DILLEN GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DILLEN GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.099.607

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.04.2014, NGL 08.04.2014 14089-0145-011
11/02/2014
ÿþraod waa 11.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uhIluIiul~~4xAii~191Wu Il

: ,r ~,~, ~,r~r;~~{w,º% :ti1':'IJt".1jseíl, J,4

Griffie j .) 'i L114

Ondememingsnr : BE 0449.099.607

Benaming

(voluit) : DILLEN GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Frans Birontlaan 79 2600 Berchem (Antwerpen)

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming bedrijfsleider

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 1 januari 2014, blijkt de benoeming van de Heer Laurent DILLEN, Lichttorenplein 2010033 te 8300 Knokke-Heist, als bedrijfsleider tweede categorie. De Heer Laurent Dillen zat zich bezig houden en de leiding op zich nemen over de productie en uitbrengen van multimedia in alle vormen. Hij zef evenwel verantwoording afleggen van de gestelde daden aan de zaakvoerder. Tekenbevoegdheid blijft bij de zaakvoerder, tenzij deze uitdrukkelijke volmacht verleent aan de bedrijfsleider 2e catetorie.

De benoeming gaat in vanaf heden, 1 januari 2014 en wordt bezoldigd.

Christiaan DILLEN

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste b1z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

15/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.04.2013, NGL 06.05.2013 13114-0400-011
13/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12306487*

Neergelegd

11-12-2012



Griffie

Ondernemingsnr : 0449.099.607

Benaming (voluit): G. DILLEN en Co

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2600 Antwerpen, Frans Birontlaan 79

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Modificatie

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vijf december tweeduizend twaalf, gehouden voor geassocieerd notaris Benoît De Cleene te Antwerpen, blijkt dat met eenparigheid volgende beslissingen werden genomen:

1. Wijziging van de naam in Dillen Group.

2. Aanpassing van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, zodat artikel 1 voortaan zal luiden als volgt:

 De handelsvennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als benaming  Dillen Group .

Deze naam moet steeds  op alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap  gevolgd of voorafgegaan worden door de woorden  besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of het letterwoord  BVBA .

3. De geassocieerde notarissen Benoît De Cleene en Yves De Deken met standplaats te Antwerpen worden, met recht om afzonderlijk te handelen, gemachtigd om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking. Bovendien wordt bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de griffies en/of ondernemingsloketten, en bij de administratie van de BTW, inzake de inschrijving van de vennootschap, de wijzigingen daarvan en de schrapping, aan: mevrouw Karine Peeters, accountant te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Bredeheide 40.

In verband hiermee kunnen deze volmachthouders alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Benoît De Cleene, geassocieerd notaris te Antwerpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.04.2012, NGL 07.05.2012 12113-0015-013
18/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12302243*

Neergelegd

16-04-2012



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0449.099.607

Benaming (voluit): G. DILLEN en Co

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2600 Antwerpen, Frans Birontlaan 79

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van zestien maart tweeduizend twaalf,

gehouden voor geassocieerd notaris Benoît De Cleene te Antwerpen, blijkt dat met eenparigheid volgende beslissingen werden genomen:

1/ Vermindering van het kapitaal met één miljoen euro (1.000.000 EUR) om het te brengen van één miljoen honderd achtenvijftigduizend zevenhonderd tweeënvijftig euro vierenvijftig cent (1.158.752,54 EUR) op honderdachtenvijftigduizend zevenhonderdtweeënvijftig comma vierenvijftig euro (158.752,54 EUR), door terugbetaling in geld aan de vennoten naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal, zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde der bestaande aandelen, met de bedoeling overbodige financiële middelen van de vennootschap vrij te maken

2/ Aanpassing van artikel 5 der statuten om dit in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing.

3/ Vervanging van het doel door hierna volgende omschrijving, zoals uiteengezet in het bijzonder verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat van actief en passief, in uitvoering van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, zodat artikel 4 voortaan luidt als volgt:

 Medisch:

De handel in het groot en in het klein, in binnen- en buitenland, met inbegrip van import en export evenals de distributie, huur, verhuur, onderzoek, ontwerp, ontwikkeling en productie van alle medische materialen, medische hulpmiddelen, medische apparatuur en alle hiermede verband houdende producten, toebehoren en aanverwanten.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Dit alles als fabrikant, hoofdhandelaar, makelaar, distributeur, bemiddelaar, agent, commissionair, concessionaris en of depositaris.

Vastgoed :

De vennootschap heeft eveneens tot doel voor eigen beheer, in het binnenland zowel als in het buitenland:

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, renoveren, verkavelen, ordenen, huren

en verhuren, pachten en verpachten van gronden en gebouwen, het zelf doen of doen bouwen en/of

verbouwen, evenals alle roerende en onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, - Het ontwerpen, inrichten, beheren en onderhouden van panden.

- Het ontwerpen, vervaardigen, invoeren, uitvoeren, handelen en installeren van meubels, verlichting, elektrische en elektronische toestellen, domotica, multimedia voor binnen- en buitenshuis inrichting. Multimedia:

De vennootschap heeft eveneens tot doel voor eigen beheer als voor derde, in het binnenland zowel als in het buitenland de handel in het groot en in het klein, met inbegrip van import en export evenals de distributie, huur en verhuur, produceren en of uitbrengen van multimedia contents zoals: muziek, kort of langspeel films, foto s, documentaires, reportages en of publiciteit.

Agentschap voor Pers, publicatie en distributie.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Mode:

De handel in het groot en in het klein, in binnen- en buitenland, met inbegrip van import en export evenals de distributie, huur en verhuur, ontwerpen, produceren en of uitbrengen van modeartikelen. Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Algemeen:

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, zo zij daar belang bij heeft.

Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen, in voorkomend geval mits aanstelling daartoe van een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon.

5. De zaakvoerder wordt gelast met de uitvoering van voormeld besluit tot kapitaalvermindering.

De geassocieerde notarissen Benoît De Cleene en Yves De Deken met standplaats te Antwerpen worden, met recht om afzonderlijk te handelen, gemachtigd om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking.

Bovendien wordt bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de griffies en/of ondernemingsloketten, en bij de administratie van de BTW, inzake de wijziging van inschrijving van de vennootschap, aan mevrouw Karine Peeters, accountant, Bredeheide 40, 2860 Sint-Katelijne Waver.

In verband hiermee kunnen deze lasthebbers alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Benoît De Cleene, geassocieerd notaris te Antwerpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.04.2011, NGL 19.04.2011 11088-0552-013
23/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.04.2010, NGL 20.04.2010 10095-0248-013
29/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.04.2009, NGL 21.04.2009 09116-0316-012
25/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.04.2008, NGL 18.04.2008 08107-0138-014
07/05/2007 : AN294201
02/05/2006 : AN294201
19/04/2005 : AN294201
13/05/2004 : AN294201
10/05/2003 : AN294201
22/04/2002 : AN294201
01/01/1997 : AN294201
02/02/1993 : AN294201

Coordonnées
DILLEN GROUP

Adresse
FRANS BIRONTLAAN 79 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande