DIVA'S HAIRFASHION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIVA'S HAIRFASHION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.892.541

Publication

19/02/2014
ÿþmod 11.1

~

71".137-

In

de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 0 -02- 2014

GRIFFIE. F^~ei-;~`.3°',l! s van I~ OOPHANi~iKffie MECHELEN

1

Ondernemingsnr : * 5kj

Benaming (voluit) : DIVA'S HAIRFASHION

(verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Lisperstraat 3-5

2500 Lier

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

uit de oprichtingsakte, verleden voor geassocieerd notaris Luc DEJONGI-I te Kalmthout van 5 februari 2014 blijkt dat

1/ Mevrouw MOUMOUH Drissia, van Belgische nationaliteit, echtgenote van de heer Hadouch;; Mohammed, wonend te 2500 Lier, Pirroenstraat 2,

2/ De heer AHLALOUCH Karim,van Nederlandse nationaliteit, wonend te Gastelseweg 54, 4702 TCi Roosendaal  Nederland, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben;. opgericht, onder de benaming DIVA'S HAIRFASHION

1/ De comparant sub 1/ heeft ingetekend op vijftig (50) aandelen, verbindt zich tot negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00-), betaalde hierop drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00-) en:, moet aldus nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00-) volstorten.

2/ De comparant sub 2/ heeft ingetekend op vijftig (50) aandelen, verbindt zich tot negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00-), betaalde hierop drieduizend honderd euro (E 3.100,00-) en

moet aldus nog zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00-) volstorten.

"

ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Lisperstraat 3 - 5.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel : . 1° het uitbaten van één of meerdere, kapperssalons voor dames, heren en kinderen en het verrichten van alle daarmee rechtstreeks of; onrechtstreeks gerelateerde activiteiten, waaronder onder meer maar niet uitsluitend :

_ - Het wassen, snijden, knippen, verven, onduleren van haar en het uitvo

ren van alle behandelingen van haarverzorging en haarkappen,

- De aan- en verkoop, invoer en uitvoer en fabricage van alle producten,

artikelen en materialen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep varvi

haarkapper,

Alle verrichtingen van ontwerp, design en promotie van kapstijlen

De ontwikkeling, introductie, exploitatie en promotie van kapselconcepten

De creatie van catalogi, fotografie en alle communicatievormen betreffende styling,

mode en haarstijlen,

De vertegenwoordiging van handelsmerken,

- Het geven van kappersopleiding,

2° de groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van alsook de vervaardiging van : alle coiffureartikelen, haarstukjes en pruiken, alle toiletartikelen, parfumerieartikelen, schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen, zeep- en badproducten, cosmetica, parfums en andere reukwerk, alle scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen en alle aanverwante producten, machines en toestellen en; dergelijke meer, kortom alle producten, artikelen, materialen en toestellen voor' haarverzorging en hun accessoires.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden mod 11.1

aan het Belgisch Staatsblad



3° het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten,? materialen en materieel.

" 40 het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De verrichtingen verricht vanaf 1 januai 2014 worden geacht verricht te zijn voor de vennootschap in oprichting.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt C 18.600,00-. Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden op 1 maart van elk jaar te 16 uur.

AANWEZIGHEIDSLIJST: De vennoten, certificaathouders en houders van andere effecten op naam, de commissarissen en de zaakvoerders warden opgeroepen voor de algemene vergadering op de " wijze voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. Vertegenwoordiging.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

BOEKJAAR : Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

WINSTVERDELING: Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

ONBINDING EN VEREFFENING : De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering vervult de in functie zijnde zaakvoerder(s) de taak van vereffenaar en beschikt hij over al de machten voorzien in de Vennootschapswet.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten worden ontbonden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd het recht toegekend aan de vennoten die ten minste 1/4 van de aandelen bezitten om de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, ingeval het netto-actief van de vennootschap door verliezen is gedaald tost minder dan % van het kapitaal.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A

mod 11.1

r._, 1,

BENOEMING NIET -- STATUTAIR ZAAKVOERDERS : 1/ Mevrouw MOUMOUH Drissia, van Belgische nationaliteit, echtgenote van de heer Hadouch Mohammed, wonend te 2500 Lier, Pirroenstraat 2, 2/ De heer AHLALOUCH Karim,van Nederlandse nationaliteit, wonend te Gastelseweg 54, 4702 TC Roosendaal  Nederland,

EERSTE BOEKJAAR  EERSTE JAARVERGADERING : De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden in het jaar 2015.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Geassocieerd notarsi Luc Dejongh te Kalmthout

Mee neergelegd ter publicatie : afschrift van de akte + uittreksel

Dit uittreksel werd neergelegd voor registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

V_,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/11/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 15.09.2015, DPT 28.10.2015 15657-0582-012
20/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DIVA'S HAIRFASHION

Adresse
LISPERSTRAAT 3-5 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande