DISTRI BEHEER 21

Divers


Dénomination : DISTRI BEHEER 21
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 455.325.126

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 04.03.2014, NGL 08.04.2014 14089-0571-012
15/10/2014
ÿþmod 11.1

Çfik In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de

RECH'TBAeK VAN XntIPHANDEL

06 OKT. 2014

ANTWERPEN edeling TURNHOUT

Griffiva Grif fier

11111111R111111,1#1111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0455.325.126

Benaming (voluit) : DISTRI BEHEER 21

(verkort):

Rechtsvorm: commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel Hazenhout 19

2440 Geel

Onderwerp akte :Omzetting in CVBA - Statutenwijzigingen

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Herbert STYNEN, ter standplaats Kasterlee, in vervanging van notaris Ingrid VOETEN, te Kasterlee, ter standplaats Lichtaart, wettig belet. Blijken de volgende beslissingen:

1/ Kennisname van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GRANT THORNTON' BEDRIJFSREVISOREN BCVBA", RPR Antwerpen 0439.814.826, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem),: Potvlietiaan 6, vertegenwoordigd door de heer Danny De Jonge, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 2600. Antwerpen (Berchem), Potvlietlaan 6, over de staat van activa en passive per 31 augustus 2014.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor dd. 29 september 2014 luiden als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 augustus 2014 die de Zaakvoerder van de CVA DISTRI BEHEER 21 heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. De eigendom van de financiële vaste activa (EUR. 1.455.498,83) en van de geldbeleggingen (EUR 8.199.085,86) werd ons bevestigd door de zaakvoerder. onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap werd een overwaardering van het netto-actief vastgesteld ten bedrage van EUR 336.280,24. Bij gebrek aan voldoende onderliggende gegevens kunnen wij ons niet uitspreken over de waardering van vlottende activa ten bedrage van EUR 571,255,40 en over de volledigheid van de

handelsschulden. Het netto-actief volgens deze staat, na aftrek van bovenvermelde overwaardering ten

bedrage van EUR 336.280,24 en zonder rekening te houden met bovenvermelde onzekerheden inzake vlottende activa en handelsschulden bedraagt EUR 31.438.637,78 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 5.639.500,00."

2/ Na bespreking beslist de algemene vergadering met eenparige stemmen, dat de commanditaire vennootschap op aandelen "DISTRI BEHEER 21" wordt omgezet in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij toepassing van de artikels 774 en volgende van het Wetboek van. Vennootschappen, zodat deze omzetting geen verandering brengt ln de rechtspersoonlijkheid van d& vennootschap die onder de nieuwe rechtsvorm blijft bestaan, met al haar actieve en passieve bestanddelen.

De omzetting geschiedt op basis van voormelde staat van activa en passiva van de vennootschap per 31: augustus 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de commanditaire vennootschap op: aandelen, worden verondersteld verricht te zijn voor de coöperatieve vennootschap met beperkte'. aansprakelijkheid.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van d& jaarrekening, zullen ten leste of ten bate zijn van de coöperatieve vennootschap met beperkt& aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passive, de afschrijvingen, waardeverminderingen en -vermeerderingen.

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door: de commanditaire vennootschap op aandelen gehouden werden, voortzetten.

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0455.325.126 waaronder de vennootschap is gekend.

De tweeëntwintigduizend zevenhonderd vijftig (22.750) aandelen warden in de coöperatieve vennootschap: met beperkte aansprakelijkheid toegekend aan volgende vennoten in volgende verhouding:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

1.Aan de heer VOETEN Hugo Emiel Ludo vic a."zijn duizend honderd vijfennegentig (1.195) aandelen toegekend behorend tot de categorie A;

2. Aan mevrouw VOETEN Ingrid Emilienne Josiane zijn zevenduizend honderd vijfentachtig (7.185) aandelen toegekend behorend tot de categorie B;

3. Aan mevrouw VOETEN Els Hendrika Melania zijn zevenduizend honderd vijfentachtig (7.185) aandelen toegekend behorend tot categorie C;

4. Aan Mevrouw VOETEN Frieda Walter zijn zevenduizend honderd vijfentachtig (7.185) aandelen toegekend behorend tot de categorie D.

Het bestuursorgaan zal vervolgens in het register van aandelen de gegevens van de vennoten en hun aandelenverhouding intekenen en daarvan een bewijs afleveren aan de vennoten.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de commanditaire vennootschap op aandelen omgezet in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

3/ Het maatschappelijk doel wordt gewijzigd, zoals de tekst hiervan voorkomt als artikel drie van de statuten, hierna vermeld.

4/ Het lopende boekjaar wordt verlengd tot 30 juni 2015 en het boekjaar wordt verlegd zodat dit voortaan aanvangt op 1 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Als overgangsmaatregel is het huidig boekjaar aangevangen op 1 oktober 2013 om te eindigen op 30 juni 2015.

5/ De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan, als volgt: RECHTSVORM: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

NAAM: 'DISTRI BEHEER 21"

ZETEL; te 2440 Geel, Hazenhout 19

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

In België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het functioneren als een beleggingsvennootschap en daartoe de door haar aangetrokken middelen te beleggen.

De vennootschap kan, met het oog op de realisatie van haar doel, alle verrichtingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, betrekking hebben op het maken, het beheren, het opvolgen, het valoriseren en het te gelde maken van, in de meest ruime betekenis, beleggingen in aandelen, in aan aandelen gerelateerde instrumenten of rechten, in andere financiële instrumenten of rechten, in leningen, in obligaties en in andere schuldinstrumenten of aan schuld gerelateerde rechten. Zonder beperking aan de algemeenheid van het voorgaande kan de vennootschap steeds termijnbeleggingen of liquide middelen houden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, en dit zowel in het binnenland als in het buitenland.

De vennootschap heeft tevens tot doel; zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen;

het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het verlenen van technische, administratieve, financiële of commerciële bijstand aan aile Belgische en buitenlandse ondernemingen; haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle onroerende en roerende goederen, -desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft  en hardware; het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke. De vennootschap kan zowel in het binnen- als in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van: het deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

DUUR EN AANVANG: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur vanaf de oprichtingsakte GEPLAATSTE KAPITAAL:

Het geplaatst kapitaal bedraagt VIJF M1LJOEN ZESHONDERD NEGENENDERTIGDU1ZEND VIJFHONDERD EURO (5.639.500,00 E) en is verdeeld in TWEEËNTWINTIGDUIZEND ZEVENHONDERDVIJFTIG (22.750) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het bedrag van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt minimum achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 E).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vast gedeelte van het kapitaal overtreft.

Het_tntaai _van d a aandelen weridt merdeeld_o_ver_viereale.gorieen _te _v_re

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

1) Categorie A samengesteld uit duizend honderd "vijfennegentig- (1.195) aandelen; --

2) Categorie B samengesteld uit zevenduizend honderd vijfentachtig (7.185) aandelen;

3) Categorie C samengesteld uit zevenduizend honderd vijfentachtig (7.185) aandelen;

4) Categorie D samengesteld uit zevenduizend honderd vijfentachtig (7.185) aandelen.

JAARVERGADERING: Elk jaar op de derde dinsdag van de maand december om negentien uur of, indien

die dag een of wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. Voorwaarden voor de toelating en voor de

uitoefening van het stemrecht: volgens de wet.

BOEKJAAR: van .1 één juli tot dertig juni van het daaropvolgende jaar.

WINST, RESERVERINGEN:

Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed ais volgt:

1) 5 % aan de wettelijke reserve, zoals de wet het voorschrijft (deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt).

2) Er kan eventueel een interest worden toegestaan op het deel van het gestorte kapitaal.

3) Het overschot reserveren of overdragen aan de aandeelhouders pro rata hun aantal aandelen die zij ln de vennootschap bezitten.

BESTUUR:

Artikel 19

De raad van bestuur is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 20

De raad van bestuur mag zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden. Zo mag hij ondermeer het dagelijks bestuur van de vennootschap in zijn geheel toevertrouwen aan een gedelegeerd bestuurder.

Artikel 21

Voor aile akten en handelingen zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door de gedelegeerd bestuurder die alleen kan handelen,

6/Het ontslag van de statutaire zaakvoerder van de commanditaire vennootschap op aandelen wordt aanvaard, te weten:

De heer VOETEN Hugo Emiel Ludovica, voornoemd, wonende te 2440 Geel, Hazenhout 19.

71 Het aantal bestuurders wordt vastgelegd op twee en volgende personen worden benoemd ais bestuurders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

1. De heer VOETEN Hugo Emiel Ludovica, voornoemd, wonende te 2440 Geel, Hazenhout 19.

Dit mandaat is onbezoldigd.

2.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ERANTA", met maatschappelijke zetel gelegen te Uitbreidingstraat 10-16, 2600 Berchem, ingeschreven in. het Rechtspersonenregister te Antwerpen en hebbende als ondernemingsnummer 0548.967.342, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Eric SPAAS, wonende te 2600 Berchem, Stanislas Leclefstraat 10.

Dit mandaat is bezoldigd.

8/ De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het Accountantskantoor Jan De Bie, te 2220 Heist-op-den-Berg, Frans Coeckelbergsstraat 23, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jan DE BIE, kantoor houdend te 2220 Heist-op-den-Berg, Frans Coeckelbergsstraat 23, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

9/ De aanwezige bestuurders, onmiddellijk in raad van bestuur verenigd, beslissen om de heer VOETEN Hugo Emiel Ludovica, voornoemd, voor onbepaalde duur te benoemen tot gedelegeerd bestuurder om het dagelijks bestuur uit te oefenen en tot voorzitter van de raad van bestuur.

Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Herbert STYNEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift;

- verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

" an het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 05.03.2013, NGL 18.04.2013 13092-0274-012
03/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 06.03.2012, NGL 27.03.2012 12074-0392-012
04/01/2012
ÿþrd. ~ Mod 2.0

r 11~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'

i



vooi IIII*1111,11,1111211,11i61111111

behou+

aan li

Belgi=.

Staatst





Ondernemingsnr : 0455.325.126.

Benaming

(voluit) : DISTRI BEHEER 21

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel : 2440 Geel, Hazenhout 19

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Isabelle' VERHAERT, te Lille ter standplaats Gierte, in vervanging van haar ambtgenoot, notaris Ingrid VOETEN, te' Kasterlee, ter standplaats Lichtaart, wettig belet, op 20 december 2011.

Blijken de volgende beslissingen:

1/ De bestaande aandelen aan toonder worden omgezet in aandelen op naam.

De bestaande aandelen aan toonder zullen, tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit, worden vernietigd door het aanbrengen van een stempel "VERNIETIGD" en worden vervangen: door een inschrijving op naam in het aandeelhoudersregister.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen. ' 2/Diverse artikels van de statuten worden gewijzigd en onder meer:

-artikel 2, om het in overeenstemming te brengen met de huidige zetel en de taalwetgeving, wordt: vervangen als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2440 Geel, Hazenhout 19.

Hij kan, zonder statutenwijziging, door beslissing van de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders` overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige' gebied Brussel hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in, de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad."

-artikel 7, de eerste zin: wordt vervangen als volgt:

"Alle aandelen zijn op naam. Zij warden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de: vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen".

-artikel 33, wordt gewijzigd als volgt:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in' functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt,; waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) treedt/treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de: bevestiging van zijn/hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van de benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel' van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar(s) eventueel heeft/hebben gesteld tussen zijn/hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen."

- artikel 34, wordt gewijzigd als volgt:

"Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigdheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa, onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft".

Voor beknopt ontledend uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V(eor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

De Notaris,

Isabelle VERHAERT.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-eensluidend afschrift;

-tekst der gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 01.03.2011, NGL 13.05.2011 11114-0410-013
01/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 02.03.2010, NGL 25.05.2010 10132-0443-013
05/06/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.09.2007, GGK 04.03.2008, NGL 28.05.2009 09174-0325-014
05/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 03.03.2009, NGL 28.05.2009 09174-0333-014
13/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 04.03.2008, NGL 30.04.2008 08129-0349-014
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 06.03.2007, NGL 30.03.2007 07110-1322-016
06/06/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 22.03.2005, NGL 03.06.2005 05205-0321-016
02/06/2005 : TU077180
30/04/2004 : TU077180
02/05/2003 : TU077180
29/06/2002 : TU077180
26/05/2000 : TU077180
15/07/1999 : TU077180
03/07/1999 : TU077180
24/06/1995 : TU77180

Coordonnées
DISTRI BEHEER 21

Adresse
HAZENHOUT 19 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande