DILIGENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DILIGENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.213.874

Publication

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 26.06.2012 12205-0411-010
08/11/2011
ÿþ Mod 2.1

LL,L= L J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



III*iiisNINIWIVIVNI

eosIIIINa"

V(

behi aar Bel!

Staa

W

2 5 -10- 2011

GRIFFIÉ RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Ondernemingsnr : 0832.213.874

Benaming

(voluit) : Diligens

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Fazantenstraat 21, 2811 Leest

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen overeenkomstig artikel 220 W.Venn.

Neerlegging van het verslag van de revisor en van het bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 220 van het Wetboek van vennootschappen.

Yves Selleslagh

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

05/01/2011
ÿþMoa 2.1

Ondernemingsnr : 9) 131 ZA 3

Benaming

(voluit) : DILIGENS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2811 Leest, Fazantenstraat 21

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte, verleden voor mij, meester Tom Verhaegen, notaris met standplaats te Overijse, op: drieëntwintig december tweeduizend en tien. "Ter registratie aangeboden", blijkt dat:

De heer SELLESLAGH, Yves Patrick, geboren te Vilvoorde op 24 januari 1970, ingeschreven in het; Rijksregister onder nummer 70.01.24 419-47, echtgenoot van mevrouw OGIERS, Petra Paula, wonende te! 2811 Leest, Fazantenstraat 21.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "DILIGENS",; met maatschappelijke zetel te 2811 Leest, Fazantenstraat 21.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden en/of in deelneming met;, derden zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen uit te voeren die betrekking hebben op:

- Programma- en projectmanagement, portfoliomanagement, procesoptimalisatie en organisatieontwikkeling, ICT ondersteuning, training en coaching, interimmanagement, veranderingsbeheer en change management in! de meest brede zin van het woord en in alle mogelijke sectoren;

-Het verlenen van advies, daaronder begrepen doch niet beperkt tot: het verlenen van adviezen van: financiële, fiscale, technische, commerciële of administratieve aard en dit in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

-Het verstrekken van bijstand, ondersteunende diensten en consultancy, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van bedrijfsbeheer in de ruime zin van het woord, waaronder bedrijfsorganisatie en -voering, bedrijfsoptimalisatie en efficiëntieverhoging, automatisering en informatica oplossingen, managementtechnieken en -adviezen, personeelszaken, administratie en financiën, productie, verkoop en marketing, en algemeen bestuur, tenzij dit door de wet exclusief is voorbehouden aan bijzondere beroepsgroepen;

-Het ter beschikkingstellen van personeel, onder andere onder de vorm van detachering, bodyshopping,i steeds in overeenstemming met terzake geldende wetgeving en voor zover deze ter beschikkingstelling geen; bijzondere vergunning vereist;

Daarnaast heeft de vennootschap tot doel, voor eigen rekening:

-Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

-Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of? onrechtstreeks in verband staan met haar doel en met alle gelijkaardige of aanverwante doeleinden of die vallen in het kader van het voorzichtig beheer van haar patrimonium. Deze opsomming is niet beperkend, zodat de'; vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van; haar doel, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of op om het even` welke wijze, belangen nemen in ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een: gelijkaardig, aanverwant of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen vergemakkelijken en/of bevorderen.

De vennootschap kan tevens elk mogelijk mandaat zoals zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar, directeur of elke andere leidinggevende functie in elke andere onderneming, vennootschap, vereniging, instelling en/of entiteit, waarnemen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I1I UII III II II I 11111111 11111

*11002022*

NEERGELEGD i^

27 -12- 2010

GRIFFIERECNTE.: Ni~ ~ran K44~~Q~ te MECHELEN

Bijiagen bij-hetitelgischStaatstilad 05101/20i1ÿÿ Amffexesûu Munitemr treige-

e

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van mandaten kan de vennootschap zich laten ; vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag leningen verstrekken of voorschotten geven onder eender welke vorm of duur en meer algemeen mag zij alle financiele bijstand verlenen, met inbegrip van borgstelling of avalgeving.

De vennootschap mag echter geen handelingen stellen waarvoor de wet een machtiging of erkenning vereist, tenzij zij aan de terzake geldende voorwaarden zou voldoen.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met éénzelfde gelijklopend of aanverwant doel of die van die aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen, haar verkoop van producten vergemakkelijken of haar klantenbestand uitbreiden. Zij mag allianties en partnerships aangaan die in het verlengde liggen van haar doel en met als oogmerk de realisatie van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt opgelicht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten, vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen (186) zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) is volledig geplaatst en de verschijner verklaart de inschrijvingen van de plaatsing in speciën te kwijten voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), waarvoor hem honderd zesentachtig aandelen (186) werden ' toegekend.

Tot enig zaakvoerder werd benoemd: De Heer SELLESLAGH Yves, voornoemd, die verklaard heeft te aanvaarden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen bulten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van de artikelen 259 en 260 van ' het Vennootschappenwetboek. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks ' bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of meerdere personen opgedragen worden.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onderhandse volmacht overdragen aan een mandataris, al dan niet vennoot, die de vennootschap binnen de perken van zijn volmacht geldig vertegenwoordigt en verbindt.

Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris mogen, binnen de perken van hun bevoegdheden, hun machten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere lasthebbers.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen ten allen tijde te herroepen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij er anders beslist wordt door de algemene vergadering.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de : vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend en twaalf.

Het maatschappelijk jaar vangt aan op éénendertig december en eindigt op dertig december van het volgende kalenderjaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang bij de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel om te eindigen op dertig december tweeduizend en elf.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Notaris Verhaegen Tom

Tegelijkertijd neergelegd:

-uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 30.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 19.06.2015 15185-0187-012
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 30.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 27.06.2016 16217-0524-012

Coordonnées
DILIGENS

Adresse
FAZANTENSTRAAT 21 2811 LEEST

Code postal : 2811
Localité : Leest
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande