DISTRILOGIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DISTRILOGIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.554.621

Publication

14/11/2014
ÿþ Mod 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 4 NOV. 2014

afdeling Anton



Voor- 1111 i 11,1111151 III IJI

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr :* 5 6 7 55 4 " 6 G1 .

Benaming (voluit) :DISTRILOGIX

(verkort): *

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :(2550) Kontich, Volderij 21

België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst:

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Meester Xavier DESMET, Notaris te Antwerpen op 17 oktober 2014, afgeleverd vóór registratie:

Comparanten:

1. De heer vAN ZWOL Bart Bernd, geboren te Antwerpen op 14 juni 1973 (73.06.14-451.25), ongehuwd, wonende te (2550) Kontich, Volderij 21.

2. Mevrouw DERAEDT Annick Jacqueline Rosa, geboren te Deurne op 26

juli 1978 (78.07.26-406.16), ongehuwd, wonende te (2550) Kontich, Volderij

21.

Rechtsvorm -- Naam.

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "DISTRILOGIX".

Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te (2550) Kontich, Volderij

21.

Doel.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Alle activiteiten in de ruimste zin van het woord met betrekking tot advies-

verlening, consultancy en management en in diverse sectoren en in het bijzonder in de bedrijfseconomische sector, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

Managementactiviteiten in het algemeen, met inbegrip van het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van de functies van bestuurder of beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar.

De uitbating van een studie-, organisatie-,raadgevend- en begeleidingsbureau inzake tewerkstellings-, handels-, bedrijfseconomische en sociale aangelegenheden, omvattende:

alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en

publicatie over juridische, sociale, economische en

tewerkstellin" s" roblematieken en consultanc in het a7." emeen;

Voorbehouden aan het e gisch Staatsblad Luik B - vervolg

- het verlenen van diensten aan derden in alle activiteiten en domeinenzoals onder meer maar niet uitsluitend informatica, administratieve, commerciële en financiële diensten;

- het uitvoeren van studies, onderzoek en ontwikkeling, het implementeren van de resultaten, het begeleiden van projecten, het verzorgen van secretariaats-, onthaal-, opleidings-, en vertaalwerk;

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, crisismanagement, beleidsadvies, managementadvies, strategisch advies, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

De vennootschap kan bovendien alle handelingen stellen betreffende het organiseren, begeleiden en geven van trainingen, opleidingen, coaching, begeleiding, cursussen, seminaries en voordrachten, en dit zowel voor privé- als overheidsinstellingen, alsook het redigeren en uitgeven van materiaal onder welke vorm ook en dit op alle vlakken.

De aan- en verkoop, oprichting, vernieuwing, verbetering, huur, verhuring, onderverhuring, concessie en uitbating van alle handelsfondsen, licenties, werken, brevetten en knowhow.

Tevens kan de vennootschap een detailhandel uitbaten waarbij de goederen worden aangeboden via postorderbedrijven of via het internet. Ter ondersteuning van deze activiteit kan zij fungeren als verpakkingsbedrijf in functie van haar eigen distributie maar zij kan deze dienst ook aanwenden om ze ten behoeve van derden aan te bieden en als dusdanig te exploiteren. In deze context kan de vennootschap tevens alle activiteiten ontwikkelen als logistiek bedrijf. Zowel aanvullend als autonome bedrijfsactiviteit.

De vennootschap kan alle mogelijke activiteiten ontwikkelen die enig sinds verband houden met de ICT sector. Zij kan bijgevolg maar niet uitsluitend diensten verlenen in de vorm van computerconsultancy, het beheer van computerfaciliteiten, het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, alle vormen van gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten, het aanbieden en ontwikkelen van webportalen, klein- en groothandel in computer hardware en software zoals computers, randapparatuur, programma's, alle vormen van consumentenelectronica zowel aan- als verkoop, het maken, assembleren en verdelen van dergelijke producten, enzovoorts.

Het ontwerpen, drukken, afwerken, uitgeven, grafisch ontwerpen, van allerhande boeken, tijdschriften, documenten manuscripten en logo's, kortom alle activiteiten welke kunnen toegeschreven worden aan de grafische sector en drukkerijen alsook het ontwerpen en het beheren van elektronische documenten, logo's en websites. Tevens alle vormen van prepress en premediadiensten, inclusief mediapresentaties.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van





V,00- Luik B - vervolg

behouden aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

aan het Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld.

Eimol" Het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd.

E Staatsblad De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, zowel in België als in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks optreden bij de oprichting van vennootschappen of participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen. De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan.

Zij mag haar (on)roerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in hypotheek stellen of in pand geven. Zij kan leningen en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm.

In dit kader kan zij zich ook al dan niet mits vergoeding borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijk voorziene voorwaarden.

Duur.

De vennootschap wordt opgericht vanaf 17 oktober 2014 voor een onbeperkte duur.

Kapitaal.

ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR).Het is volgestort ten belope van één/derde en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal elk.

Samenstelling kapitaal.

1. De heer vAN ZWOL Bart, voornoemd, op vijftig (50) aandelen;

2. Mevrouw DERAEDT Annick, voornoemd, op vijftig (50) aandelen. Tegen de prijs van HONDERD ZESENTACHTIG EURO (186,00 EUR) elk en dat

ze deze volstorten ten belope van één/derde elk.

Bestuur - Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of

onbezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan

niet vennoten, benoemd

door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de duur van de functie en het bedrag

van hun bezoldi" in



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge







Luik B - vervolg

Plaatsvervangend zaakvoerder.

De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen.

Hij volgt van rechtswege de enige zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overlijden en vervangt hem als "lasthebber ad hoc" ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen hem en de vennootschap of ingeval de enige zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

Bevoegdheid zaakvoerder en wijze waarop zij deze uitoefenen.

Elke zaakvoerder kan alleen alle handelingen van beheer en beschikking stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden handelingen.

Wanneer een zaakvoerder in een bepaalde verrichting, rechtstreeks of zijdelings, een persoonlijk belang heeft dat in strijd is met datgene der vennootschap, zullen de wettelijke voorschriften ter zake worden toegepast, onverminderd de mogelijke toepassing van artikel 16 der statuten.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Jaarvergadering.

De derde maandag van de maand juni, om achttien uur en indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaats vinden in 2016.

Plaats van algemene vergadering.

Ze worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

Voorwaarden tot toelating op de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) of commissarissen kunnen de toelating tot een bijzondere, gewone of buitengewone algemene vergadering afhankelijk stellen van de voorafgaande neerlegging door elke eigenaar van een effect van zijn inschrijvingscertificaat. De oproeping dient dit alsdan uitdrukkelijk te vermelden, alsook de plaats waar (hetzij de zetel van de vennootschap, hetzij een andere plaats) en determijn waarbinnen de inschrijvingscertificaten tegen ontvangstbewijs dienen neergelegd te worden. De termijn mag niet langer zijn dan zes werkdagen voor de datum bepaald voor de algemene vergadering. De toelatingsvereisten gelden slechts voor die ene vergadering.

Vertegenwoordiging.

Ieder vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot.

Onverminderd het voorgaande, mogen de rechtspersonen en onbekwamen echter worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers.

Vorm van de volmachten.

Het orgaan dat de vergadering oproept mag de formule van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden gedeponeerd op de plaats en binnen de termijn die het vaststelt.

Stemming per brief.

Het is de vennoten bovendien toegelaten per brief te stemmen door middel van een formulier opgesteld door de zaakvoerder welke hun volledige identiteit (naam, voornaam, beroep, woonplaats of maatschappelijke benaming, rechtsvorm, zetel, identiteit en machten vertegenwoordiger) herneemt, het aantal aandelen voor de welke ze aan de stemming deelnemen, de dagorde en de stemintentie voor elk van de voorstellen.

Dit formulier moet, gedagtekend en getekend, ten minste drie dagen voor de vergadering, per aa getekende brief of telefax, ter ggezonden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan het ~~éfgisëFi Staatsblad

Luik B - vervolg

worden naar de in de oproepingsbrief aangeduide plaats.

Stemrecht.

Elke vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit met stemrecht.

De aandelen zonder stemrecht herwinnen hun stemrecht in de gevallen voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

Aandeelhoudersovereenkomsten kunnen de uitoefening van het stemrecht regelen binnen de grenzen bepaald door de wet.

Maatschappelijk boekjaar.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 17 oktober 2014 tot en met 31 december 2015.

Bestemming van de winst.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt vijf percent voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het saldo.

De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden, ofwel op het nieuw boekjaar zal worden overgedragen.

De betaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder worden aangeduid.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Liquidatiesaldo.

Na aanzuivering van alle vereffeningskosten en schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten. Benoeming zaakvoerder:

De oprichters besluiten tot zaakvoerder te benoemen:

1. De heer vAN ZWOL Bart, voornoemd;

2. Mevrouw DERAEDT Annick, voornoemd,

Hun mandaat is bezoldigd en van onbeperkte duur.

Benoeming plaatsvervangend zaakvoerder: geen.

Commissaris: geen.

-VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL De Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de oprichtingsakte dd. 17 oktober 2014.

behouden aan het  13efgisch Staatsblad

27/04/2015
ÿþMad Werd 11.1

. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bet

Be

Stal



-- Réciitbártls Vgn koophandel

Antwerpen

15 APR. 2015

afdel ifflójeerpen

Ondernemingsnr : 0567.554.621

Benaming

(voluit) : Distrilogix

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Volderij 21, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslag quasi-inbreng + verslag van de zaakvoerder

Neerlegging verstag quasi-inbreng dd. 17/03/2015 in toepassing van art. 220 Wet. Vennootschappen. Neerlegging verslag van de zaakvoerder dd. 1310412015.

De zaakvoerder, de heer Bart Van Zwol, bekrachtigt en neemt alle opdrachten en verbintenissen, die, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, door de oprichters of door de zaakvoerder zijn aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, gesteld vanaf 01/07/2014 tot en. met de datum van neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, 04/11/2014,

Eensluidend verklaard.

Kontich, 13 april 2015

Bart Van Zwol,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DISTRILOGIX

Adresse
VOLDERIJ 21 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande