DK SERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DK SERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 551.997.603

Publication

09/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14304337*

Neergelegd

07-05-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0551997603

Benaming (voluit): DK Service

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2450 Meerhout, Bokkenrode 13 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Johan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 30

april 2014, welke spoedig zal worden neergelegd ter registratie, dat door de heer Kreijkamp Daniel en mevrouw

Hermans Mieke Alfons Josephine, samenwonende te 2450 Meerhout, Bokkenrode 13, een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht die de volgende kenmerken vertoont:

NAAM. DK Service.

VORM. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL. 2450 Meerhout, Bokkenrode 13 bus A.

DUUR. Onbepaalde duur.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden:

- Reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties.

- Loodgieterswerk.

- Installatie in gebouwen en andere bouwwerken van loodgieterwerk en sanitaire apparaten, gasleidingen en aansluitingen m.u.v. gasleidingen voor verwarmingssystemen, waterleidingen, brandblusinstallaties, enzovoort.

- Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie.

- Installatie in gebouwen en andere bouwwerken van verwarmingssystemen op elektriciteit, gas of stookolieapparaten, verwarmingsketels, apparatuur en leidingen voor ventilatie en klimaatregeling enzovoort.

- Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie (zonder verwarming).

- Dakbedekking en zinkwerken, waterdichting van daken.

- Plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen.

- Plaatsen van dakvensters alsook de onderhoud- en herstellingswerken.

- Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen.

- Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen.

- Isolatie van koelkamers en pakhuizen.

- Schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen.

- Reinigen van gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden.

- Groot- en kleinhandel in installatiemateriaal, apparaten en materiaal voor loodgieterwerk en verwarming.

- Bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment.

- Vervaardiging van gesmede werkstukken van metaal voor rekening van derden.

- Vervaardiging en montage van gesmede werkstukken voor de bouw: trapleuningen, borstweringen, enzovoort.

- Onderhoud en herstellingswerken van mechanische aard.

- Reparatie van machines, elektronische en optische apparatuur.

- Handelsbemiddeling in loodgietermateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik en verwarmingsinstallaties.

- Overige technische testen en toetsen.

- Ontwerpen, maken en monteren van leidingstelsels inclusief de verdere bewerking van buizen tot leidingen.

- Boren, draaien, frezen, schaven, lappen, tekfrezen, vlakken, zagen, slijpen, lassen, enzovoort van metalen stukken.

- Oppervlakte- en warmtebehandeling van metaal.

- Afbramen, zandstralen, trommelpolijsten, reinigen en harden van metaal.

- Vervaardiging van metalen constructiewerken, deuren en vensters.

- Vervaardiging van gereedschap en gereedschapswerktuigen.

- Vervaardiging van andere machines en apparaten voor algemeen gebruik.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer en  voering.

- Reparatie van consumentenartikelen.

- Verhuring van roerende goederen al dan niet met bedieningspersoneel.

- Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren en zakelijke dienstverlening.

- Managementactiviteiten van holdings.

- Managementvennootschap.

- Het kopen en verkopen, alsook het optreden als tussenpersoon, hetzij als concessionaris, hetzij als agent, hetzij als commissionair, hetzij als consignatiehouder, bij aankoop en/of verkoop van handelsgoederen, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium.

- Zij kan bestuursopdrachten vervullen bij andere vennootschappen, en kan als vereffenaar aangesteld worden. Zij kan tevens borg staan of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken voor derden, zowel aandeelhouders, zaakvoerders als loutere derden, met respect voor de wettelijke beperkingen.

- De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, of die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderen.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt achten.

- Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest ruime zin te worden geïnterpreteerd.

- De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

- De vennootschap mag alle brevetten , octrooien, licenties, vergunningen, auteursrechten of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan.

- De vennootschap kan personen aannemen of samenwerken met anderen die bovenvermelde diensten kunnen leveren aan de vennootschap, andere bedrijven, instellingen of particulieren. Deze personen kunnen ook ingeschakeld worden bij het assisteren van deze diensten.

- De vennootschap kan al het materieel en aanverwante goederen/diensten zoals eigen licenties en rechten verhuren, leasen aan derden.

- De onderneming kan optreden als managementvennootschap en tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

- De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen voor haarzelf en zelfs voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

- De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. KAPITAAL. achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

AANDELEN. Het kapitaal is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste van het kapitaal. .

WINSTVERDELING. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde burgerlijke jaar.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op eerste maandag van juni om 19u op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BESTUUR-CONTROLE. Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werd benoemd: de heer Kreijkamp Daniel, die zijn mandaat uitdrukkelijk heeft aanvaard. De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd; nochtans kan aan de zaakvoerder(s), onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Bevoegdheid. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Vertegenwoordiging. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Wanneer de vennootschap de functie uitoefent van bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt ze vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht haar naam en voor haar rekening. Deze vaste vertegenwoordiger wordt benoemd onder haar zaakvoerders, vennoten, of werknemers. De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Luik B - Vervolg

Controle. Zolang de vennootschap niet verplicht is een commissaris te benoemen heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

SLOT-EN OVERGANGSBEPALINGEN

Overname van verbintenissen: De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 november 2013.

Deze overname zal maar effect sorteren, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. Begin en afsluiting van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar neemt een aanvang op het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Eerste gewone algemene vergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Volmacht: De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Willy Roels, zaakvoerder van FiBoRo bvba, Roosterputstraat 1 te 2450 Meerhout, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerlegging en/of publicatie die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, en de aanvraag van een B.T.W.-nummer, en de neerlegging van de documenten op de griffie van de rechtbank van koophandel.. .

Notaris Jan Van Ermengem.

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

18/06/2014
ÿþMal Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de'atte.,:,,,,,?z,» yutri de

" o

O G JUN1 201/1

ANTWUCei'll ezlunc ,2, eueeHouT De Griffue

Griffie

,

11111 1101

UI

Ondernerningsnr : 0551.997.603

Benaming

(voluit) DK Service

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Bokkenrode 13 bus A te 2450 Meerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte: benoeming zaakvoerder

uit de notulen van een Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 15

mei 2014 blijkt dat de volgende beslissing werd genomen:

- Met ingang van 15 mei 2014 wordt Mevrouw Hermans Mieke, woonachtig Bokkenrode 13 bus A te 2450

Meerhout, geboren op 2 juif 1980, aangesteld als bijkomend zaakvoerder.

Het mandaat is van onbepaalde duur en is onbezoldigd.

Daniel Kreijkamp,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

06/11/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Motl Word 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

.+a..l" l.4-,l._4" tJu 1/i.-1 È, Y.3t.._Ay Ir .1.1.A, lYYi.

RECc.¬ TBANK VAN KOOPHANDEL

Z 8 OKT. 2014

ANTWERPEN tt. ~f~;areling TURNHOUT D txffiffite



Ondernemingsar : 0551.997.603

Benaming

(voluit) ; DK Service

(verkort) "

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bokkenrode 13 bus A te 2450 Meerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

uit de notulen van een Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 20 oktober 2014 blijkt dat de volgende beslissing werd genomen :

- Met onmiddellijke ingang op 20 oktober 2014 wordt Mevrouw Hermans Mieke, woonachtig Bokkenrode 13 bus A te 2450 Meerhout, geboren op 2 juli 1980, ontslagen als zaakvoerder van de vennootschap.

Daniel Kreijkamp,

zaakvoerder

Voor 14 03523*

behoud il

aan he

Belgisl

Staatsb





Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van ce perro(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 26.08.2015 15480-0374-008

Coordonnées
DK SERVICE

Adresse
BOKKENRODE 13, BUS A 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande