DIJK EN DUIN BEHEER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DIJK EN DUIN BEHEER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 458.055.081

Publication

03/06/2014
ÿþMod Word 17.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vin da akto

Neergelegd ter griffie van de

Onde' r.ernis,gs,nr 0458 065.081

B:::1aining

r1 Dijk en Duin Beheer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Re itt v rrn Naamloze Vennootschap

Zetel Augustijnenlaan 20, 2200 Herentals

(voiiedSo adres

Cnde weira akte : Voorstel van Fusie

Uittreksel uit het voorstel van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van Art.676, 1° van het wetboek van vennootschappen tussen enderzijds Dijk en Duin Beheer NV, de overnemende vennootschap, met zetel te Augustijneniaan 20, 2200 Herentals, ondernemingsnummer: 0458.055.081, RPR Turnhout en Immo Desem NV, de over te nemen vennootschap, met zetel te Poelstraatje 7, 2200 Herentals, ondernemingsnummer: 0438.184.632, RPR Turnhout.

Voorafgaande uiteenzettingen

Dijk en Duin Beheer NV is eigenaar van alle aandelen, zijnde 1920 aandelen, van Immo Desem NV,

De voormelde vennootschappen te Weten Dijk en Duin Beheer NV, enerzijdes, en Immo Desem NV, anderzijds, hebben de intentie om, conform de procedure voorzien in de artikelen 682, 719, 720, 721 van het Wetboek van Vennootschappen, een niet een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting ("geruisloze fusie") door te voeren, waarbij het hele vermogen (zowel rechten als de verplichtingen) van Immo Desem NV door ontbinding zonder vereffening overgaat op Dijk en Duin Beheer NV, in overeenstemming met artikel 676, 1° van W. Venn. In het bijzonder zal Dijk en Duin Beheer NV een beroep doen op de uitzondering bepaald in Art.722 §6 W. Venn. waarbij tot de fusie kan worden besloten door de raad van bestuur.

Op 15 april 2014 werd, in overeenstemming Art. 719 W. Venn., door de bestuurorganen van de betrokken vennootschappen, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

1.Artikel 676, 1° van het wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2.De artikelen 682, 719, 720, 721 van voormeld Wetboek die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand.

3.de verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693, laatste lid van voormeld Wetboek).

A. Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestestelde niet fusie door overneming gelijkgestelde verrichting deelnemende vennootschappen zijn:

1.De naamloze vennootschap, genaamd Dijk en Duin Beheer NV, waarvan de maatschappelijke zetel

gevestigd is te 2200 Herentals, Augustijneniaan 20

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0458.055.081

{,r" rr. h¬ et0 Naen. 'n r )e 1 r" ,dre u 2,r, de .<,sYrt:er' r:e'. re, v r" ` rralPa(~rr,

dr* r.,'.;:rsr ,.~.'C I te` ;'',;(17:,,. i . P . r' ., .. .r. L" " é.,,. i..}t

t},JrSrS Mb73" 1, er. nd'iC:dF.ftílr.c

telp

REuti.r'33ANK VAN KOOPHANDEL

2 2 MEI 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Grifíl er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze vennootschap heeft volgens Art. 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eingen rekeing of voor rekening van derder, of door deenmarne van deze:

- Het verlenen van diensten en geven van technische , juridische, commerciële en bedrijfseconomische adviezen.

- Het verzorgen van de administratie van bedrijvenn; voorts het verrichten van al hetgeen tot het voorgaande behoort of bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin genomen en voorts het deelnemen in en het uitvoeren van het beheer over ondernemingen en het uioefenen van het mandaat van bestuurder in vennootschappen.

- Het organiseren van gespecialiseerde opleidingen.

- Zij mag tevens alle bewerkingen doen van industrieële, commercieële en financiële aard, zowel in alle roerende en onroerende goederen, bij wijze van bezit en deelneming, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel, hetzelfde kunnen vergemakkelijken, met inbegrip van onroerende leasing,

- Het administratief opvolgen en beheer van bestanden en archieven.

- Het valoriseren en beheren van haar vermogen door beheerdsdaden.

- Het begeleiden van kleine en middelgrote ondernemingen, in de ruimste zin,

- De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden."

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

- de heer Van Dyck Philip, bestuurder

2.rnevrouw Van Deun Monique, bestuurder

Zij wordt hierna 'Dijk en Duin Beheer' of "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP" genoemd.

Dijk en Duin Beheer zal in haar hoedanigheid van overnemende vennootschap, het gehele vermogen verkijrgen van de Over te nemen vennootschap, te weten Immo Desem NV.

2.De naamloze vennootschap, genaamd immo Desem, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te

2200 Herentals, Poelstraatje 7.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0438.184.632

Deze vennootschap heeft volgens Art. 2 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft als doel:

- Beleggen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten toto roerende goederen en kapitalen, dit alles het zij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met dender; deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aarden te befrijpen in de ruimste zin.

- Het verlenen van allerlei diensten en technische bijstand op het vlak van management en marketing.

- Het uitoefenen van bestuursmandaten in anderen vennootschappe.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoereden die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van

haar doel.

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

- Dijk & Duin Beheer NV,.Gedelegeerd bestuurder

- de heer Van Dyck Philip, bestuurder

-.mevrouw Van Deun Monique,bestuurder

B: Ruilverhouding  opleg  wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap heden alle aandelen in de over te nemen vennootschap bezit, dient er geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 van voormeld Wetboek).

C: Datum van deelname in winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient er evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 van voormeld Wetboek).

D: Boekhouding

Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap immo Desem nv boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

a Voor-beh&iden

aan het Belgisch Staatsblad

E, Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennooschap, die bijzondere rechten hebben, alsook de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

F. Voordelen

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en de statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de overnemende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch S atshlad - 0J_0612Q14 -_Annexes tlu_Maniteur_bclge Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten eveneens gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaand fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedaningheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk zes weken voor de Algemene Vergadering die over de fusie moet besluiten.

De partijen verzoeken Optifiisk nv, kantoorhoudende te Herentals, Grote Markt 7, het fusievoorstel neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout van elk van de betrokken vennootschappen.

Van Dyck Philip

Gedelegeerd Bestuurder





Op de laatste blz. van fuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/01/2014 : TU079583
08/12/2014 : TU079583
08/12/2014 : TU079583
13/01/2015 : TU079583
20/11/2012 : TU079583
31/01/2012 : TU079583
20/12/2011 : TU079583
21/02/2011 : TU079583
17/01/2011 : TU079583
25/01/2010 : TU079583
02/12/2008 : TU079583
17/12/2007 : TU079583
09/01/2007 : TU079583
18/01/2006 : TU079583
14/01/2005 : TU079583
12/01/2005 : TU079583
29/01/2004 : TU079583
24/01/2003 : TU079583
11/01/2001 : TU079583
21/06/1996 : TU79583
18/01/2016 : TU079583
06/02/2017 : TU079583
28/03/2018 : TU079583

Coordonnées
DIJK EN DUIN BEHEER

Adresse
AUGUSTIJNENLAAN 20 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande