DNF INVEST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DNF INVEST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.865.886

Publication

04/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De duur van de vennootschap is van onbepaalde tijd.

Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd drieënzeventigduizend vijfhonderd (373.500,00) euro. Het is vertegenwoordigd door driehonderd drieënzeventigduizend vijfhonderd (373.500) aandelen zonder vermelding van waarde.

Artikel 6 - Opsplitsing van aandelen

De aandelen zijn op naam en ondeelbaar. De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon.

Zijn er meerdere eigenaars van éénzelfde aandeel dan kan de uitoefening van de daaraan

verbonden lidmaatschapsrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkel persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan dit aandeel verbonden rechten geschorst. Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Is een aandeel gesplitst in vruchtgebruik en blote eigendom zal, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen, steeds de vruchtgebruiker, als eigenaar optreden tegenover de vennootschap.

Artikel 7 - Overdracht van aandelen

a) De enige vennoot kan de aandelen vrij overdragen onder de levenden.

Bij overlijden van de enige vennoot gaan de rechten verbonden aan zijn aandelen tot aan de verdeling of de legaataflevering over op de regelmatig in het bezit getreden of gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap; waarbij ingeval het eigendomsrecht gesplitst wordt in vruchtgebruik en blote eigendom, de vruchtgebruiker de lidmaatschapsrechten uitoefent verbonden aan de aandelen waarvan het eigendomsrecht is gesplitst.

b) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straf van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met schriftelijke toestemming van alle

vennoten.

Deze schriftelijke toestemming is niet vereist bij afstand of overdracht aan vennoten, aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater en aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn.

Artikel 8 - Voorkeurrecht tot overname

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, genieten deze van een voorkeurrecht tot overname van de over te dragen aandelen op basis van de prijs vastgesteld door de vorige jaarvergadering of, bij gebreke daaraan, voor de waarde vastgesteld door één of meerdere experten aangesteld op verzoek van de meest gerede partij door de betrokkenen zelf, of, bij gebrek aan overeenkomst, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, waardevaststelling die imperatief zal gelden als basis voor de overname zonder enige verhaalmogelijkheid.

Dit voorkeurrecht zal kunnen uitgeoefend worden in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder der andere vennoten die interesse heeft in de verwerving, bezit, tenzij onder hen éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen. De mededeling van het gebruikmaken van het voorkeurrecht tot aankoop zal per aangetekende brief moeten worden gedaan respectievelijk aan de erfgerechtigde en de kandidaat-afstanddoener binnen de zes maanden na mededeling van het overlijden of na de vraag om toelating tot afstand aan derden.

Gezegde mededeling van overlijden of vraag tot afstand aan derden moet per aangetekend schrijven geschieden, gericht aan de vennootschap waarin de volledige identiteit, beroep en woonplaats van de erfgenamen of voorgestelde overnemers worden opgegeven, het aantal betrokken aandelen en eventueel de prijs.

Gezegd voorkeurrecht tot overname bestaat niet in de gevallen door artikel 7 in fine als uitzondering voorzien. Wordt dat recht van voorkeur niet integraal uitgeoefend, dan kan op de overblijvende aandelen slechts worden ingeschreven door nieuwe of andere aandeelhouders na instemming van minstens de helft der vennoten in het bezit van minsten drie/vierde van het kapitaal.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

Nochtans, indien een vennoot of erfgenaam die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de zes maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

Zolang geen nieuwe vennoot of vennoten aanvaard zijn blijven de rechten verbonden aan de over te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

dragen aandelen opgeschort.

Artikel 9  Register van aandelen

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin wordt

aangetekend:

a) de identiteit van iedere vennoot alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

b) de gedane stortingen;

c) de afstand en overdracht van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer ingeval van afstand onder levenden; door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden ingeval van overdracht wegens overlijden.

De afstand en overdracht van aandelen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf hun inschrijving in het aandelenregister.

Artikel 10 - Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is er slechts één zaakvoerder en is deze voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de verrichting mag slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor en tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch moet hij hierover bijzondere verklaring uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Iedere zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

Het ontslag en de benoeming van elke zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en neergelegd in het vennootschapsdossier.

De voorgaande paragrafen zijn slechts van toepassing in zoverre de vertegenwoordiging van de vennootschap betreffende boekhoudwerkzaamheden voor derden zoals opgenomen in artikel 4 van het Koninklijk Besluit van negentien mei negentienhonderd tweeënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van boekhouder, enkel worden toegekend aan één of meerdere personen die gerechtigd zijn de boekhoudactiviteiten uit te oefenen.

Artikel 11 - Controls

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, wordt zonodig opgedragen aan één of meer commissarissen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Zolang de vennootschap wettelijk vrijgesteld is van de verplichting één of meer commissarissen te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid die wettelijk aan een commissaris toekomt.

Artikel 12 - Algemene vergadering

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennoot schap.

Ieder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer hij het nuttig vindt voor de vennootschap.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de derde vrijdag van de maand juni om zeventien uur, of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de besluiten van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 13 - Vertegenwoordiging van vennoten

Elke vennoot kan zich op de vergadering bij schriftelijke volmacht doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf stemrecht heeft.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Artikel 14 - Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar om te eindigen op één en dertig december van datzelfde jaar.

Artikel 15 - Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris alsmede de jaarrekening op. Men handelt verder naar de voorschriften

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

opgenomen in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 16 - Winst

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

Over het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen dienaangaande is bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 17 - Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering de vereffenaar(s) benoemen en hun bevoegdheden bepalen. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders, die alsdan in functie zijn, van rechtswege vereffenaar.

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de aandeelhouders verdeeld, per aandeel berekend. Artikel 18 - Woonstkeuze

Iedere vennoot, zaakvoerder of vereffenaar die in het buitenland woont, doet voor de uitvoering der statuten keuze van woonst op de zetel van de vennootschap, waar hem geldig alle mededelingen en betekeningen betreffende de vennootschap worden gedaan.

INSCHRIJVING

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig ge¬plaatst is, bedraagt driehonderd drieënzeventigduizend vijfhonderd (373.500,00) euro en is verdeeld in driehonderd drieënzeventigduizend vijfhonderd (373.500) aandelen zonder nominale waarde.

Intekening

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters door inbreng in geld, en wel als volgt:

- De heer DAESELEIRE Frederik Guy Elisabeth Hugo Ghisleen, geboren te Gent op twintig februari negentienhonderd drieënzestig, wonende te 1980 Zemst, Grote Parijsstraat 7. Gehuwd met mevrouw Mira Verougstraete onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Timmermans op drieëntwintig juni tweeduizend en negen, tot op heden ongewijzigd naar hij verklaart, heeft ingetekend op honderd vijfendertigduizend tweehonderd vierentachtig (135.284) aandelen, hetzij tot beloop van honderd vijfendertigduizend tweehonderd vierentachtig (135.284,00) euro;

- LF CONSULTING burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2650 Edegem, Terelstraat 392, RPR Antwerpen 0536.376.643, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder/vaste vertegenwoordiger, de heer FRANS Ludo Filip, geboren te Wilrijk op twee november negentienhonderd vierenzestig, wonende te 2650 Edegem, Terelststraat 392, heeft ingetekend op achtenvijftigduizend achthonderd negentien (58.819) aandelen, hetzij tot beloop van achtenvijftigduizend achthonderd negentien (58.819,00) euro; - L. MERTENS ACCOUNTANCY GROUP, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met zetel te 2520 Broechem, Mollenstraat 3, RPR Antwerpen 0884.129.066, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder/vaste vertegenwoordiger, de heer MERTENS Ludovic Maria, geboren te Lier op twaalf januari negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 2520 Broechem (Ranst), Mollentstraat 3, heeft ingetekend op drieënzeventigduizend vijfhonderd vierentwintig (73.524) aandelen, hetzij tot beloop van drieënzeventigduizend vijfhonderd vierentwintig (73.524,00) euro;

- De heer DERANTER Pieter Luc, geboren te Edegem op zes april negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 2550 Kontich, Rubensstraat 56. Gehuwd te Mortsel op twee juli tweeduizend en elf met mevrouw Stefanie Van Vracem onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Nicolas Verbist te Antwerpen op drieëntwintig mei tweeduizend en elf, tot op heden ongewijzigd naar hij verklaart, heeft ingetekend op zevenenveertigduizend vijfenvijftig (47.055) aandelen, hetzij tot beloop van zevenenveertigduizend vijfenvijftig (47.055,00) euro;

- KoDepAcc, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2000 Antwerpen, Amerikalei 12 bus 7, RPR Antwerpen 0539.913.876, met als zaakvoerder/vaste vertegenwoordiger, de heer DEPESTEL Koen Margriet Benny, geboren te Antwerpen op negenentwintig augustus negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 2000 Antwerpen, Amerikalei 12 bus 7, heeft ingetekend op negenentwintigduizend vierhonderd en negen (29.409) aandelen, hetzij tot beloop van negenentwintigduizend vierhonderd en negen (29.409,00) euro;

- Mevrouw BULENS Nadia, geboren te Vilvoorde op tien juni negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Orchideeënlaan 25. Gehuwd te Steenokkerzeel op twaalf september negentienhonderd achtennegentig met de heer Jurgen Ryon onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Peter Deraes te Steenokkerzeel op zes mei negentienhonderd achtennegentig, tot op heden ongewijzigd naar zij verklaart, heeft ingetekend op negenentwintigduizend vierhonderd en negen (29.409) aandelen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

hetzij tot beloop van negenentwintigduizend vierhonderd en negen (29.409,00) euro.

Totaal: driehonderd drieënzeventigduizend vijfhonderd (373.500) aandelen en driehonderd

drieënzeventigduizend vijfhonderd (373.500,00) euro.

Bewijs van deponering

De oprichters bevestigen dat elk aandeel tot beloop van honderd procent werd volstort, hetzij in

totaal een bedrag van driehonderd drieënzeventigduizend vijfhonderd (373.500,00) euro.

Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in

oprichting geopend.

Door de notaris werd bevestigd bij toepassing van artikel 226, 1° van het Wetboek van

vennootschappen, dat de wettelijke voorwaarden aangaande de inschrijving en storting van het

kapitaal werden nageleefd.

OVERGANGSMAATREGELEN

BOEKJAAR:

Het eerste boekjaar loopt vanaf de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben tot

31/12/2015.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in 2016.

BESTUUR:

Worden als zaakvoerders benoemd:

1/ de heer DAESELEIRE Frederik Guy Elisabeth Hugo Ghisleen, voornoemd;

2/ de heer FRANS Ludo Filip, geboren te Wilrijk op twee november negentienhonderd vierenzestig,

wonende te 2650 Edegem, Terelststraat 392;

3/ de heer MERTENS Ludovic Maria, geboren te Lier op twaalf januari negentienhonderd

vierenzeventig, wonende te 2520 Broechem (Ranst), Mollentstraat 3;

4/ de heer DERANTER Pieter Luc, voornoemd;

5/ de heer DEPESTEL Koen Margriet Benny, geboren te Antwerpen op negenentwintig augustus

negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 2000 Antwerpen, Amerikalei 12 bus 7;

6/ mevrouw BULENS Nadia, voornoemd,

die dit mandaat aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die de

uitoefening van dit mandaat verbiedt.

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbe¬paalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en

neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoon¬lijkheid verwerft.

Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend

om namens de vennootschap op te treden in en buiten rech¬te. Zij oefenen deze bevoegdheid

individueel uit.

OVERNAME VERBINTENISSEN:

De vennootschap is opgericht op 01/12/2014 voor onbepaalde duur, met dien verstande dat de

vennootschap alle verrichtingen sedert 01/07/2014 namens haar aangegaan door de oprichter,

bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

COMMISSARIS: geen

BIJZONDERE VOLMACHT:

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van

openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld, onder de opschortende

voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de

rechtbank van koophandel: mevrouw Godelieve Janssens, wonende te Hofstade, Buntgrasstraat 15,

aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitu¬tie, om het nodige te doen voor de

inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving

van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de Kruispuntbank voor

ondernemingen/rechtspersonenregister en voor haar regis-tratie als btw belastingplichtige.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Timmermans

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 24.06.2016 16210-0217-013

Coordonnées
DNF INVEST

Adresse
INDIESTRAAT 28 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande