DINETHICS

Société en commandite simple


Dénomination : DINETHICS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 540.819.441

Publication

24/10/2013
ÿþ= Ondernemingsar : C

Benaming

(voluit) : DINETHICS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Leo Van Hullebuschstraat 106 te 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Uittreksel uit een onderhandse oprichtingsakte d.d. 1 oktober 2013 te Schoten.

De ondergetekenden

1. Mevrouw Van den Bosch Diane, wonende te Schoten, Leo Van Huliebuschstraat 106, gecommanditeerde vennoot,

2. De Heer Struyf Werner, wonende te Schoten, Leo Van Hullebuschstraat 106, stille vennoot. Artikel 1 - Naam

De comparanten richten bij deze een gewone commanditaire vennootschap op. De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap,. Zij wordt opgericht onder de benaming "DINETHICS". De maatschappelijke benaming wordt steeds gevolgd door de bewoordingen gewone commanditaire vennootschap of afgekort Comm. V.

Comparanten Van den Bosch Diane en Struyf Werner nemen respectievelijk deel aan de oplichting als gecommanditeerde vennoot en stille vennoot voor de duur van de vennootschap.

Artikel 2. - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd in de Leo Van Hultbuschstraat 106 te 2900 Schoten, Zij kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden.

Artikel 3.  Doe!

-Consulting en adviezen op het vlak van natuurlijke gezondheidszorg, meer specifiek voedingsadvies, personal coaching, bachbloesems, gespreksbegeleiding, sportbegeleiding, aromatherapie, andullatietheraple. De aan- en verkoop natuurlijke producten , voedingssupplementen, kruiden, zowel als groot en kleinhandel, als in binnen en buitenland.

-Kleur en stijladvies

-Lichaamsverzorging, meer specifiek massage, voetreflexologie, pedicure en manicure, gelaatsverzorging, health en wellnescenter, saunafaciliteiten,

-Organisatie van boottrips, meer specifiek wellnesstrips en pleziervaartochten

-De vennootschap kan optreden ais commissionair bij de uitoefening van haar doel.

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de meest ruime zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en algemeen bestuur.

-Zij zef door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

-Zij mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken, voor eigen rekening of voor rekening van derden,

waar, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

-Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk heetaande.,uit.onroerende_goederen,_welke de_vennootschap-ooksnag vervreemden,indien_daar.gaede_redenen Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

~

L~ai~S~;E3

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

reorF.Irei tcr vbil ~re

Rechtbank van Knopie.;;,,',.! ,4,nfmrpen

op 15 0KT--20i3-

Grfifdié ,rlrror

III III HI .1 IHI iii iii ii iiii

<13161880*

V beh aa Bel 5tai

uu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

voor bestaan. Binnen het kader van haar doel mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen al dan niet gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing.

-Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, zelfs indien het doel ervan niet soortgelijk of aanverwant is met het hare.

-De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of

die van aard zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden of ten dele te vergemakkelijken.

-De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van zaakvoerder, veref-4enaar of anderszins, kunnen uitoe-Ifenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschap-pen.

-De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, finan-*ciëte tussenkomst of ander iszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten ven-'nootschappen of ondememin-'gen, in België of in het buitenland, waarvan het maat-'schappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

-Dit alles met uitzondering van de handelingen die wettelijk gereglementeerd zijn en waarvoor de vennootschap de nodige erkenning of vergunning niet bezit.

Artikel 4. - Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5. - Kapitaal - Aandelen

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfduizend (5.000,00) EUR en is volledig volstort. Het kapitaal is verdeeld in 500 aandelen, met een fractiewaarde van éénlvijfhonderdste (1/500ste) van het kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot hierna gemelde inbrengt

1, Mevrouw Van den Bosch Diane, wonende te Schoten, Leo van Hullebuschstraat 106, gecommanditeerde vennoot heeft ingetekend op 499 aandelen (499 aandelen)

2. De Heer Struyf Werner, wonende te Schoten, Leo van Hullebuschstraat 106, stille vennoot heeft ingetekend op één aandeel (1 aandeel)

Samen vijfhonderd (500) aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen. Artikel 6 - Beherende vennoten

Mevrouw Van den Bosch Diane wordt beherende vennoot genoemd,

De Heer Struyf Werner is stille vennoot.

Artikel 7 - Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), welke derden of beherende vennoten kunnen zijn.

Worden tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap, mevrouw Van den Bosch Diane. Zij vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in- en buiten rechte.

Artikel 8  Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

Artikel 9 - Algemene vergadering

De algemene vergadering der aandeelhouders wordt gehouden elke tweede vrijdag van de maand december om 18.00u.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Artikel 10  Resultaatverdeling

Het resultaat blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden in de algemene vergadering.

De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen in ieders bezit.

De verliezen zullen onder de vennoten volgens dezelfde verhouding worden verdeeld. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk, vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van het verkrijgen door de vennootschap van de

rechtspersoonlijkheid om te eindigen op 30 september 2014.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de 2de vrijdag van december in 2014.

Aile in naam van de oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en dus het verwerven van rechtspersoonlijkheid door de bij deze opgerichte vennootschap.

VOLMACHT

De vennootschap stelt bij dezen als haar bijzondere lasthebber aan:

De B11 OW BVBA "ADFlBO ACCOUNTANTS", met zetel te 2170 Merksem, Groenendaallaan 136, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer HERMANS Julien, met recht van indeplaatsstelling, en volgende machten:

Alle inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en/of aanvragen met betrekking tot het ondernemingsloket en diensten directe belastingen en B,T,W. uit te voeren en/of alle wijziging hieraan te vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen.

Schoten, 1 oktober 2013

Gecommanditeerde vennoot

Van den Bosch Diane

Voor-

tien doden

aan het

Belgisch

$taatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DINETHICS

Adresse
LEO VAN HULLEBUSCHSTRAAT 106 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande