DIMANI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIMANI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.873.708

Publication

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 25.06.2013 13221-0473-009
13/10/2011
ÿþVc

behc

aar

Be lj

Stam

S- y

Mai 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

y,5. "

` «

AQctttberex° ,.

Op ~.,. - 0 3 OKT 2011 ... ~~

-"Griffie"e47.

Ondernemingsnr ; 639 3

Benaming

(volte): DIMANI

VII NIAI IMI M i NI



*11154491*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2840 Reet, Predikherenhoevestraat 51

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verfeden voor notaris Paul DE GROOF, te Antwerpen op negenentwintig september tweeduizend en elF, dat Mevrouw VERREYDT Rita Jeannine Francine Josée Yvonne, geboren te Antwerpen-' Wilrijk, op één augustus negentienhonderd achtenvijftig, (Identiteitskaart België nummer: 751-2055920-45 Rijksregister nummer: 580801 420-48), wonende te 2840 Reet, Predikherenhoevestraat 51, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "DIMANI", met zetel te 2840" Reet, Predikherenhoevestraat 51.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en treedt in werking op zelfde datum. De vennootschap heeft tot doel:

- Het uitoefenen van management-, consulting- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen: van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten en het. uitoefenen van consultingsfuncties op onafhankelijke wijze.

- Een studie-, organisatie-, raadgevend bureau inzake financiële en handelsgelegenheden, het uitoefenen van vormingsactiviteiten en alle activiteiten voor de ondersteuning ervan.

- Het uitoefenen van de activiteit van projectmanagement en meer bepaald het ontwikkelen, begeleiden, ondersteunen en bevorderen van projecten van ondernemingen die kunnen bijdragen tot kwaliteitsverbetering, van hun handelsrelaties.

- De creatie, ontwikkeling, vormgeving, commercialisatie en distributie, klein- en groothandel, import en

export van informaticatoepassingen en producten.

- Systeemanalyse en ontwerp, implementatie en onderhoud van soft- en hardwaretoepassingen.

- Informatieverwerking en dienstenbureau voor zowel technisch als administratieve toepassingen voor

derden, en dit zowel op het vlak van soft- en hardware.

- Consulting en advies bij de implementatie van informaticatoepassingen en informatieverwerking.

- Projectmanagement, support na implementatie van de informatieverwerkingssystemen.

Het ontwikkelen en de realisatie van programma's en gebruiksklare systemen.

- Het verstrekken van studie, raadgevende en commerciële diensten inzake management, projecten,

marketing en strategie aan derden.

- Alle activiteiten die verband houden mei het professioneel lanceren, adviseren, beheren, coördineren,

coachen, ondersteunen of promoten van projecten en projectmatige activiteiten in de specifieke voormelde

sectoren.

- Het initiëren van contacten met autoriteiten, administraties, distributiekanalen en marketingorganisaties om.

die activiteiten te laten verlopen.

- Het organiseren van seminaries, congressen, events, incentives en trainingssessies in de breedste zin van

het woord.

- Het organiseren, promoten, uitvoeren van evenementen en alle aanverwante activiteiten, zowel privé als voor bedrijven.

- Het oprichten en verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse.

- Het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Het beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen.

Zo mag de vennootschap ondermeer overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven of nemen, opstalrechten verlenen of krijgen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld; zij mag echter haar activiteiten niet zodanig uitoefenen dat zij de hoedanigheid van vastgoedmakelaar krijgt.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar ondernemingen kunnen bevorderen.

Al die verrichtingen deel uitmakend van haar doel waarvoor bijzondere toelatingen, machtigingen, vergunningen of erkenningen vereist zijn zal de vennootschap maar mogen uitoefenen na het bekomen ervan en nadat de daarmee overeenstemmende inschrijving bij een erkend ondememingsloket bij de kruispuntbank werd bekomen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

Het maatschappelijk kapitaal is onvoorwaardelijke geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, volledig volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers binnen hun bevoegdheidssfeer.

De gewone jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur en voor het eerst in het jaar tweeduizend dertien.

Het boekjaar gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Onmiddellijk na de oprichting werd in buitengewone algemene vergadering besloten met eenparigheid van stemmen tot niet statutair zaakvoerder te benoemen, mevrouw VERREYDT Rita, voornoemd, die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden, welke zonder beperking is van duur en bezoldigd is.

VOLMACHT.

Ten einde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van het Ondernemingsloket en Kruispuntbank en bij de diensten van de BTW, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE BO-de TERWANGNE", met zetel te 2600 . Antwerpen-Berchem, Cogels Osylei 1, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Bernard DE BO, wonende te 2180 Ekeren, Laar 59.

Voor ontledend uittreksel.

PAUL DE GROOF

Notaris

Neerlegging: uitgifte akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIMANI

Adresse
PREDIKHERENHOEVESTRAAT 51 2840 REET

Code postal : 2840
Localité : Reet
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande