DM HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DM HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.777.367

Publication

10/01/2013
ÿþ ASad Word 1 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

br ius

a3 st



Neergelegd ter griffie van dr {

RECHTBANK VAN KOOPHANDE,

2 8 DEC. 2012

TU Reí~itO U T

De Griffier.

Ondernemingsnr : 0821.777.367.

Benaming

(voluit) : DM HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2470 Retie, Venheidestraat 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Gauthier Clerens te Mechelen op 411212012, "Geregistreerd Mechelen 1' kantoor acht bladen geen verzendingen boek 980 blad 79 vak 16 op 11 december 2012. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). De Ontvanger (getekend) Koen DECOSTER" dat de buitengewone algemene vergaderingen van nagenoemde vennootschappen:

A.1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LM HOLDING", met maatschappelijke zetel te 2470 Retie, Venheidestraat 22, RPR Turnhout 0821.778.258.,

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DM HOLDING", met maatschappelijke zetel te 2470 Relie, Venheidestraat 22, RPR Turnhout 0821.777.367.,

3) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLDING PAUL GIJS", met maatschappelijke zetel te 2470 Retie, Venheidestraat 22, RPR Turnhout 0821.778.852.,

B. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "0 M G PREFABBETON", met maatschappelijke zetel te 2480 Dessel, Zandbergen 112, RPR Turnhout 0859.987.944.,

in bijzijn of vertegenwoordiging van al hun vennoten en met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen hebben genomen:

I. EERSTE BESLISSING : VERSLAGEN _ VRIJSTELLING

Er wordt door de algemene vergadering vastgesteld dat aile vennoten uitdrukkelijk hebben beslist af te zien de artikelen 694 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen toe te passen en in het bijzonder van het opmaken van een verslag door het bestuursorgaan en door de commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant voor alle betrokken vennootschappen.

Il. TWEEDE BESLISSING ; BESLUIT TOT FUSIE EN CONSECUTIEVE KAPITAALVERHOGING

Na onderzoek, neemt de algemene vergadering bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

A. FUSIE

De vergadering Keurt het fusievoorstel goed en besluit tot de fusie bij wijze van overneming, waarbij het hele vermogen per eenendertig december tweeduizend en twaalf van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "LM HOLDING", "DM HOLDING" en "HOLDING PAUL GIJS", met toepassing van artikel 670 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "0 M G PREFABBETON", over-'nemende vennootschap, volgens modaliteiten en tegen voorwaarden bepaald in het fusievoorstel (onder voorbehoud van de materiële vergissing van het aantal aandelen na kapitaalverhoging en vernietiging van eigen aandelen zoals hierna vermeld):

a) Het gehele actief en passief vermcgen van de drie over te nemen vennootschappen voornoemd, zonder uitzondering noch voorbehoud, zoals deze blijkt uit de staat van activa en pas-+siva van elk der vennootschappen op datum van eenendertig december jongstleden, gaat onder algemene titel over op de overnemende vennootschap. Alle handelingen van de overgeno-'men ven-noot-'schappen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap met terugwerkende Kracht vanaf een januari tweeduizend en twaalf, op basis van de jaarrekening af-'gesloten door ieder van de betrokken vennoobschappen op eenendertig de-'cember tweeduizend en elf.

De wijzigingen, die uit deze verrichtingen voortvloeien, zijn zowel in het voordeel als in het nadeel van de overne-'mende vennootschap, op last voor haar gans het passief van de overgenomen vennootschappen te dragen, alle verbintenis-'sen en ver-plichtingen van de overgenomen vennootschappen uit te voeren en alle kosten, belastingen en lasten te dragen en te be-stalen die uit de fusie zouden kunnen voortvloeien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijgevolg geschiedt de overdracht in de boekhouding van de overnemende vennootschap, van elk actief- en passiefbestand-deel dat het vermogen vormt van de overgenomen vennoot-schap-pen, daarin begrepen de elementen van hun eigen vermogen, te-gen de waarde, zoals die blijkt in de boekhouding van de overgenomen vennootschappen op datum van een januari tweeduizend en twaalf.

b) Als vergoeding voor de overdracht van het vermogen der overgenomen vennootschappen, worden aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschappen honderd zevenenvijftig nieuwe aan-delen toegekend der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "O M G PREFABBETON", overne-mende vennootschap, uitte geven in het kader van de ka-pitaalsverhoging.

Deze honderd zevenenvijftig nieuwe aandelen zijn zonder aandui-ding van nominale waarde en zullen uiteindelijk elk een gelijke fractiewaarde van het maatschappelijk kapitaal der ovenre-mende vennootschap vertegenwoordigen, dat ten dien einde verhoogd wordt van achttien duizend zeshonderd euro tot een miljoen zesenveertig duizend zeshonderd euro (¬ 1.046.600,00,-).

Deze nieuwe aandelen zijn van dezelfde soort en zullen de-zelfde rechten en voordelen ge-nieten als de bestaande aandelen van de overnemende vennoot-schap; zij delen in de winst van de overnemende vennootschap en zijn dividendgerechtigd vanaf een januari tweeduizend en twaalf. Be-treffende dit recht wordt geen bijzon-dere re-'geling getroffen.

De honderd zevenenvijftig nieuwe aandelen der besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid "O M G PREFABBETON" worden toe-gekend aan de vennoten der over te nemen vennootschap-pen, a rato van de volgende ruilverhou-dingen:

tin ruil voor vijfhonderd veertien aandelen der over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLDING PAUL GIJS". negenenzeventig aandelen van de ovememende besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid "O M G PREFABBETON";

2.in ruil voor tweehonderd zevenenvijftig aan-delen der over te nemen besloten vennootschap met be-perkte aansprakelijkheid "DM HOLDING": negenendertig aandelen van de over-ne-mende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "0 M G PREFABBETON";

3.in ruil voor tweehonderd zevenenvijftig aandelen der over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LM HOLDING"; negenendertig aandelen van de over-ne-mende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "0 M G PREFABBETON".

c) De nieuw uitgegeven aandelen zullen in het aandelenregis-ter van de overnemende ven-pootschap worden ingeschreven op naam van de vennoten van de overge-nomen vennoot-schappen on-middellijk na de realisatie van de fu-sie en uiterlijk binnen de dertig da-gen vanaf heden en dit op benaarsti-rging van het bestuursorgaan van de overnemende ven-noot-schap, die te dien einde één of meerdere personen kan vol-macht geven om de inschrijving te verrichten.

De wijze van uitreiking van de fusieaandelen wordt uitvoering beschreven in het fusievoorstel.

d) Er zijn in de over te nemen vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Er worden door de overnemende vennootschap geen bijzondere rechten toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschappen, andere dan deze die voortvloeien uit de om-wisseling van de aandelen.

Er worden door de overnemende vennootschap evenmin bijzon-dere rechten of voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de overgenomen vennootschappen zodat de man-daten van de zaakvoerders van de overgenomen vennoot-schappen na vol-trek-king van de fusie van rechtswege zullen vervallen.

B.KAPITAALVERHOGING

De verschillende actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschappen, inclusief de bestanddelen van haar eigen vermogen, worden opgenomen in de boekhou-ding van de overnemende vennootschap tegen de waarde waarvoor zij in de boekhouding van de overgenomen ven-nootschappen voorkwamen op een januari tweeduizend en twaalf.

Wat betreft de verschillende bestanddelen van het eigen vermogen, zal het kapitaal van de overgenomen vennoot-schappen toegevoegd worden aan het kapitaal van de over-nemende vennootschap; hetzelfde geldt in voorkomend geval voor wat betreft de uitgiftepremies, de herwaarderings-meerwaarden, de reserves, het overgedragen resultaat en de kapitaalsubsidies.

De vergaderingen beslissen dus dat het maatschappelijk kapitaal van de overnemende vennootschap tengevolge voor voormelde fusie verhoogd wordt met een miljoen achtentwintig duizend euro om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro op een miljoen zesenveertig duizend zeshonderd euro door uitgifte van honderd zevenenvijftig nieuwe aandelen.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hiervoren gezegd. Zij zullen toegekend worden aan de enige vennoot van de vennootschappen "LM HOLDING", "DM HOLDING" en "HOLDING PAUL GIJS" op de wijze als hierboven gezegd.

INBRENG IN NATURA

De inbreng in natura bestaat uit de inbreng van aile hierboven vermelde bestanddelen van de overgenomen vennootschappen "LM HOLDING", "DM HOLDING" EN "HOLDING PAUL GIJS", tegen de hierboven vermelde modaliteiten en voorwaarden.

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de enige vennoot van voormelde vennootschappen in totaal honderd zevenenvijftig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, waarbij de verdeling geschiedt zoals hierboven vermeld.

Verslag van de bedrijfsrevisor

JL

" k_)4: ,

F

Voor-laPhouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

C. OVERGANG VAN HET VERMOGEN EN VERNIETIGING VAN EIGEN AANDELEN

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de vennootschappen LM HOLDING, DM HOLDING en HOLDING PAUL GIJS ten algemenen titel over op de overnemende vennoot-'schap O M G PREFABBETON.

(-" -)

Geen van de drie voormelde vennootschappen bezit onroerende goederen.

Ingevolge voormelde fusie en overdracht van de volledige activa- en passiva-bestanddelen, en als gevolg van het feit dat alle aandelen van de overnemende vennootschap in het bezit van de overgenomen vennootschappen waren, heeft de overnemende vennootschap eigen aandelen verkregen.

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap beslist onmiddellijk die honderd zesentachtig eigen aandelen in haar bezit te vernietigen, zodat het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordig door honderd zevenenvijftig aandelen, en niet honderd achtenveertig zoals bij materiële vergissing vermeld in het fusievoorstel.

De overgangen van de vermogens van de vennootschappen LM HOLDING, DM HOLDING en HOLDING PAUL GIJS op de overnemende vennootschap O M G PREPABBETON geschieden onder de vol-'gende lasten en voorwaarden :

1.AIle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de inge-'brachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2.De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de han-idelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3.0e schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en per-soonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4.Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschappen zal vol-'ledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

5.0e inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschappen, op last voor de overnemende vennoot-schap deze te bewaren,

6.Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

D. WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergaderingen besluiten, in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten van de overnemende vennootschap als volgt te wijzigen :

Artikel 5 wordt vervangen door. " Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op een miljoen een miljoen zesenveertig duizend zeshonderd euro vertegenwoordigd door honderd zevenenvijftig (157) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd of verminderd, in één of meerdere malen, dooi beslissing van de algemene vergadering mits inachtname van de voorschriften van statutenwijziging,"

III. DERDE BESLISSING ; MACHTIGING  BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bafidi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, erkend boekhouder-fiscalist onder lidnummer: 70057137, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te Rue Aulnoit 8 te 7912 Saint-Sauveur en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Gauthier Clerens, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie met verslagen als bijlagen aan de akte - uittreksel - formulier I A en B - formulier Il

15/10/2012
ÿþIIVI i U ll IIIIIIIAIIVII N

*12169960+

Mod Word 11.1

Neergelectd ter griffie van

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 4 OKT. 2Q12

TURNHOUT

Derfûik fier,

b

E

Si

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van

J L

V Ondernemingsnr : 0821.777.367

Benaming

Zetel : VENHEIDESTRAAT 22 - 2470 RETIE

II (volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Op 24 september 2012 werd, in overeenstemming met de artikelen 693 en volgende van het Wetboek van; Vennootschappen, door de zaakvoerders van onderstaande vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel; van fusie door overname van Holding Paul Gijs BVBA, met maatschappelijke zetel te Venheidestraat 22, 2470; Retie, ondernemingsnummer 0821.778.852 en DM Holding BVBA, met maatschappelijke zetel te Venheidestraat; ;; 22, 2470 Retie, ondernemingsnummer 0821.777.367 en LM Holding BVBA, met maatschappelijke zetel te, Venheidestraat 22, 2470 Retie, ondernemingsnummer 0821.778.258, door O.M.G. Prefabbeton BVBA, met; ;, maatschappelijke zetel te Zandbergen 112, 2480 Dessel en ondernemingsnummer 0859.987.944, opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

1. OMSCHRIJVING VAN DE FUSIE

De zaakvoerders van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen om een fusie door overneming in de zin van artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen van de Overgenomen Vennootschappen door Overnemende Vennootschap tot stand te brengen waardoor het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschappen ten algemene titel wordt overgedragen aan de Overnemende Vennootschap, en dit in overeenstemming met artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen. De Overgenomen Vennootschappen zullen tengevolge hiervan automatisch worden;

i; ontbonden zonder vereffening. In ruil hiervoor zullen aandelen in de Overnemende Vennootschap worden: uitgereikt aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschappen, zonder een opleg in geld. De Fusie: is voltrokken zodra daartoe overeenstemmende besluiten zijn genomen door de algemene vergadering van aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschappen en de Overnemende Vennootschap. Het doel van de Overnemende Vennootschap zal niet worden aangepast gezien het doel van de Overnemende Vennootschap ruim genoeg is.

De aandelen in de Overnemende Vennootschap die op heden worden aangehouden door de Overgenomen Vennootschappen (zijnde 186 aandelen), zullen ingevolge de fusie worden aangehouden door de Overnemende; Vennootschap zelf. In dezelfde vergadering waarin besloten wordt tot de Fusie zal overgegaan worden tot de ;1, vernietiging van de eigen aandelen die ingevolge de Fusie worden verkregen,

; Voor boekhoudkundige en belastingsdoeleinden (inkomstenbelasting) zal de Fusie retroactief in werking treden ;; vanaf 1 januari 2012.

;; De voormelde zaakvoerders verbinden zich er wederzijds toe om ailes te doen wat in hun macht ligt met het

oog op de verwezenlijking van de Fusie onder de bepalingen zoals hierna uiteengezet. Hierna zetten zij het

fusievoorstel uiteen dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen ;; van aandeelhouders.

0p het ogenblik van de voltrekking van de Fusie zal de Overnemende Vennootschap het volledige vermogen, zowel de rechten als verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschappen overnemen.

eri9 utekee effe bRt tFi %tt rit4tttrib~.itite 1 C J)

gefestjuidtretegggrfflil ttgeefflifill dK e ne tRg ftWelydk reg trgtItitil et-nette-th-g;

(voluit) : DM HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOTIVERING VAN DE FUSIE

De Overgenomen Vennootschappen zijn holdingvennootschappen die op heden aandeelhouder zijn van 100% van de aandelen (ofwel 186 aandelen) van de Overnemende Vennootschap.

De Overgenomen Vennootschappen zijn volledig in handen van B.]. Management BVBA met maatschappelijke zetel te 2470 Retie, Venheidestraat 22 en ondernemingsnummer 0475.358.101.

Vanuit economisch oogpunt

De vennootschap B.J. Management BVBA is de uiteindelijke houdstermaatschappij. De Overgenomen Vennootschappen hebben geen enkele toegevoegde waarde in de huidige structuur. Bijgevolg creëren de Overgenomen Vennootschappen een overbodig tussenniveau dat enkel onnodige kosten met zich meebrengt.

B.J. Management BVBA heeft twee mogelijkheden om dit tussenniveau weg te werken:

1. Een fusie door overname waarbij B.J. Management BVBA de Overnemende Vennootschappen overneemt. Als gevolg hiervan zou er in B.J. Management BVBA een negatief eigen vermogen ontstaan wat nefast zou zijn voor het aantrekken van externe financiering. Bovendien stellen de financiële instellingen, die momenteel vorderingen hebben op B.J. Management BVBA, hun veto voor een dergelijke operatie.

2. Een fusie door overname waarbij de Overnemende Vennootschap de Overgenomen Vennootschappen overneemt

Gelet op het veto van de financiële instellingen, wordt deze laatste mogelijkheid weerhouden.

Vanuit juridisch oogpunt

Deze herstructurering zal er tevens toe leiden dat de groepsstructuur wordt vereenvoudigd, wat de

transparantie ten goede komt.

De huidige aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschappen zullen aldus rechtstreeks aandeelhouder worden van de Ovememende Vennootschap.

2. MODALITEITEN VAN DE FUSIE

2.1 Identiteit van de fuserende vennootschappen (art. 693, 1° W.Venn.)

2.1.1 HOLDING PAUL GUS BVBA (`Overgenomen Vennootschap e)

De overgenomen vennootschap, "HOLDING PAUL GIJS", afgekort de "Overgenomen Vennootschap A", een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 2470 Retie, Venheidestraat 22, met ondernemingsnummer 0821.778.852 (RPR Tumhout) en BTW-Identificatienummer BTW BE 0821.778.852, werd opgericht bij notariële akte verleden voor notaris Jean-Paul VAN USSEL te Retie op 21 december 2009, zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 januari 2010 onder het nummer 10002313.

Het doel van de Overgenomen Vennootschap A is vastgesteld als volgt:

`De vennootschap heeft tot doel:

*Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bistand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het Wak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

*Het verlenen van bistand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, privépersonen en instellingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

*Het beheer en het verwerven van een onroerend vermogen;

*De aankoop, verkoop, ruiling, exploitatie, verkaveling en het beheer voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen zonder uitzondering, gelegen in België of in het buitenland;

*Het uitbaten, huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsmede het optreden als makelaar en tussenpersoon bij verkoop en verhuring ervan;

*Inpandstelling ten voordele van derden

*Het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door derde personen die het genot zouden hebben van de onroerende goederen van de vennootschap;

* Het verlenen van zowel persoonleke als zakelijke roerende en onroerende waarborgen ten voordele van derden;

*Alle beleggingen in roerende goederen en waarden.

Deze opsomming is niet beperkend en in de ruimste zin van het woord te begrijpen.

De verrichtingen die door de wet van zes april 1995 zen voorbehouden aan de beieggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bedragen tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel nauw in verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Deze activiteiten kunnen ook als tussenpersoon of als bemiddelingsagent uitgeoefend worden.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zin de verwezenleking ervan te vergemakkeleken of uit te breiden. Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van die aard zin de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelf met hen te fusioneren. De vennootschap mag zich voor haar bestuurders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken."

Het maatschappelijk kapitaal van de Overgenomen Vennootschap A bedraagt 514.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 514 aandelen op naam, zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1.000 EUR.

2.1.2 DM HOLDING BVBA ("Overwenomen Vennootschap B")

De overgenomen vennootschap, "DM HOLDING", afgekort de "Overgenomen Vennootschap B", een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 2470 Retie, Venheidestraat 22, met ondernemingsnummer 0821.777.367 (RPR Turnhout) en BTW-identificatienummer BTW BE 0821.777.367, werd opgericht bij notariële akte verleden voor notaris Jean-Paul VAN USSEL te Retie op 21 december 2009, zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 januari 2010 onder het nummer 10002311.

Het doel van de Overgenomen Vennootschap B is vastgesteld als volgt:

'De vennootschap heeft tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

*Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

*Het verlenen van bjstand, advies, management en andere diensten aan bedrjven, privepersonen en instellingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

*Het beheer en het verwerven van een onroerend vermogen;

*De aankoop, verkoop, ruiling, exploitatie, verkaveling en het beheer voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen zonder uitzondering, gelegen in België of in het buitenland;

*Het uitbaten, huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsmede het optreden als makelaar en tussenpersoon biij verkoop en verhuring ervan;

*Inpandstelling ten voordele van derden

*Het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door derde personen die het genot zouden hebben van de onroerende goederen van de vennootschap;

* Het verlenen van zowel persoonlijke ais zakelijke roerende en onroerende waarborgen ten voordele van derden;

*Alle beleggingen in roerende goederen en waarden.

Deze opsomming is niet beperkend en in de ruimste zin van het woord te begrijpen.

De verrichtingen die door de wet van zes april 1995 zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zen de vennootschap verboden.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bjdragen tot de verwezenlijking van liet doel van de vennootschap, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een geljkaardig doel nastreven of waarvan het doel nauw in verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen In hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze activiteiten kunnen ook als tussenpersoon of als bemiddelingsagent uitgeoefend worden.

De vennootschap zal In het algemeen alle burgerlijke, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zen de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met Identiek, analoog of samenhangend doel, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevordéren, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelf met hen te fusioneren. De vennootschap mag zich voor haar bestuurders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken."

Het maatschappelijk kapitaal van de Overgenomen Vennootschap B bedraagt 257.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 257 aandelen op naam, zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1.000 EUR,

2.1.3 LM HOLDING BVBA ("Overoenomen Vennootschap C")

De overgenomen vennootschap, "LM HOLDING", afgekort de "Overgenomen Vennootschap C", een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 2470 Retie, Venheidestraat 22, met ondernemingsnummer 0821.778.258 (RPR Turnhout) en BTW-identificatienummer BTW BE 0821.778.258, werd opgericht bij notariële akte verleden voor notaris Jean-Paul VAN USSEL te Retie op 21 december 2009, zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 januari 2010 onder het nummer 10002312,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het doel van de Overgenomen Vennootschap C is vastgesteld ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

*Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

*Het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrjven, privépersonen en instellingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

*Het beheer en het verwerven van een onroerend vermogen;

*De aankoop, verkoop, ruiling, exploitatie, verkaveling en het beheer voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen zonder uitzondering, gelegen in België of in het buitenland;

*Het uitbaten, huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsmede het optreden als makelaar en tussenpersoon bij verkoop en verhuring ervan;

*Inpandstelling ten voordele van derden

*Het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door derde personen die het genot zouden hebben van de onroerende goederen van de vennootschap;

* Het verlenen van zowel persoonlijke als zakelijke roerende en onroerende waarborgen ten voordele van derden;

*Alle beleggingen in roerende goederen en waarden.

Deze opsomming is niet beperkend en in de ruimste zin van het woord te begrijpen.

De verrichtingen die door de wet van zes april 1995 zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurszjn de vennootschap verboden.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en finandele, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel nauw in verband met het Nare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze activiteiten kunnen ook als tussenpersoon of als bemiddelingsagent uitgeoefend worden.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zj mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van die aard zen de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelf met hen te fusioneren. De vennootschap mag zich voor haar bestuurders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.'

Het maatschappelijk kapitaal van de Overgenomen Vennootschap C bedraagt 257.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 257 aandelen op naam, zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1.000 EUR.

2.1.4 O.M.G. PREEABBETON BVBA ("Overnemende Vennootschap")

De overnemende vennootschap, "O.M.G. PREFABBETON", een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te Zandbergen 112, 2480 Dessel, met ondernemingsnummer 0859.987.944 (RPR Turnhout) en BTW-identificatienummer BTW BE 0859.987.944, werd opgericht bij notariële

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

akte verleden voor notaris Tom VERBIST te Geel op 26 juni 2003, zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 juli 2003 onder het nummer 03081189.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jean-Paul VAN USSEL te Retie op 27 december 2006, zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 januari 2007 onder het nummer 07013956.

Het doel van Overnemende Vennootschap is vastgesteld als volgt:

'De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake:

De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, fabricatie, ontwerp, handelsbemiddeling, import en export, huur en verhuur, het onderhoud, de reiniging en herstelling van volgende zaken: alle soorten hout- en bouwmaterialen, alle soorten betonartikelen- en betonproducten, alle soorten cement, zand, grind en andere aggregaten dienstig vaar het vervaardigen van beton- en/of mortselspecies, alle soorten schouwen en muurbekledingen, verf en vernis, sanitaire artikelen, machines en uitrusting voor handel en nijverheid, machines voor de bouwnjverheid, elektrische en elektronisch materiaal, inclusief installat emateriaal voor industrieel gebruik, machines en uitrusting voor de dienstverlenende sector, meubels, huishoudelijke artikelen en jzerwaren, loodgietersmateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik en verwarmingsinstallaties, porselein, glaswerk, behang en vloerbekleding. Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel In België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of bargerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Tj kan bij wjze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zj kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake."

Het maatschappelijk kapitaal van Overnemende Vennootschap bedraagt 18.600 EUR en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder nominale waarde, eik met een fractiewaarde van 100 EUR.

2.2 Ruilverhouding van de aandelen (art. 693, 2° W.Venr11

Als tegenprestatie voor de overdracht van het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschappen aan de Overnemende Vennootschap zal de bestaande aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschappen nieuwe aandelen ontvangen van de Overnemende Vennootschap op basis van onderstaande ruilverhouding.

De ruilverhouding wordt bepaald op basis van de eigen vermogens per 31 december 2011 van de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschappen:

Eigen Vermogen (EURO) Aantal aandelen

Overgenomen Vennootschap A 606.158 514

Overgenomen Vennootschap B 299.905 257

Overgenomen Vennootschap C 300.600 257

Overnemende Vennootschap 1.420.220 186

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de Overnemende Vennootschap wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen. De waarde per aandeel bedraagt dus 7.635,59 EUR.

De ruilwaarde kan als volgt bepaald worden:

Aantal aandelen voor fusie Aantal nieuwe Fusieaandelen

Overgenomen Vennootschap A 514 79

Overgenomen Vennootschap B 257 39

Overgenomen Vennootschap C 257 39

De aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschappen, B.]. Management BVBA, krijgt in ruil voor de aandelen van de Overgenomen Vennootschappen (hetzij 514 aandelen van de Overgenomen Vennootschap A, 257 aandelen van de Overgenomen Vennootschap B en 257 aandelen van de Overgenomen Vennootschap C) 157 aandelen van de Overnemende Vennootschap.

2.3 Wijze van uitreiking van de Fusieaandelen fait. 693, 3° W.Venn.)

Het kapitaal van de Overgenomen Vennootschappen is op heden als volgt samengesteld:

Overgenomen Vennootschap A: 514 aandelen

Overgenomen Vennootschap B: 257 aandelen

Overgenomen Vennootschap C: 257 aandelen

De Fusieaandelen die zullen warden toegekend aan de bestaande aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschappen zullen op naam zijn.

De omzetting van de aandelen op naam in de Overgenomen Vennootschappen in Fusieaandelen op naam zal worden ingeschreven in het aandeelhoudersregister van de Overnemende Vennootschap binnen één week na de voltrekking van de Fusie, en worden ondertekend door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend of door een lasthebber daartoe bevoegd, en dit voor ieder die op datum van de voltrekking van de Fusie is ingeschreven in het aandeelhoudersregister van de Overgenomen Vennootschappen ais houder van aandelen op naam van de Overgenomen Vennootschappen.

Er worden geen fracties van aandelen uitgekeerd, zodat steeds naar beneden zal worden afgerond tot ,5 en naar boven vanaf ,S wanneer bij toepassing van de ruilverhouding geen geheel getal wordt bekomen.

2.4 Datum vanaf wanneer de Fusieaandelen recht geven te delen in de winst fait. 693, 4° W.Venn.)

De Fusieaandelen zullen delen in de winst voor het volledige boekjaar van de Overnemende Vennootschap dat begonnen is op 1 januari 2012.

Zij zullen dezelfde rechten en verplichtingen hebben als de bestaande aandelen van Overnemende Vennootschap.

2.5 Datum vanaf welke de handelingen van de Overgenomen Vennootschappen boekhoudkundig

en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van Overnemende Venn_ootsshao (art. 693. 5° W.V_enn.)

De zaakvoerders van de Overgenomen Vennootschappen en de Overnemende Vennootschap stellen voor dat alle transacties die door de Overgenomen Vennootschappen zijn uitgevoerd sinds 1 januari 2012 voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

boekhoudkundige en fiscale doeleinden (i.e. inkomstenbelasting) zullen worden geacht voor rekening van

Overnemende Vennootschap te zijn verricht.

Hierdoor wordt een maximale afstemming bekomen met het voorstel opgenomen onder punt 4.4. hierboven.

2.6 Bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschappen die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen in de Overgenomen Vennootschappen fart. 693, 6° W.Venn.)

Het maatschappelijk kapitaal van de Overgenomen Vennootschappen bedraagt 1.028.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1.028 aandelen, allen aandelen op naam zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1000 EUR. De aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschappen hebben geen bijzondere rechten. Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de nieuw uit te geven aandelen. Deze aandelen zullen dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande aandelen van de Overgenomen Vennootschap.

Er zijn geen houders van effecten in de Overgenomen Vennootschappen.

2.7 Eezoldiging dç wordt toegekend aan de commissaris van Overnemende Vennootschap en de

externe bedrijfsrevisor van de Overgenomen Vennootschappen voor het opstellen van het verslag zoals bepaald in artikel 695 W.Venn. (art. 693, 7° W.Venn.)

Aangezien alle vennoten van zowel de Overnemende Vennootschap als de Overgenomen Vennootschappen akkoord gaan met de fusie is deze bepaling niet van toepassing (art. 695, §1, zesde lid W. Venn.).

2.8 Bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschappen en de Overnemende Vennootschap (art. 693, $° W.Venn.)

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders van de Overgenomen Vennootschappen noch aan de zaakvoerders van Overnemende Vennootschap.

2.9 Oiizonderheden: aanhouden eigen aandelen Overnemende Vennootschap ingevolge Fusie

Op heden (24 september 2012) houden de Overgenomen Vennootschappen 186 (hetzij 100%) aandelen aan in de Overnemende Vennootschap. Ingevolge de Fusle, zal de Overnemende Vennootschap aldus door overgang ten algemene titel 186 eigen aandelen verkrijgen (onder voorbehoud van wijzigingen ln het aantal aangehouden aandelen van Overnemende Vennootschap).

De zaakvoerders van de Overnemende Vennootschappen achten het aangewezen om de eigen aandelen die de Overnemende Vennootschap ingevolge de Fusie zal verkrijgen onmiddellijk te vernietigen.

3. WI]ZIGINGEN AAN DE STATUTEN VAN OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Ingevolge de kapitaalverhoging en de uitgifte van Fusieaandelen die volgt uit de Fusie, zullen de statuten van de Overnemende Vennootschap worden aangepast. Het kapitaal van de Overnemende Vennootschap zal verhoogd worden met 1.028.000 EUR en wordt gebracht van 18.600 EUR naar 1.046.600 EUR. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 148 aandelen op naam zonder nominale waarde.

Het doel van de Overnemende Vennootschap blijft behouden.

4. SLOTBEPALINGEN

4.1 Pro Fisco

De verrichting wordt fiscaal neutraal gerealiseerd in overeenstemming met artikel 211 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der registratierechten en de artikelen 11 en 18 §3 van het BTW - Wetboek.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

4.2 Goedkeuring door de aleernene vergadering van aandeelhouders

Dit fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschappen en aan de algemene vergadering van aandeelhouders van Overnemende Vennootschap, ten vroegste zes weken na de publicatie van dit fusievoorstel op de griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel zoals voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, met dien verstande dat de zaakvoerders van de bij de fusie betrokken vennootschappen alles zullen doen dat binnen hun macht ligt opdat de algemene vergaderingen ten laatste eind november over de goedkeuring kunnen beraadslagen en besluiten.

4.3 Ter beschikking stelling van stukken overeenkomstig artikel 697 §2 W.Venn.

Iedere aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschappen en Overnemende Vennootschap zal overeenkomstig artikel 697§2 van het Wetboek van vennootschappen, uiterlijk één maand v66r de datum van de algemene vergadering van aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschappen en Overnemende Vennootschap die over het fusievoorstel moeten besluiten, kennis kunnen nemen op de zetel van de vennootschappen van de volgende stukken:

1. dit fusievoorstel;

2. de jaarrekening van de laatste drie boekjaren van Overnemende Vennootschap en de jaarrekening van de eerste twee boekjaren van de Overgenomen Vennootschappen (de Overgenomen Vennootschappen hebben slechts twee jaarrekeningen opgesteld sinds hun oprichting);

3, de jaarverslagen van de zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap over de laatste drie boekjaren en de jaarverslagen van de zaakvoerders van de Overgenomen Vennootschappen over de laatste twee boekjaren; en

Aan de houders van aandelen op naam van de Overgenomen Vennootschappen en de Overnemende Vennootschap zal uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van aandeelhouders die zal worden bijeengeroepen teneinde te besluiten over het fusievoorstel, het stuk zoals bepaald in nummer 1 worden toegezonden. Dit stuk zal tevens worden toegezonden aan alle personen die de nodige formaliteiten hebben vervuld om te worden toegelaten tot de algemene vergadering van aandeelhouders.

Iedere aandeelhouder kan tevens op zijn verzoek een volledig of gedeeltelijk afschrift krijgen van de stukken zoals vermeld in nummers 1 tot 3.

De zaakvoerders verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, met zetel te  9051, Kortrijksesteenweg 1.126A, of aan één van haar lasthebbers, met name de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te Rue Aulnoit 8, 7912 Saint-Sauveur en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerleggingen en/of publicaties die verband houden met de oprichting, met beslissingen van de zaakvoerders en van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten te vervullen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsioketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, een Sociaal Verzekeringsfonds, een Sociaal Secretariaat en het voeren van aile procedures m.b.t. de registratie ais aannemer.

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d. 24/09/2012

De heer Kurt Bertels

Zaakvoerder

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 27.08.2012 12447-0133-011
06/09/2011
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 5 AUG. 2011

KOOPHA TURNHOUT

iiiIIIs aYo Y"

Ondernerrungsnr : 0821.777.367 Den : ing

(voluit) . DM HOLDING

111

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel " NIEUWEDIJK 72 - 2480 DESSEL

Onclemeep akte : ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 17/08/2011, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Venheidestraat 22, 2470 Retie en dit met ingang vanaf 17/08/2011.

De zaakvoerder verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Bofidi-Revac", met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126A, of aan één van haar lasthebbers, met name de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te Rue Aulnoit 8, 7912 Saint-Sauveur en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerleggingen en/of publicaties die verband houden met de oprichting, met beslissingen van de zaakvoerders en van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten te vervullen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, een Sociaal Verzekeringsfonds, een Sociaal Secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

De heer Kurt Bertels

Zaakvoerder

Op :te laatstu blz. van Luik Bverrr;slden , FdG>vto Naam en hoedanigheid dan de snstrurrre¬ ;terent e rotars va; pr ¬ yr,(dinrcnt

br.=vaegd de rechtspersoon ten aanzien uan derden ia v2rtagenraon,oiyer

Vés" ~.r, " F'aarn en hanotekn¬ ng.

05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 29.08.2011 11481-0431-012
27/05/2011
ÿþ MM 2.1

r-y,--~ ~- - ; ~ -7 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0821.777.367 Benaming

(voluit) : DM HOLDING

IVfttrit... ..C~v

GRIFFIE RECHTBANK VAN

17 MEI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

" Dgrtier



III 1fl III III 1fl IIYIIIV~

*11080463*

m

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : NIEUWEDIJK 72 - 2480 DESSEL

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 12/05/2011, gehouden op de'' maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist:

- het ontslag van de heer Dirk Maes als zaakvoerder te aanvaarden met ingang vanaf 12105/2011; er wordtr kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

- te benoemen als zaakvoerder met ingang vanaf 12/05/2011 en voor onbepaalde duur:

* de heer Kurt Bertels, wonende te Ven heidestraat 22, 2470 Retie;

* mevrouw Marleen Jacobs, wonende te Venheidestraat 22, 2470 Retie.

Zij aanvaarden hun mandaat.

De heer Kurt Bertels

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DM HOLDING

Adresse
VENHEIDESTRAAT 22 2470 RETIE

Code postal : 2470
Localité : RETIE
Commune : RETIE
Province : Anvers
Région : Région flamande