DNA HOUT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DNA HOUT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.983.880

Publication

25/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

lUId~IVIIYI133 IIIRn

9111 IIIY

`1116

Ondernemingsnr : 0838.983.880 Benaming

(voluit) : DNA Hout

li'Eargeregd ,ty, r.s

van .$'vo~ ~~ F~lie von da Rechtbankw`~nnd>nl le Anlwerpen, op

Griffie 1 3 OKT. 2011

n

Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leeuwlantstraat 42, 2100 Deurne

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst naar : Van Luppenstraat 29, 2018 Antwerpen met ingang van 1 oktober 2011.

Voor eensluidend verklaard afschrift.

Getekend, Polak David, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/09/2011
ÿþ noce 2.o

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie von de olechtbonk van Keepbbndei te Antwerpen

Griffu efighl

~i~i~iuiuuwuAu u

*11138894*

V u

ben

aa

Bel

Staz





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Leeuwlantstraat 42 te 2100 Antwerpen-Deurne

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 26 augustus 2011, nog te' registreren, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DNA Hout" werd opgericht, als; volgt:

1) Vennoot: De heer POLAK David Alexander, schrijnwerker, wonende te 2845 Niel, Molenstraat 21,:

ongehuwd. "

2) Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "DNA Hout".

3) Zetel: gevestigd te 2100 Antwerpen-Deurre, Leeuwlantstraat 42.

4) Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5) Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België, als in het buitenland:

1. Onderneming voor timmer- en schrijnwerk voor gebouwen.

2. Vervaardiging van artikelen van hout zoals balken, liggers, kepers, deuren, ramen, kozijnen,(rol)luiken, afsluitingen, trappen, leuningen.

3. Vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen en constructies of delen daarvan (inclusief sauna's), van hout.

4. Vervaardiging van kantoor-, winkel- en ateliermeubelen

5. Vervaardiging van meubels voor werkplaatsen, kantoormeubels, meubels voor restaurants, scholen,. enzovoorts.

6. Vervaardiging van overige keukenmeubelen, van meubels en modulaire meubelelementen voor de inbouwkeukens, van badkamermeubels.

7. Onderneming voor dakbedekking en bouw van dakconstructies, voor de bouw van daken

8. Onderneming voor alle schrijnwerk van hout en kunststof

9. Onderneming voor de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoorts.

10. Onderneming voor de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoorts en dit in hout of kunststof.

11. Onderneming voor de installatie van garagepoorten, (rol)luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoorts en dit in hout of kunststof.

12. Onderneming voor de montage van serres, veranda's, enzovoorts en dit in hout of kunststof.

13. Onderneming voor keukens, keukeninstallaties, kasten, gootstenen en dampkappen.

14. Plaatsing van geprefabriceerde keukenmeubelen.

15. Onderneming voor het plaatsen van afsluitingen,

16. Onderneming voor warmte- en geluidsisolering.

17. Onderneming voor het plaatsen van arduin en marmer in gebouwen.

18. Onderneming voor het plaatsen van plastiekdeuren en plinten in kunststof

19. Onderneming voor het leggen van parketvloeren en het plaatsen van alle houten wand- en vloerbekledingen.

20. Onderneming voor het plaatsen van schutsels.

21. Onderneming voor het plaatsen van valse zolderingen.

22. Onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk.

23. Onderneming voor het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen. elementen.

24. Onderneming voor het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van

alle doorschijnend en doorzichtig materiaal. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DNA Hout

0838.983,880

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

25. Onderneming in koepels in kunststof.

26. Onderneming voor de coördinatie van werken uitgevoerd door onderaannemers.

27. Klein en groothandel in alle soorten bouwmaterialen en gereedschappen.

28. Verhuur van aile soorten machines, gereedschappen en voertuigen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt tijken.

Zij mag namelijk alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of te vergemakkelijken en onder meer, alle roerende aankopen, verkopen of ruilen; belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant is of erbij aansluit, of van aard is het doen van de onderhavige vennootschap te bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie; opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschapen uitoefenen. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang hij heeft.

6) Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De enige oprichter tekent in op alle aandelen, onderschrijft elk van deze aandelen volledig door middel van inbreng in geld en volstort elk van deze aandelen ten belope van 124,00 euro per aandeel, zodat hij nog een bedrag van 6.200,00 euro dient te volstorten.

Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne bevestigt dat het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd op rekening nummer 068-8934156-95 bij Dexia Bank.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

8) Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de eerste vrijdag van de maand september om twintig (20.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

9) Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

10) Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld daar de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen warden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

11) Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

12) Zaakvoerder: Wordt benoemd tot niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer David Polak, voornoemd. Zijn mandaat wordt niet bezoldigd.

13) Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 maart 2013. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste vrijdag van de maand september 2013.

14) Goedkeuring wordt verleend aan alle handelingen, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan in naamvan de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en

Bijlágén MI hët BèTgiscfi StááfsliIid- W09I101I - Annexes du -Moniteur belge

Voor-

behouden ran'het Belgisch

Staatsblad

in het bijzonder voor alle handelingen gesteld door voornoemde heer Polak in naam en voor rekening van

onderhavige vennootschap in oprichting sedert 1 augustus 2011.

15) Commissaris : Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële

toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet op

de handelsvennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan

één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden

van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van

drie jaar. Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen

te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een

commissaris. De oprichters besluiten om geen commissaris te benoemen,

Voor ontledend uittreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Morteimans

notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte dd. 26 augustus 2011

-een bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DNA HOUT

Adresse
VAN LUPPENSTRAAT 29 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande