DLMP

NV


Dénomination : DLMP
Forme juridique : NV
N° entreprise : 847.850.769

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 25.09.2014 14602-0015-013
16/08/2012
ÿþinod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111!11.U11111111

Ondememingsnr

Benaming (voluit) :DLMP

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Neergetegd ter griffie var ris Rechtbank

van Koophandel te ArK., ,7>rpen, op

9 G AUG, 2012

Griffie

0847.850.769

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : te 2970 Schilde, Silvesteriaan 28

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMINGEN - MACHTEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,;; Broederminstraat 9, op één augustus tweeduizend twaalf, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te; worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichters

1. De gewone commanditaire vennootschap "StaPal", gevestigd te 2970 Schilde, Silvesterlaan 32,; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met als ondernemingsnummer 0835.219.092.

2. De heer LINCÉ Claude Léon Corneille, wonende te 4600 Visé, Avenue des Combattants 36 bus 6 ;

3. De heer LINCÉ Olivier Louis Francis Claude, wonende te 4900 Spa, Place des Ecoles, 4 bus 0.2;

4. De heer LINCÉ Sébastien Michel Louis Frédérique, wonende te 4910 Theux, Chemin AI Goffe 9.

24) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

b) Naam : "DLMP"

'; 3 Zetel : te 2970 Schilde, Silvesterlaan 28

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin :

1. de inkoop, verkoop, fabricatie, import en export van sanitaire toestellen, kraanwerk, metalen, centrale verwarmingstoestellen, elektrische toestellen, keukens en de installatie ervan.

Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen,;, exploiteren en afstaan.

2. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen ;= en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in ',1

ji

rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en, opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel laag _; volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen,': onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en4; verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van; aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen>

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen : â; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of i aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, met uitsluiting evenwel van handelingen die zijn voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, ondet om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

6. Het uitoefenen en waarnemen van bestuursmandaten, mandaten, en functies welke al dan niet rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

7. Het aanbieden van een zo ruim mogelijk dienstenpakket, zowel onder de vorm van advies, bijstand als uitvoering, op het vlak van het algemeen-, commercieel-, marketing-, technisch en organisatorisch beleid. Deze opsomming is niet beperkend.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde tijd.

6. Geplaatst kapitaal

DRIE MILJOEN EURO (E 3.000.000,00), verdeeld in DERTIGDUIZEND (30.000) aandelen zonder vermel-, ding van nominale waarde, waarvan de aandelen genummerd van 1 tot en met 20.000 aandelen van Klasse "A" zijn en de aandelen genummerd van 20.001 tot en met 30.000 aandelen van Klasse "B" zijn;

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort, deels door inbreng in geld, volstort ten belope van een vierde voor de vennootschap "StaPal" voornoemd, die bijgevolg nog een volstortingsplicht heeft van ÉÉN MILJOEN VIJFHONDERDDUIZEND euro (E 1.500.000,00) (zoals blijkt uit een attest van deponering van ' het gestorte kapitaal, afgeleverd door Fortis Bank te 's-Gravenwezel) en deels, te weten voor een bedrag van ÉÉN MILJOEN euro (E 1.000.000,00), door inbreng in natura met gemengde vergoeding.

De burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lelieur, Van Ryckeghem & 0°", te Schoten, vertegenwoordigd door mevrouw Marlène LELIEUR, bedrijfsrevisor, besluit haar verslag met betrekking tot de inbreng in natura met gemengde vergoeding letterlijk als volgt :

"6. BESLUIT

De inbreng in natura alsook de overdrachten van vermogensbestanddelen welke vallen binnen het kader van de bepalingen voorzien in de artikels 444 en 445 van het wetboek Vennootschapsrecht bij de oprichting van de naamloze vennootschap "DLMP" bestaat uit de inbreng van :

¢' 570 aandelen (500 gewone aandelen A, 20 gewone aandelen B en 50 oprichtersaandelen) of 87,69 % van het kapitaal van de sa Limbu met maatschappelijke zetel te Stavelot, Avenue des Démineurs 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0402.466.163 (rechtbank van koophandel van Verviers). Deze aandelen zijn eigendom van SDC Lim.

¢' 1.826 aandelen (1.700 gewone aandelen en 126 oprichtersaandelen) of 84,93 % van het kapitaal van de sa Massara Distribution met maatschappelijke zetel te Liège, Chaussée de Tongres 257, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0423.954.237 (rechtbank van koophandel van Luik). Deze aandelen zijn eigendom van:

SDC Mapro (1700 gewone aandelen) en

- De Heer Lincé Claude (126 oprichtersaandelen).

> 1.920 aandelen (1.600 gewone aandelen en 320 oprichters aandelen) of 100 % van het kapitaal van de sa Prosanit met maatschappelijke zetel te Dison, Avenue Jardin Ecole 68-78, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0453.040.8748 (rechtbank van koophandel van Verviers). Deze aandelen zijn eigendom van

- SDC Mapro (790 gewone aandelen),

de Heer Lincé Claude (170 gewone aandelen en 320 oprichtersaandelen),

- de Heer Lincé Olivier (320 gewone aandelen) en

de Heer Lincé Sébastien (320 gewone aandelen).

voor een totale waarde van 8.976.631 E.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

¢' de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen en van de als tegensprestatie verstrekte vergoeding ter vergoeding van de inbreng in natura;

¢' de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,Vóor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

D de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de uit te geven aandelen, verhoogd met een schuld in rekening courant, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is en dit rekening ' houdend met het variabel karakter van de rekening couranten,

Er wordt aan de inbrengers volgende vergoeding toegekend voor de inbreng van :

D 570 aandelen (500 gewone aandelen A, 20 gewone aandelen B en 50 oprichtersaandelen) of 87,69 % van het kapitaal van de sa Limbu, voor een waarde van 2.938.860 E, zijnde het vaststaand gedeelte gebaseerd op het eigen vermogen per 31 december 2011 en een variabele waarde zijnde het begrote resultaat van 2012 en de correctie op de materiële en immateriële (exclusief software) vaste activa momenteel begroot op 731.017 E. :

- aan SDC Lim 2.938.860 E in rekening courant zijnde het vaststaand gedeelte

- aan SDC Lim in rekening courant het bedrag van het variabel gedeelte, momenteel begroot op 731.017 E.

Partijen hebben beslist om in het kader van deze transactie de oprichtersaandelen niet te waarderen.

1.826 aandelen (1.700 gewone aandelen en 126 oprichtersaandelen) of 84,93 % van het kapitaal van de sa Massart-Distribution, voor een waarde van 1.779.575 E, zijnde het vaststaand gedeelte gebaseerd op het eigen vermogen per 31 december 2011 en een variabele waarde zijnde het begrote resultaat van 2012 en de correctie op de materiële en immateriële (exclusief software) vaste activa momenteel begroot op 902.535 E

- aan SDC Mapro 1.779.575 £ in rekening courant zijnde het vaststaand gedeelte en aan SDC Mapro in rekening courant het bedrag van het variabel gedeelte, momenteel begroot op 902.535 E.

Partijen hebben beslist om in het kader van deze transactie de oprichtersaandelen niet te waarderen.

1.920 aandelen (1.600 gewone aandelen en 320 oprichters aandelen) of 100 % van het kapitaal van de sa Prosanit, voor een waarde van 1.157.644 E, zijnde het vaststaand gedeelte gebaseerd op het eigen vermogen per 31 december 2011 en een variabele waarde zijnde het begrote resultaat van 2012 en de correctie op de materiële en immateriële (exclusief software) vaste activa momenteel begroot op 1.467.000 E. Volgende vergoeding zal toegekend worden :

aan SDC Mapro 571.587 E in rekening courant zijnde het vaststaand gedeelte,

- aan de Heer Lincé Claude 3.400 aandelen B in vruchtgebruik zonder vermelding van nominale waarde,

- aan de Heer Lincé Olivier 1.700 aandelen B in naakte eigendom zonder vermelding van nominale waarde en 3.300 aandelen B zonder vermelding van nominale waarde, aan de Heer Lincé Sébastien 1,700 aandelen B in naakte eigendom zonder vermelding van nominale waarde en 3.300 aandelen B zonder vermelding van nominale waarde, aan SDC Mapro in rekening courant het bedrag van het variabel gedeelte, momenteel begroot op 724.331 E,

aan de Heer Lincé Claude in rekening courant het saldo van het variabel gedeelte, momenteel begroot op 74.868 E,

aan de Heer Lincé Olivier in rekening courant het saldo van het variabel gedeelte, momenteel begroot op 126.929 £,

- aan de Heer Lincé Sébastien in rekening courant het saldo van het variabel gedeelte, momenteel begroot op 126.929 E en

- aan SDC Mapro in rekening courant het bedrag van de variatie van het variabel gedeelte.

Partijen hebben beslist om in het kader van deze transactie de oprichtersaandelen niet te waarderen.

Bij het halen van bepaalde objectieven door de overgenomen vennootschappen gezamelijk, 200.000£,

gekwalificeerd door partijen als "Meerprijs".

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Schoten, 27 juli 2012

Lelieur, Van Ryckeghem & C° BBVBA

Vertegenwoordigd door (getekend)

MarIène Lelieur

Vennoot"

Aandelen

De overdracht van aandelen is onderworpen aan goedkeuringsvereisten en een voorkooprecht voor de

bestaande aandeelhouders, zoals bepaald in artikel 15 van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van duik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

7. Boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend dertien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de raad

van bestuur.

Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van vennootschappen kan de algemene vergadering beslissen de

winst geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a pari van de

door het lot aan te wijzen aandelen.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zuIlen worden uitbetaald. De

uitbetaling moet geschieden vóór het einde van het boekjaar waarin het bedrag is vastgesteld.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

' Indien er vereffenaars benoemd worden, zullen er twee benoemd worden, die samen zullen optreden, één aangesteld door de aandeelhouders klasse A en één door de aandeelhouders klasse B.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering nodig hebben, tenzij die algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de tweede dinsdag van de maand juni om negentien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

Uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten alle aanwezigheidsgerechtigde houders van effecten, of hun vertegenwoordigers, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervuIling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Elke aanwezigheidsgerechtigde kan op de vergadering worden vertegenwoordigd door een gevolmachtigde aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

De raad van bestuur kan de tekst van deze volmachten vaststellen en eisen dat deze ten minste vijf (5) dagen voor de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet aandeelhouder, aan wie volmacht is gegeven volgens de voorschriften van dit artikel.

Elke aandeelhouder heeft bovendien het recht om bij brief te stemmen.

Om geldig te zijn dient dergelijke stemming te geschieden bij middel van een formulier dat bij een ter post aangetekende brief tegen ontvangstmelding ten minste vijf (5) kalenderdagen v66r de datum van de vergadering aan de zetel van de vennootschap wordt verzonden (de poststempel geldt als bewijs) en de volgende vermeldingen dient te bevatten

aanduiding van de volledige en nauwkeurige identiteit van de houder van effecten en van het aantal effecten waarmede hij aan de stemming deelneemt (zo hij dit recht heeft)

- de volledige agenda

het steminzicht van de houder van effecten (voor, tegen of onthouding) aangaande de punten van de

agenda. De houder van effecten mag zijn steminzicht verduidelijken en motiveren.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

In de mate waarin wordt overgegaan tot de uitgifte van winstbewijzen, zullen aan deze winstbewijzen geen

stemrechten verbonden zijn.

De houders van obligaties, warrants, winstbewijzen of certificaten die werden uitgegeven met medewerking

van de vennootschap, mogen de algemene vergaderingen bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

10,1. Bestuurders : benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend

achttien

Uit de kandidaten voorgedragen door de Aandeelhouders van Klasse A:

- Mevrouw DEDECKER Eva, wonende te Schilde ('s GravenwezeI), Silvesterlaan 26;

- Mejuffrouw DEDECKER Kris, wonende te 2970 Schilde ('s GravenwezeI), Silvesterlaan 24;

'---Mevrouw DEDECKER Karen,-wonende-te 2970 Schilde es.Gravenwezel),-Eekhoornlaan-2.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Voor-

behouden ._ .

aan het Uit de kandidaten voorgedragen door de Aandeelhouders van Klasse B:

Belgisch - De heer LINCÉ Claude, voornoemd ;

Staatsblad - De heer LINCÉ Olivier, voornoemd;

- De heer LINCÉ Sébastien, voornoemd.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene

vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

De bestuurders handelen steeds als college.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit minstens vier bestuurders.

De algemene vergadering benoemt de bestuurders uit de kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders op

de volgende wijze :

Ieder groep van aandeelhouders heeft het recht om kandidaten voor te dragen voor de helft van de te begeven

bestuurdersmandaten, zodat de raad van bestuur steeds paritair zal zijn samengesteld.

De bestuurders die werden gekozen uit de kandidaten die werden voorgedragen door de houders van de A-aan-

delen worden "bestuurder A genoemd.

De bestuurders die werden gekozen uit de kandidaten die werden voorgedragen door de houders van de B-aan-

delen worden "bestuurder B" genoemd.

De raad van bestuur mag, overeenkomstig de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van

vennootschappen, zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, handelend als college, zonder

dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op

- het algemeen beleid van de vennootschap

alle handelingen die op grond van de wet zijn voorbehouden aan de raad van bestuur,

De raad van bestuur houdt toezicht op het directiecomité.

De raad van bestuur kan één of meerdere gedelegeerd bestuurders aanduiden en hem de meest uitgebreide be-

voegdheden verlenen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging wat dit

dagelijks bestuur betreft.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging wat dit bestuur aangaat eveneens

opdragen aan

- het directiecomité, indien er één wordt opgericht;

- één of meer personen, bestuurder of niet.

Hij benoemt en ontslaat de gedelegeerden tot dit bestuur en bepaalt hun bevoegdheden.

Binnen de grenzen van hun bestuur, mogen de bestuursorganen van de vennootschap, te weten de raad van

bestuur, het directiecomité en het orgaan van dagelijks bestuur, bijzondere en bepaalde volmachten verlenen

aan één of meer personen van hun keuze.

De raad van bestuur kan in zijn midden, en onder zijn verantwoordelijkheid, een of meerdere adviserende

comités oprichten, waarvan hij de samenstelling en de opdrachten vaststelt.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee gezamenlijk handelende bestuurders,

waarvan één A bestuurder is en één B-bestuurder is.

Voor wat betreft de bevoegdheden verleend aan het directiecomité wordt de vennootschap, bij toepassing van

artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, geldig in en buiten rechte vertegenwoordigd op de wijze

zoals bepaald door de raad van bestuur.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur

aangaat

hetzij door één of meerdere gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, die alleen of gezamenlijk handelen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur;

hetzij op de wijze zoals bepaald door de raad van bestuur, dit wanneer het directiecomité werd belast met het dagelijks bestuur.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, Ieden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

De algemene vergadering kan beslissen over het al dan niet vergoeden van de opdracht van bestuurder door het toekennen van een vaste of variabele bezoldiging,

Het bedrag ervan wordt door de algemene vergadering vastgesteld en komt ten laste van de algemene kosten van de vennootschap.

Bij gebrek aan een uitdrukkelijk besluit inzake de bezoldiging van een bestuurder wordt diens opdracht geacht

-----" --" ______________...__-------------------

Op de laatste blz, van Luik Bvermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

1

mod 11.1

2. Wordt aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur : voornoemde mevrouw Eva DEDECKER.

Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten-aandeelhouders verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw

verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een

commissaris te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten en

de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere

wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan mevrouw Reinildis DE NIL, wonende te

Edegem, De Pelgrim 28, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- verslag van de

oprichter;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

. r

Voorbehouden " aan het Belgisch Staatsb lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DLMP

Adresse
SILVESTERLAAN 28 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande