DKDB COMMUNICATION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DKDB COMMUNICATION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 473.342.776

Publication

01/10/2013
ÿþ Mod Word 11,1

Wald In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



tieergelegd ier grlfeé viril de 14Mbekr Van Koophandel le Antwerpen. op

Q 2EP 21Y1:'

Griffie

III uiiiiuuiiiii

13198772<

i i

i

Ondernemingsnr : 0473.342.776

Benaming

(voluit) : DKDB COMMUNICATION

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leysstraat nummer 19 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming door de naamloze vennootschap "L&L RETAIL BELGIUM" - Ontbinding zonder vereffening - Machten

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap °DKDB COMMUNICATION", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Leysstraat, 19, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0473.342.776, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op eenendertig juli tweeduizend dertien, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op veertien augustus nadien, boek 46 blad 96 vak 18, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd voor de Eerstaanwezend Inspecteur ai., NDOZI MASAKA, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft :

Eerste beslissing : Fusie door overneming door de naamloze vennootschap "L&L RETAIL BELGIUM"

De algemene vergadering beslist de onderhavige vennootschap te fuseren door overname, in de zin van artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen, door de naamloze vennootschap "L&L RETAIL BELGIUM", met maatschappelijke zetel te Brussel (1000 Brussel), Markiesstraat nummer 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0502.938.862, en aan wie de onderhavige vennootschap, ten gevolge van haar ontbinding zonder vereffening, gans haar actieve en passieve toestand overdraagt op datum van de huidige fusie en dit op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten op eenendertig januari tweeduizend dertien, op voor-waarde dat de naamloze vennootschap "L&L RETAIL BELGIUM" ter vergoeding van deze overdracht, aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DKDB COMMUNICATION", zesendertigduizend (36.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, zal toekennen, dit aantal werd vastgesteld overeenkomstig de ruilverhouding in het verslag om een (1) aandeel van de naamloze vennootschap "DKDB COMMUNICATION" te ruilen voor zesendertig (36) aandelen van de naamloze vennootschap "L&L RETAIL BELGIUM". De zesendertigduizend (36.000) nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde zijn als de bestaande aandelen en in de winsten delen pro rata temporis. Geen enkele betaling in geld zal worden toegekend in het kader van deze fusie door overneming, De datum vanaf de handelingen van de overgenomen vennootschap vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap "L&L RETAIL BELGIUM", wordt vastgesteld op één februari tweeduizend dertien om nul uur.

Tweede beslissing : Ontbinding van de vennootschap

De vergadering beslist ten gevolge van de fusie:

a)tot ontbinding zonder vereffening van de vennootschap;

b)de boeken en bescheiden van de naamloze vennootschap "DKDB COMMUNICATION" te bewaren op de zetel van de naamloze vennootschap "L&L RETAIL BELG1UM", gedurende de door de wet voorziene termijnen.

Derde beslissing : Machten : De vergadering vertrouwt aan de heer Stephan JEGER aile machten toe om, op de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap, de verwezenlijking van de onderhavige fusie vast te stellen en het overgedragen vermogen te beschrijven. De vergadering vertrouwt aan de heer Stephan JEGER en/of Philippe DECREM, woonplaats kiezende op de zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle machten toe om de administratieve formaliteiten tegen gevolge van de fusie te stellen en over te gaan tot elke inschrijving, wijziging en doorhaling van registratie van de huidige vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij aile administraties,

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/09/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.01.2013, APP 03.06.2013, DPT 09.09.2013 13579-0174-016
25/06/2013
ÿþMad Word 11.1

-- á ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

À

V. bek aai Bel Staa

y á~~ ~a Rectite~ïllll'o ~~~~~.i~r~, op

van f(ovp

fi f~ .PJyLI 2M3

Griffie

Ondernemingsnr : 0473 342 776

Benaming

(voluit) : DKDB COMMUNICATION

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leysstraat 19, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

On4 rwerp akte ;, FUSIE VOORSTEL

0e bestuursorganen van L&L Retail Belgium NV (overnemende vennootschap) en DKDB Communication NV (overgenomen vennootschap) hebben beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld in overeenstemming met artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergadering.

Cle raad van bestuur van de vennootschap L&L Retail Belgium NV en de zaakvoerders en raden van bestuur van de vennootschappen Belola BVBA, DKDB Communication NV, Lizabe BVBA, Northshops BVBA, Redatores BVBA, Retail shop BVBA en Windblue BVBA zijn bijeengekomen op 30 mer 2013 en hebben onderling een fusievoorstel opgesteld, dit overeenkomstig de beschikkingen van artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen.

I identificatie van de betrokken vennootschappen

1.1 Identificatie van de over te nemen vennootschappen

De vennootschappen die deelnemen aan de fusie zijn de volgende

1° De BVBA BELOLA  ondernemingsnummer 0837.922.622 -- met maatschappelijk zetel te 1000 Brussel, rue du Marquis 1.

1. Oprichting

0e BVBA BELOLA werd opgericht op 12 juli 2011 bij akte verleden voor notaris Gérard lndekeu. hiel uittreksel uit de oprichtingsakte werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 juf 2011 onder het nummer 116113.

2. Doel

De vennootschap heeft als voornaamste doel de handel in al zijn vormen, van goederen en alle producten

gerelateerd aan de mode in het algemeen alsook textiel, kleding, accessoires en modeartikelen.

3. Zaakvoerder

Dhr. Stephan Jeger beoefent de functie van zaakvoerder van de vennootschap.

2° De NV DKDB COMMUNICATION  ondernemingsnummer 0473.342.776  met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Leysstraat 19.

1. Oprichting

Cie NV DKDB COMMUNICATION werd opgericht op 23 november 2000 bij akte verleden en gepubliceerd in; de bijlagen tot het Belgische Staatsblad van 5 december 200 onder het nummer 107.

Cie statuten werden voor de laatste maal gewijzigd volgens de voorwaarden van de akte verleden voor notaris Gérard lndekeu op 13 juni 2006, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 juli 2006: onder het nummer 0112695.

111iuq111111euHuu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

° 2. Doel

De vennootschap heeft als voornaamste doel de handel in al zijn vormen, van goederen en alle producten gerelateerd aan de mode in het algemeen alsook textiel, kleding, accessoires en modeartikelen.

De vennootschap heeft eveneens ais bijkomstig doel, het produceren, kopen, verkopen, uitgeven, uitvoeren, invoeren, creëren van communicatie- en reclameafbeeldingen in al hun vormen; het creëren en ontwikkelen van commerciële, culturele, sportieve, politieke evenementen en manifestaties en zoeken van sponsors, alsook het produceren en realiseren van televisie-uitzendingen en/of productiefilms van eender welke aard, zonder beperking.

3. Bestuurders

Dhr, Henri Appelstein, Dhr. Jacques Appelstein et Dhr. Stephan Jeger beoefenen de functie van

bestuurders van de vennootschap.

3° De BVBA LiZABE  ondernemingsnummer 0837.922.028  met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, rue du Marquis 1.

1, Oprichting

De BVBA LIZABE werd opgericht op 12 juli 2011 volgens de voorwaarden van de akte verleden voor notaris Gérard lndekeu en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad van 25 juli 2011 onder het nummer 116105.

2. Doel

De vennootschap heeft ais voornaamste doel de handel ïn al zijn vormen, van goederen en alle producten

gerelateerd aan de mode in het algemeen alsook textiel, kleding, accessoires en modeartikelen.

3. Zaakvoerder

Dhr. Henri Appelstein beoefent de functie van zaakvoerder van de vennootschap,

4° De BVBA NORTHSHOPS  ondememingsnummer 0477.413.907  met maatschappelijke zetel te 1070 Brussel, Rue Sergent De Bruyne 62-64.

1, Oprichting

De BVBA NORTHSHOPS werd opgericht in 2002 volgens de voorwaarden van de akte verleden voor notaris Gérard lndekeu en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad van 9 mei 2002 onder het nummer 169.

2. Doel

De vennootschap heeft tot doel de aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, vervoer, huur, verhuur, vertegenwoordiging, promotie, installatie, fabricatie, transformatie en handel in alle vormen van aile goederen en produkten, in het bijzonder alle produkten van textielindustrie en accessoires met betrekking tot deze handei.

3, Zaakvoerder

Dhr. Stephan Jeger beoefent de functie van zaakvoerder van de vennootschap.

5° De BVBA REDSTORES  ondernemingsnummer 0886.738.663  met maatschappelijk zeten te 1000 Brussel, rue du Marquis 1.

1. Oprichting

De BVBA REDSTORES werd opgericht op 18 januari 2007 volgens de voorwaarden van de akte verleden voor notaris Gérard lndekeu en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 februari onder het nummer 02066.

2. Doel

De vennootschap heeft ais voornaamste doel de handel in al zijn vormen, van goederen en alle producten

gerelateerd aan de mode in het algemeen alsook textiel, kleding, accessoires en modeartikelen.

3. Zaakvoerder

Dhr. Stephan Jeger beoefent de functie van zaakvoerder van de vennootschap.

6° De BVBA RETAIL SHOP -- ondememingsnummer 0477299.356  met maatschappelijk zetel te 1410 Waterloo, Chaussée de Bruxelles 240.

1. Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De BVBA RETAIL SHOP werd opgericht op 17 april 2002 volgens de voorwaarden van de akte verleden voor notaris Gérard lndekeu en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 mei 2002 onder het nummer 521.

2. Doel

De vennootschap heeft als voornaamste doel de handel in al zijn vormen, van goederen en alle producten

gerelateerd aan de mode in het algemeen alsook textiel, kleding, accessoires en modeartikelen.

3. Zaakvoerder

Dhr. Jacques Appelstein beoefent de functie van zaakvoerder van de vennootschap.

7° De BVBA WINDBLUE  ondernemingsnummer 0822.009.276  met maatschappelijk zetel te 1180 Brussel, Chaussée d'Alsemberg 79.

1. Oprichting

De BVBA WINDBLUE werd opgericht op 23 december 2009 volgens de voorwaarden van de oprichtingsakte verleden voor notaris Gérard lndekeu en gepubliceerd in de bijlag en tot het Belgisch Staatsblad van 14 januari 2010 onder het nummer 7377.

2. Doel

De vennootschap heeft als voornaamste doel de handel in al zijn vormen, van goederen en alle producten

gerelateerd aan de mode in het algemeen alsook textiel, kleding, accessoires en modeartikelen.

3. Zaakvoerder

Dhr. Jacques Appelstein beoefent de functie van zaakvoerder van de vennootschap.

De vennootschappen 1° tot 7° worden hierna ook genoemd de « over te nemen vennootschappen », 1.2ldentificatie van de overnemende vennootschap

8° De NV L&L RETAIL BELGIUM  ondememingsnummer 0502.938.862.  met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, rue du Marquis 1.

1. Oprichting

De NV L&L RETAIL BELGIUM SA werd opgericht op 22 januari 2013 volgens de voorwaarden van de oprichtingsakte verleden voor notaris Gérard lndekeu en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 februari 2013 onder het nummer 25559.

2. Doel

De vennootschap heeft als voornaamste doel de handel in al zijn vormen van textiel in alle soorten, kledij, schoenen, lederwaren en zadelwerk. Zij kan eveneens handelingen verrichten die betrekking hebben tot het management In het algemeen en onder meer holding- en exploitatievennootschappen oprichten, geven van allerlei advies, administratie en beheer zowel voor vennootschappen ais voor particulieren, Zij kan eveneens een onroerend goed oprichten, ontwikkelen en beheren en eender welke onroerende handelingen verrichten.

3. Bestuurders

Dhr. Henri Appelstein, Dhr. Jacques Appelstein et Dhr. Stephan Jeger beoefenen de functie van

bestuurders van de vennootschap.

Vennootschap 8° wordt hierna ook genoemd de « overnemende vennootschap ».

2.Ruilovereenkomst van de aandelen, en in voorkomend geval, saldo in liquide middelen

A, Principe

De fusie door opslorping zal worden verricht door middel van de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de over te nemen vennootschappen aan de overnemende vennootschap.

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap en de zaakvoerders en raden van bestuur van de over te nemen vennootschappen achten dat een waardering op basis van de waarde van het eigen vermogen van elke vennootschap, zoals berekend op 31/01/2013, de meest aangewezen methode is voor het opstellen van de ruiloverkomsten, rekening houden met de inhoud van de fusie en met het feit dat alle betrokken vennootschappen eigendom zijn van dezelfde aandeelhouders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

B. Toepassing

De waarde van de vennootschappen waarmee dient worden rekening gehouden alsook de waarde per aandeel, worden samengevat in onderstaande tabel

Benaming Aantal Waarde Waarde Aantal toe Ruil Afgerond Toe-

aandelen eigen per te wijzen overeen- ruil gewezen

émises vermogen aandeel aandelen komst overeen- aandelen

(EUR) (EUR) L&L Retail komst

Belgium

OVER TE NEMEN VENOOTSCHAPPEN

BELOLA SPRL 1 000 387 563 387,6 6 251 6,25 6,20 6 200

DKDB COMMUNICATION

SPRL 1 000 2 236 206 2 236,2 36 068 36,07 36,00 36 000

LIZABE SPRL 1 000 29 583 29,6 477 0,48 0,50 500

NORTHSHOPS SPRL 10 000 3 460 085 346,0 55 808 5,58 5,60 56 000

REDSTORES SPRL 10 000 2 288 442 228,8 36 910 3,69 3,70 37 000

RETAIL SHOP SPRL 10 000 522 615 52,3 8 429 0,84 0,85 8 500

WINDBLUE SPRL 10 000 76 192 7,6 1 229 0,12 0,10 1 000

TOTAAL 9 000 686 145172 145 200

OVERNEMENDE VENOOTSCHAP

L&L RETAIL BELGIUM 1 000 62 000 62,0

Het aantal aandelen oorspronkelijk toe te wijzen aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschappen wordt verkregen door de totale waarde van elke vennootschap te delen door de nominale waarde van de aandelen van de overnemende vennootschap. De initiële ruilovereenkomsten worden berekend door het aantal toe te wijzen aandelen van de overnemende vennootschap te delen door het aantal bestaande aandelen van elk van de over te nemen vennootschap. Deze ruilovereenkomsten zullen vervolgens worden afgerond zoals aangegeven in bovenstaande tabel, Er is geen betaling van saldo in liquide middelen.

Er is dus een totale toewijzing van 145.200 aandelen van de overnemende vennootschap L&L Retail Belgium aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschappen. De nieuwe te verdelen aandelen zullen van hetzelfde type zijn als de bestaande aandelen.

3.Wijze van uitreiking van de aandelen van de overnemende vennootschap

Voor alle over te nemen vennootschappen, nodigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, de vennoten uit hun aandelen in te ruilen tegen het hoger bepaald aantal aandelen in de overnemende vennootschap, Dit zal plaatsvinden op de maatschappelijke zetel, binnen de 15 dagen die volgen op de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap zal het aandeelhoudersregister van de

overnemende vennootschap met de volgende gegevens aanvullen:

-de identiteit van de vennoten van de overgenomen vennootschap;

-het aantal aandelen van de overnemende vennootschap, dat aan het toekomt;

-de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap en de aandeelhouder ondertekend.

De zaakvoerders en het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap vernietigen het aandelenregister van de overgenomen vennootschappen, op basis van de instructies van de overnemende vennootschap, door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en door inschrijving naast het aldaar per vennoot aangetekende aandelenbezit, "omgeruild tegen de aandelen van de overnemende vennootschap", met toevoeging van de datum van het fusiebesluit,

4.Datum vanaf welke de aandelen of recht geven op deelname in de winst alsook de modaliteiten met betrekking tot dit recht

De nieuwe aandelen uitgereikt binnen het kader van de ruilovereenkomst van effecten nemen delen in de winst vanaf 1 februari 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

5.Datum vanaf welke de verrichtingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De verrichtingen van de over te nemen vennootschappen zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 februari 2013.

6.Bijzondere rechten verzekerd door de overnemende vennootschap aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, welke een bijzonder recht hebben, alsook aan de houders van effecten andere dan aandelen, of van maatregelen getroffen ten aanzien van hen

De over te nemen vennootschappen beschikken niet over aandelen of effecten met bijzondere rechten.

De overnemende vennootschap kent geen bijzondere rechten toe en zal geen bijzondere maatregelen treffen ten aanzien van de aandeelhouders van de over te nemen vennootschappen.

7.Vergoedingen toegekend aan commissarissen, bedrijfsrevisors of erkende boekhouder aan wie werd opgedragen de verslagen op te stellen zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen

Zoals voorzien in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen, werd er beslist door alle aandeelhouders van de betrokken vennootschappen dat het niet vereist is een bedrijfsrevisor, noch een erkend boekhouder aan te stellen voor het opstellen van een verslag of een verklaring met betrekking tot het fusievoorstel. Huidige paragraaf is dus niet van toepassing.

8.Bijzondere voordelen toegewezen aan de leden van de bestuursorganen van de over te nemen vennootschappen

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de leden van de Raad van bestuur of de zaakvoerders van de over te nemen vennootschappen.

9.Motivering van de fusie

De fusie van de vennootschappen wordt voorgesteld voor de volgende redenen :

-De over te nemen vennootschappen oefenen gelijkaardige activiteiten uit, onder eenzelfde commercieel merk, gebaseerd op eenzelfde operationeel model;

-De huidige structuur van de vennootschappen heeft de noodzaak te worden vereenvoudigd en gecentraliseerd te worden en dit om redenen van grote schaal voordelen, alsook administratieve en commerciële redenen;

-De vennootschap resulterend uit de fusie zal beschikken over een grotere transparantie over het beheer van de activiteiten, het verbeteren van het concurrentievermogen en het toezicht houden op de duurzaamheid van de groep;

-De vennootschappen behoren toe aan dezelfde aandeelhouders.

10.Bijkomende vermeldingen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen,

Onderhavig fusievoorstel werd opgesteld op 30 mei 2013, te Brussel, in 24 exemplaren waarvan 18 in het Frans en 6 in het Nederlands, elke versie zijnde gelijkwaardig. De vertegenwoordigers van elke betrokken vennootschap verklaren 3 ondertekende exemplaren gekregen te hebben per vennootschap niet de bedoeling 1) neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel, 2) overhandigd te worden aan de notaris en 3) bewaard te worden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Belola BVBA

Stephan ,leger

Zaakvoerder

05/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.01.2012, GGK 08.06.2012, NGL 26.11.2012 12653-0281-026
22/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.01.2011, GGK 07.11.2011, NGL 21.11.2011 11611-0430-016
01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.01.2010, GGK 10.09.2010, NGL 30.09.2010 10555-0093-016
17/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.01.2009, GGK 05.10.2009, NGL 13.11.2009 09849-0344-016
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.01.2008, GGK 01.09.2008, NGL 05.09.2008 08720-0057-016
02/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.01.2007, GGK 24.09.2007, NGL 28.09.2007 07741-0329-016
12/07/2006 : BL647409
04/04/2006 : BL647409
07/04/2005 : BL647409
14/04/2004 : BL647409
15/04/2003 : BL647409
14/12/2000 : BLA110773

Coordonnées
DKDB COMMUNICATION

Adresse
LEYSSTRAAT 19 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande