op naam van de ovememende vennootschap in te schrijven in het register der aandelen van de ovememende vennootschap;

- de nodige vermeldingen aan te brengen in het register der aandelen van de overgenomen vennootschappen aangaande de omruiling en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie.

De vergadering van de ovememende vennootschap machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschappen;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering van de overnemende vennootschap benoemt tot bijzondere gemachtigde, de heer Stephan Deems, voornoemd, die alleen kan optreden met macht van indeplaatsstelling om alle formaliteiten inzake

inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen dismede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en . aktén te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

- een uitgifte van de akte, samen met het bijzondere verslag van de raad van bestuur, contra leverslag van

de commissaris en controleverslag van de door de raden van bestuur aangestelde bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2012
ÿþVoor" behoud

aan he

Belgisc Staatsbl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0455.776.670

Benaming

(voluit) : Digipoint

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Liersesteenweg 38E, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel door overneming

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap Digipoint heeft vergaderd op 12 juni 2012 teneinde een voorstel tot fusie met de naamloze vennootschap Cegeka ICT Diensten, met maatschappelijke zetel te Universiteitslaan 9, 3500 Hasselt, en de naamloze vennootschap A.N.E., met maatschappelijke zetel te Kortrijksesteenweg 88, 9830 Sint-Martens-Latem, goed te keuren.

Het fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het volledig fusievoorstel is te raadplegen op :

http: / /www.ceQeka. be/NL/AIRemeen/OverCegeka/Downloads/Corporateinfo

André Knaepen

Gedelegeerd bestuurder

NEERGELEGD

1.8 -06- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANOEÉFè MECHELEN

1111

X12113545*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.12.2011, NGL 26.01.2012 12016-0425-016
20/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Y 1111111111111111111111111111

*11112032*

NEERGELEGD

- 7 -07- 2011

GRIFFIE RECIegaNK van KOOPHANDEL tèr.s HELEN

Ondernemingsnr : 0455.776.670

Benaming

(voluit) : DIGIPOINT

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen, Liersesteenweg 38E

Onderwerp akte : statutenwijziging - kapitaalverhoging - kapitaalvermindering

Uittreksel uit de akte verleden op 14 juni 2011 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel: neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone: algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DIGIPOINT" met zetel te 2800 Mechelen,' Liersesteenweg 38E- BTW BE 0455.776.670 RPR Mechelen, volgende beslissingen genomen heeft :

1.STATUTENWIJZIGINGEN

A. Boekjaar

De enige aandeelhouder beslist thans reeds, dat het boekjaar dat zal aanvangen per 01 juli 2011 vervroegd

zal eindigen en wel per 31 december 2011. De, op de afsluiting van dit boekjaar per 31 december 2011:

volgende jaarvergadering zal gehouden worden de tweede dinsdag van juni 2012 om 20 uur. De, op de:

afsluiting van het lopende boekjaar per 30 juni 2011, volgende jaarvergadering zal gehouden worden op 10

oktober om 20 uur.

De enige aandeelhouder beslist om de boekjaren vanaf 01 januari 2012 te laten samenvallen met de

kalenderjaren. Bijgevolg zullen de toekomstige boekjaren vanaf het jaar 2012 een aanvang nemen op 01

januari om te eindigen op 31 december van hetzelfde jaar.

Overeenkomstige aanpassing van het artikel 28 van de statuten dat luidt als volgt:

"Artikel 28.

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Bij het einde van elk boekjaar worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet."

B. Jaarvergadering

De enige aandeelhouder beslist om de jaarvergaderingen in de toekomst, behoudens de jaarvergadering

over het lopende boekjaar zoals bepaald hiervoor, te laten plaatsvinden op de laatste werkdag van de maand:

mei om 20 uur.

Overeenkomstige aanpassing van het artikel 20 van de statuten dat luidt als volgt:

"Artikel 20.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de zetel van de vennootschap of op een andere

in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de laatste werkdag van de

maand mei om 20 uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag."

C. Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

- Op vraag van de aandeelhouder die nog aandelen aan toonder bezit beslist de algemene vergadering de'

aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en neemt dientengevolge kennis van de volgende

handelingen:

- Afgifte van de aandelen aan toonder.

De houder van de totaliteit van de aandelen aan toonder overhandigt de aandelen aan toonder aan de

aanwezige bestuurder van de vennootschap met de opdracht de aandelen aan toonder door de raad van

bestuur te laten vernietigen door overstempeling.

- De raad van bestuur gaat over tot de vernietiging van de aandelen aan toonder door overstempeling. De

raad zal binnen de 5 dagen te rekenen vanaf heden overgaan tot de inschrijving van de aandelen op naam in

het register van aandelen op naam.

Het artikel 7 van de statuten wordt overeenkomstig aangepast en zal in de toekomst luiden als volgt:

"Artikel 7.

De aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op

naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kan kennis nemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen op naam van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Van zodra de aandelen volledig zijn volgestort, kan de aandeelhouder aan de raad van bestuur vragen dat deze op zijn kosten worden omgezet in gedematerialiseerde aandelen.

De gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling."

- Daarnaast beslist de enige aandeelhouder de verwijzingen naar aandelen aan toonder in artikel 23 van de statuten te schrappen.

Dientengevolge zal artikel 23 voortaan ais volgt luiden:

"Artikel 23.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten moeten de houders van aandelen op naam, de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.'

2.Voorafgaande verslagen

A. De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders/vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

 Verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 633/634 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende voorstel tot voortzetting van de activiteit en uiteenzetting van de maatregelen die worden overwogen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Dit verslag blijft aan deze akte aangehecht, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

B. Toepassing van artikel 6331634 van het Wetboek van Vennootschappen

In naam van de raad van bestuur bevestigt de voorzitter dat het bijzondere verslag waarvan sprake in artikel 633/634 van het Wetboek van Vennootschappen, samen met de oproepingsbrief aan de aandeelhouders/vennoten werd verstuurd en dat deze vergadering is bijeengekomen binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld.

Voornoemd verslag stelt voor dat de activiteit wordt voortgezet, en zet uiteen welke maatregelen worden overwogen met het oog op het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, inzonderheid de kapitaalverhoging die op de agenda staat ingeschreven.

De voorzitter herhaalt dat aangezien het nettoactief is gedaald tot beneden één vierde van het kapitaal/vast gedeelte van het kapitaal, deze vergadering kan beslissen over de ontbinding, wanneer de ontbinding wordt goedgekeurd met één vierde van de stemmen: de voorzitter herhaalt dat aangezien het nettoactief is gedaald tot beneden het minimumbedrag gesteld in artikel 439 van het Wetboek van Vennootschappen, iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank kan vorderen.

Stemming

Op basis van voornoemd verslag beslist de vergadering om, ondanks het verlies van meer dan drie/vierde van het kapitaal, de activiteit van de vennootschap voort te zetten, onder de opschortende voorwaarde evenwel dat de op de agenda ingeschreven verrichtingen daadwerkelijk worden verwezenlijkt.

2.KAPITAALVERHOGING.

A. Kapitaalverhoging:

De enige aandeelhouder beslist het kapitaal te verhogen met achthonderdduizend euro - 800.000,00 ¬ om het te brengen van vijfenzestigduizend euro - 65.000,00 ¬ op achthonderd vijfenzestigduizend euro 865.000,00 ¬ door inbreng in geld en door creatie van tweeëndertigduizend - 32.000 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en plichten als de thans bestaande aandelen en die in de gerealiseerde winst zullen delen vanaf de onderschrijving.

B. Onderschrijving van de kapitaalverhoging - vergoeding.

De kapitaalverhoging door inbreng in geld ten belope van achthonderdduizend euro - 800.000,00 ¬ wordt volledig onderschreven en volgestort door de enige aandeelhouder van de vennootschap, zijn de naamloze vennootschap "CEGEKA GROEP", voornoemd, in ruil waarvoor aan haar tweeëndertigduizend - 32.000 nieuwe zonder vermelding van nominale waarde worden toegekend.

De naamloze vennootschap "CEGEKA GROEP" verklaart deze vergoeding voor de onderschrijving te aanvaarden.

Genoemd bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij ING. Gemeld attest werd door gemelde instelling afgeleverd op 10 juni 2011 en blijft in bewaring bij ondergetekende notaris.

C. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De enige aandeelhouder stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans achthonderd vijfenzestigduizend euro - 865.000,00 ¬ bedraagt en vertegenwoordigd wordt door 34.600 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Het artikel 5 van de statuten zal aangepast worden overeenkomstig deze beslissing. 3.KAPITAALVERMINDERING

De enige aandeelhouder beslist het kapitaal te verminderen met zevenhonderd vijfenzestigduizend euro 765.000,00 ¬ om het kapitaal te brengen van achthonderd vijfenzestigduizend euro - 865.000,00 ¬ op

honderdduizend euro - 100.000,00 ¬ door afschrijving van de geleden verliezen, bij voorrang aan te rekenen op "

het werkelijk volstort kapitaal, en zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de

fractiewaarde van de aandelen.

Aanpassing van het artikel 5 van de statuten.

Ingevolge de voorgaande beslissingen tot kapitaalverhoging, gevolgd door de kapitaalvermindering zal het

artikel 5 van de statuten luiden als volgt:

"Artikel 5.

Het geplaatste kapitaal bedraagt HONDERDDUIZEND EURO - 100.000,00 ¬ en is verdeeld in

vierendertigduizend zeshonderd - 34.600 aandelen zonder vermelding van waarde."

MACHTIGING

De enige aandeelhouder geeft aan de raad van bestuur de nodige machten om de genomen beslissing uit te

voeren en machtigt ondergetekende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS HERBERT HOUBEN

Tegelijkertijd hierbij neergelegd:

- expeditie van de akte; gecoördineerde statuten; bijzonder verstag raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/05/2011
ÿþ nood 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111M UNNNO" 34* ni

1

Vc behc aar Bey Staal

NEERGELEGD

1 8 -05- 2011

GRIFFIE P~~ TP\M:: van

#.

rrtC..FttLCN

Ondernemingsnr : 0455.776.670

Benaming

(voluit) : Digipoint

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Liersestraat 38E, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders, delegatie van bevoegdheden

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 27 april 2011

Ten gevolge van de wijziging van het aandeelhouderschap wordt het mandaat van de bestuurders Peter,

Ryckaert, Muriel Van Craenenbroeck, De Lannoy Holding B.V.B.A. vast vertegenwoordigd door Peter Stok,..

beëindigd op 27 april 2011. Zij krijgen per afzonderlijke stemming kwijting voor de uitoefening van hun mandaat;

tot vandaag.

De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de volgende bestuurders te:

benoemen met ingang van 27 april 2011:

-De heer André Knaepen, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Abelenlaan 18;

-De heer Jos Polieunis, wonende te 3510 Kermt (Hasselt), Rakerstraat 15;

-De heer Stephan Daems, wonende te 3920 Lommel, Karrestraat 13.

Deze mandaten worden kosteloos uitgeoefend.

De mandaten zullen eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van aandeelhouders te houden in 2016, die,

zal beraadslagen over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 30 juni 2016.

De betrokken bestuurders aanvaarden hun mandaat.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 27 april 2010

De Raad van Bestuur beslist om vanaf vandaag de heer André Knaepen te benoemen als Gedelegeerd Bestuurder en het mandaat van Ryckaert Management Services Comm.V. als gedelegeerd bestuurder te beëindigen.

De raad van bestuur van 27 april 2011 heeft de bevoegdheden van de gedelegeerd bestuurder als volgt vastgelegd :

De gedelegeerd bestuurder zal hat dagelijks bestuur van de vennootschap waarnemen in zoverre ditj betrekking heeft op:

1.Commerciële en organisatorische materies

De Raad van Bestuur verleent hem met dlt oogmerk de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen de handelingen van dagelijks bestuur aangaande de hierboven vermelde materies te stellen, binnen het kader en. de perken van de algemene politiek en in het bijzonder het business plan bepaald door de Raad van Bestuur en In overeenstemming met de statuten, voor zover de waarde (bepaald over de volledige initiële duurtijd van« de overeenkomst) van iedere handeling, afzonderlijk beschouwd, 5.000.000 euro niet overtreft. Voor offertes en' voor inschrijvingen voor openbare aanbestedingen wordt dit bedrag opgetrokken tot 20.000.000 euro.

De raad van bestuur verleent hem de bevoegdheid om projecten van overnames, deelnemingen en fusie te onderzoeken met het oog deze voor te leggen aan de Raad van Bestuur.

Het afsluiten van overeenkomsten met als voorwerp een overname, deelneming of fusie van een vennootschap of van activa en passiva van een vennootschap, is de exclusieve bevoegdheid van de Raad van Bestuur.

2. Personeelsmateries.

Het beheer van de personeelszaken in het algemeen te weten :

-aanwerven, benoemen, ontslaan, wegsturen en afzetten van agenten, bedienden, werklieden en: onderaannemers, alsmede hun machten en bevoegdheden, hun wedden, commissies, gratificaties, lonen, premies en beloningen vaststellen, zowel in individuele zin als collectief

-vertegenwoordigen ten aanzien van en alle onderhandelingen voeren en akkoorden sluiten met alle sociale,. poliltieke, ambtelijke, administratieve en overheidsorganen, publieke en private instellingen, vennootschappen, verenigingen en dergelijke meer;

, -vertegenwoordigen van de vennootschap in alle comites, raden, organen, instellingen,; vertegenwoordigende organen en dergelijke meer van deze werknemers, van werkgevers of derden, met hen

blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

~" r

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

onderhandelen en in naam van de vennootschap aangaande deze personeelszaken overeenkomsten afsluiten zowel individueel als collectief

Aan de raad van bestuur komen evenwel de volgende bevoegdheden toe :

-Vastleggen van het verloningspakket van het uitvoerend management

-Vastleggen van het totaalbedrag van de eventuele bonus voor het personeel

-Toekennen van warranten

3. Financiële, boekhoudkundige en bestuurlijke administratieve materies in ruime zin.

De Raad van Bestuur verleent de gedelegeerd bestuurder met dit oogmerk de meest uitgebreide " bevoegdheden om alleen de handelingen van dagelijks bestuur aangaande de hierboven vermelde materies te stellen, binnen hat kader en de perken van de algemene politiek bepaald door de raad van bestuur (inclusief doch niet beperkt tot de waarderingsregels van de vennootschap) en in overeenstemming met de statuten.

Tot dit dagelijks bestuur worden onder meer gerekend:

-Het innen en betalen van welkdanige sommen ook alsmede het bewaren en beheren ervan op welke wijze ook met dien verstande dat in geval van betalingen de bevoegdheid van de gedelegeerd bestuurder beperkt is " tot betalingen die, afzonderlijk beschouwd, niet meer dan 2.500.000 euro mogen bedragen.

-Het aantrekken van financiële middelen; het afsluiten van alle leningen, kredieten en financiële contracten evenwel beperkt tot 2.000.000 euro per lening, krediet of contract; het toestaan van alle waarborgen en voorrechten zowel ten gunste van onderhavige vennootschap als ten gunste van andere vennootschappen in zoverre onderhavige vennootschap daarbij enige economische belang heeft; alle sommen die voortvloeien uit deze leningen of financiële contracten in ontvangst nemen en hun aanwendingen bepalen;

" -Van alle openbare of private kassen en besturen, vennootschappen, verenigingen, instellingen of ' welkdanige natuurlijke of rechtspersonen alle sommen of waarden ontvangen die aan de vennootschap zouden

" verschuldigd zijn in hoofdsom, interesten en toehoren, ten welken titel ook; alle sommen of in consignatie

" gegeven waarden lichten; over aile ontvangen sommen en waarden geldige kwijting en ont-Casting namens de vennootschap verlenen; namens de vennootschap in de banken of bij het bestuur der postchecks alle rekeningen doen openen, deze afsluiten; alle wisselbrieven voor acceptatie en aval tekenen; aile roerende waarden en andere documenten tekenen, voor aval tekenen en endosseren; de termijn van vervallen " wisselbrieven of betaaleffecten verlengen; schuldvergelijkingen vaststellen en aanvaarden, in de plaatsstellingen aannemen en toestaan;

-Alle verzekeringen afsluiten en alle andere daden van bewaring stellen; alle inventarissen van goederen en waarden in de ruimste zin van de vennootschap opmaken;

-Alle inschrijvingen in het rechtspersonenregister of wijzigingen daarvan vorderen;

-Alle belastingen of taksen van welke aard ook regelen; alle pleegvormen dienaangaande vervullen; vermindering, ontheffing of kwijtschelding vorderen. bezwaarschriften indienen, alle rechtsmiddelen aanwenden en dadingen treffen dienaangaande voor zover de waarde hiervan beperkt blijft tot 500.000 euro.

-Voor de doeleinden hierboven omschreven, het aangaan van de nuttige of nodige relaties en het verrichten van formaliteiten in ruime zijn met verkopers, klanten en alle politieke, gerechtelijke, ambtelijk, administratieve en overheidsorganen, alsmede alle publieke en private instellingen, verenigingen en vennootschappen in het algemeen, financiele instellingen;

-In het kader van de hierboven vermelde bevoegdheden kan hij alle benodigde of nuttige verbintenissen aangaan, contracten afsluiten, alle brieven en documenten, akten en stukken ondertekenen, rechtshandelingen vervullen, pleegvormen vervullen, een of meerdere personen in de plaats stellen voor het uitvoeren van aile of een deel van gezegde machten, de in de plaatsgesteiden af te zetten en anderen in hun plaats te stellen; woonplaats kiezen en in het algemeen binnen het kader van gezegde bevoegdheden : alle daden van beheer en beschikking stellen;

-De vennootschap aangaande de aangelegenheden hierboven vernoemd vertegenwoordigen in rechte, als eiser of als verweerder; dienaangaande aile rechtsmiddelen en middelen van tenuitvoerlegging aanwenden; kwijtingen en ontlastingen met of zonder in de plaatsstelling verlenen en ontvangen, voor voldaan tekenen; " schuldvergelijkingen en schuldvermengingen inroepen en erkennen zonder waarborg, Zich alle stukken ' bestemd voor de vennootschap te doen overhandigen; elk dispuut of proces in der minne te regelen voor zover de minnelijke schikking beperkt is tot 500.000 euro.

' Deze bevoegdheden betreffen zowel het interne bestuur als de externe vertegenwoordiging van het bedrijf

conform artikel 525 van het Wetboek der vennootschappen; zij stuiten de bevoegdheid van de Raad van Bestuur dienaangaande niet uit;

De Read van Bestuur kan op ieder ogenblik dit mandaat bij soevereine beslissing intrekken, uitbreiden,

" beperken, of wijzigen.

Voor de commerciële en organisatorische materies delegeert de gedelegeerd bestuurder deze bevoegdheden aan Hedwig Vergeylen voor zover hij samen met een bestuurder tekent.

André Knaepen, Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/02/2011
ÿþMod 2.0

"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0455.776.670

Benaming

(voluit) : Digipoint

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2800 Mechelen, Liersesteenweg 38E

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te 2018 Antwerpen Broederminstraat 9, op dertig december tweeduizend en tien, dragende de melding: "Geregistreerd twee bladen* drie renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 05 JAN 2011 boek 223 blad 08 vak 08 Ontvangen: vijfentwintig euro (25£) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) C. VAN ELSEN", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Digipoint", gevestigd te 2800 Mechelen, Liersesteenweg 38E, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer' 0455.776.670, onder meer beslist heeft:

1. het lopende boekjaar, dat normaal afsluit op eenendertig december tweeduizend en tien, ten uitzonderlijken

titel te verlengen tot dertig juni tweeduizend en elf.

De volgende boekjaren zullen voortaan lopen van één juli tot dertig juni van het daaropvolgende jaar.

De eerste zin van artikel 28 van de statuten zal worden aangepast als volgt:

"Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar."

2. de datum van de algemene vergadering te verplaatsen naar tien oktober om twintig uur.

De tweede zin van artikel 20 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op tien oktober om twintig uur."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

De Notaris

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- gecot rdineer-

de statuten

1111111111111111111111

*11020861*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

II

NEERGELEGD

2 l -01- 2011

GRIFFIE REC;-I T BANK van

KCOPHANeffyd MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/08/2010 : ME082562
11/05/2010 : ME082562
14/05/2009 : ME082562
24/06/2008 : ME082562
26/05/2008 : ME082562
24/09/2007 : ME082562
17/08/2007 : ME082562
07/05/2007 : ME082562
27/12/2006 : ME082562
02/06/2005 : ME082562
24/05/2004 : ME082562
13/05/2004 : ME082562
08/04/2004 : ME082562
10/05/2003 : ME082562
30/01/2002 : ME082562
17/05/2001 : ME082562
13/12/1997 : BG82683
21/08/1997 : BG82683
01/01/1997 : BG82683

Coordonnées
DIGIPOINT

Adresse
LIERSESTEENWEG 38E 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande