DISTRIMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DISTRIMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.205.625

Publication

27/01/2014
ÿþ J~ Mol Wod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ifeergeiegd ter griffie van de Rècht6artk van Koophandel te Antwerpen, op

><~ ~º% .r",~~i, 2041

Griffie

1111111111,111111011111

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter geeft lezing van het verslag van de vereffenaar van 29 november 2013 en de vergadering neemt tevens kennis van de rekeningen opgesteld op 31 juli 2013 en de stukken ter staving.

Na uiteenzetting, toelichting en bespreking wordt het verslag goedgekeurd door de Aandeelhouder.

De vergadering verklaart, in dit verband, uitdrukkelijk de mogelijkheid te hebben gehad, zoals door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven, om ten minste één maand voor de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap kennis te nemen van het verslag van de vereffenaar opgesteld op 29 november 2013 en van de vereffeningsrekeningen van 31 juli 2013 en de stavingsstukken.

DERDE RESOLUTIE: KENNISNAME EN BESPREKING VAN DE BESCHIKKING VAN DE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL TE ANTWERPEN .

Op 6 september 2013 werd door de vereffenaar zijn plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen.

De vergadering neemt kennis van de beschikking van de rechtbank van koophandel van Antwerpen gewezen op 26 november 2013 waarbij het plan van verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers werd goedgekeurd.

VIERDE RESOLUTIE: SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering besluit, met ingang van vandaag, de vereffening af te sluiten.

VIJFDE RESOLUTIE; BESTEMMING VEREFFENINGSSALDO

Gelet op het voorgaande, beslist de vergadering het vereffingssaldo uit te keren aan de Aandeelhouder, die uitdrukkelijk aanvaardt dat iedere belasting die zou verschuldigd zijn op het vereffeningssaldo, alsook iedere schuld van de Vennootschap, door haar zal gedragen worden.

Terzake brengt de vergadering in herinnering dat op 14 mei 2013 een overeenkomst werd afgesloten tussen de Vennootschap, vertegenwoordigd door de vereffenaar en de Aandeelhouder van de Vennootschap, waarin:

Op de laatste blz. van Luik B verrrlelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsar : 437.205.625

Benaming

(voluit) : Distrimmo in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Jan van Rijswijcklaan 162, bus 11, 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afsluiting vereffening

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 30 december 2013 blijkt blijkt dat met éénparigheid van stemmen de volgende beslissing werd genomen:

EERSTE RESOLUTIE: VASTSTELLING VAN DE BEËINDIGING VAN DE VEREFFENINGSACTIVITEITEN De vergadering neemt kennis van het beëindigen van de vereffeningsactiviteiten.

TWEEDE RESOLUTIE: KENNISNAME EN BESPREKING VAN HET VERSLAG VAN DE VEREFFENAAR VAN 29 NOVEMBER 2013, ALSOOK VAN DE REKENINGEN OPGESTELD OP 31 JULI 2013 EN DE STUKKEN TER STAVING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de Aandeelhouder zich ertoe verbond aile schulden die na de afsluiting van de vereffening nog zouden openstaan en die nog niet voor de afsluiting van de vereffening werden betaald, op het eerste verzoek van de vereffenaar aan de betrokken schuldeiser (of één van hun rechtsopvolgers) te betalen, ook ais deze schulden pas zouden bekend worden na het afsluiten van de vereffening, alsook alle kosten die redelijkerwijze door de vereffenaar zouden gedragen zijn terzake, en dit tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening of tot elke latere datum in geval van stuiting van de vijfjarige verjaringstermijn.

-de Aandeelhouder zich ertoe verbond, ingeval schuldeisers (of één van hun rechtsopvolgers) de aansprakelijkheid van de vereffenaar zouden inroepen voor de vervroegde afsluiting van de vereffening, de vereffenaar hiervoor te vrijwaren en te vergoeden. De Aandeelhouder verbond zich er ook toe de vereffenaar onherroepelijk en onvoorwaardelijk te vrijwaren voor zijn aansprakelijkheid en is in die zin jegens deze laatste gehouden in te staan voor alle schulden, kosten, uitgaven, rechten, belastingen, heffingen, interesten en boeten hoe ook en door wie ook gekwalificeerd, tot beloop waarvan de vereffenaar wordt aangesproken door overheden, schuldeisers of elke andere derde, uit welk oorzaak ook, direct of indirect gevorderd van de vereffenaar in zijn hoedanigheid van vereffenaar van de Vennootschap, of naar aanleiding van de vervulling van zijn taak als vereffenaar, en dit tot vijf jaar naar de sluiting van de vereffening of tot enige latere datum in geval van stuiting van de vijfjarige verjaringstermijn, tenzij de Aandeelhouder aantoont dat deze vordering rechtstreeks gegrond zijn op de eigen opzet of grove schuld van de Aandeelhouder waarvoor uitsluitend de vereffenaar verantwoordelijk is. De Aandeelhouder verbond zich ertoe deze bedragen op het eerste verzoek van de vereffenaar te betalen onverminderd diens recht op deze bedragen naderhand van de vereffenaar terug te vorderen indien door de Aandeelhouder in rechte bewezen wordt dat de vorderingen die op deze bedragen betrekking hebben uitsluitend veroorzaakt zijn door eigen opzet of grove schuld van de vereffenaar waarvoor uitsluitend de vereffenaar verantwoordelijk

-de Aandeelhouder verklaarde dat de staat van activa "en passiva, die aan de vereffenaar en de bedrijfsrevisor verstrekt Waren door de Aandeelhouder, juist en volledig waren en zich er tevens toe verbond, ingeval de aansprakelijkheid van de vereffenaar zou worden ingeroepen in het kader van zijn taken waarbij hij heeft gesteund op informatie en! of cijfers die hem waren verstrekt door de Aandeelhouder en deze informatie en! of cijfers incorrect bleken te zijn, de vereffenaar hiervoor te vrijwaren en te vergoeden.

-er werd verklaard dat alle schuldvorderingen die na het afsluiten van de vereffening ten behoeve van de vereffende Vennootschap worden uitbetaald, toekomen aan de Aandeelhouder. Hiertoe zou de vereffenaar een rekening aanhouden op naam van de Vennootschap. De vereffenaar verbond zich ertoe om na overleg met de Aandeelhouder al het nodige te doen om betaling te bekomen van schuldvorderingen waarvan de schuldenaars zich melden na het afsluiten van de vereffening, mits vergoeding door de Aandeelhouder van de redelijke kosten gemaakt terzake door de vereffenaar

ZESDE RESOLUTIE: KWIJTING EN ONTSLAG VAN DE VEREFFENAAR KOEN VANDERHEYDEN

De vergadering besluit kwijting te verlenen aan de vereffenaar Koen Vanderheyden voor de uitoefening van zijn opdracht en hij wordt hierbij ontslagen,

ZEVENDE RESOLUTIE; KWIJTING VAN DE COMMISSARIS

De vergadering besluit kwijting te verlenen aan de commissaris voor de uitoefening van zijn opdracht.

ACHTSTE RESOLUTIE: BEPALEN VAN DE PLAATS WAAR DE BOEKEN EN BESCHEIDEN ZULLEN BEWAARD WORDEN

De vergadering heeft beslist dat de boeken en de bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd eh bewaard gedurende de wettelijke termijn op de exploitatiezetel van de Vennootschap gelegen te Jan Van Rijswijcklaan 162 bus 11, 2020 Antwerpen.

NEGENDE RESOLUTIE: BEVOEGDHEIDSDELEGATIES INZAKE DE KRUISPUNTBANK DER ONDERNEMINGEN EN DE PUBLICATIES 1N DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH STAATSBLAD

De vergadering beslist om alle bevoegdheden toe te vertrouwen aan Koen Vanderheyden en/of William Myncke c!o "DLA Piper UK LLP" Louizalaan 106, 1050 Brussel, elk alleen handelend en met recht van substitutie om alle formaliteiten af te handelen en om aile documenten te tekenen die nodig zijn voor de wijzigingen / schrappingen in de krulspuntbank der ondernemingen en de publicaties in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad door te voeren.

Van de rondvraag wordt geen gebruik gemaakt.

De dagorde uitgeput zijnde, wordt de vergadering gesloten.

De heer William Myncke

Speciaal gemandateerde van de Vennootschap

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlage: Beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen houdende goedkeuring van het plan van de verdeling van de activa onder de schuldeisers.







a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versla : Naam en handtekening

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.03.2013, NGL 30.05.2013 13140-0409-023
22/04/2013
ÿþ~ mod `i1.1



Luik B , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lile rgAric; tir,., iit;g !hcie~_',`;

f

i,J~nF1~orqjrr)+i;

Griffie '1 f l l

il 3

III1UI11. liii I I I~~III

7 Ondememingsnr : 0437.205.625

Benaming (voluit) : Distrimmo

u

11111

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 162, bus 11

2020 Antwerpen

Onderwerp akte :NV: ontbinding -vereffenïng

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 12 maart 2013, gehouden voor notaris; Jan Boeykens te Antwerpen, in zijn kantoor, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. Na kennisneming van het verslag van de raad van bestuur opgemaakt overeenkomstig artikel 181, § 1, 1e lid van het Wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht, en waaraan een.; staat van activa en passiva is gehecht die werd afgesloten per 31 december 2012, en van het verslag van de commissaris, `Ernst & Young Bedrijfsrevisoren', vast vertegenwoordigd door de heer Omer Turna, opgemaakt overeenkomstig artikel 181, § 1, 3e lid van het Wetboek van vennootschappen, over de voormelde staat van;; ;i activa en passiva, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste c; wijze is weergegeven, beslissing om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, zodat,, zij met ingang van heden nog slechts bestaat voor haar vereffening.

2. Beslissing om tot vereffenaar te benoemen: de heer VANDERHEYDEN Koenraad Louise, geboren te Leuven;; op 2 julï 1963, wonende te 3040 Huldenberg, Nachtegaalstraat 5, woonst Kiezende ten kantore van `DLA Piperi; =i UK LLP', te 1050 Brussel, Louizalaan 106, wiens mandaat onbezoldigd zal zijn.

3. Toekenning aan de vereffenaar van de meest uitgebreide machten voor de uitoefening van zijn mandaat; zo; i zef hij alle handelingen mogen stellen als bepaald in artikel 186 tot en niet 188 van het Wetboek van vennootschappen zonder voorafgaande machtiging van de algemene vergadering, en derhalve gemachtigd zijn;, alle activa van de vennootschap te verkopen. Alle akten van de vennootschap in vereffening zullen geldig',; ,; ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en" i bescheiden van de vennootschap. i; 4. Vaststelling dat aan het mandaat van de beide bestuurders op 12-3-2013 een einde is gekomen ingevolge het besluit tot ontbinding, te weten:

; 1) de heer JOB François, wonende te 3080 Tervuren, Beukenlaan 6, £'

2) de naamloze vennootschap 'BREEVAST BELGIUM` te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 162 bus 11 i; RPR Antwerpen 0402.210.795., met als vaste vertegenwoordiger de heer THIENPONT Bernard , wonende te;= ;; 1703 Dilbeek, Geraardsbergsestraat 91,

5. Machtiging voor het vervullen van alle nodige formaliteiten met het oog op de wijziging van de inschrijving;; van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en alle andere bevoegde administratie, aan: de heer Koen Vanderheyden, Bart Van Look, en iedere andere advocaat van 'DLA Piper UK LLP', met kantoren tel; ;, 1050 Brussel, Louizalaan 106, ieder met recht om afzonderlijk op te treden.

;, Vaar ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte + vonnis ter bevestiging aanstelling vereffenaar ,;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2012
ÿþ"

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 162 /11 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Wijziging vertegenwoordiger commissaris

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 13 maart 2012

De Raad van Bestuur neemt kennis van de vervanging van de heer Patrick Rottiers en de

beslissing dat de heer Omer Turna (N-A02091) hem zal opvolgen als wettelijke vertegenwoordiger van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA.

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, als commissaris van de NV Distrimmo zal vanaf vertegenwoordigd worden door de beer Omer Turna.

François R.A. Job

Bestuurder

Breevast Belgium, vast vert door Bernard M.R.L. Thienpont

Bestuurder

Griffie

6 JOLI 2017

0437.205.625 Distrimmo

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort)

Mod PDF 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i ibimiiiiuwu ia

" iaiaose~*

IIN

i

i

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank '`hnr"l>l te Antwerpen, op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.04.2012, NGL 30.05.2012 12138-0232-022
02/02/2012
ÿþmod 11.1

k

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

li ~uii~ ilx Au~inifl~fluiw

*iaoxseis*

" Neergelegd ter griffie v n r; ;16Chtliailk

van Koophandel te Antwerpen, op

2 0 Y'. 7017

Griffie

Ondernemingsnr : 0437.205.625

Benaming (voluit) : Distrimmo

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 162, bus 11 2020 Antwerpen

Onderwerp akte :NV: statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van

notaris Jan Boeykens te Antwerpen, blijkt dat met eenparigheid van stemmen

genomen:

1/ Aanpassing van artikel 2 der statuten aan een eerdere beslissing tot verplaatsing van de zetel van

vennootschap.

2/ Vaststelling dat de aandelen de facto op naam zijn, en beslissing dat alle effecten op naam zullen zijn en

blijven.

3/ Aanpassing van artikel 9 der statuten en schrapping van artikel 10 der statuten.

' 4/ Aanpassing van de formaliteiten van bijeenroeping van en toelating tot de algemene vergadering aan het);

gegeven dat alle effecten op naam zijn.

5/ Aanpassing van artikel 31 en artikel 32 der statuten. Artikel 32 luidt voortaan:

"Artikel 32.- Toelating tot de algemene vergadering

a. De aandeelhouders kunnen enkel toegelaten worden tot de algemene vergadering indien hun aandelen ingeschreven zijn in het register van aandelen ten minste vijf werkdagen voor de datum der vergadering. BoH: vendien moeten ze eveneens binnen dezelfde termijn de raad van bestuur per gewone brief inlichten of zij het;. voornemen hebben de vergadering bij te wonen met aanduiding van het aantal aandelen, waarmee zij aan de stemming zullen deelnemen. De datum van de stempel van de post is voor het naleven van deze verplichting;; bepalend. Geen enkele overdracht van aandelen op naam zal worden ingeschreven in het register van aandelen van de vennootschap gedurende de vijf werkdagen die deze van de algemene vergadering afgaan.

b. De vervulling van voornoemde formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt:

in de oproeping tot de vergadering.

Bestuurders zijn niet vrijgesteld van deze formaliteiten."

6l Machtiging van :

- de raad van bestuur om voorgaande besluiten uit te voeren;

- de notaris tot het opstellen en neerleggen van de coördinatie der statuten;

- de heer Dirk Omer Cyriel Deslagmulder, wonende 3120 Tremefo, E. Van Der Veldestraat 41, om de:;

vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de,

B.T.W. administraties.

28 december 2011, gehouden voor volgende beslissingen werden:

de;:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + coördinatie statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.04.2011, NGL 26.07.2011 11341-0344-023
03/01/2011
ÿþOndememingsnr : 0437.205.625

Benaming

(voluit) : Distrimmo

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 162 !11 2020 Antwerpen

Onderwerp akte : Herbenoeming Commissaris

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 23 april 2010

Tijdens de vergadering werd beslist te herbenoemen als Commissaris voor een periode van 3 (drie) jaar, namelijk tot met de jaarvergadering in 2013 :

- Ernst & Young bedrijfsrevisoren BCVBA (B160), vertegenwoordigd door Dhr. Patrick Rottiers gevestigd Joe Englishstraat 52 te 2140 Borgerhout (Antwerpen).

Francois R.A. Job

bestuurder

Breevast Belgium NV, vast vert. door Bernard M.R.L. Thienpont bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mnd 2.0

iln

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vool behoui aan h Beigis Staatst

III I II 111111111111111 I I II liii O II

" 11000263"

'Peergelegd ter griffie van de Rechtbank YOD Koophandel Antwerpen, op

Griffie 2 3

dit

~

02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.04.2010, NGL 27.07.2010 10349-0106-023
22/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.03.2009, NGL 16.06.2009 09245-0038-021
25/06/2008 : BL518304
06/05/2008 : BL518304
14/06/2007 : BL518304
07/05/2007 : BL518304
29/03/2007 : BL518304
03/08/2006 : BL518304
17/08/2005 : BL518304
20/07/2005 : BL518304
03/01/2005 : BL518304
05/08/2004 : BL518304
12/12/2003 : BL518304
04/07/2003 : BL518304
14/08/2002 : BL518304
01/02/2002 : BL518304
20/06/2001 : BL518304
11/01/2001 : BL518304
28/04/2000 : BL518304
29/03/2000 : BL518304
29/06/1999 : BL518304
12/01/1999 : BL518304
18/01/1994 : BL518304
08/01/1991 : BL518304
08/01/1991 : BL518304
17/05/1989 : BL518304
03/05/1989 : BL518304

Coordonnées
DISTRIMMO

Adresse
JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 162, BUS 11 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande