DINAH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DINAH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.084.002

Publication

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 18.07.2013 13318-0281-011
24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 16.07.2012 12314-0110-012
28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 19.07.2011 11327-0116-014
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 19.07.2010 10334-0339-012
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 23.07.2015 15333-0497-011
18/08/2015
ÿþ`~i - i hlad end 11.1

n 1/1, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~ na neerlegging ter griffie van de akte

; ,_.



111

15 19 81*

Ondernemingsnr : 0898.084.002 Benaming

(voluit) : DINAH

(verkort) :

Rechtbank van koophandel

Ar twarmen

0 6 Ath;. 2015

afdeling Antwerpen

-Gaffe

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : PRINS BOUDEWIJNLAAN 371, 2650 EDEGEM (BELGIË)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel MANNA NV -- DINAH BVBA

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 17 Juli 2015 uitgaande van de respectieve bestuursorganen van MANNA NV en DINAH BVBA

"A. Doelstelling

De Raad van Bestuur van de NV Manna en de zaakvderders van de BVBA Dinah leggen volgend fusievoorstel, opgemaakt overeenkomstig art. 693 W. Venn., voor aan de buitengewone algemene vergadering van vennoten van voornoemde vennootschappen.

Dit voorstel strekt ertoe een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie) door te voeren tussen voornoemde vennootschappen waarbij het gehele vermogen van de BVBA Dinah  zowel de rechten als verplichtingen  als gevolg van ontbinding zonder vereffening op de NV Manna overgaat, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, en dit overeenkomstig artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf I januari 2015 zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, Manna NV.

Aile kosten, voortvloeiende uit de fusie, worden gedragen door Manna NV. in geval van niet- goedkeuring van het voorstel, zal elke betrokken vennootschap instaan voor haar eigen gemaakte kosten.

De fusie gebeurt ingevolge art. 211, §1 W.I.B. met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime en ingevolge art. 78 KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen met toepassing van de boekhoudkundige continuïteit.

B. Algemene inlichtingen betreffende de bij de fusie betrokken vennootschappen (artikel 719 2e alinea 1° W. Venn.)

B.1. Manna NV (overnemende vennootschap)

De vennootschap is gevestigd te 2900 Schoten, Kanaaldijk 6, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0443.046.015 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het maatschappelijk kapitaal van Manna NV bedraagt E 370.000,00.

Het maatschappelijk doel van Manna NV luidt ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

het patrimonium, gevormd door de inbrengsten en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsook landbouwontginning.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

r }º%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp geworden zijn, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doe! za! de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Verder mag zij ook in het kader van het beheer van het patrimonium een effectenportefeuille uitbouwen en valoriseren.

Zij mag aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag langs alle rechtswegen deelnemen aan alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met een identiek geljkaardig of aanverwant doel, of die van aard zijn om de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen of een geljkaardig doel, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen,

Zij mag zich voor deze vennootschappen borgstellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de raad van bestuur alle handelingen kan stellen die, op welke wijze ook, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs, een en ander onverminderd de persoonlijke aansprakelijkheid van de bestuurders voor, de schade die het gevolg is van de doeloverschrijdende handelingen."

B.2. Dinah BVBA (over te nemen vennootschap)

De vennootschap is gevestigd te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 371, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0898.084.002 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het maatschappelijk kapitaal van Dinah BVBA bedraagt ¬ 25.000,00.

Met maatschappelijk doel luidt als volgt:

'De vennootschap heeft tot doel:

De im- en export, de klein- en groothandel evenals handelsbemiddeling van voedingsmiddelen, sauzen, kruiderijen en specerijen, fruit- en groentenconserven, evenals allerlei voedingsmiddelen in bokalen en alle producten die hiermee verband houden.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, productie en algemeen bestuur.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen,

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering,

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handeis-, en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitallsatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies,

cl) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur,

e) het waarnemen van aile bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

.1..3

t) het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen, alsmede alle activiteiten die betrekking

hebben op onroerende leasing,

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op vaarwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

C. Juridisch kader

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van de over te nemen vennootschap (Dinah BVBA) en de overnemende vennootschap (Manna NV) het initiatief hebben genomen tot het doorvoeren van een fusie waarbij de totaliteit van het vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikelen 676 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de bestuursorganen zich ertoe te doen wat in hun mogelijkheden ligt om de fusie tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de algemene vergaderingen van de aandeelhouders.

Fiscale verklaringen

Op basis van het bovenstaande menen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen dat is voldaan aan de voorwaarden opgenomen in art, 211 § 1 jo. 183bis WIB, aangezien de fusie is ingegeven vanuit zakelijke overwegingen en er geen fiscale overwegingen aan de grondslag liggen van deze verrichting waardoor de fusie op het vlak van directe belastingen neutraal zal geschieden. Tevens verklaren de bij de verrichting betrokken bestuursorganen dat de verrichting niet is ingegeven vanuit fiscale overwegingen, aangezien er geen fiscale aftrekposten beschikbaar zijn in hoofde van de overgenomen vennootschap die geheel of gedeeltelijk overdraagbaar zijn aan de overnemende vennootschap. Bovendien zal de verrichting op het vlak van BTW neutraal geschieden aangezien het vermogen dat ingevolge deze fusie wordt overgedragen een algemeenheid betreft in de zin van artikel 11 jo. 18, § 3 W. BTW,

D. Boekhouding

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap (Dinah BVBA) boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (Manna NV) is vastgesteld op 1 januari 2015,

E. Rechten van de vennoten

De over te nemen vennootschap (Dinah BVBA) heeft geen aandelen met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen.

Er worden door de overnemende vennootschap (Manna NV) dan ook geen rechten, noch maatregelen toegekend aan de houders van voormelde aandelen of andere effecten.

F. Bijzondere voordelen

Aan de leden van de respectieve bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

G. Overdrachten in de zin van art. 2, 18° van het Bodemsaneringsdecreet Er vinden geen overdrachten plaats in de zin van art. 2, 18° van het Bodemsaneringsdecreet.

.',4

H. Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Tanja De Naeyer enerzijds en Julie De Roy anderzijds, beiden medewerkster bij Moore Stephens Tax & Legal BV CVBA (RPR 0543.297.988), Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, waarbij zij ieder afzonderlijk de mogelijkheid hebben om:

" Het vervullen van aile formaliteiten inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels-en ambachtenondememingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten of andere administratieve diensten;

" Het vervullen van diverse administratieve verplichtingen:

alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorafgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds enlof een sociaal secretariaat voor de vennootschap enlof haar bestuursorgaan;

- het aanvragen en wijzigen van vergunningen;

- het aanvragen van gelijkwaardigheidsverkiaringen diploma's;

- het inschrijven in een register, op een rol, in een databank of bij een beroepsorde of beroepsvereniging;

alle formaliteiten te vervuilen biij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name, de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren voor publicaties in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, in het bijzonder doch niet uitsluitend de neerlegging van het huidige fusievoorstel, ...

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

" Deze volmacht impliceert tevens de toelating vanwege de volmachtgever om gegevens in te kijken en te wijzigen via elektronische interfaces van het ondememingsloket, het sociaal verzekeringsfonds en de desbetreffende Fiscale Overheden. De volmachtdrager voert het mandaat uit op basis van de door de volmachtgever verstrekte informatie.

" Voor al het voormelde mag de volmachtdrager alle verklaringen doen, alle akten, stukken en processen-verbaal ondertekenen, woonst kiezen, in de plaats stellen en in het algemeen alles doen wat nodig of nuttig zou blijken voor de uitvoering van het huidige volmacht, zelfs indien bepaalde handelingen hier niet uitdrukkelijk voorzien zijn, zo nodig bekrachtiging door de volmachtgever belovende,

> Deze overeenkomst begint op datum van ondertekening en neemt een einde in de gevallen bij wet voorzien. Een eenzijdige opzegging gebeurt door middel van een aangetekend schrijven aan de andere partij. Deze overeenkomst vervangt en vernietigt alle voorgaande die met dezelfde doeleinden mochten gegeven zijn.

Opgemaakt te Schoten op 17 juli 2015 en voor elke vennootschap neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen, respectievelijk Antwerpen, afdeling Antwerpen."

D1NAH BVBA (over te nemen vennootschap),

vertegenwoordigd door:

Julie De Roy,

volmachtdrager.

Tegellik neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

P ' Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DINAH

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 371 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande