DIY INDUSTRIAL BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIY INDUSTRIAL BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.975.782

Publication

16/05/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u iu





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Griffie 6 6 MEI 1(1lti

Ondernemingsnr : 0545975782

Benaming

(voluit) : DIY Industrial Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkeheid

Zetel : D'Hoef 5 - 2960 Brecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : adreswijziging

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke en exploitatie zetel vanaf 2 mei 2014 te verhuizen:

van: D'Hoef 5 te 2960 Brecht

naar: Kapelstraat 85 te 2160 Wommelgem

Zaakvoerder

Hilde Baekeland.

Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

11/09/2014
ÿþ Mod Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



llI MANU

van oophandel Antwerpen

0 2 SEP. 2014

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : 0545975782

Benaming

(voluit) DIY Industrial Beigium

(verkort) .

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkeheid

Zetel Kapelstraat 85 te 2160 Wommelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming zaakvoerder

Op de algemene vergadering van dinsdag 12 augustus 2014 wordt met eenparigheid van stemmen beslist het aangeboden ontslag van de zaakvoerder mevrouw Hilde Baekeland, wonende Liersesteenweg 140 te 2640 Mortsel met ingang van 12 augustus 2014 te aanvaarden en haar kwijting te verlenen.

De heer Barry Walls, wonende Jan SamynIaan 22 te 2100 Deurne wodt met ingang van 12 augustus 2014 als zaakvoerder benoemd.

De zaakvoerder beslist bij deze volmacht te verlenen aan de heer Bert De Greef van het Boekhoudingskantoor Bert De Greef, Borsbeeksebinnenweg 96 te 2640 Mortsel om namens en voor rekening van de vennootschap alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket en te dien einde ook aile stukken te tekenen, inclusief alle nodige documenten en formulieren jegens BTW, Belastingen en sociale diensten.

Zaakvoerder

Barry Walts

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de insburnenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal : deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort.

Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort, in metaal .

Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort, in metaal. Installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal.

Montage van serres, veranda's enzovoort in metaal .

Montage van buiten- en binnenschrijnwerk van kunststof.

Installatie van binnendeuren, scheidingswanden enzovoort van glas.

Plaatsen van tussenwanden van gipsplaten.

Handelsbemiddeling, groot en kleinhandel in meubels, tapijten, behang en muurbekleding, sanitaire, elektrische artikelen, verlichting en alle toebehoren voor binnenhuisinrichting. Interieurinrichting en decorateur.

Het aannemen van alle bouwwerken; hieronder dient verstaan te worden, zonder dat de opsomming als beperkend mag aangezien worden, doch enkel als verklarend : het oprichten en afwerken van nieuwe gebouwen, het verbouwen en herinrichten van bestaande gebouwen; de aankoop en verkoop van alle materialen nodig tot het op- en inrichten van gebouwen in de meeste uitgebreide zin; de aankoop, de verkoop, de verwerving ten gelijk welke titel, alsmede de verhuring van alle onroerende goederen.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan- en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. De vennootschap zal mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden. De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke haar het meest geschikt of nuttig lijken.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van alle derden.

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij zal bij middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of van die aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan tevens functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 186 aandelen die elk 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het ganse kapitaal werd ingeschreven in geld door de oprichters en het kapitaal werd ten belope van 6.200 EUR volgestort.

Een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gestort of overgeschreven door de inschrijvers op naam van de vennootschap in oprichting bij AXA kantoor te Berchem, zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekening nummer BE73 7512 0688 3660 afgeleverd op 10 februari 2014.

Deze deponering werd bevestigd door de notaris, zoals blijkt uit het bewijs van die deponering dat aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

de instrumenterende notaris overhandigd werd.

Boekjaar: van 1 oktober tot en met 30 september van het daaropvolgende jaar

Reserves: Van de netto-winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten. De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

De algemene vergadering is evenwel uitsluitend bevoegd om te besluiten over deelneming in andere ondernemingen, over de verkoop en aankoop van onroerende goederen van de vennootschap, alsmede over het aangaan van hypothecaire kredieten, hypothecaire mandaten, en alle andere vormen van financiering, het in pand stellen van het handelsfonds of van andere roerende of onroerende goederen van de vennootschap. Deze beperkingen kunnen in beginsel niet worden ingeroepen tegenover derden.(art. 14)

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de tweede vrijdag van de maand februari om elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon die zelf vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering bevat. Rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door personen die geen vennoten moeten zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN  BESLISSINGEN

A)Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van

de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen tot en met 30 september 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

B) De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd: voornoemde mevrouw BAEKELAND Hilda Maria, wonende te 2640 Mortsel, Liersesteenweg 140 bus 1.

Zij kan individueel handelend rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Zij heeft haar opdracht aanvaard en medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

C) Aan de heer Bert De Greef, boekhouder, en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Boekhoudingskantoor Bert De Greef , te 2640 Mortsel, Borsbeeksebinnenweg 96, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstel-

24/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DIY INDUSTRIAL BELGIUM

Adresse
KAPELSTRAAT 85 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande