DITO I.T.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DITO I.T.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.421.978

Publication

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 16.07.2013 13326-0080-010
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 18.06.2012 12201-0116-011
12/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

3 0 -09- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEg f$ECHELEN

Voor-

behoude

aan het

Belgisch

Staatsbla'





Ondernemingsnr : 0471.421.978

Benaming :

(voluit): DITO I.T.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2870 Puurs - Kerkhofstraat 10

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Ann De Block, te Sint-Amands, op 13 september 2011, "geregistreerd te Puurs op 19 september 2011, deel 481 blad 32 vak 13, zes bladen en geen} verzendingen, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25) De Ontvanger (getekend) R. VAN DE VELDE", blijkt1 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met1beperkte aansprakelijkheid "DITO I.T.", waarvan de zetel gevestigd is te 2870 Puurs, Kerkhofstraat 10, I ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen en hebbende als BTW- en ! ondernemingsnummer 0471.421.978, opgericht bij akte verleden voor notaris Thierry Van de Perre, tel Antwerpen, op 22 februari 2000, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 maart' nadien onder nummer 20000323-33 en waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd, werd; gehouden waarbij volgende beslissingen werden genomen:

1! De Algemene Vergadering verplaatst de maatschappelijke zetel naar het adres Temsesteenweg 41 A te 2880 Bornem.

2! De Algemene Vergadering vervangt de volledig tekst van de statuten, waarvan de te publiceren tekst luidt als volgt:

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met! beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam : "DITO. I.T.".

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Bornem, Temsesteenweg 41 A.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst warden naar om het even welke plaats in België, bij ! enkel besluit van het bestuursorgaan en mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

} DOEL De vennootschap heeft tot doel:

' Het ontwikkelen van software, het verzorgen van netwerk management en netwerk ondersteuning, Web-ontwikkeling, algemene IT-ondersteuning, het stroomlijnen van bedrijfsprocessen, project management.

En dit alles in de meest ruime zin.

Op algemene wijze mag zij alle commerciële, industriële, financiële; roerende en onroerende; !verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of 'vennootschappen, die hertzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat I ! van aard is de ontwikkeling van haat vennootschap te bevorderen of te vergemakkelijken.

} KAPITAAL 1

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) en is verdeeld in L honderd (100) gelijke aandelen met een nominale waarde van honderd zesentachtig euro. Het kaptaal l!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'Voor- Luik B - vervolg

behouden aan her Belgisch kan gewijzigd worden.

Staatsblad BESTUUR

1 De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al 1 1 dan niet vennoten. 1 Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht 1 bepaalt.

1 Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, I 1 zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de !

uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn 1 I vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en 1 1 beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van j openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

1 De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of 1 1 vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen ! j of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

1 BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

1 Bestuursbevoegdheid I De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te 1 stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap. Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene É vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen I overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande. Indien er twee zaakvoerders worden benoemd zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter 1 aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd 1 minstens vijf volle dagen vôór de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid 1 van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of 1 ! vertegenwoordigd is. Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, I telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

1 ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

I Vertegenwoordigingsbevoeqdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de 1 vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

1 In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten 1 rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve 1 bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

1 In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening 1 van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden 1 voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

VOLMACHTEN 1

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de , volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

1 Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend I worden op de algemene kosten.

BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER  GEVOLGEN

I Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot Î 1 is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van 1 1 een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke;











'voorbehouden aan het

r Fërgi E Staatsblad

Luik B - vervolg

beëindiging vande functie van een zaakvoerder. Niet statutaire zaakvoerder !

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Statutaire zaakvoerder 1 De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging en unanimiteit van de stemmen. ALGEMENE VERGADERING

I De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste I woensdag van de maand juni om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag of zondag is, I wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden. De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens 1 andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het I nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, I vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. ONTBINDING  VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de': zorgen van de vereffenaar, die daartoe wordt aangesteld door de algemene vergadering, overeenkomstig de bepalingen voorzien in het wetboek van vennootschappen

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen. !

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

3/ De Algemene Vergadering verleent aan de zaakvoerder alle macht om voorgaande beslissingen uit 1

(getekend)

Ann De Block, notaris te Sint-Amands.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Afschrift van de akte;

- Publicatielijst.

te voeren en volmacht aan notaris Ann De Block, te Sint-Amands, om de statuten te coördineren.

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 14.06.2011 11176-0063-011
30/06/2010 : ME086602
26/06/2009 : ME086602
27/06/2008 : ME086602
02/07/2007 : ME086602
01/07/2005 : ME086602
15/06/2005 : ME086602
28/06/2004 : ME086602
03/07/2003 : ME086602
20/02/2003 : ME086602
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.08.2015, NGL 31.08.2015 15568-0442-012
23/03/2000 : MEA013351

Coordonnées
DITO I.T.

Adresse
TEMSESTEENWEG 41A 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande