DIST

Divers


Dénomination : DIST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 870.775.433

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 30.06.2014 14257-0215-012
17/02/2014
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr ; 0870.775.433

Benaming (voluit) : DIST

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Laageind 45

2940 Stabroek

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Eric Louis Adriaenssens te Antwerpen op 22 januari 2014, Geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 24 JAN 2014 boek 239 blad 88 vak 95, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de: commanditaire vennootschap op aandelen DIST, gevestigd te 2940 Stabroek, Laageind 45, volgende; beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen:

1, Kapitaalverhoging, in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting, met; vijfhonderdzevenentwintigduizend vierhonderd euro (¬ 527.400,00) om het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) op vijfhonderdachtentachtigduizend negenhonderd euro (¬ 588.900,00) door de; uitgifte van zesduizend driehonderddrieënveertig (6.343) aandelen van drieëntachtig euro (¬ 83,00) elk, gelijk aan de thans bestaande aandelen en deelnemend in de winst vanaf 1 januari 2014, en waarop zal worden: ingetekend in natura door inbreng van nagemelde schuldvorderingen.

De comparanten - hierna onveranderd 'de inbrengers' genoemd - hebben verklaard de volgende vorderingen in te brengen in de vennootschap:

Beschrijving van de inbreng

De inbrengers brengen een schuldvordering in, die zij verklaren te bezitten ingevolge voormelde beslissing tot dividenduitkering, genomen door de algemene vergadering van vennoten de dato 31 december 2013.

Bij beslissing van de algemene vergadering de dato 31 december 2013 werd er beslist tot uitkering van een; tussentijds bruto-dividend ten belope vijfhonderdzesentachtigduizend euro (¬ 586.000,00) uit de beschikbare i; reserves. Het verslag hiertoe werd voorgelegd.

Rekening houdend met de bestaande aandeelhoudersstruotuur betekent dit een netto-dividend ten belope; van vijfhonderdzevenentwintigduizend vierhonderd euro (¬ 527.400,00).

Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de aandeelhouders het dividend niet in speciën wensen te ontvangen, doch dat zij de intentie hebben om de vordering die zij ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap hebben, onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10% roerende voorheffing door het: vastklikken van de belaste reserves.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de aandeelhouders een schuldvordering hebben op de vennootschap ten belope van het tussentijdse dividend.

De dividenden komen voort uit een vermindering van de belaste reserves, welke reserves (lees: de jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering uiterlijk op 31 maart 2013.

Voorwaarden van de inbreng

De inbrengers verklaren dat de ingebrachte vorderingen zeker, vaststaand en eisbaar zijn, en dat zij niet in; pand gegeven zijn, noch bezwaard zijn met beslag of enig ander beletsel dat het eigendom of het genot ervan: zou aantasten,

De vorderingen worden overgedragen op datum van vandaag,

Vanaf deze dag zijn alle rechten, alle baten en lasten eraan verbanden voor rekening van de vennootschap. Waardering van de inbreng

De leden van de vergadering, die verklaren volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de; wezenlijkheid en de bijzondere voorwaarden van de hierboven beschreven inbrengen in natura, bevestigen; daarover geen verdere beschrijving te verlangen.

Zonder dat hen daaromtrent enige nadere rechtvaardiging dient te worden gegeven, stellen zij de waarde; il van de inbrengen vast op vijfhonderdzevenentwintigduizend vierhonderd euro (¬ 527.400,00),

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iiuiii~iuuuA

*140 623*

bel a~

BE

Sta

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Konphenclel te Antwerpen, op

6 FEB. 2014

Griffie

L,

_s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



In vergelding voor de hiervoor omschreven niet geldelijke inbreng worden zesduizend driehonderddrieënveertig (6.343) van de nieuw uitgegeven en volledig afbetaalde aandelen verstrekt aan de inbrengers en wel als volgt:

aan de heer Dingemans Alfons driehonderdennegen (309) aandelen in volle eigendom en vijfduizend vierhonderd (5.400) aandelen in vruchtgebruik;

- aan de heer Dingemans Karl driehonderdzeventien (317) aandelen in volle eigendom en tweeduizend zevenhonderd (2.700) aandelen in blote eigendom;

- aan de heer Dingemans Jan driehonderdzeventien (317) aandelen in volle eigendom en tweeduizend zevenhonderd (2.700) aandelen in blote eigendom;

Samen: zesduizend driehonderddrieënveertig (6.343) aandelen wat de totaliteit omvat van de aandelen die worden afbetaald in natura.

Zodat door deze inbreng en toekenning van aandelen de plaatsing en afbetaling bij wijze van kapitaalonderschrijving door niet geldelijke inbreng definitief

Verslag van de bedrijfsrevisor en de zaakvoerder

Omtrent de hiervoor omschreven inbrengen in natura heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERSCHELDEN  WALKIERS & Co, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, vertegenwoordigd door de heer Walkiers Emile, bedrijfsrevisor, het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen

Omtrent de zelfde inbreng is door de zaakvoerder tevens een verslag opgesteld overeenkomstig hetzelfde artikel van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoten bevestigen een afschrift te hebben ontvangen van bedoelde rapporten, waarvan het origineel samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, Verschelden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Emile Walkiers, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 26 november 2013 door de zaakvoerder van de Comm. VA DIST, met maatschappelijke zetel te 2940 Stabroek, Laageind 45, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0870.775.433, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, met als opdracht, overeenkomstig artikel 602 §9 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

De inbreng in natura omvat vorderingen op de vennootschap ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een dividend met het oog op haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal in het kader van de tijdelijke (overgangs)maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2093.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

De inbreng wordt vergoed door uitgifte van 6.343 nieuwe aandelen van DIST Comm. VA, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zin wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut

van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is, leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 602 §1 W Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend."

2. De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfhonderdzevenentwintigduizend vierhonderd euro (¬ 527.400,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd cp vijfbonderdachtentachtigduizend negenhonderd euro (¬ 588.900,00), vertegenwoordigd door zevenduizend honderddrieënzestig (7.163) aandelen met een fractiewaarde van elk 1/7163ste van het maatschappelijk kapitaal.

3, Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdachtentachtigduizend negenhonderd euro (¬ 588.900,00), vertegenwoordigd door zevenduizend honderddrieënzestig (7.163) aandelen met een fractiewaarde van elk 917.763ste van het maatschappelijk kapitaal.":

4. De vergadering verleent notaris Eric Louis ADRIAENSSENS voornoemd alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

5 De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Eric Louis Adriaenssens

Tegelijk met deze werd neergelegd:

- expeditie van de akte

- verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor inzake inbreng in natura

- historiek en coördinatie der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 24.06.2013 13213-0574-012
03/12/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*iaiysaoo*

ELe8rgelegd kr grïfflo vo Rechtbank van Kt:opharlrlel te Antwerpon, op

Griffie 0 9 NOV. l0e

2012

ATSSLAD

ONITEUR E

2 ô -11-

GISCH STA

be

a

B,

St

SIo" .? S.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr:

!1I,

Benaming (voluit) : DIST

(verkort) :.

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Laageind 45

2940 Stabroek

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Eric Louis Adriaenssens te Antwerpen op 25 oktober 2012,; Geregistreerd een bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 30 OKT 2012 boek 233 blad 53 vak 9, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de: commanditaire vennootschap op aandelen DIST, gevestigd te 2940 Stabroek, Laageind 45, volgende; beslissingen met eenparigheid van stemmen werden genomen:

1, Aanpassing van de statutaire bepalingen ingevolge de wetswijziging inzake de afschaffing van aandelen' aan toonder.

2. Aanpassing onder punt li van artikel 9 van de statuten door vervanging van de bestaande tekst door

volgende tekst:

"ln geval van overlijden, ontslag, afzetting, onbekwaamverklaring, faillissement, staat van kennelijk;

t! ovennogen of afwezigheid van de enige zaakvoerder wordt deze van rechtswege opgevolgd door

1/ de heer DINGEMANS Karl Louis Aimé (njksregistemummer 74.10.14-143.91);

2/ de heer DINGEMANS Jan (rijksregistemummer 76.10.01-085.98)."

3. Aanpassing en coördinatie van de bestaande tekst van de statuten ingevolge de genomen beslissingen; en recente wetswijzigingen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Eric Louis Adriaenssens

Tegelijk met deze werd neergelegd:

- expeditie van de akte

- historiek en coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 05.07.2011 11274-0271-013
25/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.06.2009, NGL 19.06.2009 09265-0065-012
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 18.06.2008, NGL 04.07.2008 08341-0236-014
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.06.2007, NGL 28.06.2007 07294-0137-016
11/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 21.06.2006, NGL 10.07.2006 06440-0027-010
14/10/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 09.10.2015 15644-0506-012

Coordonnées
DIST

Adresse
LAAGEIND 45 2940 STABROEK

Code postal : 2940
Localité : STABROEK
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande