DIJK EN DUIN CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIJK EN DUIN CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.694.256

Publication

27/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

glaswerken, invoegen en reinigen van gevels, bouwen van stellingen, onderneming voor algemene grondwerken alsmede groot- en kleinhandel in bouwmaterialen evenals werken in onderaanneming. De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze :

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrich-tingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

- het waarnemen van alle bestuurders- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrach-ten en functies.

- het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van on-roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

- het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even wel-ke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de ver-wezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de ver-eiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of on-rechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwe-zenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te be-vorderen of te begunstigen. De vennootschap kan haar doel bereiken volgens de voor-waarden die haar het meest geschikt lijken, op welke manier dan ook en dit zowel in Bel-gië als in het buitenland.

De vennootschap wordt be¬stuurd door voornoemde heer Philip Van Dyck, zaak¬voerder aan wie volle¬dige vertegen¬woordigingsbevoegd¬heid is toegekend om alleen ¬handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. De opdracht, die onbezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindi¬gen op 31 de-cember 2015. De jaar¬lijkse algemene vergade¬ring wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aange¬duid in de oproeping, op de 3de vrijdag van juni om 16.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aande¬len zolang de behoorlijk opge¬vraagde en eisbare stor¬tingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De oprichters stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) aan: de naamloze vennootschap Optifisk, gevestigd te 2200 Herentals, Grote Markt 7 met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang activiteit) en bij de Registratiecommissie voor de aanvraag tot registratie als aannemer.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koop-handel, Samen hiermee neergelegd, uitgifte.

DE NOTARIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 20.06.2016 16183-0362-008

Coordonnées
DIJK EN DUIN CONSTRUCT

Adresse
AUGUSTIJNENLAAN(HRT) 20 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande