DINAVIER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DINAVIER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 447.309.956

Publication

21/03/2014
ÿþ Mod woud 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter MYe,~, ~ : c~~ Rade« yonKokietanr..'~'i A.

n U12814

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IIIIIIII IIIIVI Ih

a1906A973*

Ondernemingsnr : 0447.309.956

Benaming

(voluit) : DINAVIER

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Paleisstraat 12 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende Philip Vertessen, notaris te Tessenderlo, Markt 12, op 31 december 2013, geregistreerd te Beringen 1 op 9 januari 2014, boek 438, blad 55, vak 12, ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00), zijnde een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DINAVIER", met zetel te 2018 Antwerpen (Antwerpen), Paleisstraat 12, ondernemingsnummer 0447.309.956 en niet onderworpen aan de B.T.W., en op welke buitengewone algemene vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besliste tot vermelding van de huidige zetel in artikel 2 der statuten en tot aanpassing van dit artikel aan de taalwetten, aangezien tot zetelverplaatsing kan besloten worden door de raad van bestuur enkel binnen de grenzen van Vlaamse Gewest en in de regio Brussel;

Artikel 2 der statuten luidt voortaan ais volgt

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Paleisstraat 12.

De Raad van Bestuur is bevoegd de zetel van de vennootschap over te brengen naar de plaats van zijn keuze in België binnen het nederlandstalig taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad.

Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De raad van bestuur mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besliste tot uitvoering van de eerder genomen beslissing tot omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam door vermelding van deze definitieve omzetting van de aandelen aan toonder naar aandelen op naam in de statuten, met mogelijkheid , tot omzetting van de aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen en omgekeerd. De vergadering verwees in dit verband nog naar het voorgelegde aandelenboek of register van aandelen, waarin de vermelding van de omzetting van titels aan toonder in aandelen op naam reeds werd opgenomen, geregistreerd te Beringen 1 op 28 december 2011, vier bladen, zonder verzending, boek 6/77 blad 91 vak 06, ontvangen vijfentwintig euro, getekend de ontvanger, S Leysens.

Artikel 6 van de statuten luidt voortaan als volgt :

"Alle aandelen zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen."

Omzetting

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk gebeuren. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk gebeuren. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

aangewezen erkende rekeninghouder de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van aandelen op naam in gedematerialiseerde eiiecten et omgekeerd en om omwisselingen praktisch te realiseren .

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering besliste, gezien de nieuwe aandelenstructuur om de inhoud van artikel de inhoud van artikel 30 vast te stellen als volgt :

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen te worden opgeroepen, worden per aangetekende brief, ten minste vijftien kalenderdagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. De oproeping kan per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek geschieden indien de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hiermee hebben ingestemd.

Zijn er gedematerialiseerde aandelen, dan wordt de oproeping gedaan door middel van een aankondiging in het Belgisch Staatsblad, ten minste vijftien dagen voor de vergadering,

De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders.

De regelmatig genomen beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezigen en hen die tegenstemden, Alle aandelen hebben stemrecht en elk aandeel geeft recht op één stem,.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van de aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn voor de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Voor de berekening van de bovenstaande termijnen wordt de zaterdag beschouwd als een werkdag.

De overdracht van aandelen in de periode tussen de oproeping van een algemene vergadering en de afloop

van deze vergadering schorst evenwel het recht op het uitbrengen van een stem op die vergadering. " VIERDE BESLUIT

De vergadering besliste de statuten tevens aan te passen aan de codificatie van het vennootschappenrecht ingevoerd bij Wet van 7 mei 1999 houdende het Wetboek van vennootschappen, door schrapping van de verwijzingen naar de oude vennootschapswetgeving in de statuten, als volgt:

- in artikel 7 der statuten worden in de voorlaatste zin de woorden "overeenkomstig de vennootschappenwet" vervangen door "overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen";

- in artikel 37 der statuten worden de woorden

* "overeenkomstig de voorschriften van artikel 80 van de Vennootschappenwet' vervangen door de woorden "overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen";

* "overeenkomstig de wetten op de handelsvennootschappen" vervangen door de woorden "overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen";

VIJFDE BESLUIT

De vergadering machtigde de bestuurders om de beslissingen die hierboven genomen werden aangaande de voormelde punten, uit te voeren, en machtigde de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Philip Vertessen

Tegelijk hiermee neergelegd ; expeditie van het proces-verbaal en de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

c span het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/12/2014
ÿþ Had Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 111111111,11111911

aan het

Belgisch Staatsbiec

Ondernemingsnr : 0447.309.956

Benaming

(voluit) : Dinavier

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Paleisstraat 12, 2018 Antwperen

(volledig adres)

Onderwer. akte ; Ontslag en (her)benoeming (gedelegeerd) bestuurder - verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel op 17 november 2014 blijkt volgende:

De Bijzondere Algemene Vergadering beslist met éénparigheid van stemmen;

- het ontslag als bestuurder van Lucas Creativ Nafco nv, met maatschappelijke zetel te Molsebaan 33,

2450 Meerhout, ON 0450.553.320, met vaste vertegenwoordiger Mevr. Nan Macquoi, met

onmiddellijke ingang te aanvaarden,

Er wordt kwijting verleend voor haar bestuur,

- de BVBA Maden Management met maatschappelijke zetel te Korte Heistraat 33, 2400 Mol,

ON 0561.938.420 vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Dhr. Bart Lenaerts, met ingang vanaf 17 november 2014 te benoemen als bestuurder. Het mandaat is onbezoldigd.

- onderstaande bestuurdersmandaten te hernieuwen voor een periode van 6 jaar, t.e.m, de

Algemene Vergadering van 2020.

-Mevr. Nan Macquoi, wonende te Korte Heistraat 33, 2400 Mol

-Mevr, Maria Verheyen, wonende te Gennepstraat 31, 3545 Halen

De raad van bestuur beslist:

te benoemen tot gedelegeerd bestuurder

-Mevr. Nan Macquoi.

Haar mandaat is onbezoldigd.

- de maatschappelijk zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar Molsebaan 33, 2450 Meerhout.

Mevr. Nan Macquoi

Gedelegeerd bestuurder

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.05.2013, NGL 13.07.2013 13305-0354-013
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.05.2011, NGL 30.08.2011 11501-0412-015
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.05.2010, NGL 27.07.2010 10349-0001-015
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.05.2009, NGL 28.08.2009 09690-0276-015
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 08.05.2008, NGL 29.07.2008 08495-0286-016
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.05.2007, NGL 25.07.2007 07472-0265-015
05/12/2006 : AN289889
26/05/2005 : AN289889
03/12/2004 : AN289889
01/06/2004 : AN289889
23/06/2003 : AN289889
05/06/1999 : AN289889
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.05.2016, NGL 22.07.2016 16345-0583-014

Coordonnées
DINAVIER

Adresse
MOLSEBAAN 33 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande