DIVISIO INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DIVISIO INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.639.216

Publication

30/06/2014
ÿþRechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: Mechelsesteenweg 66 -2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: SPLITSINGSVOORSTEL waarvan de tekst luidt als volgt VOORSTEL VAN SPLITSING

Op 12 juni 2014 is overeenkomstig artikel 728 en 743 van het Wetboek van Vennootschappen, door de, bestuurders van de hierna vermelde vennootschap, in gemeen overleg, het voorstel van splitsing opgesteld waarvan lierne de tekst volgt.

I. Motivering:

Juridische en economische motivering

De vooropgestelde splitsing heeft als hoofddoel een strikte scheiding te maken tussen het gebouwencomplex "Kortrijksesteenweg" en het gebouwencomplex "Eke  De Pinte" door elk van beide onroerende goederen voor 100% onder te brengen in 2 afzonderlijke juridische entiteiten (in casu Quercus en Divinvest).

Door de juridische scheiding van beide gebouwencomplexen zullen deze projecten onafhankelijk van elkaar verder kunnen worden ontwikkeld en uitgebouwd. Dit zal de exploitatie stimuleren en efficiënter beheer van beide gebouwencomplexen toelaten.

Het zal eenvoudiger zijn om op termijn nieuwe investeerders aan te trekken. Een potentiële investeerder zal immers eerder geïnteresseerd zijn om te investeren in een vennootschap die 1 vastgoedproject aanhoudt dan in een vennootschap die meerdere vastgoedprojecten aanhoudt.

De aan de voorgestelde splitsing deelnemende vennootschappen zijn:

1.0e Naamloze Vennootschap DIVIS 10 ENVEST NV, met maatschappeliike zetel te 2018 Antwerpen, Mecheisesteenweg 66.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Imbelta" bij akte verleden voor notaris Alfred Duerinok te Aalter op 6 me 1994, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 juni 1994 onder nr. 940601-1.

De statuten werden een laatste maal gewijzigd bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering van 20 december 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 februari 2012 onder nr.', 12030786.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

MM Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ittleget

Ondernemingsnr : 0452.639.216

Benaming

(voluit): DIVISIO INVEST

(verkort) :

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

.19 JUNI 2014 Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

 ) \ .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gelegen te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 66.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.295.000,00 Euro, vertegenwoordigd door 5.875 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondememingsnummer 0452.639.216.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur. Zij wordt hierna genoemd: "overdragende vennootschap"

2. De bestaande vennootschap QUERCUS NV, met maatschappelijke zetel te Mechelsesteenweg 66, 2018 Antwerpen.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Annick Dehaene te Gent-Sint-Amandsberg op 24 oktober 2003, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 november 2003 onder. nr. 03121425.

De statuten werden een laatste maal gewijzigd bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering van 28 september 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 oktober 2010 onder nr. 10149004.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gelegen te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 66,

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.028.000,00 Euro, vertegenwoordigd door 2.028 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/2.028ste deel van het kapitaal en het bezit vertegenwoordigen.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondemerningsnummer 0861.589.731.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur. Zij wordt hierna genoemd: 'overnemende vennootschap"

3. De op te richten vennootschap DIVINVEST NV, met maatschappelijke zetel te Mechelsesteenweg 66, 2018 Antwerpen.

Deze laatste zal hierna worden genoemd: "overnemende vennootschap"

Hl. Toelichting bij de splitsing:

A. De splitsing zal worden doorgevoerd tussen:

1.De vennootschap DIVISIO INVEST NV met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 66 die volgens artikel 3 van de statuten het hierna vermeld doel heeft:

- Het verlenen van dienstprestaties met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht: deze audit-, consulting- en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vormen voorkomen, en dit op aile niveaus, van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

- Bemiddeling, verkoop, in- en uitvoer, evenals aile activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, dit alles onder hun meest verschillende vormen.

- Het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten, de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren of anderszins ter beschikking stellen.

- Het houden en beheren van aandelen van één of meer vennootschappen, met het oog op de volledige of partiële controle voor het beheer van deze vennootschappen.

- Het beheer van roerende en onroerende goederen die deel uitmaken van het patrimonium van de vennootschap.

- Het borg stellen ten voordele van en/of ten overstaan van derden, met het oog op commerciële, financiële of andere verhandelingen alsmede het verstrekken van leningen.

- Huur, verhuur en leasing van roerende en onroerende goederen.

- Aan- en verkoop, import en export, trading van alle goederen, zowel roerende als onroerende,

- Trading, aankoop en verkoop, behandeling, verwerking, vervoeren, laden, lossen, controle, wegen, bewaking, verpakken, stapelen, stouwen, opslaan van allerlei goederen dit in de ruimste zin, zoals diverse materialen, machines, voertuigen, materieel, primaire en secundaire grondstoffen, half afgewerkte en afgeweride producten, afval- en recuperatieproducten, schroot en dergelijke.

- Het verlenen van dienstprestaties met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht, deze audit- en consufting- en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vormen voorkomen, en dit op aile niveads, van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, niiverhelds- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

- Het nemen van aile soorten participaties, alle activiteiten van dienstverlening, financiering en geldplaatsingen.

- Het waarnemen van bestuursopdrachten in andere vennootschappen en meer algemeen het verrichten van alle handelingen die tot de vervulling van de hiervoor omschreven handelingen kunnen bijdragen,

- Het uitvoeren van volgende studiën en verrichtingen die van aard zijn aile genoemde doelstellingen te realiseren of te bevorderen of te vergemakkelijken:

a)Alle studien en verrichtingen met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwingen, de aanpassingen, de (ver)huur en ander(ver)huur, daarinbegrepen leasing, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruil, de verkoop, de renting, het toestaan van opstal of erfpacht, en, in het algemeen, alle handelingen en verrichtingen die geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks, betrekking hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen, van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen;

b)Alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hierboven omschreven handelingen

- Voor eigen rekening, het verwerven, verkopen en beheren van onroerende goederen in de ruimste zin, zoals ondermeer het verhuren, verpachten, aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen en renoveren van onroerende goederen, zowel in het binnenland als het buitenland;

- Aile activiteiten van bemiddeling met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuren of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij- mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In het algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerend, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met maatschappelijk doel,

2.De bestaande vennootschap QUERCUS NV met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 66, die volgens de statuten het hierna vermeld doel heeft:

Het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten, de vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren of anderszins ter beschikking stellen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

3.0e op te richten vennootschap DlVlNVEST NV met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 66, die volgens de statuten het hierna vermeld doel heeft:

x.)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft voor doel:

In oprichting

B. Vergoeding van aandelen

Aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap DIVISIO INVEST, worden in vergoeding voor deze splitsing 4.130 nieuwe aandelen zonder nominale waarde uitgereikt van de nieuwe vennootschap DIVINVEST NV, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 66 en 873 nieuwe aandelen zonder nominale waarde uitgereikt van de bestaande vennootschap QUERCUS NV, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 66. Er wordt geen oplegsom toegekend.

Voor de bepaling van deze ruilverhouding zijn er meerdere waarderingsmethoden gebruikt.

C. Uitreiking van de aandelen :

De aandelen van de bestaande vennootschap die in vergoeding van de overgang van het vermogen van de overdragende vennootschappen aan de aandeelhouders van de bestaande vennootschap worden toegekend, worden als volgt uitgereikt;

Na de voltooiing van de hierboven omschreven splitsing zal het bestuursorgaan van QUERCUS NV en DIVINVEST NV het nodige doen om de nieuwe aandelen uit te reiken aan de aandeelhouders van DIVISIO INVEST NV.

Voor 1 aandeel DIVIS10 INVEST zal aan de aandeelhouders van DIVISlO 1NVEST 1 aandeel DIVINVEST NV worden toegekend.

Voor 4.130 aandelen DIVIS10 INVEST zal aan de aandeelhouders van DIVISIO INVEST 4.130 aandelen DiVINVEST NV worden toegekend.

Voor 1 aandeel DIVISIO INVEST zal aan de aandeelhouders van DIVISIO INVEST 0,50 aandelen QUERCUS NV worden toegekend.

Voor 1.745 aandelen DIVISIO INVEST zal aan de aandeelhouders van DIVISIO INVEST 873 aandelen QUERCUS NV worden toegekend.

De nieuwe aandelen van de vennootschap QUERCUS NV en DIVINVEST NV zullen worden uitgereikt aan de vennoten van de te splitsen vennootschap D1VISIO INVEST NV door inschrijving in en ondertekening van de registers van aandelen op naam van QUERCUS NV en DIV1NVEST NV onmiddellijk na het vereen van de notariële akte.

De nieuwe aandelen worden verhoudingsgewijs uitgereikt aan de bestaande aandeelhouders van DIVISIO INVEST:

-De vennootschap Voorzorginstelling Antwerpse Waterwerken OFP, houder van 5.816 aandelen van DIVISIO INVEST kribt 864 nieuwe aandelen van QUERCUS NV en 4.089 nieuwe aandelen van DIVINVEST NV;

-De vennootschap Porlinvestco NV, houder van 59 aandelen van DIVIS 10 INVEST krijgt 9 nieuwe aandelen van QUERCUS NV en 41 nieuwe aandelen van DIVINVEST NV;

D. Rechten van de nieuwe aandelen

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

E. Boekhoudkundige verwerking:

Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door het afgesplitst deel van de overdragende vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de ovememende vennootschap.

F. Bevoorrechte aandelen:

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend,

G. Bedrijfsrevisor :

Aangezien alle vennoten gemeld hebben aanwezig te zullen zijn op de Algemene Vergadering die over het voorstel tot splitsing zal besluiten en dit met al hun aandelen, zal voorgesteld werden bij toepassing van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen af te zien van de verslaggeving door de bestuurders overeenkomstig artikel 730, van het opstellen van het door artikel 731 voorgeschreven controleverslag en van de door artikel 733 voorgeschreven publiciteitsmaatregelen ten gunste van vennoten.

Aan de BVBA J. Vande Moortel & Co, Bedrijfsrevisoren, ingeschreven in de lijst van bedrijfsrevisoren onder het nummer B00348 met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Stationsstraat 27 en vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, wordt opdracht gegeven om het verslag over de inbreng in natura op te maken, waarvan sprake in artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bezoldiging voor deze opdracht bedraagt 5.000,00 euro.

H. Raad van Bestuur:

Er worden geen andere bijzondere voordelen toegekend.

I. Beschrijving van de af te splitsen activa en passiva

In bijlage wordt een tabel opgenomen waarin de activa en passivabestanddelen worden opgedeeld over twee vennootschappen.

Voor de materiële vaste activa werd door partijen een tabel opgesteld waarin een duidelijk overzicht wordt gegeven van welke activa en passiva door welke vennootschap zullen worden overgenomen. Deze tabel werd door beide partijen ondertekend en werd dan ook door ons gebruikt als basis voor de splitsing.

Volgende activa en passiva bestanddelen zullen worden afgesplitst: Naar QUERCUS NV:

ACTIVA

-Er wordt voor 1.599.927,70 euro aan terreinen en gebouwen ingebracht zijnde het kantoorgebouw op de Kortrijksesteenweg 1146, Sint-Denijs-Westrem.

De eigendom is als volgt geregistreerd:

Gemeente:Gent

Afdeling:26ste afdeling/Sint-Denijs-Westrem

Sectie: B 3e blad

Nummer: 38 Y

Oppervlakte:2,193 m2

4`) ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Er wordt voor 17:127,30 euro aan handelsvorderingen ingebracht. De handelsvorderingen werden als volgt toegewezen:

MG Consulting9.755,05 euro;

Quares691,51 euro;

Voorschotten lev. ADD 4.537,16 euro;

Voorschotten lev. Quares 2.143,58 euro;

( 37% van het totaal openstaande bedrag wordt toegewezen aan QUERCUS)

-Er wordt eveneens voor een bedrag van 147.341,24 euro aan liquide middelen overgedragen naar de bestaande vennootschap QUERCUS NV. Het betreft hier 37% van de totale beschikbare liquide middelen uit de vennootschap DIVIS 10 INVEST NV.

PASSIVA

-De voorzieningen voor risico's en kosten wordt voor 105.000,00 euro ingebracht in QUERCUS 1 11/

-De lening aangegaan voor de aankoop van de gebouwen en terreinen in de Kortrijksesteenweg wordt eveneens ingebracht en dit voor een bedrag van 706.492,20 euro, de openstaande schuld op meer dan dén jaar en voor 199.791,49 euro aan schulden die binnen het jaar vervallen. De totale openstaande schuld ten aanzien van de kredietinstelling bedraagt aldus 906.283,69 euro per 31.12.2013.

-Er wordt voor 2.464,92 euro aan han delsschulden ingebracht De handelsschulden werden als volgt toegewezen:

De Coster Management Services 939,39 euro;

lnta11.525,53 erra;

( in beide gevallen wordt er 37% van het totaal openstaande bedrag toegewezen aan QUERCUS)

-Er wordt voor 37% van de te betalen vennootschapsbelasting ingebracht in de NV QUERCUS en dit voor een bedrag van 1.834,15 euro.

-Uit de overlopende rekeningen wordt er 2.848,50 euro aan toe te rekenen kosten ingebracht. Het betreft hier de intresten met betrekking tot het krediet aangegaan voor de terreinen en gebouwen in de Kortrijksesteenweg.

NETTO-ACTIEF

Het netto-actief van de bedrijfstak bedraagt aldus 745.964,98 euro.

Dit netto-actief is als volgt samengesteld:

-Kapitaal: 404.939,22 euro;

-Wettelijke reserve: 17.041,84 euro;

-Overgedragen resultaat: 323.983,92 euro.

Volgende activa en passiva bestandsdelen zullen worden afgesplitst:

Naar DIVINVEST NV:

ACTIVA

-Er wordt voor 2,191.894,89 euro aan terreinen en gebouwen ingebracht zijnde het onroerend goed in De Pinte, Savaanstraat 2.

De eigendom is als volgt geregistreerd:

Gemeente:De Pinte

Afdeling:2de afdelineeveregem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Sectie: B le blad

Nummer:112 H en 112 L

Oppervlakte:20.724 m2

-DIVISO INVEST NV is eigenaar van 1.025 aandelen van de NV Axxes Merelbeke. Deze participatie met een boekwaarde van 704.687,00 euro zal worden ingebracht in de NV DIVINVEST.

-Een waarborg van 59,60 euro wordt ingebracht in de NV DIVINVEST

-Er wordt voor 244.197,18 euro aan handelsvorderingen ingebracht. De handelsvorderingen werden als volgt toegewezen:

Belfuture16.571,81 euro;

Inbev Belgium223.975,49 euro:

Voorschotten lev. Quares 3.649,88 euro;

( 63% van het totaal openstaande bedrag wordt toegewezen aan DIVINVEST)

-De rekening courant van de NV Axxes Merelbeke voor een debet bedrag van 319.385,42 euro, wordt eveneens ingebracht.

-Er wordt voor een bedrag van 250.878,33 euro aan liquide middelen overgedragen naar de nieuwe vennootschap DIVINVEST NV. Het betreft hier 63% van de totale beschikbare liquide middelen uit de vennootschap DIVISIO INVEST NV.

-Uit de overlopende rekeningen wordt er 6.291,26 euro ingebracht. Het betreft hier enerzijds over te dragen kosten voor een bedrag van 5.711,45 euro met betrekking tot de brandverzekering in de Savaanstraat en anderzijds verkregen opbrengsten van 579,81 euro aan interesten.

PASSIVA

-De voorzieningen voor risico's en kosten wordt voor 420.000,00 euro ingebracht in DIVINVEST NV.

-De lening aangegaan voor de aankoop van de gebouwen en terreinen in De Pinte wordt eveneens ingebracht en dit voor een bedrag van 1.175.000,00 euro, de openstaande schuld op meer dan één jaar en voor 300.000,00 euro aan schulden die binnen het jaar vervallen. De totale openstaande schuld ten aanzien van de kredietinstelling bedraagt aldus 1.475.000,00 euro per 31.12.2013.

-Er wordt voor 4.239,39 euro aan handelsschulden ingebracht De handelsschulden werden als volgt toegewezen;

Belfius42,35 euro;

De Coster Management Services 1.599,51 euro:

Intal2.597,53 euro;

( in de onderste 2 gevallen wordt er 63% van het totaal openstaande bedrag toegewezen aan DIVINVEST)

-De openstaande BTW schuld voor een bedrag van 18.430,16 euro wordt volledig ingebracht in de NV DIVINVEST.

-Er wordt voor 63% van de te betalen vennootschapsbelasting ingebracht in de NV DIVINVEST en dit voor een bedrag van 3.123,01 euro.

-De rekening courant van de NV Rumbold One voor een credit bedrag van 53.025,75 euro, wordt eveneens ingebracht.

-Uit de overlopende rekeningen wordt er 1.735,01 euro aan toe te rekenen kosten en 102.201,26 euro aan over te dragen opbrengsten ingebracht. Het betreft hier respectievelijk de intresten met betrekking tot het krediet aangegaan voor de terreinen en gebouwen in De Pinte en de huur van Inbev voor de gebouwen in De Pinte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

NETTO-ACTIEF

Het netto-actief van de bedrijfstak bedraagt aldus 1.639.639,10 euro.

Dit netto-actief is ais volgt samengesteld:

-Kapitaal: 890.060,78 euro;

-Wettelijke reserve: 37.458,16 euro;

-Overgedragen resultaat: 712.120,16 euro.

Teneinde betwisting te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de gesplitste vennootschap, ingeval de hierboven weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegewezen vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passive waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan D1VINVEST NV of aan QUERCUS NV toekomen, worden toegekend aan de vennootschap DIV1NVEST NV.

J. Afspraken

Teneinde de voorgenomen splitsing conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de bestuurders en oprichters van de aan de splitsing deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders aile nuttige informelle overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het splitsingsvoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van de splitsing door de onderscheiden Algemene Vergaderingen is voor het einde van de maand juli 2014.

Aile kosten in verband met het splitsingsvoorstel zullen betaald worden voor 37% door QUERCUS NV en de overige 63% door DIViNVEST NV.

Het bovenstaand splitsingsvoorstel wordt neergelegd in het vennootschapsdossier van de overdragende vennootschap bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen uiterlijk op 18 juni 2014.

Opgemaakt in 8 exemplaren op 12 juni 2014.

De bestuurders van de overdragende vennootschap erkennen twee door of namens alle bestuurders getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

De overige exemplaren zijn bestemd voor:

-de notaris die de authentieke akte zal verlijden,

-de aangestelde bedrijfsrevisor.

tz

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

DIVISIO INVEST NV en QUERCUS NV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Peter Daneels

Gedelegeerd bestuurder

DIVINVEST NV

Voorzorginstelling Antwerpse Waterwerken O.F.P.

Oprichter

Met ais vaste vertegenwoordiger

Pater Daneels

POrtinvestco NV

Oprichter

Met ais vaste vertegenwoordiger

Pater Daneels

Tegelijk hierbij neergelegd: het splitsingsvoorstel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 17.08.2014 14434-0178-015
10/01/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie Rian de Rechtbank van Koophandel lo Antwerpen, op

31 DEC 20:3

Griffie

Ondernemingsnr : 0452.639.216

Benaming

(voluit) : DIVISIO INVEST

(verkort) :

Recntsvorm . Naamloze Vennootschap

Zetel : Mechelsesteenweg 66 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag lid dagelijks bestuur - benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders van 30 september 2013:

Met algemeenheid van de uitgebrachte stemmen gaat de vergadering akkoord dat de heer Guy Verbuyst niet meer gelast is met het dagelijks bestuur.

Aan de Raad van Bestuur wordt voorgesteld om de heer Peter Daneels aan te stellen als gedelegeerd bestuurder en dit voor de duur van zijn mandaat als bestuurder.

11111!,11M10111

Uittreksel uit het Verslag van de Raad van Bestuur van 30 september 2013 :

De Raad van Bestuur beslist unaniem om de heer Peter Daneels met ingang vanaf heden te benoemen als gedelegeerd bestuurder voor de duur van zijn mandaat als bestuurder.

Voor eensluidend verklaarde afschriften

Dhr. Daneels Peter

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik â vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(an) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/10/2013
ÿþVoo behou

aan t

Belgii Staats

Maf wad 11.1

~~; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0452.639.216

Benaming

(voluit) : DIVISIO INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel Adelaarsstraat 24 - 9051 Sint-Denijs-Westrem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag-benoeming bestuurders I verplaatsing maatschappelijke zetel



NEERGELEGD

i 5 OKT, 2013

RECFlTBA~

trnna.i,.......-. -,-" - __.._

Uittreksel uit de Notulen van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders op 28 juni 2013

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Eddy Smets als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf heden. Met algemeenheid van de stemmen wordt zijn ontslag als bestuurder aanvaard en aan hem wordt algehele kwijting verleend voor de vervulling van zijn man-daat tot op heden.

Met algemeenheid van de uitgebrachte stemmen benoemt de vergadering vervolgens tot bestuurder, voor een periode van vier jaar :

LDe heer Gary Van Rompuy, met woonplaats Kardinaal Cardijnstraat 19 te 2840 Terhagen.

Dit bestuursmandaat zal een einde nemen na de jaarvergadering in 2017, zijnde datum waarop ook de andere bestuursmandaten komen te vervallen.

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur van 28 juni 2013

De Raad van Bestuur beslist unaniem om met ingang vanaf 28 juni 2013 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Mechelsesteenweg BB, 2018 Antwerpen.

Daneels Peter

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 01.08.2013 13392-0483-015
01/10/2012
ÿþBijlagen bijiiet Belgisch Staatsblad - 01/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Woel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0452.639.216

Benaming

(voluit) : DIVISIO INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Adelaarsstraat 24 - 9051 Sint Deniïs Westrem

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming bestuurder

Uittreksel uit de Notulen van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders op 29 juni 2012:

Met algemeenheid van de uitgebrachte stemmen benoemt de vergadering als bestuurder, voor een periode

van vijf jaar

DDe heer Koen De Schutter, wonende te 2275 Lille, Wagemansstraat 27.

Dit bestuursmandaat zal een einde nemen na de jaarvergadering in 2017.

Voor eensluidend verklaard afschrift

Dhr. Daneels Peter

bestuurder

NEERGELEGD

2 0 SEP, 2012

RECHTBANK VAN

KOOP HANDELeTE GENT

r ~~ re~

~~*_~;

111

*12162380*

~

be a

a stz

i

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 30.07.2012 12367-0068-016
03/02/2012
ÿþmOQ 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I11I 1111 I IIUI II Il II1 VIA lu

*12030786*

NEERGELEGD

r~~.. _."

_.w-~w :~~" :. 0452.639.216

" Divisio Invest

'^.~~.. ~~:1~ ' " . naamloze vennootschap

Btw Adelaarsstraat 24

(vu res, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

KAPITAALVERMINDERING

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 20 december 2011, blijkt het volgende:

1. Het kapitaal van de vennootschap werd verminderd niet tweehonderdvijftigduizend euro (¬

250.000,00), om dit terug te brengen van een miljoen vijfhonderdvijfenveertigduizend euro (¬ 1.545.000,00) op een miljoen tweehonderdvijfennegentigduizend euro (¬ 1.295.000,00), en dit om nutteloos hoog kapitaal te herleiden tot de werkelijke behoeften en dit zonder afschaffing van bestaande aandelen, maar door terugbetaling aan de aandeelhoudsters van een deel van de waarde van hun aandelen, te weten één/vijfduizend achthonderdvijfenzeventigste (1/5.87551e) van onderhavige kapitaalvermindering per aandeel.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal.

Artikel 5 der statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen

tweehonderdvijfennegentigduizend euro (¬ 1.295.000,00).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door vijfduizend achthonderdvijfenzeventig (5.875) gelijke aandelen zonder

vermelding van nominale waarde."

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

"



17/11/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



' GR,ór. 'T~cj~K~~i'H:~~Eí3i?iBel'I:

'If- 20i' t,G ERGELEGD

~ sr,~wr~ 3 NOV. 2011

~ ~.

~; - #2-I-.C. I l's;~t:.~~ I: VAN

C,IlVT



IAllll~l A 111111 ullAll QI

" 111~310~=

bel ai Be Sta

Ondernemingsnr : 0452.639.216

Benaming

(voluit) : DIVISIO INVEST

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Adelaarsstraat 24 - 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte : ontslag en kwijting bestuurders

herbenoeming bestuurders

aanduiding dagelijks bestuur en toekenning bevoegdheden

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering der aandeelhouders dd 24 juni 2011

1. Ontslag en kwijting bestuurders

De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder aangeboden door de heer Jan Teugels en aanvaardt dit ontslag met ingang van heden.

De vergadering neemt eveneens kennis van het ontslag als bestuurder aangeboden door NV M.G.-Holding met maatschappelijke zetel te 9051 Gent, Adelaarsstraat 24, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Ignace De Paepe, wonende te 9850 Nevele, Braamdonk 8.

Met eenparigheid van stemmen wordt aan de ontslagnemende bestuurders gehele kwijting gegeven voor de vervulling van hun mandaat tot op heden.

2. Herbenoeming bestuurders

Met algemeenheid van de uitgebrachte stemmen herbenoemt de vergadering vervolgens als bestuurder,

voor een periode van zes jaar :

:De heer Peter Daneels, wonende te 2000 Antwerpen, Stijfselrui 10 ;

EDe heer Edmond Thiron, wonende te 2160 Wommelgem, Schapendries 3 ;

E De heer Eddy Smets, wonende te 2560 Nijlen, Kramosstraat 66.

Deze bestuursmandaten zullen een einde nemen na de jaarvergadering in 2017.

3. Aanduiding dagelijks bestuur en toekenning bevoegdheden

Met algemeenheid van de uitgebrachte stemmen gaat de vergadering akkoord dat de heer Bart De Coster niet meer gelast is met het dagelijks bestuur. De vergadering bevestigt unaniem dat de heer Guy Verbuyst gelast blijft niet het dagelijks bestuur en met de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur betreft.

De vergadering beslist ook de heer Peter Daneels handtekeningsbevoegdheid te geven zodat financiële transacties door de heer Daneels en een dagelijks bestuurder kunnen gehandtekend worden.

Peter Daneels

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 29.07.2011 11361-0055-015
11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 30.04.2010 10109-0328-015
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 27.03.2009, NGL 30.04.2009 09133-0372-015
17/03/2009 : GE173552
03/04/2008 : GE173552
20/02/2008 : GE173552
02/04/2007 : GE173552
25/06/2015
ÿþ Mao Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11h

111111

*15090151*







Fiectitbank van koophandel

Antwerpen

16 PMI 2015

afdallnl ri~~i~rpBn

Ondernemingsnr : 0452.639.216

Benaming

(voluit) : DIVISIO INVEST

(verkort) :

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel Mechelsesteenweg 66 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSINGSVOORSTEL waarvan de tekst luidt als volgt VOORSTEL VAN SPLITSING

Op 13 mei 2015 is overeenkomstig de artikelen 675 juncto 728 en 743 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuurders van de twee hierna genoemde bestaande vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel tot gemengde splitsing opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

De vooropgestelde gemengde splitsing zal worden doorgevoerd tussen:

enerzijds

- de bestaande en te splitsen vennootschap DIVISIO INVEST NV, hierna genoemd, die bij de

totstandkoming van de splitsing zal ophouden te bestaan en verdwijnen; en

anderzijds

- de bestaande en verkrijgende vennootschap QUERCUS NV, hierna genoemd, die een deel van het

vermogen van de te splitsen vennootschap zal verkrijgen tegen uitgifte van nieuwe aandelen die zullen worden',

toebedeeld aan de aandeelhouders van de te spietsen vennootschap; en

- de nieuw op te richten en verkrijgende vennootschap DIVINVEST NV in oprichting, die het overige deel

van het vermogen van de te splitsen vennootschap zal verkrijgen tegen uitgifte van nieuwe aandelen die

eveneens zullen worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap.

1. Motivering~

Juridische en economische motivering

De vooropgestelde splitsing betreft een gemengde splitsing en heeft als hoofddoel de twee bestaande gebouwencomplexen in DIVISIO INVEST NV (de te splitsen vennootschap), te weten enerzijds het gebouwencomplex "Kortrijksesteenweg" gelegen aan de Kortrijksesteenweg 1146 in Gent (Sint-Denijs-Westrem) en anderzijds het gebouwencomplex "Eke  De Pinte" gelegen aan de Savaanstraat 4 in de De Pinte integraal, zowel wat betreft de eigendom als wat betreft het beheer en met inbegrip van alle activa en. passivabestanddelen die er respectievelijk betrekking op hebben, onder te brengen in twee afzonderlijke en van; ' elkaar onderscheiden en onafhankelijk functionerende juridische entiteiten, met name enerzijds de bestaande vennootschap QUERCUS NV en anderzijds de op te richten nieuwe vennootschap DIVINVEST NV in oprichting (de twee verkrijgende vennootschappen).

Door de juridische scheiding van de voormelde gebouwencomplexen in twee aparte entiteiten zullen deze vastgoedprojecten op zelfstandige wijze en onafhankelijk van elkaar verder kunnen worden beheerd, ontwikkeld: en uitgebouwd. Dat zal de exploitatie van deze gebouwencomplexen transparanter maken en sterk bevorderen omdat door deze scheiding een aangepast en efficiënter beheer van elk van deze gebouwencomplexen rekening houdend met hun respectieve materiële en praktische bijzonderheden en eventuele specifieke vereisten uit hoofde van hun ligging, bestemming, feitelijk gebruik en huurders mogelijk gemaakt wordt.

Op economisch vlak zal de scheiding van de eigendom en het risico van de twee gebouwencomplexen het bovendien eenvoudiger maken om op termijn nieuwe investeerders aan te trekken. Een potentiële investeerder zal immers sneller geïnteresseerd zijn om te investeren in een vennootschap die één vastgoedproject bevat dan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

in een vennootschap die meerdere vastgoedprojecten tegelijk bevat omdat in het eerste geval zijn investering transparanter is en hij bovendien bij een beperkte investering een grotere participatiegraad in het kapitaal en het rendement van het project van zijn keuze kan verwerven.

Pe vooropgestelde splitsing zal gebeuren overeenkomstig het hierna geformuleerde splitsingsvoorstel opgesteld overeenkomstig de artikelen 675 juncto 728 en 743 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna het "splitsingsvoorstel") en tegen de hierna vermelde voorwaarden.

Dit splitsingsvoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de te splitsen vennootschap DIVISIO INVEST NV en aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de bestaande verkrijgende vennootschap QUERCUS NV.

Hierbij wordt opgemerkt dat de twee voornoemde bestaande vennootschappen DIVISIO INVEST NV en QUERCUS NV die aan deze gemengde splitsing deelnemen als te splitsen vennootschap respectievelijk verkrijgende vennootschap identiek dezelfde twee aandeelhouders en ook identiek dezelfde vier bestuurders hebben.

De bedoelde twee aandeelhouders zijn de volgende twee rechtspersonen die samen telkens de totaliteit van het kapitaal van deze vennootschappen bezitten, te weten:

- "IBP water-link" OFP (of voluit "Instelling voor bedrijfspensioenvoorziening water-link" organisme voor financiering van pensioenen), RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen 0476.567.235, met zetel te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 66: die 5.816 aandelen in DIVISIO INVEST NV en 1.927 aandelen in QUERCUS NV op haar naam bezit, en

- Portinvestco NV, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen 0430.175.006, met zetel te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 66: die 59 aandelen in DIVISIO INVEST NV en 101 aandelen in QUERCUS NV op haar naam bezit.

Aangezien de twee voornoemde bestaande vennootschappen DIVISIO INVEST NV en QUERCUS NV ook vier identiek dezelfde personen als bestuurders, die alle achteraan worden genoemd als ondertekenaars van dit splitsingsvoorstel, zijn hun respectieve raden van bestuur volledig op gelijke wijze samengesteld.

Het voorgaande is relevant omdat aldus met grote zekerheid kan worden verwacht dat de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van de twee bestaande vennootschappen die aan de vooropgestelde gemengde splitsing deelnemen gelijkluidende besluiten zullen nemen.

Het voorgaande is tevens relevant voor wat betreft de wederzijdse informatieverplichting en de verslagverplichtingen krachtens de bepalingen van het boek XI `Herstructurering van vennootschappen', hoofdstuk Ill `Te Volgen procedure bij splitsing van vennootschappen', de naleving ervan en de eventuele afstand ervan.

II. De aan de voorgestelde gemengde splitsing deelnemende vennootschappen zijn: 1.De te splitsen vennootschap DIVISIO INVEST NV

De naamloze vennootschap DIVIS1O INVEST, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 66, ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0452.639.216 (rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen).

Peze vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Imbeita" bij akte verleden voor notaris Alfred Duerinck te Aalter op 6 mei 1994, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 1 juni 1994 onder nr. 940601-1.

Haar statuten werden meermaals gewijzigd en voor de laatste maal bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 20 december 2011 voor notaris Frank Liesse te Antwerpen die de notulen bij authentieke akte verleed, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 3 februari 2012 onder nr. 20120203-30786.

Het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap bedraagt 1.295.000,00 euro en wordt vertegenwoordigd door 5.875 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het is volledig volgestort.

Er bestaan in deze vennootschap geen andere effecten dan de voormelde aandelen, Zij wordt hierna genoemd: "de te splitsen vennootschap" of ook "D1VISIO INVEST NV",

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

2, De verkrijgende bestaande vennootschap QUERCUS NV

De naamloze vennootschap QUERCUS, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 66, ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0861.589.731 (rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen).

Deze vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Annick Dehaene te Gent (Sint-Amandsberg) op 24 oktober 2003, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 19 november 2003 onder nr, 20031119-121425.

Haar statuten werden meermaals gewijzigd en voor de laatste maal bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 28 september 2010 voor notaris Frank Eiesse te Antwerpen die de notulen bij authentieke akte verleed, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 12 oktober 2010 onder nr. 20101012-149004.

Het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap bedraagt 2.028.000,00 euro en wordt

vertegenwoordigd door 2.028 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het is volledig volgestort.

Er bestaan in deze vennootschap geen andere effecten dan de voormelde aandelen.

Zij wordt hierna genoemd: "de verkrijgende bestaande vennootschap" of ook "QUERCUS NV",

3.De verkrijgende op te richten vennootschap DIVINVEST NV

De nieuw op te richten naamloze vennootschap DIVINVEST, waarvan de maatschappelijke zetel zal worden gevestigd te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 66.

Deze vennootschap zal door te splitsen vennootschap worden opgericht voor onbeperkte duur en onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap bij de splitsingsakte waarin tot de voorgestelde gemengde splitsing zal worden besloten.

Het maatschappelijk kapitaal van deze nieuwe vennootschap zal bij haar oprichting 849.458,92 euro bedragen en worden vertegenwoordigd door 5.875 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die zullen worden uitgegeven als vergoeding voor de verkrijging van de inbreng In natura in het kader van haar oprichting uit de te splitsen vennootschap. Het zal bij de oprichting onmiddellijk volledig volgestort zijn,

Zij wordt hierna genoemd: "de verkrijgende nieuwe vennootschap" of ook "DIVINVEST NV in oprichting".

III. Splitsingsvoorstel:

A. De identificatie van de vennootschappen die aan de gemengde splitsing deelnemen (artikelen 675 j° 728, 1° en 743, 1° W.Venn.):

1. De te splitsen vennootschap DIVISIO INVEST NV, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 66, heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten tot doel:

- Het verlenen van dienstprestaties met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht deze audit-, consulting- en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vormen voorkomen, en dit op alle niveaus, van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

- Bemiddeling, verkoop, in- en uitvoer, evenals alle activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, dit alles onder hun meest verschillende vormen.

- Het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten, de vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren of anderszins ter beschikking stellen.

- Het houden en beheren van aandelen van één of meer vennootschappen, met het oog op de volledige of partiële controle voor het beheer van deze vennootschappen.

- Het beheer van roerende en onroerende goederen die deel uitmaken van het patrimonium van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het borg stellen ten voordele van en/of ten overstaan van derden, met het oog op commerciële, financiële of andere verhandelingen alsmede het verstrekken van leningen.

- Huur, verhuur en leasing van roerende en onroerende goederen,

- Aan- en verkoop, import en export, trading van alle goederen, zowel roerende ais onroerende,

- Trading, aankoop en verkoop, behandeling, verwerking, vervoeren, laden, lossen, controle, wegen, bewaking, verpakken, stapelen, stouwen, opslaan van allerlei goederen dit in de ruimste zin, zoals diverse materialen, machines, voertuigen, materieel, primaire en secundaire grondstoffen, half afgewerkte en afgewerkte producten, afval- en recuperatieproducten, schroot en dergelijke.

- Het verlenen van dienstprestaties met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht, deze audit- en consulting- en ma nagementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vormen voorkomen, en dit op alle niveaus, van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

- Het nemen van alle soorten participaties, aile activiteiten van dienstverlening, financiering en geldplaatsingen.

- Het waarnemen van bestuursopdrachten in andere vennootschappen en meer algemeen het verrichten van alle handelingen die tot de vervulling van de hiervoor omschreven handelingen kunnen bijdragen.

- Het uitvoeren van volgende studiën en verrichtingen die van aard zijn alle genoemde doelstellingen te realiseren of te bevorderen of te vergemakkelijken:

a) Alle studiën en verrichtingen met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwingen, de aanpassingen, de (ver)huur en onder(ver)huur, daarin begrepen leasing, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruil, de verkoop, de renting, het toestaan van opstal of erfpacht, en, in het algemeen, alle handelingen en verrichtingen die geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks, betrekking hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen, van aile bebouwde of onbebouwde onroerende goederen;

b) Alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hierboven omschreven handelingen

- Voor eigen rekening, het verwerven, verkopen en beheren van onroerende goederen in de ruimste zin, zoals ondermeer het verhuren, verpachten, aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen en renoveren van onroerende goederen, zowel in het binnenland als het buitenland;

- Alle activiteiten van bemiddeling met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuren of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerend, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met maatschappelijk doel.

2, De bestaande verkrijgende vennootschap QUERCUS NV, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 66, heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten tot doel:

Het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten, de vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren of anderszins ter beschikking stellen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken,

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

Er wordt voorgesteld om naar aanleiding van en in het kader van haar deelname aan de voorgestelde splitsing haar doelomschrijving te actualiseren en uit te breiden teneinde de activiteiten die betrekking hebben op het deel van het vermogen dat zij zal overnemen van de te splitsen vennootschap op de meest bevorderlijke wijze te kunnen voortzetten. Aldus zal haar doel na de splitsing luiden als volgt:

- Het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten, de vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren of anderszins ter beschikking stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het houden en beheren van aandelen van één of meer vennootschappen, met het oog op de volledige of partiële controle voor het beheer van deze vennootschappen.

- Het beheer van roerende en onroerende goederen die deel uitmaken van het patrimonium van de vennootschap.

- Het borg stellen ten voordele van en/of ten overstaan van derden, met het oog op commerciële, financiële of andere verhandelingen alsmede het verstrekken van leningen.

- Huur, verhuur en leasing van roerende en onroerende goederen.

- Aan- en verkoop, import en export, trading van alle goederen, zowel roerende als onroerende,

- Trading, aankoop en verkoop, behandeling, verwerking, vervoeren, laden, lossen, controle, wegen, bewaking, verpakken, stapelen, stouwen, opslaan van allerlei goederen dit in de ruimste zin, zoals diverse materialen, machines, voertuigen, materieel, primaire en secundaire grondstoffen, half afgewerkte en afgewerkte producten, afval- en recuperatieproducten, schroot en dergelijke.

- Het verlenen van dienstprestaties met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, Controle en toezicht, deze audit- en consulting- en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vormen voorkomen, en dit op alle niveaus, van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

- Het nemen van alle soorten participaties, alle activiteiten van dienstverlening, financiering en geldplaatsingen.

- Het waarnemen van bestuursopdrachten in andere vennootschappen en meer algemeen het verrichten van aile handelingen die tot de vervulling van de hiervoor omschreven handelingen kunnen bijdragen.

- Het uitvoeren van volgende studiën en verrichtingen die van aard zijn alle genoemde doelstellingen te realiseren of te bevorderen of te vergemakkelijken:

a) Alle studiën en verrichtingen met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwingen, de aanpassingen, de (ver)huur en onder(ver)huur, daarin begrepen leasing, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruil, de verkoop, de renting, het toestaan van opstal of erfpacht, en, in het algemeen, alle handelingen en verrichtingen die geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks, betrekking hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen, van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen;

b) Alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hierboven omschreven handelingen

- Voor eigen rekening, het verwerven, verkopen en beheren van onroerende goederen in de ruimste zin, zoals onder meer het verhuren, verpachten, aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen en renoveren van onroerende goederen, zowel in het binnenland als het buitenland;

- Alle activiteiten van bemiddeling met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuren of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerend, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met maatschappelijk doel.

3. De op te richten verkrijgende nieuwe vennootschap D1VINVEST NV, waarvan de maatschappelijke zetel zal worden gevestigd te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 66, zal worden opgericht met het hierna vernielde doel dat in haar statuten zal worden opgenomen:

- Het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten, de vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren of anderszins ter beschikking stellen.

- Het houden en beheren van aandelen van één of meer vennootschappen, met het oog op de volledige of partiële controle voor het beheer van deze vennootschappen.

- Het beheer van roerende en onroerende goederen die dee! uitmaken van het patrimonium van de vennootschap.

- Het borg stellen ten voordele van en/of ten overstaan van derden, met het oog op commerciële, financiële of andere verhandelingen alsmede het verstrekken van leningen.

- Huur, verhuur en leasing van roerende en onroerende goederen.

- Aan- en verkoop, import en export, trading van alle goederen, zowel roerende als onroerende,

- Trading, aankoop en verkoop, behandeling, verwerking, vervoeren, laden, lossen, controle, wegen, bewaking, verpakken, stapelen, stouwen, opslaan van allerlei goederen dit in de ruimste zin, zoals diverse materialen, machines, voertuigen, materieel, primaire en secundaire grondstoffen, half afgewerkte en afgewerkte producten, afval- en recuperatieproducten, schroot en dergelijke.

- Het verlenen van dienstprestaties met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht, deze audit- en consulting- en managementprestaties kunnen onder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

hun meest verschillende vormen voorkomen, en dit op alle niveaus, van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

- Het nemen van alle soorten participaties, aile activiteiten van dienstverlening, financiering en geldplaatsingen.

- Het waarnemen van bestuursopdrachten in andere vennootschappen en meer algemeen het verrichten van aile handelingen die tot de vervulling van de hiervoor omschreven handelingen kunnen bijdragen.

- Het uitvoeren van volgende studiën en verrichtingen die van aard zijn aile genoemde doelstellingen te realiseren of te bevorderen of te vergemakkelijken:

a) Alle studiën en verrichtingen met betrekking tot aile onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwingen, de aanpassingen, de (ver)huur en onder(ver)huur, daarin begrepen leasing, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruil, de verkoop, de renting, het toestaan van opstal of erfpacht, en, in het algemeen, alle handelingen en verrichtingen die geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks, betrekking hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen, van aile bebouwde of onbebouwde onroerende goederen;

b) Alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hierboven omschreven handelingen

- Voor eigen rekening, het verwerven, verkopen en beheren van onroerende goederen in de ruimste zin, zoals onder meer het verhuren, verpachten, aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen en renoveren van onroerende goederen, zowel in het binnenland als het buitenland;

- Alle activiteiten van bemiddeling met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuren of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerend, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met maatschappelijk doel.

B. De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg (artikelen 6751 728, 2° en 743, 2° W.Venn.):

Het maatschappelijk kapitaal van DIVISIO INVEST NV wordt vertegenwoordigd door in totaal 5.875 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

In ruil voor deze 5.875 aandelen van de te splitsen vennootschap DIVISIO INVEST NV zullen de volgende aandelen worden uitgereikt in de verkrijgende vennootschappen:

- 966 nieuwe aandelen zonder nominale waarde zulten worden uitgereikt in de verkrijgende bestaande vennootschap QUERCUS NV in ruil voor 5.875 bestaande aandelen in DIVISIO INVEST NV in een verhouding van 1 nieuw aandeel van QUERCUS NV tegen 6,08 bestaande aandelen van DIVISIO INVEST NV; en

- 5.875 nieuwe aandelen zonder nominale waarde zullen worden uitgereikt in de verkrijgende nieuwe vennootschap DIVINVEST NV in oprichting in ruil voor 5.875 bestaande aandelen in DIVISIO 1NVEST NV in een verhouding van 1 nieuw aandeel van DIVINVEST NV in oprichting tegen 1 bestaand aandeel van DIVISIO INVEST NV.

In geen enkel geval zal een opleg in geld verschuldigd zijn.

Voor de bepaling van deze ruilverhouding zijn er meerdere waarderingsmethoden gebruikt.

De verdeling van die nieuwe aandelen uit te geven enerzijds in de verkrijgende bestaande vennootschap en anderzijds in de verkrijgende nieuwe vennootschap zal volledig symmetrisch gebeuren, d.w.z, dat de nieuwe aandelen telkens verhoudingsgewijs zullen worden uitgereikt aan de bestaande aandeelhouders van DIVISIO INVEST NV in overeenstemming met hun bestaande participatie, welk resulteert in de volgende verdeling:

-(BP water-link CFP, houder van 5.816 aandelen van DIVISIO INVEST krijgt aldus 956 nieuwe aandelen van QUERCUS NV en 5.816 nieuwe aandelen van DIVINVEST NV;

-Portinvestco NV, houder van 59 aandelen van DIVISIO INVEST krijgt 10 nieuwe aandelen van QUERCUS NV en 59 nieuwe aandelen van DIVINVEST NV.

C. Wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschappen worden uitgereikt (artikelen 675 j° 728, 3° en 743, 3° W.Venn.):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De nieuwe aandelen die in de twee verkrijgende vennootschappen zullen worden uitgegeven als vergoeding voor het door hen respectievelijk verkregen deel van het vermogen van de te splitsen vennootschap, zullen aandelen op naam zijn, die aan de bestaande aandeelhouders van DIVISIO INVEST NV zullen worden toegekend op basis van de hoger gezegde ruilverhouding.

De effectieve uitreiking van deze aandelen in de verkrijgende bestaande vennootschap QUERCUS NV respectievelijk de op te richten verkrijgende nieuwe vennootschap DIVINVEST NV zal gebeuren door de hiertoe bevoegde bestuursorganen van deze verkrijgende vennootschappen die, na de totstandkoming van de splitsingsoperatie, de nieuwe aandelen zullen inschrijven in de respectieve registers van aandelen van deze verkrijgende vennootschappen op naam van de respectievelijk begunstigde aandeelhouders van de te splitsen vennootschap DIVISIO INVEST NV.

Zo zal enerzijds de raad van bestuur van de verkrijgende bestaande vennootschap QUERCUS NV onmiddellijk na het verlijden van de respectieve notariële akten waarbij het splitsingsvoorstel wordt goedgekeurd, de in het kader van de splitsing uitgegeven 966 aandelen in het bestaande register van aandelen van QUERCUS NV bijkomend inschrijven op naam van haar aandeelhouders die dezelfde personen zijn als de bestaande aandeelhouders in de te splitsen vennootschap en dus de begunstigden van deze nieuwe aandelen als volgt:

- 956 nieuwe aandelen op naam van IBP water-link OFP;

-10 nieuwe aandelen op naam van Portinvestco NV.

En zo zal anderzijds de raad van bestuur van verkrijgende nieuwe vennootschap DIVINVEST NV in oprichting onmiddellijk na haar oprichting ingevolge het verlijden van de respectieve notariële akten waarbij het splitsingsvoorstel wordt goedgekeurd, de in het kader van de oprichting uit de splitsing uitgegeven 5.875 aandelen in een hiertoe aan te leggen register van aandelen van DIVINVEST NV inschrijven op naam van de bestaande aandeelhouders in de te splitsen vennootschap die de begunstigden van deze nieuwe aandelen zijn als volgt:

- 5.816 nieuwe aandelen op naam van IBP water-link OFP;

- 59 nieuwe aandelen op naam van Portinvestco NV.

De bestaande aandelen in de te splitsen vennootschap DIVISIO INVEST NV die als gevolg van haar splitsing ophoudt te bestaan, zijn eveneens allemaal aandelen op naam; in het register van aandelen van de te splitsen vennootschap zal melding worden gemaakt van de gemengde splitsing als gevolg waarvan alle ingeschreven aandelen zullen worden geworden geschrapt.

D. Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht (artikelen 675 j° 728, 4° en 743, 4° W.Venn.):

De nieuw uitgegeven 966 aandelen in de verkrijgende bestaande vennootschap QUERCUS NV zullen deelnemen in het bedrijfsresultaat en dividendgerechtigd zijn vanaf 1 januari 2015.

De nieuw uitgegeven 5.875 aandelen in de verkrijgende nieuwe vennootschap DIVINVEST NV in oprichting zullen dividendgerechtigd zijn vanaf de oprichting van deze verkrijgende nieuwe vennootschap en zullen daarbij bovendien deelnemen in het bedrijfsresultaat gerealiseerd door de te splitsen vennootschap vanaf 1 januari 2015 voor wat betreft het resultaat gelinkt aan het deel van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in het kader van de splitsing wordt toegewezen aan de verkrijgende nieuwe vennootschap DIVINVEST NV.

Betreffende dit recht wordt geen enkele bijzondere regeling getroffen.

E. Datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van een van de verkrijgende vennootschappen (artikelen 675 j° 728, 5° en 743, 5° W.Venn_):

Het vermogen van de te splitsen vennootschap za! integraal overgaan naar de verkrijgende bestaande vennootschap enerzijds en de verkrijgende nieuwe vennootschap anderzijds en onder deze twee verkrijgende vennootschappen worden verdeeld op basis van de waarde van dat vermogen per 31 december 2014 overeenkomstig de op voormelde datum opgestelde splitsingsbalans.

Aile handelingen van de te splitsen Vennootschap zullen vanuit boekhoudkundig standpunt worden geacht respectievelijk te zijn verricht voor rekening van een van de verkrijgende vennootschappen vanaf 1 januari 2015 voor zover die handelingen betrekking hebben op het deel van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat overgaat naar die betreffende verkrijgende vennootschap,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

F. Rechten die de verkrijgende vennootschappen toekennen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikelen 675 j° 728, 6° en 743, 6° W.Venn,):

Er zijn in de te splitsen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

G. Bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor inzake het opstellen van het in artikelen 675 j° 731 c.q. 746 W. Venn. bedoelde verslag (artikelen 675 j° 728, 7° en 743, 7° W.Venn.):

Aangezien alle aandeelhouders van de twee bestaande en aan de splitsing deelnemende vennootschappen, te weten de twee hoger genoemde aandeelhouders van de te splitsen vennootschap DIVISIO INVEST NV die tevens de enige twee aandeelhouders van de bestaande verkrijgende vennootschap QUERCUS NV zijn, voorafgaandelijk gemeld hebben te zullen deelnemen aan de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen die over het splitsingsvoorstel zullen besluiten, zal worden voorgesteld om enerzijds, bij toepassing van de artikelen 734 en 749 van het Wetboek van Vennootschappen af te zien van de respectieve verslaggeving door de bestuurders overeenkomstig de artikelen 730 respectievelijk 745 van het Wetboek van Vennootschappen, en anderzijds ook van het opstellen van het door de artikelen 731 §1 respectievelijk 746 §1 voorgeschreven controleverslag en van de door de artikelen 733 en 748 voorgeschreven publiciteitsmaatregelen ten gunste van aandeelhouders. De bestaande aandeelhouders hebben voorafgaandelijk reeds hun instemming met de afstand van deze splitsingsverslagen te kennen gegeven,

Hierbij wordt opgemerkt dat bij een symmetrische splitsing door oprichting sowieso de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen en de daarin voorgeschreven verslagverplichtingen niet van toepassing zijn.

Aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een BVBA J. Vande Moortel & Co, Bedrijfsrevisoren, ingeschreven in de lijst van bedrijfsrevisoren onder het nummer 800348, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, RPR Gent, afdeling Oudenaarde 0461.238.562, in deze controleopdracht vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, is opdracht gegeven om enerzijds het verslag over de inbreng in natura bij kapitaalverhoging in de verkrijgende bestaande vennootschap QUERCUS NV overeenkomstig artikel 602 §1 van het Wetboek van Vennootschappen op te stellen en anderzijds het verslag over de inbreng in natura bij oprichting in de verkrijgende nieuwe vennootschap DIVINVEST NV in oprichting overeenkomstig artikel 444 §1 van het Wetboek van Vennootschappen op te stellen.

De bezoldiging voor deze opdracht bedraagt 5.000,00 euro voor per op te stellen verslag .

H. Bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen (artikelen 675 j° 728, 8° en 743, 8° W.Venn.):

Er warden geen andere bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders van de aan de splitsing deelnemende vennootschappen.

I. Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen van de te splitsen vennootschap (artikelen 675 j° 728, 9° en 743, 9° W.Venn.):

Alle activa en passiva van de te splitsen vennootschap DIVISIO INVEST NV, die haar volledige vermogen samenstellen, zullen worden gesplitst in twee delen die elk betrekking hebben op één van de hierna genoemde gebouwencomplexen en dit op basis van de boekhoudkundige waarde van die activa en passiva bestanddelen zoals die blijken uit een hiertoe opgestelde splitsingsbalans per 31 december 2014 die als bijlage bij dit splitsingsvoorstel wordt gevoegd en welke activa en passiva, met inbegrip van het gebouwencomplex waarop ze betrekking hebben, respectievelijk zullen warden overgedragen aan één van de verkrijgende vennootschappen als hierna meer in detail beschreven wordt.

1. Het deel van het vermogen dat zal worden afgesplitst en toebedeeld ten voordele van de verkrijgende bestaande vennootschap QUERCUS NV, omvat de volgende activa- en passivabestandelen, met inbegrip van alle daaraan verbonden rechten en verplichtingen die samen een bedrijfstak uitmaken:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

ACTIVA

" -Er wordt voor 1.487.752,90 euro een geheel van terreinen en gebouwen ingebracht zijnde het gebouwencomplex gelegen aan de Kortrijksesteenweg 1146, Gent (Sint-Denijs-Westrem).

Dit eigendom is als volgt geregistreerd:

Gemeente:Gent

Afdeling:25ste afdeling/Sint Denijs-Westrem

Sectie: B

Nummer:38 Y (en # deel van nummer 41 P 3)

Oppervlakte:2.193 m2

De overgang van het voormelde eigendom gelegen in het Vlaamse gewest geeft aanleiding tot toepassing van het Vlaamse decreet betreffende de bodembescherming en bodemsanering (hierna het Vlaamse Bodemdecreet).

Op datum van 8 mei 2014 werd door de OVAM een bodemattest afgeleverd, waarvan de inhoud werd

meegedeeld aan de betreffende verkrijgende bestaande vennootschap en hierna letterlijk wordt opgenomen:

"1 Kadastrale gegevens

datum toestand op: 08.05.2014

afdeling :44062 GENT 25 AFD/ST-DENIJS-WESTREM/

straat + nr, : KORTRIJKSESTWG 1146

sectie : B

nummer : 0038100Y000

Verder 'deze grond' genoemd.

2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.belgrondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

De overgang van het voormelde eigendom geeft tevens aanleiding tot toepassing van het Vlaamse decreet betreffende het onroerend erfgoed (hierna het "Onroerenderfgoeddecreet').

De te splitsen vennootschap heeft dienaangaande aan de betreffende verkrijgende bestaande vennootschap meegedeeld dat het voormelde onroerend goed geen beschermde status heeft als bedoeld in het Onroerenderfgoeddecreet.

-Er wordt voor 35.998,69 euro aan handelsvorderingen ingebracht. De handelsvorderingen werden als volgt toegewezen:

De Paepe Demolition 9.755,05 euro;

Deloitte & Touche 26.243,64 euro;

-Er wordt eveneens voor een bedrag van 273.627,99 euro aan liquide middelen overgedragen. Het betreft hier 37% van de totale beschikbare liquide middelen uit de te splitsen vennootschap DIVISIO INVEST NV.

PASSIVA

-De voorzieningen voor risico's en kosten worden voor 120.000,00 euro ingebracht in QUERCUS NV.

-De financiering die destijds is aangegaan voor de aankoop van het hoger vermelde ingebrachte onroerend goed te Gent (Sint Denijs-Westrem) wordt integraal ingebracht en dit voor een bedrag van 497.247,97 euro, de openstaande schuld op meer dan één jaar en voor 208.244,23 euro aan schulden die binnen het jaar vervallen, De totale openstaande schuld ten aanzien van de kredietinstelling bedraagt aldus 705.492,20 euro per 31.12.2014.

-Er wordt voor 3.450,01 euro aan handelsschulden ingebracht De handelsschulden werden als volgt toegewezen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De Coster Management Services 559,62 euro;

Intal (te ontvangen factuur) 590,39 euro;

( in beide gevallen wordt er 37% van het totaal openstaande bedrag toegewezen aan QUERCUS) Quares (te ontvangen factuur) 2.300,00 euro;

-Er wordt voor 37% van de te betalen vennootschapsbelasting ingebracht in de NV QUERCUS en dit voor een bedrag van 46.264,00 euro,

-Uit de overlopende rekeningen wordt er 2.217,40 euro aan toe te rekenen kosten ingebracht. Het betreft hier de intresten met betrekking tot het krediet aangegaan voor het onroerend goed te Gent (Sint Denijs-Westrem).

NETTO-ACTIEF

Het netto-actief van de bedrijfstak dat in het kader van de splitsing van DIVISIO NV wordt toebedeeld aan QUERCUS NV bedraagt aldus 919.955,97 euro.

Dit netto-actief is als volgt samengesteld :

-Kapitaal: 445.541,08 euro;

-Wettelijke reserve: 29.244,01 euro;

-Overgedragen resultaat: 445.170,88 euro.

2. Het deel van het vermogen dat zal worden afgesplitst en toebedeeld ten voordele van de verkrijgende nieuwe vennootschap DIVINVEST NV in oprichting, omvat de volgende activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van alle daaraan verbonden rechten en verplichtingen, die samen een bedrijfstak uitmaken:

ACTIVA

-Er wordt voor 1.923.642,11 euro een geheel van terreinen en gebouwen ingebracht zijnde het gebouwencomplex gelegen aan de Savaanstraat 2, Savaanstraat en ter plaatse `route Fais" te De Pinte.

Deze eigendommen zijn als volgt geregistreerd:

Gemeente:De Pinte

Afdeling:2de afdeling/Zevergem

Sectie: B

Nummers:112 H, 112 L en 112 M

Oppervlakte:25e136 m2

De overgang van de voormelde eigendommen gelegen in het Vlaamse gewest geeft eveneens aanleiding tot toepassing van het Vlaamse Bodemdecreet.

Op data van 21 mei 2014 en 26 september 2014 werden door de OVAM voor elk van de drie percelen die de voormelde eigendommen betreffen een afzonderlijk bodemattest afgeleverd, waarvan de inhoud telkens werd meegedeeld aan de betreffende verkrijgende nieuwe vennootschap in oprichting en hierna respectievelijk letterlijk worden opgenomen:

"I Kadastrale gegevens

datum toestand op: 08,05.2014

afdeling ; 44079 DE PINTE 2 AFD/ZEVERGEM/

straat + nr.: SAVAANSTR 2

sectie : B

nummer : 0112100H000

Verder 'deze grond' genoemd.

2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 21.11.2000, en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.1.2 Extra informatie

., Ingevolge kadastrale wijziging voldoet het onderzoeksverslag van 17.11.2003 niet ais oriënterend

bodemonderzoek voor deze grond.

2,2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 21.11.2000

TYPE; Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek, Ace Invest NV, Terrein de Pinte, Toute Faeys - Savaanstraat 12 te

9840 de Pinte - Zevergem. (Eb0007/003)

AUTEUR: Envirotox NV

2.2.2 Extra informatie

DATUM: 17.11.2003

TYPE: Onderzoeksverslag

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Interbrew/M.G.Projects NV, Terrein de Pinte, Toute Faeys-

Savaanstraat 2 te 9840 de Pinte-Zevergem (Eb0311/008) + Aanvulling Dd. 26.11.2003

AUTEUR: Envirotox NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www,overdracht.ovam.be,

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/inzage"

"1 Kadastrale gegevens

datum toestand op; 08.05.2014

afdeling : 44079 DE PINTE 2 AFD/ZEVERGEM/

straat + nr. : SAVAANSTR

sectie : B

nummer : 0112/00L000

Verder 'deze grond' genoemd.

2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 21.11.2000, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 21.11.2000

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek, Ace Invest NV, Terrein de Pinte, Toute Faeys - Savaanstraat 12 te

9840 de Pinte - Zevergem. (Eb0007/003)

AUTEUR: Envirotox NV

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht,

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/inzage"

1 Kadastrale gegevens

datum toestand op: 01.01.2013

afdeling : 44079 DE PINTE 2 AFD/ZEVERGEM/

straat + nr. : Toute Fais

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

sectie : El

nummer : 0112/00M000

Verder 'deze grond' genoemd.

2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 02.07.2014, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.1.2 Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 21.11.2000.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 02.07.2014

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek, onteigening ONTO 01/12, Aanleg op- en afritten E17/N60

Nieuwesteenweg inname 2 -15, Nieuwesteenweg zn, 9840 De Pinte

AUTEUR: Grontmij Belgium NV

2.2.2 Extra informatie

DATUM: 21.11.2000

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek, Ace Invest NV, Terrein de Pinte, Toute Faeys - Savaanstraat 12 te

9840 de Pinte - Zevergem. (Eb00071003)

AUTEUR: Envirotox NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.befgrondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/inzage"

De overgang van de hiervoor vernielde eigendommen geeft eveneens aanleiding tot toepassing van het Onroerenderfgoeddecreet.

De te splitsen vennootschap heeft dienaangaande aan de verkrijgende nieuwe vennootschap in oprichting meegedeeld dat de voormelde onroerende goederen geen beschermde status hebben als bedoeld in het Onroerenderfgoeddecreet.

-De aandelenparticipatie van DIVISIO INVEST NV bestaande uit 1.025 aandelen in de NV Axxes Merelbeke met een boekwaarde van 704.687,00 euro zal worden ingebracht in de DIVINVEST NV in oprichting.

-Een waarborg van 59,60 euro wordt ingebracht in de DIVINVEST in oprichting.

-Er wordt voor 236.793,49 euro aan handelsvorderingen ingebracht. De handelsvorderingen worden als volgt toegewezen:

Belfuture16.575,87 euro;

Inbev Belgium220.217,62 euro;

-De rekening courant van de NV Axxes Merelbeke voor een debet bedrag van 332.160,84 euro, wordt eveneens ingebracht.

-Er wordt voor een bedrag van 465.907,11 euro aan liquide middelen overgedragen naar de nieuwe vennootschap DIVINVEST NV. Het betreft hier 63% van de totale beschikbare liquide middelen uit de vennootschap DIVISIO INVEST NV.

-Uit de overlopende rekeningen wordt er 659,18 euro ingebracht. Het betreft hier verkregen opbrengsten van 659,18 euro aan interesten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

PASSIVA

-De voorzieningen voor risico's en kosten worden voor 480.000,00 euro ingebracht in DIVINVEST NV in oprichting.

-De financiering die destijds is aangegaan voor de aankoop van het onroerend geheel in De Pinte wordt eveneens ingebracht en dit voor een bedrag van 875.000,00 euro, de openstaande schuld op meer dan één jaar en voor 300.000,00 euro aan schulden die binnen het jaar vervallen. De totale openstaande schuld ten aanzien van de kredietinstelling bedraagt aldus 1.175.000,00 euro per 31.12.2014.

-Er wordt voor 10.535,33 euro aan handelsschulden ingebracht De handelsschulden worden als volgt toegewezen.

De Coster Management Services 952,88 euro;

Intal (te ontvangen factuur) 1.005,25 euro;

( in beide gevallen wordt er 63% van het totaal openstaande bedrag toegewezen aan DIVINVEST) Quares (te ontvangen factuur) 3.000,00 euro;

Uit te reiken creditnota aan Inbev 5.577,20 euro,

-De openstaande BTW schuld voor een bedrag van 6.529,70 euro wordt volledig ingebracht in DIVINVEST NV in oprichting.

-Er wordt voor 63% van de te betalen vennootschapsbelasting ingebracht in DIVINVEST NV in oprichting en dit voor een bedrag van 78.773,83 euro.

-De rekening courant van de NV Rumbold One voor een credit bedrag van 55.146,78 euro, wordt eveneens ingebracht.

-Uit de overlopende rekeningen wordt er 1.754,40 euro aan toe te rekenen kosten en 102.201,26 euro aan over te dragen opbrengsten ingebracht. Het betreft hier respectievelijk de intresten met betrekking tot het krediet aangegaan voor de terreinen en gebouwen in De Pinte (1.234,40 euro), brandverzekering met betrekking tot gebouw in De Pinte (520,00 euro) en de huur van Inbev voor de gebouwen in De Pinte (102.201,26 euro).

NETTO-ACTIEF

Het netto-actief van de bedrijfstak dat in het kader van de splitsing van DIVISIO NV wordt toebedeeld aan DIVINVEST NV in oprichting bedraagt aldus 1.753.968,03 euro.

Dit netto-actief is ais volgt samengesteld :

-Kapitaal: 849.458,92 euro;

-Wettelijke reserve: 55.755,99 euro;

-Overgedragert resultaat: 848.753,12 euro.

Restclausule

Teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de te splitsen Vennootschap, ingeval dit splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de verrichte toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die bij onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt hierbij uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan welke van de twee verkrijgende vennootschappen zij worden toegescheiden, zulke activa uitsluitend gullen toekomen aan de verkrijgende nieuwe vennootschap DIVININVEST NV en voor zulke passiva enkel de verkrijgende nieuwe vennootschap DIVININVEST NV aansprakelijk zal zijn.

J, Verdeling onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd (artikelen 675 j° 728, 10° en 743, 10° W.Venn.):

De splitsing i5, zoals hoger reeds gezegd, symmetrisch zodat de verdeling van de nieuwe aandelen uitgegeven in elk van de verkrijgende vennootschappen over de aandeelhouders van de te splitsen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap zullen worden verdeeld evenredig aan hun rechten in het kapitaal van de te splitsen vennootschap, waarbij:

- enerzijds, aile nieuwe aandelen uitgegeven in de verkrijgende bestaande vennootschap, zijnde 966 aandelen van QUERCUS NV, worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap in een verhouding van 1 tegen 6,08; en

- anderzijds, alle nieuwe aandelen uitgegeven in de verkrijgende nieuwe vennootschap, zijnde 5.875 aandelen van DIVINVEST NV in oplichting, worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap in een verhouding van 1 tegen 1.

Het in aanmerking genomen criterium daarbij is om aan elk van de twee bestaande aandeelhouders van de te splitsen vennootschap DIVISIO INVEST NV een evenredig aandeel in de respectievelijk toegekende vergoedingen voor het respectievelijk ingebrachte deel van het vermogen in elk van de verkrijgende vennootschappen te geven op basis van hun bestaande aandelenparticipatie in de te splitsen vennootschap.

K. Diverse bepalingen

De streefdatum voor de goedkeuring van deze gemengde splitsing door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van de twee bestaande en aan de splitsing deelnemende vennootschappen is bepaald op uiterlijk 31 juli 2015.

Aile kosten die voortvloeien uit deze splitsing zullen worden gedragen door de verkrijgende vennootschappen min of meer in verhouding tot het deel van het vermogen van de gesplitste vennootschap dat zij ingevolge deze splitsing respectievelijk zullen verwerven. Afgerond resulteert dat in de volgende kostenverdeling: 37% lastens QUERCUS NV en de overige 63% lastens DIVINVEST NV in oprichting.

Twee getekende exemplaren van dit splitsingsvoorstel zullen worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen, te weten één exemplaar in het vennootschapsdossier van de te splitsen vennootschap DIVISIO INVEST NV en één exemplaar in het vennootschapsdossier van de verkrijgende bestaande vennootschap QUERCUS NV. Tevens zullen twee getekende exemplaren worden bewaard op de zetel van elk van de voornoemde bestaande en aan de splitsing deelnemende vennootschappen.

Twee extra getekende exemplaren zullen worden voorzien en bezorgd aan de instrumenterende notaris die zal optreden enerzijds bij de akte betreffende het besluit tot goedkeuring van het splitsingsvoorstel en de oprichting van de verkrijgende nieuwe vennootschap door DIVISIO INVEST NV en anderzijds bij de akte betreffende het besluit tot goedkeuring van het splitsingsvoorstel door QUERCUS NV, en aan de hoger genoemde bedrijfsrevisor die gelast is met het opstellen van de respectieve inbrengversiagen voor de verkrijgende vennootschappen,

Opgemaakt in 8 exemplaren op 13 mei 2015,

voor de te splitsen vennootschap DIVISIO INVEST NV

Peter Daneels Edmond Thiron

Bestuurder Bestuurder

Gary Van Rompuy Koen De Schutter

Bestuurder Bestuurder

voor de verkrijgende bestaande vennootschap QUERCUS NV

Peter Daneels Edmond Thiron

Bestuurder Bestuurder

{

~

f

Gary Van Rompuy Koen De Schutter

Bestuurder Bestuurder

voor de verkrijgende nieuwe vennootschap DIVINVEST NV in oprichting

IBP water-link OFP

Oprichter

in deze vertegenwoordigd door de raad van bestuur van de te splitsen vennootschap

Peter Daneels Edmond Thiron

Bestuurder Bestuurder

Gary Van Rompuy Koen De Schutter

Bestuurder Bestuurder

Portinvestco NV

Oprichter

in deze vertegenwoordigd door de raad van bestuur van de te splitsen vennootschap

Peter Daneels Edmond Thiron

Bestuurder Bestuurder

Gary Van Rompuy Koen De Schutter

Bestuurder Bestuurder

Tegelijk hierbij neergelegd : het splitsingsvoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-e, behouden

aan het " Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

10/04/2006 : GE173552
08/11/2005 : GE173552
07/04/2005 : GE173552
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 29.07.2015 15373-0352-015
10/05/2004 : GE173552
27/11/2003 : GE173552
18/08/2015
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Iii! <

2141830 na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 6 AUS. 2015

afdelice.Keerpen



Ondememingsnr : 0452.639.216

1

11111111

'15119399*

Benaming (voluit) : Divisio Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Mechelsesteenweg 66

(volledig adres) 2018 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : GEMENGDE SPLITSING - GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

splitsingsverrichting waarbij gehele vermogen overgaat op

1/ BESTAANDE VENNOOTSCHAP QUERCUS NV te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 66, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen 0861.589.731

21 NIEUWE VENNOOTSCHAP DIVINVEST NV IN OPRICHTING, te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 66

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel! te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse,: notaris te Antwerpen, op 31 juli 2015, blijkt het volgende:

1. Er werd overgegaan tot gemengde splitsing van de Vennootschap en aldus haar ontbinding zondere ve effening, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen van de Gesplitste; Vennootschap, werden gesplitst in twee (2) afzonderlijke delen die, bij wijze van inbreng in natura,;

" respectievelijk zijn overgaan, enerzijds, op de Bestaande Verkrijgende Vennootschap, QUERCUS NV, volgens: de procedure van splitsing door overneming en, anderzijds, op de op te richten Nieuwe Vennootschap,; Divinvest NV (in oprichting) waarvan de statuten hierna achtereenvolgens zullen worden vastgesteld, volgens; de procedure van splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap (hierna samen ook aangeduid als de: "Verkrijgende Vennootschappen").

Alle activa en passiva van de Gesplitste Vennoctschap, die haar volledige vermogen samenstellen, werden! gesplitst in twee (2) afzonderlijke delen die elk betrekking hebben op één van de hierna beschreven; gebouwencomplexen en welke activa en passiva samen telkens een bedrijfstak uitmaken, en dit op basis van. de boekhoudkundige waarde van die activa en passiva bestanddelen zoals die blijken uit een hiertoe! opgestelde splitsingsbalans per 31 december 2014 en welke activa en passiva, met inbegrip van het gebouwencomplex waarop ze betrekking hebben, respectievelijk werden overgedragen aan één van de Verkrijgende vennootschappen.

In concreto blijkt uit het Splitsingsvoorstel en de splitsingsbalans opgesteld per 31 december 2014 onder! meer het volgende:

I) aangaande de inbreng in natura in QUERCUS NV:

º% Het deel van het vermogen dat in het kader van de Gemengde Splitsing werd afgesplitst en toebedeeld; ten voordele van de Bestaande Verkrijgende Vennootschap QUERCUS NV om aldus onder de vorm van een; kapitaalverhoging door inbreng in natura in haar te worden ingebracht, omvat alle activa- en; passivabestandelen, met inbegrip van alle daaraan verbonden rechten en verplichtingen, die betrekking hebben; op Tiet gebouwencomplex gelegen aan de Kortrilksesteenweq 1146. Gent (Sint-Deniis Westrem}, en die samen ;" eer bedrijfstak uitmaken, met inbegrip van het geheel van activiteiten die gereIateerd zijn met deze bedrijfstak, die voornamelijk bestaat uit het verhuren van kantoren aan bedrijven, alsook alle eventuele kosten, verliezen,; aansprakelijkheden, passiva of andere verplichtingen die betrekking hebben op deze bedrijfstak van de; Gesplitste Vennootschap.

º% De hiervoor bedoelde bedrijfstak omvattende het gebouwencomplex gelegen aan de Kortrijksesteenweg 1146, Gent (Sint-Denijs-Westrem) en de exploitatie ervan, werd voor de doeleinde van deze Gemengde; Splitsing gewaardeerd per 31 december 2014 als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mari 11.1

- balanstotaal: één miljoen zevenhonderdzevenennegentigduizend driehonderdnegenenzeventig euro achtenvijftig cent (¬ 1.797.379,58);

- netto-actief; negenhonderdnegentienduizend negenhonderdvijfenvijftig euro zevenennegentig cent (¬ 919.955,97).

º% Het voormelde netto-actief is samengesteld als volgt:

- Kapitaal: vierhonderdvijfenveertigduizend vijfhonderdeenenveertig euro acht cent (¬ 445.541,08);

- Wettelijke reserve: negenentwintigduizend tweehonderdvierenveertig euro één cent (¬ 29.244,01);

- Overgedragen resultaat: vierhonderdvijfenveertigduizend honderdzeventig euro achtentachtig cent (¬

445.170,88).

Het voorgaande blijkt tevens uit het inbrengverslag (bij kapitaalverhoging) van de Aangewezen

Bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 602, §1, van het Wetboek van Vennootschappen.

ll) aangaande de inbreng in natura in Divinvest NV lin oprichting):.

º% Het deel van het vermogen dat in het kader van de Gemengde Splitsing wordt afgesplitst en toebedeeld ten voordele van de op te richten Nieuwe Vennootschap Divinvest NV (in oprichting) om aldus mede voor de vorming van haar opstartkapitaal door inbreng in natura bij haar oprichting in haar te worden ingebracht, omvat alle activa- en passivabestandelen, met inbegrip van alle daaraan verbonden rechten en verplichtingen, die betrekking hebben op het gebouwencomplex gelegen aan de Savaanstraat 2, Savaanstraat en ter plaatse "Toute Fais" te De Pinte, en die samen een bedrilfstak uitmaken, met inbegrip van het geheel van activiteiten die gerelateerd zijn met deze bedrijfstak, die voornamelijk bestaat uit het verhuren van terreinen, magazijnen en kantoren aan bedrijven, alsook alle eventuele kosten, verliezen, aansprakelijkheden, passiva of andere verplichtingen die betrekking hebben op deze bedrijfstak van de Gesplitste Vennootschap,

I. De hiervoor bedoelde bedrijfstak omvattende het gebouwencomplex gelegen aan de Savaanstraat 2, Savaanstraat en ter plaatse "Toute Fais" te De Pinte en de exploitatie ervan, werd voor de doeleinde van deze Gemengde Splitsing gewaardeerd per 31 december 2014 als volgt:

- balanstotaal: drie miljoen zeshonderddrieënzestigduizend negenhonderdennegen euro drieëndertig cent (¬

3.663.909,33);

netto-actief: één miljoen zevenhonderddrieënvljftigduizend negenhonderdachtenzestig euro drie cent (¬

1.753.968,03),

I. Het voormelde netto-actief is samengesteld ais volgt:

- Kapitaal: achthonderdnegenenveertigduizend vierhonderdachtenvijftig euro tweeënnegentig cent (¬

849.458,92);

- Wettelijke reserve: vijfenvijftigduizend zevenhonderdvijfenvijftig euro negenennegentig cent (¬ 55.755,99);

- Overgedragen resultaat: achthonderdachtenveertigduizend zevenhonderddrieënvijftig euro twaalf cent (¬ 848.753,12).

Het voorgaande blijkt tevens uit het inbrengverslag (bij oprichting) van de Aangewezen Bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 444, §1, van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor een gedetailleerd overzicht van de vermogensbestanddelen die respectievelijk overgaan naar de Verkrijgende Vennootschappen, alsmede de waarde van deze vermogensbestanddelen per 31 december 2014, op basis van welke waarde die vermogensbestanddelen overgaan, en hun boekhoudkundige verwerking werd tevens verwezen naar het Voorstel tot Gemengde Splitsing en meer bepaald hetgeen daarin is opgenomen onder titel "I. Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen van de te splitsen vennootschap (artikelen 675 I° 728, 9° en 743, 9° W.Venn.):", alsmede naar de splitsingsbalans per 31 december 2014, houdende een cijfermatige uitwerking van de Gemengde Splitsing waarin de beschrijving en de toewijzing van de betreffende activa en passiva die ingevolge de Gemengde Splitsing overgaan enerzijds, naar de Bestaande Verkrijgende Vennootschap, QUERCUS NV, en anderzijds naar de Nieuwe Vennootschap, Divinvest NV (in oprichting), numeriek is uitgewerkt per 31 december 2014.

Er werd uitdrukkelijk bedongen dat er geen personeel werkzaam is in de Gesplitste Vennootschap zodat er dienaangaande geen maatregelen te treffen zijn.

Door deze verrichting van gemengde splitsing gaat het gehele vermogen van de Gesplitste Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de twee (2) Verkrijgende Vennootschappen die elk een deel van het gesplitste vermogen van de Vennootschap hebben verkregen overeenkomstig de verdeling opgenomen in het Splitsingsvoorstel en de besluiten die hierna dienaangaande werden genomen, en dit naargelang het geval:

I) volgens de procedure van splitsing door overneming wat betreft de Bestaande Verkriieende Vennootschap, QUERCUS NV, waarbij de inbreng in natura van het door haar verkregen deel van het gesplitste vermogen van de Vennootschap met een netto-actief waarde van in totaal negenhonderdnegentienduizend negenhonderdvijfenvijftig euro zevenennegentig cent (¬ 919.955,97) resulteert in een effectieve verhoging van haar maatschappelijk kapitaal met een bedrag gelijk aan vierhonderdvijfenveertigduizend vijfhonderdveertien euro acht cent (¬ 445.514,08) tegen uitgifte van in totaal negenhonderdzesenzestig (966) nieuwe aandelen;

Il) volgens de procedure van splitsing door oprichting wat betreft de Nieuwe Vennootschap, Divinvest NV (in oprichting') die uit de Gemengde Splitsing ontstaat en het overige deel van het gesplitste vermogen van de Vennootschap met een netto-actief waarde van in totaal één miljoen zevenhonderddrieënvijftigduizend negenhonderdachtenzestig euro drie cent (¬ 1.753.968,03) verkrijgt en die krachtens die vermogensovergang werd opgericht met een kapitaal gelijk aan achthonderdnegenenveertigduizend vierhonderdachtenvijftig euro tweeënnegentig cent (¬ 849.458,92), verdeeld in vijfduizend achthonderdvijfenzeventig (5.875) volledig volgestort aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

~ mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De datum vanaf wanneer de handelingen van de Gesplitste Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschappen, is overeenkomstig het Splitsingsvoorstel bepaald op 1 januari 2015.

Overeenkomstig het Splitsingsvoorstel en volgens de gemaakte afspraken tussen de Partijen dienaangaande werd de volgende bijzondere regeling overeengekomen met betrekking tot de eventuele activa en de eventuele schulden en verbintenissen (passiva) die niet zijn opgenomen in het Splitsingsvoorstel (en/of in de akte):

Teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de Gesplitste Vennootschap, ingeval het Splitsingsvoorstel of deze akte geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de

verrichte toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen

die bij onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, werd hierbij uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet

met zekerheid kan worden vastgesteld aan welke van de twee Verkrijgende Vennootschappen zij werden toegescheiden, zulke activa uitsluitend zullen toekomen aan de Nieuwe Vennootschap, Divinvest NV (in oprichting), en voor zulke passiva enkel de Nieuwe Vennootschap, Divinvest NV (in oprichting), aansprakelijk zal zijn.

2. De vergadering stelde vast dat ingevolge het besluit tot Gemengde Splitsing en als gevolg daarvan de ontbinding zonder vereffening van de Vennootschap, bij de totstandkoming van de Gemengde Splitsing van rechtswege een einde komt aan het mandaat van aile Bestuurders die in functie zijn in deze Gesplitste Vennootschap, te weten:

- de heer DANEELS Peter Alfons Maria Dominique, geboren te Wilrijk op 5 oktober 1961, wonende te 2000 Antwerpen, Stijfselrui 10;

- de heer THIRON Edmond (roepnaam Eddy) Hélène André Joseph, geboren te Merksem op 20 december 1956, wonende te 2160 Wommelgem, Schapendries 3;

- de heer DE SCHUTTER Koen Frank Lia, geboren te Kapellen op 17 juni 1971, wonende te 2275 Lille, Wagemansstraat 27;

- de heer VAN ROMPUY Garry, geboren te Duffel op 6 juli 1975, wonende te 2840 Rumst, Kardinaal Cardijnstraat 19.

De beëindiging van het bestuurdersmandaat van de heer DANEELS Peter, voornoemd, houdt tegelijk en impliciet ook de beëindiging in van zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder in deze Gesplitste Vennootschap.

3. De vergadering besliste als volgt:

a) De vergadering gelaste vooreerst iedere Bestuurder afzonderlijk met het formaliseren van deze Gemengde Splitsing op elk vlak en verleende de ruimste machtigingen aan iedere Bestuurder, met bevoegdheid alleen op te treden, tot uitvoering van alle voorgaande besluiten aangaande de Gemengde Splitsing, zowel intern als extern tegenover derden, met inbegrip van de vertegenwoordiging van zowel de Gesplitste Vennootschap als de Nieuwe Vennootschap tegenover alle overheden, administraties, toezichthouders, en openbare ambtenaren, waaronder notarissen, griffiers en hypotheekbewaarders, en inzonderheid om de hoger genomen beslissingen aangaande de Gemengde Splitsing concrete uitvoering te geven, zodra die effectief een feit is.

b) De vergadering gelaste op gelijke wijze iedere bestuurder in de Nieuwe Vennootschap aangesteld met het formaliseren van deze Gemengde Splitsing op elk vlak wat betreft de Nieuwe Vennootschap en verleende de ruimste machtigingen aan elk van deze bestuurders tot uitvoering van aile voorgaande besluiten aangaande de Gemengde Splitsing die de Nieuwe Vennootschap betreffen, zowel intern als extern tegenover derden, met inbegrip van de vertegenwoordiging van zowel de Gesplitste Vennootschap als de uit de Gemengde Splitsing ontstane Nieuwe Vennootschap waarin zij zijn aangesteld, tegenover alle overheden, administraties, toezichthouders, en openbare ambtenaren, waaronder notarissen, griffiers en hypotheekbewaarders, en inzonderheid om de hoger genomen beslissingen aangaande de Gemengde Splitsing en de oprichting daaruit van de Nieuwe Vennootschap waarin zij zijn aangesteld concrete uitvoering te geven, zodra de Gemengde Splitsing effectief een feit is.

c) De vergadering verleende verder aan iedere Bestuurder afzonderlijk, alsook aan de heer VANOVENBERGHE Johan Danny Henri, geboren te Nieuwpoort op 6 augustus 1963, wonende te 9750 Zingem, Weistraat 12 B, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht om zowel de Gesplitste Vennootschap als de Nieuwe Vennootschap te vertegenwoordigen:

- bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig, enerzijds, voor de wijziging en doorhaling van de inschrijving van de Gesplitste Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en anderzijds, voor de inschrijving van de Nieuwe Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede voor het eventueel openen van een (of meerdere) exploitatiezetel(s) op naam van de Nieuwe Vennootschap resulterend uit deze Gemengde Splitsing, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van deze Gemengde Splitsing als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de Gesplitste Vennootschap;

- bij alle belastingadministraties teneinde daar alle formaliteiten te vervullen inzake, enerzijds, de stopzetting van de werkzaamheden door de Gesplitste Vennootschap en de schrapping van de Gesplitste Vennootschap en alle nog uit te voeren aangiften te doen als gevolg van en in het kader van deze Gemengde Splitsing en de ontbinding zonder vereffening van de Gesplitste Vennootschap en anderzijds, de inschrijving en kennisgeving van de aanvang van de werkzaamheden door de Nieuwe Vennootschap en de activering van de Nieuwe Vennootschap ontstaan als gevolg van en in het kader van deze Gemengde Splitsing;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' ,.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

- bij alle soc¬ aalrechtelijke administraties en de sociale secretariaten teneinde daar alle formaliteiten te

vervullen inzake, enerzijds, de schrapping van de Gesplitste Vennootschap en, anderzijds, de inschrijving van

de Nieuwe Vennootschap.

De vergadering verklaarde uitdrukkelijk dat deze machtigingen wat betreft de Gesplitste Vennootschap ook

gelden voor de periode na de ontbinding zonder vereffening en het ophouden van het bestaan van de

Gesplitste Vennootschap en dit zolang deze machtigingen relevant en nuttig zijn,

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Afschrift akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2003 : GE173552
27/05/2003 : GE173552
15/05/2003 : GE173552
08/05/2002 : GE173552
02/06/2001 : GE173552
02/04/1999 : GE173552
02/04/1999 : GE173552
01/06/1994 : GE173552

Coordonnées
DIVISIO INVEST

Adresse
MECHELSESTEENWEG 66 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande