DIMA

Divers


Dénomination : DIMA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 422.057.391

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 24.07.2014 14344-0038-017
28/02/2014
ÿþ } Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Katrien HONINCKK, notaris te Mechelen, op 10 februari 2014, geregistreerd te Mechelen, eerste kantoor, zeven bladen, geen verzending, boek 994 blad 86, vak 06, op 12 FEB2014 Ontvangen vijftig euro (50,00 euro). De Ontvanger (getekend) Koen DECOSTER, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap "DIMA", waarbij het volgende werd beslist

EERSTE BESLISSING

De vergadering besluit om het kapitaal te verhogen met vierhonderd duizend Euro (¬ 400.000,00), om het te brengen van honderd vijfentachtig duizend negenhonderd twintig Euro veertien Cent (¬ 185.920,14) op vijfhonderd vijfentachtig duizend negenhonderd twintig Euro veertien Cent (¬ 585.920,14) door inbreng in natura. De inbreng geeft aanleiding tot creatie van zestienduizend zesennegentig (16.096) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde die elk éénldrieëntwintig duizend vijfhonderd zesennegentigste deel (1/23.596) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het verslag opgemaakt door de heer VAN GOOLEN Geert, kantoorhoudende te 1851 Grimbergen, Kerkstraat 152, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek Vennootschappen, de dato 11 mei 2011 besluit als volgt: "Bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat binnen het kader van continuïteit van de onderneming:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut Der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura. We verwijzen naar het geformuleerde voorbehoud over de voorraden van 820.332 euro. De relatieve zwakte van de administratieve organisatie laat ons niet toe het bedrag van de waarschijnlijke waardevermindering te bepalen,

2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3.De voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering van conventionele aard zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit een kapitaalverhoging ter waarde van 400.000 ¬ , vertegenwoordigd door 16.096 aandelen van de NV DIMA en als volgt toegekend aan:

-10.060 aandelen aan de NV IMMO DE LINDE.

-6.036 aandelen aan de NV SOBELHYSAN INDUSTRIES.

De vennootschap blijft zich ook na kapitaalverhoging in een toestand bevinden zoals geviseerd door artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze verslaggeving is enkel bedoeld voor de buitengewone algemene vergadering van de NV DIMA die zich zal uitspreken over deze kapitaalverhoging.

Grimbergen, 20/01/2014

Geert Van Gooien

Bedrijfsrevisor?

Voor de inbrengen in natura voor een totaal bedrag van 400.000,00 Euro wordt volgende vergoeding

toegekend:

-de naamloze vennootschap IMMO DE LINDE, voornoemd, ontvangt 10.060 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/23.596ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

-de naamloze vennootschap SOBELHYSAN INDUSTRIES, voornoemd, ontvangt 6.036 aandelen zonder

.nminal_e waardes die eik1123.596ste_ van, het kapitaal. _v_ertegenwoordigen. x

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

mummel

19 FER. 2014

GRlE CHTBANK van

te MECHELEN

Ondernemingsnr : 0422.057.391

Benaming

{voluit) DIMA

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hoogstraat 44-46 te 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering besluit om nieuwe statuten aan te nemen ondermeer luidende als volgt:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Hoogstraat 44-46.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

-de fabricatie van en de handel in alle parfumerie-schoonheids en coiffureartikelen, kosmetische produkten, aile grondstoffen hiervoor en alle verbandartikelen, textiel- en bonneteriewaren en alle soorten weefsel, alsmede alle produkten en goederen welke kunnen dienen tot de verpakking en de conditionering van voornoemde handelsgoederen;

-het inrichten voor rekening van derden van kapperssalons, schoonheidsinstituten, manicure- en pedicuresalons en parfumerieën met inbegrip van fabricatie en handel in alle voorwerpen die zouden nodig zijn om deze inrichtingen te verwezenlijken.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken. Zij kan daarenboven alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doe! of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Deze opsomming is niet beperken doch slechts aanhalend,

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Het kapitaal bedraagt vijfhonderd vijfentachtig duizend negenhonderd twintig Euro veertien Cent (¬ 585.920,14), Het is vertegenwoordigd door drieëntwintig duizend vijfhonderd zesennegentig (23.596) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/drieëntwintig duizend vijfhonderd zesennegentigste (1/23.596) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.lndien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is In naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten. De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per effect. Indien meerdere personen rechten hebben met betrekking tot eenzelfde aandeel, zal de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst worden tot één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van de titel tegenover de vennootschap. De vruchtgebruiker en de naakte eigenaars moeten zich ook door één en dezelfde persoon, die zij samen kiezen, doen vertegenwoordigen. Bij gebrek aan akkoord hieromtrent, zullen alle mededelingen slechts warden gedaan aan de vruchtgebruiker.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes Jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.Zij zijn herbenoembaar.Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

De Raad van Bestuur is bekleed niet de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren, De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder. Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden, Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur,

De jaarvergadering zal gehouden worden op eerste vrijdag van de maand juni om tien uur.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar,

Voor eensluidend uittreksel

Getekend : Notaris Katrien Honinckx.

Tegelijk neergelegd : expeditie van de akte en de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behoude9

in het .44rethr Sta4sblad

Op de laatste Liz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/11/2014
ÿþ(M\ Mod watt! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de kte

LECi)

-5 '11y 2014

RECH r ` ~ ~ Vc~f~í~~ h,~ ;~

ANTWEI7dijrfjed.~ ~ MECf -tELErd

Ve beh'

aai

Bel Staa

11II

III

Bijlagen biij hetRèlgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: BE 0422.067.399

Benaming

(voluit) : DIMA

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOOGSTRAAT 44-46, 2800 MECHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : BEZOL.DING BESTUURDERSMANDAAT

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 30-09-2014 werd met eenheid van de stemmen beslist dat, vanaf 01-10-2012, Mevr. Cloostermans Simonne haar mandaat als bestuurder verder zet, maar dat dit mandaat onbezoldigd is.

Notelé Dirk

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2013
ÿþUIII1111.11,11.11111j11111111.11,11.11111j1111111uiii~uu

A4od Werd 11.1

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0422057391

Benaming

(voluit) : DIMA

(verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel : Hoogstraat 44-46, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - Herbenoeming bestuurder - Benoeming bestuurder

De algemene vergedering der aandeelhouders gehouden op 7 juni 2013 neemt met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen

Het ontslag als bestuurder wordt bevestigd van

Immo THORWALD

BE 0449.476.224

Veluwestraat 47

2800 mechelen

Haar wordt kwijting verleend voor watbetreft de uitoefening van haar mandaat tot heden.

De herbenoeming als bestuurder voor een nieuwe periode van zes jaar wordt bevestig van

CLOOSTERMANS Simonne

Hoogstraat 44-46 bus 4

2800 Meohelen.

Begin van het mandaat 07-06-2013 Einde van het mandaat : 07-06-2019

De benoeming ais bestuurder wordt bevestigd van:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

NV SOBELHYSAN INDUSTRIES

Be 0441.633.377

Met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Notelé

Europark-Oost 18 ,

9100 Sint-Niklaas

De herbenoeming als gedelegeerd bestuurder voor een nieuwe periode van zes jaar wordt bevestig van:

Notelé dirk.

Veluwestraat 47

2800 Mechelen.

Mechelen , 7 juni 2013

Notelé Dirk, Gedelegeerd bestuurder



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 31.07.2012 12375-0299-017
01/03/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffieva; ealctA R G E L E D





Voorbehouden *iaoass4a 17 FEB. 2012

aan het pl

Belgisch Staatsblad



GRIFFIE RECHTBANK van ' KOOPHANDEL te MECHELEN









Griffie







Y

Bijlagen bij liéïSélgisc1i Sïá t"sbli a 017U372012 - Annexes fu 1Vióniteur belge

Benaming : DIMA

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Hoogstraat 44-467 2800 Mechelen

Ondernemingsnr : 0422057391

Voorwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Katrien Honinckx, notaris te Mechelen, op twintig december tweeduizend en elf, geregistreerd te Mechelen, eerste kantoor, twee bladen geen verzendingen, boek 979, blad 39, vak 15, op 21 december 2011. Ontvangen vijfentwintig euroti De Ontvanger (getekend) Koen Decoster, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap "DIMA" met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Hoogstraat 44-46, waarbij hetvolgende werd beslist

Eerste beslissing

De vergadering besluit om de tekst van artikel zes van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

" Artikel zes: Alle aandelen zijn en blijven op naam. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit

de inschrijving in het aandelenregister. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het aandelenregister van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel, Indien een aandeel aan verscheidene personen toebehoort, mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen tot één enkele persoon is aangewezen om ten aanzien van dat aandeel eigenaar te zijn. De vruchtgebruiker en de naakte eigenaars moeten zich ook door één en dezelfde persoon, die zij samen kiezen, doen vertegenwoordigen. Bij gebrek aan een akkoord hieromtrent, zullen alle mededelingen slechts worden gedaan aan de vruchtgebruiker."

Tweede beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

,Voor eensluidend uittreksel.

Getekend Notaris Katrien Honinckx

Tegelijk neergelegd expeditie van de akte en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/01/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte

Voo behou Iq Y II II 0IIIIII dll11l 11111111

aan *12005169*

Beigis Staats

Ondernemingsnr : BE 0422.057.391

Benaming

(voluit) : DIMA

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Veluwestraat 47 - 2800 MECHELEN

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetek

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 28/11/2011 om 11u00 gehouden in de maatschappelijke zetel werdt met eenparigheid van de stemmen besloten om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar

2 3 tl12- 2011

GRIi"1 iE:-," ::12:}02}a.',.`+1.6ti van

te rv:~.;:; ',wLEN

Griffie

Hoogstraat 44-46 2800 MECHELEN

en dit met ingang vanaf heden.

NOTELE Dirk

Afgevaardigde Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 28.07.2011 11357-0396-017
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 27.07.2010 10348-0270-017
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 31.07.2009 09534-0014-017
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 31.07.2008 08518-0164-017
04/04/2008 : ANA070077
03/03/2008 : ANA070077
05/11/2007 : ANA070077
03/08/2007 : ANA070077
13/07/2006 : ANA070077
02/02/2006 : ANA070077
07/07/2005 : ANA070077
23/07/2015
ÿþMod Wold 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0422.057.391 Benaming

(voluit) : DIMA (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hoogstraat 44-46 - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalsverhoging

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Katrien HONINCKX, notaris te Mechelen op vijfentwintig juni tweeduizend vijftien (25-06-2015), Register 5, Boek 000, Blad 000, Vak 12964, Blad(en): 8, Verzending(en); 0, Ontvangen registratienachten: vijftig euro (¬ 50,00), De Ontvanger, dat er een buitengewone algemene vergadering van vennoten werd gehouden van de naamloze vennootschap "DIMA", waarbij het volgende werd beslist:

Eerste beslissing

De vergadering besluit om het kapitaal te verhogen met zeshonderd vierentwintig duizend negenenzeventig' Euro zesentachtig Cent zeshonderd twintig duizend Euro (¬ 624.079,86), om het te brengen van vijfhonderd vijfentachtig duizend negenhonderd twintig Euro veertien Cent (E 585.920,14) op één miljoen tweehonderd en. tienduizend Euro (¬ 1.210.000,00) deels door inbreng in natura bestaande;

-voor een bedrag van 50.000,00 Euro uit een achtergestelde lening toegestaan door de heer NOTELE Dirk Jan Henriette, voornoemde aandeelhouder sub. 2 en 3b;

-voor een bedrag van 50.000,00 Euro uit een achtergestelde lening toegestaan door mevrouw CLOOSTERMANS Simonne Josepha, voornoemde aandeelhouder sub. 1 en 3a;

-voor een bedrag van 520.000,00 Euro uit een in de rekening-courant geboekte schuld verschuldigd aan de naamloze vennootschap IMMO DE LINDE, voornoemde aandeelhouder sub. 4,

alhier vertegenwoordigd door haar Raad van Bestuur, zijnde:

*de heer NOTELE Dirk Jan Henriëtte, voormelde aandeelhouder sub. 2 en 3b;

*mevrouw CLOOSTERMANS Simonne Josepha, voormelde aandeelhouder sub. 1 en 3a;

*de naamloze vennootschap IMMO THORWALD, voornoemd, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer NOTELE Dirk Jan Henriette, voomoemde aandeelhouder sub. 2 en 3b, welke deze, inbreng toezegt,

en deels voor een bedrag van 4.079,86 Euro door omzetting van beschikbare reserves.

De inbreng geeft aanleiding tot creatie van vierentwintig duizend negenhonderd zeventig (24.970) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde die elk één/achtenveertig duizend vijfhonderd zesenzestigste deel (1/48.566) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Algemene voorwaarden en modaliteiten van de inbreng van de schuldvordering.

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren volledige kennis te hebben van de samenstelling, aard en omvang van de inbreng in natura zoals deze gewaardeerd en beschreven is in het hierna vermelde revisorale verslag, en ontslaan de ondergetekende notaris van een meer gedetailleerde beschrijving.

VERSLAG MET BETREKKING TOT DE INBRENGEN IN NATURA

!.Verslag bedrijfsrevisor

Het verslag opgemaakt door de heer VAN GOOLEN Geert, kantoorhoudende te 1851 Grimbergen, Kerkstraat 152, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek Vennootschappen, de dato 24 april 2015 besluit als volgt

"Bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat binnen het kader van continuïteit van de onderneming:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut Der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura. We verwijzen naar het geformuleerde' voorbehoud over de voorraden van 801.615,05 euro. De relatieve zwakte van de administratieve organisatie

~

1IIHlII ~ iu ii a iii iiii u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-ibeholigen aan.het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

laat ons niet toe het bedrag van de waarschijnlijke waardevermindering te bepalen. We hebben deze forfaitair

ingeschat op -400.000,00 euro.

2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

beantwoordt;

3.De voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering van conventionele aard zijn

en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het

aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend

met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit een kapitaalverhoging ter waarde van 620.000 ¬ ,

vertegenwoordigd door 24.970 aandelen van de NV DIMA en als volgt toegekend aan:

-20.942 aandelen aan de NV IMMO DE LINDE.

-2.014 aandelen aan de heer Notele Dirk.

-2.014 aandelen aan Cloostermans Simonne.

De vennootschap blijft zich ook na kapitaalverhoging in een toestand bevinden zoals geviseerd door artikel

633 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze verslaggeving is enkel bedoeld voor de buitengewone algemene vergadering van de NV DIMA die

zich zal uitspreken over deze kapitaalverhoging.

Grimbergen, 24/04/2014

Geert Van Gooien

Bedrijfsrevisor."

II.Verslag Bestuursorgaan

Overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek Vennootschappen heeft de Raad van Bestuur een bijzonder

verslag opgesteld op heden voorafgaandelijk aan deze.

De twee voormelde verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te

Mechelen. Bijgevolg wordt er voldaan aan de voorwaarden van artikel 602 van het Wetboek van

Vennootschappen.

VERGOEDING

Voor de inbrengen in natura voor een totaal bedrag van 620.000,00 Euro wordt volgende vergoeding

toegekend:

-de naamloze vennootschap IMMO DE LINDE, voornoemde aandeelhouder sub. 4, ontvangt 20.942

aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/48.566ste van het kapitaal vertegenwoordigen;

-de heer NOTELE Dirk, voomoemde aandeelhouder sub. 2 en 3b, ontvangt 2.014 aandelen zonder

nominale waarde, die elk 1/48.566ste van het kapitaal vertegenwoordigen;

-mevrouw CLOOSTERMANS Simonne, voomoemde aandeelhouder sub. 1 en 3a, ontvangt 2.014 aandelen

zonder nominale waarde, die elk 1/48.566ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijgevolg zal de volledige inbreng aangewend worden voor de samenstelling van het kapitaal.

Tweede beslissing

De vergadering besluit artikel 5 aan te passen aan voormelde beslissing sub. 1 ais volgt:

"Artikel 5. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt één miljoen tweehonderd en tien duizend Euro (¬ 1.210.000,00).

Het is vertegenwoordigd door achtenveertig duizend vijfhonderd zesenzestig (48.566) aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde, die elk één/achtenveertig duizend vijfhonderd zesenzestigste (1/48.566) van

het kapitaal vertegenwoordigen,"

Derde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tékst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Getekend: Notaris Katrien HONINCKX

Tegelijk neergelegd: expeditie van de akte en de gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2004 : ANA070077
29/08/2003 : ANA070077
10/12/2002 : ANA070077
30/07/2002 : ANA070077
29/12/2001 : ME055143
13/07/1999 : ME055143
06/04/1996 : ME55143
30/06/1995 : ME55143
10/05/1994 : ME55143
01/01/1992 : AN284010
11/01/1990 : ME55143
01/01/1986 : ME55143
01/01/1986 : ME55143

Coordonnées
DIMA

Adresse
Zetel : Hoogstraat 44-46 - 2800 Mechelen

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande