DISPO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DISPO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.671.343

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 08.08.2014 14408-0529-016
09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 06.08.2013 13399-0027-016
11/12/2012
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2820 Bonheiden, Doornlaarstraat 55

(volledig adres)

Onderwam akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op zeven november; tweeduizend en twaalf. Geregistreerd Mechelen 1° kantoor, op 12 november 2012, vier bladen en geen, verzendingen, boek 980, blad 75, vak 11. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster.

Blijkt wat volgt:

a) Er wordt een bijzondere algemene vergadering gehouden van nagenoemde vennootschappen :

A. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DISPO" met maatschappelijke zetel te

2820 Bonheiden, Doornlaarstraat 55; ondernemingsnummer 0478.671.343;

vennootschap opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Dirk Luyten, te Mechelen op: tweeëntwintig oktober tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato vijfnovember daarna onder nummer 02134750;

de statuten van de vennootschap werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Dirk Leyten te Mechelen op vijfentwintig mei tweeduizend en zeven,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato achtentwintig juni daarna onder nummer, 07092771,

B. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DO JOB", gevestigd te 2820 Bomheiden," Doornlaarstraat 55; ondernemingsnummer 0876.283.548;

de vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor ondergetekende Notaris Dirk Luyten te Mechelen op vijftien september tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad de dato vijf oktober daarna, onder nummer 05138759.

b) Alle aandeelhouders van voornoemde vennootschappen zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

c) De buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen nemen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

1. Besluiten tot ontbindin : van DO JOB en fusie met DISPO

De voorzitter bevestigt en de vergadering neemt kennis van het feit dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de twee fuserende vennootschappen hebben voorgedaan sedert de datum van opstelling van het fusievoorstel.

De vergaderingen keuren het gemeenschappelijk fusievoorstel de dato vijfentwintig augustus tweeduizend en twaalf goed zoals ze werden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen op achttien september tweeduizend en twaalf en per mededeling bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

" van zevenentwintig september tweeduizend en twaalf, onder nummer 12160844 en 12160843. Vervolgens beslist de vergadering tot ontbinding zonder vereffening van "DO JOB", de over te nemen vennootschap, en besluit zij tot de fusie van "DISPO", de overnemende vennootschap, met "DO JOB", de over te nemen vennootschap. Ten gevolge van de fusie gaat het gehele vermogen van "DO JOB", zowel de rechten als de verplichtingen, bij wijze van ontbinding zonder vereffening, van de over te nemen vennootschap over naar "DISPO", de overnemende vennootschap; dit alles overeenkomstig het fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer:

a. Ruilverhouding  geen opleg

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

NEERGELEGD

2 9 NOV. 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAN J je MECHELEN

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ui

*12199753*

Ondernemingsar : 0.78.671.343 Benaming

(voluit) : DISPO

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

L De aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Do Job" zijn honderd procent (100 %) eigendom van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dispo".

Omdat er bij deze fusie geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, is er ook geen ruilverhouding die moet vastgesteld worden.

2. Aangezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dispo" alle aandelen van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Do Job" in handen heeft, is er sprake van een geruisloze fusie.

In het kader van deze geruisloze fusie worden geen aandelen uitgegeven.

b. boekhoudkundige peildatum

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor

rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dispo" vanaf één juli tweeduizend en

twaalf.

c, bijzondere voorwaarden en datum deelname in winst

Ter gelegenheid van de fusie worden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dispo"

geen nieuwe aandelen uitgegeven zodat deze hoofding zonder voorwerp is,

d. bijzondere voordelen/voorwaarden

Er zijn of worden geen bevoorrechte aandelen of effecten uitgegeven waaraan bijzondere rechten zijn

toegekend.

Ingevolge de fusie houdt de overgenomen vennootschap, de bvba "Do Job" op te bestaan.

e, Aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap en aan de zaakvoerder van de overgenomen

vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

5 2. Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het hele vermogen van de vennootschap "Do Job" ten algemene titel over

op de overnemende vennootschap "Dispo".

$ 3. Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgang van het vermogen van de vennootschap Do Job de overnemende vennootschap op Dispo,

geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin ze zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

2> De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

3. De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoor bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

4. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn, De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

5. Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zaI volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

6. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

7. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

§4. Vaststelling einde mandaat van de zaakvoerder van Do Job

De aandeelhouders van de overgenomen vennootschap Do Job stellen formeel het einde van het mandaat van de zaakvoerder van Do Job, vast.

Zij besluiten de zaakvoerder décharge te verlenen voor de wijze waarop hij zijn mandaat heeft vervuld. Voor zover nodig zal de décharge bevestigd worden op de eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap die besluit over de goedkeuring van de jaarrekeningen over het boekjaar tweeduizend en twaalf.

§5. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap:

De vergaderingen besluiten, in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten van de overnemende

vennootschap als volgt te wijzigen :

A. Het doel van de bvba "DISPO" wordt aangepast als volgt :

In het artikel 3 van de statuten wordt na het puntje 11) een puntje 12) toegevoegd, luidend als volgt :

,

iY F

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

"12) De groot- en kleinhandel in gadgets, petten, zonnebrillen, allerhande hoofddeksels, schoeisel en lederwaren, regenschermen, mode-accessoires, optische monturen, juwelen, etalagemateriaal, kerstmateriaal, kleding in de algemene zin, zeilkleding, sportartikelen, kaarsen, sfeerartikelen, aanstekers, bureelbenodigdheden, speelgoed, electrische toestellen, verlichting en verlichtingsarmaturen, wenskaarten, kaders en lijsten van alle soorten materiaal en inlijsten, alsook de handel in alle goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan voormelde activiteiten.".

B. liet kapitaal van de bvba "DISPO" blijft ongewijzigd.

L6. LL De Heer REYNAERTS Patrick, voornoemd, geeft in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de bvba "Do Job" voorlezing van de jaarrekening per dertig september tweeduizend en elf en geeft ook de nodige toelichting.

Op grond van een unanieme stemming wordt voormelde jaarrekening goedgekeurd. Ingevolge deze goedkeuring, wordt tevens de bestemming van het resultaat goedgekeurd.

$ 7. Alle voorgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met eenparigheid van stemmen.

§8. Machtiging aan de zaakvoerder

De zaakvoerder wordt gemachtigd om :

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende

vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen

vennootschap die van rechtswege heeft opgehouden te bestaan.

BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1. De voorzitter van de algemene vergadering stelt dat alle punten van de agenda afgehandeld werden.

2, Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Do Job" door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dispo" verwezenlijkt is, en dat de vennootschap "Do Job" opgehouden heeft te bestaan. In toepassing van artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen verzoekt de vergadering van de aandeelhouders van Do Job, de overgenomen vennootschap, mij te akteren dat

a. de boeken en bescheiden van de vennootschap worden neergelegd en bewaard op de maatschappelijke zetel van de overnemende vennootschap en;

b. er geen maatregelen dienen genomen te worden met betrekking tot de consignatie van gelden of waarden.

3. De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven.

Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen

en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming. VOLMACHTDRAGER - B.T.W.

De vergadering stelt aan als bijzondere gevolmachtigde, de heer jan Lauwers, accountant, kantoor houdende te 2800 Mechelen, Keizerstraat 52, aan wie de machten verleend wordt tot het uitvoeren van alle nodige formaliteiten en het doorvoeren van alle vereiste verrichtingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbankonderneming, het ondernemingsloket en bij de Directe en Indirecte Belastingen en baar registratie als BTW-belastingsplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte van fusie door overneming de dato zeven

november tweeduizend en twaalf en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. vaan Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/09/2012
ÿþMod Word 11.1

kiD ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





IMIIIIII11111111111 III

*12160843*

NEERGELEGD

18 -09- 2012

GRIFFIE RECIMEANK van KOOPHANbE

Ondernemingsnr : 0478.671.343

Benaming

(voluit) DISPO

(verkort) :

Rechtsvorm ; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2820 BONHEIDEN, DOORNLAARSTRAAT 55

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL 25/08/2012

FUSIEVOORSTEL

Het jaartweeduizend en twaalf op 25 augustus

Te 2820 Bonheiden Doornlaarstraat 55

Zijn samengekomen:

ENERZIJDS DE OPSLORPENDE VENNOOTSCHAP OF OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vennootschap " DISPO", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de

maatschappelijke zetel te 2820 Bonheiden Doomlaarstraat 55

Rechtspersonenregister Mechelen

Ondememingsnummer 0478 671 343

Opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Luyten te Mechelen op 22 oktober 2002

En waarvan het kapitaal verhoogd werd met 125.000¬ , teneinde het te brengen op 143.000E, bij akte

verleden voor notaris Dirk Luyten te Mechelen op 25 mei 2007.

Verder genoemd "de overnemende vennootschap "

De BVBA DISPO wordt hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Patrick REYNAERTS

wonende te 2820 Bonheiden Doomlaarstraat 55

ANDERZIJDS DE OP TE SLORPEN VENNOOTSCHAP

De vennootschap " DO JOB", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de

maatschappelijke zetel te 2820 Bonheiden Doomlaarstraat 55

Rechtspersonenregister Mechelen

Ondernemingsnummer 0876 283 548

Opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Luyten te Mechelen op 15 september 2002

De BVBA DO JOB wordt hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder , de heer Patrick REYNAERTS

wonende te 2820 Bonheiden Doomlaarstraat 55

VOORAFGAANDELIJKE UITEENZETTINGEN

Comparanten verzoeken notaris Dirk Luyten te Mechelen, authentieke akte te verlenen van de notulen van de algemene vergaderingen die zullen beraadslagen en besluiten over de fusie, waarbij het gehele vermogen van de BVBA DO JOB, zowel de rechten als verplichtingen, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaat op de BVBA DISPO die houdster is van alle aandelen van de BVBA DO JOB.

De specifieke aansprakelijkheid van de ontbinding is vervat in artikel 687 van het Wetboek van Vennootschappen.

Elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, heeft de verplichting om het fusievoorstel zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de Rechtbank van koophandel neer te leggen ( art 693/8° Wetboek van Vennootschappen)

De BVBA DISPO heeft de vblle eigendom van de 750 aandelen van de BVBA DO JOB verworven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Va beha

aan

Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

FUSIE  RECHTSVORM- NAAM-DOEL- ZETEL

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als verplichtingen, van de op te slorpen vennootschap BVBA DO JOB overgaat naar de opslorpende vennootschap BVBA DISPO zonder uitreiking van nieuwe aandelen.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de opslorpende vennootschap BVBA DISPO.

Art. 676 van het wetboek van vennootschappen bepaalt dat :

Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld

1° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;

2° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap, wanneer al hun aandelen en de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, in handen zijn ofwel van die andere vennootschap, ofwel van tussenpersonen van die vennootschap, ofwel van die tussenpersonen en van die vennootschap.

Het doel van de BVBA DISPO (overnemende vennootschap) is het volgende :

De vennootschap heeft tot doel;

1) het aankopen, verkopen, verbeteren, uitrusten, inrichten, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, beheren, bouwen, omvormen, uitbaten en in waarde brengen van alle roerende en onroerende goederen.

2) Het beheer van een patrimonium waar te nemen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook alle hiervoor niet voorziene verrichtingen waartoe onroerende goederen aanleiding kunnen geven.

3) het verstrekken van adviezen en het leveren van diensten aan andere vennootschappen, openbare instellingen en personen in het kader van marktonderzoek, bedrijfsbeleid, management, personeels-en bedrijfsbeleid, merchandising, marketing, aan- en verkoop, import, export en trading, met inbegrip van verkoopsbegeleiding, handelsagentuur, bedrijfsoptimalisatie, distributie en public-relations alsmede de consultatie en opleiding in organisatie en methodologie van informatiesystemen; zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden.

4) Training op het vlak van sales-, service- en managementverrichtingen.

5) Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden. Het verlenen van management,intellectuele, administratieve, financiële, technische, industriële en commerciële hulp, het ter beschikking stellen aan derden van benodigdheden, materiaal, hard- en software.

6) Het beheren, kopen en verkopen van aandelen, als holdingvennootschap.

7) Studiebureau voor organisatieproblemen en voor de waardebepaling van alle roerende en onroerende goederen.

Het organiseren van cursussen en vergaderingen. Het waarnemen van bestuursmandaten in rechtspersonen en ondernemingen.

8) De vennootschap mag voorzien in de supervisie, het beheren, het raad geven en controleren van filialen en andere vennootschappen in de meest brede zin.

Het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen; het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementstudies en technische studies. Het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten. De coördinatie van technische werken. de marktstudie, het vertrekken van advies inzake verkoop, promotie en aanwending van alle publicitaire media en aanverwante technieken. Alles doen wat nodig en nuttig kan zijn voor het uitvoeren of laten uitvoeren van ontworpen campagnes en/of adviezen.

Verstrekken van advies en uitvoering van alles wat in verband staat met public-relations. De handel in publiciteit en informatieverstrekking onder elke vorm.

Aile handels- en andere transacties en alle bedrijvigheden die verband houden met handelen van uitgeverij, publiciteit en informatieverstrekking.

9) De vennootschap mag alle roerende en onroerende industriële of financiële verrichtingen doorvoeren die

in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, en deelnemen op aile mogelijke wijzen in andere

vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en waarborgen stellen voor derden.

10)het ontwerpen van showrooms enzovoort.

11) Etaleurswerkzaamheden.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften, zowel in binnen- als in

buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze aanduiding.en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

De BVBA DO JOB (overgenomen vennootschap)

De vennootschap heeft tot doel;

1.0e groot- en kleinhandel in gadgets, petten, zonnebrillen, allerhande hoofddeksels, schoeisel en lederwaren, regenschermen, mode-accessoires, optische monturen, juwelen, etalagemateriaal, kerstmateriaal, kleding in de algemene zin, zeilkleding, sportartikelen, kaarsen, sfeerartikelen, aanstekers, bureelbenodigdheden, speelgoed-, electrische toestellen, verlichting en verlichtingsarmaturen, wenskaarten, kaders en lijsten van alle soorten materiaal en inlijsten, alsook de handel in -aile goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan voormelde activiteiten

2.Het aankopen-;verkopen" , -verbeteren uitrusten, inrichten, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, beheren, bouwen, omvormen, uitbaten en in waarde brengen van aile roerende en onroerende goederen,

3. het beheer van een patrimonium waar te nemen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook alle hiervoor niet voorziene verrichtingen waartoe onroerende goederen aanleiding kunnen geven.

4) het verstrekken van adviezen en het leveren van diensten aan andere vennootschappen, openbare instellingen en personen in het kader van marktonderzoek, bedrijfsbeleid, management, personeels- en bedrijfsbeleid, merchandising, marketing, aan- en verkoop, import, export en trading, met inbegrip van verkoopsbegeleiding, handelsagentuur, bedrijfsoptimalisatie, distributie en public-relations; alsmede de consultatie en opleiding in organisatie en methodologie van informatiesystemen; zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

5) training op het vlak van sales-, services- en managementverrichtingen.

6) het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden. Het verlenen van management, intellectuele, administratieve, financiële, technische, industriële en commerciële hulp, het ter beschikking stellen aan derden van benodigdheden, materiaal, hard- en software.

7) het beheren, kopen en verkopen van aandelen, als holdingvennootschap.

8) studiebureau voor organisatieproblemen en voor de waardebepaling van alle roerende en onroerende goederen.

Het organiseren van cursussen en vergaderingen. Het waarnemen van bestuursmandaten In rechtspersonen en ondernemingen.

9) de vennootschap mag voorzien in de supervisie, het beheren, het raad geven en controleren van filialen en andere vennootschappen in de meest brede zin. Het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen; het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van

rertdementstudies en technische studies, Het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten. De coördinatie van technische werken, de marktstudie, het verstrekken van advies inzake,verkoop, promotie en aanwending van alle publicitaire media en aanverwante technieken. Alles doen wat nodig en nuttig kan zijn voor het uitvoeren of laten uitvoeren. van ontworpen campagnes en/of adviezen.

Verstrekken van advies en uitvoering van alles wat in verband staat .met public-relations. De handel. in publiciteit en informatieverstrekking onder elke vorm.

Alle, handels en andere transacties en alle bedrijvigheden die verband houden met handelen van uitgeverij

Publiciteit en informatieverstrekking

10) de vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doe! en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, en deelnemen op alle mogelijke wijzen in andere vennootschappen of ondernemingen

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en waarborgen stellen voor derden.

11) het ontwerpen van showrooms enzovoort.

12) etaleur werkzaamheden;

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften, zowel in binnen- als in

het buitenland.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en -te begrijpen in de

ruimste zin

RUIL VERHOUDING - OPLEG - WIJZE VAN UITREIKING

Aangezien het hier een geruisloze fusie betreft, met name een vereniging van alle aandelen in één hand, dient het fusievoorstel géén ruilverhouding te vermelden. Dit is logisch aangezien er géén aandelen uitgegeven worden,

DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in op 1 juli 2012.

,,.

I I

t!



Voor- i behouden aan het Belgisch Staatsblad

BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 juli 2012.





BIJZONDERE VOOR WAARDEN

Géén.

BIJZONDERE BEZOLDIGING

Niet van toepassing.

BIJZONDERE VOORDELEN

Géén.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge GETEKEND: Reynaerts Patrick - zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 09.07.2012 12276-0007-016
03/08/2011 : ME090542
16/07/2010 : ME090542
13/08/2009 : ME090542
07/07/2008 : ME090542
26/07/2007 : ME090542
28/06/2007 : ME090542
31/07/2006 : ME090542
22/07/2005 : ME090542
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 22.07.2015 15327-0236-015
23/07/2004 : ME090542
11/03/2004 : ME090542
05/11/2002 : MEA015756

Coordonnées
DISPO

Adresse
DOORNLAARSTRAAT 55 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande