DNL HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DNL HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.746.339

Publication

03/04/2013
ÿþ Mod Word t1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud(

aan he Belgisc Staatsbl

Ondernemingsnr : 0837746339

Benaming

(voluit) : DNL HOLDING

(verkort)



Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2 MAART 2013

TU' f OUT

_t __._.- ue iàrfttter,--

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : WELVAARTSTRAAT 10 TE 2200 HERENTALS

(volledig adres)

Onderwerp akte VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL EN VESTIGINGSEENHEID

Uit de notulen van het verslag van de zaakvoerder dd. 26 februari 2013 blijkt, met éénparigheid

van stemmen, de verplaatsing van de maatschappelijke zetel en het adres van de vestigingseenheid

naar:

Spechtdreef

2200 Herentals

en dit met ingang vanaf 1 maart 2013.

Volmacht wordt gegeven aan de heer Tim D'Joos, Sleedoomstraat 3 te 2260 Westerla om in naam en voor rekening van de vennootschap alle voorgaande, huidige en toekomstige wijzigingen inzake de ondernemingsloketten, Kruispuntbank voor Ondernemingen, BTW, Belastingen en Sociale kassen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te ondertekenen,

Daniël Pollet,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van vAlN

1 ~ ^

^ 1J2011

U,:" P',.;HOJT

.

Grif

J9 griffier

fl_ ~

Cf)

*~ ~U ~~*

~~~~~~~~~~~~~~

(]n : ~~0~~^/' -/1

/«6` 22?

Benaming

(voluit) : DNL HOLDING

Reohtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Welvaartstraat 10.

Onderwerp akte : OPRICHTING EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een ukta, verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals, op 27 juni 2011. geregistreerd dertien bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie de 01 JULI 2011. boek 5/154 bled 99 vak 19. Ontvangen: vijf en twintig (25 euro. Voor de ontvanger ai (getekend) P. BERNAR dat de naamloze vennootschap Damaan, gevestigd te 2200 Harante|u, Poederleesesteenweg 127, gesplitst wordt in drie uit de splitsing ontstane, nieuwe opgerichte vennootschappen, te weten

BVBA DNL Holding te 2200 Herentals, Welvaartstraat 10

BVBA MP Holding te 2200 Herentals, Hannekenshoek 34 en

BVBA ROCA ILLA te 2200 Herentals, Welvaartstraat 10

Bijgevolg is geheel het vermogen van de gesplitste vennootschap niets u|VJazondend, onder algemene titel overgegaan op de uit deze splitsing voormelde nieuw opgerichte vennootschappen.

Het vermogen dat ingebracht wordt in de onderscheiden vennootschappen is uitvoerig beschreven in het verslag van de externe accountant. De splitsing wordt voorgesteld en is gebaseerd op een staat van actief en passief, afgesloten op 31 december 2010.

Alle noch1en, p|iuhtem, verrichtingen an verbintenissen met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ontstaan vanaf één januari 2011, en verdeeld over de drie nieuwe vennootschappen DNL HOLDING, MP HOLDING en ROCA ILLA zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel, worden boekhoudkundig geacht Va zijn verricht voor rekening van de voornoemde respectievelijk nieuw op te richten vennootschappen die bijgevolg alle baten en kosten, verbonden aan de respectievelijk ingebrachte activa- en passivabestanddelen, zal dienen te dragen.

Tengevolge van onderhavige splitsing(sakte) wordt voor elke drie (3) (nieuwe) aandelen DAMAAN: één (1) aandeel MP HOLDING, één (1) aandeel DNL HOLDING en één (1) aandeel ROCA !UA toegekend.

De aandeelhouders wensen de vennootschap te splitsen waarbij de activa en passiva van date splitsen vennootschap DAMAAN in die mate verdeeld worden dat elke individuele aandeelhouder afzonderlijk de verantwoordelijkheid en de eigendom verkrijgt (door middel van een op te richten nieuwe BVBA) van de activa en passiva die respectievelijk worden toebedeeld.

De aandelen die worden verkregen naar aanleiding van de splitsing worden in die mate tussen de aandeelhouders geruild dat elke aandeelhouder de enige aandeelhouder wordt van de hem respectievelijk toebedeelde BVBA

Teneinde elk van de drie aandeelhouders de voile eigendom van één nieuwe op te richten BVBA te geven

geschiedt onder hen een (ingevolge een reeds eerder onder elkaar overeen k n) aandelenruil (met opleg

in geld waarover kwijting) waardoor elk van de aandeelhouders driehonderd (300) aandelen bekomt in één van de drie hierna vermelde op te richten vennootschappen.

Dat van de hierna vermelde uit deze verrichting ontstane nieuwe opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd DNL Holding, hierna de belangrijkste kenmerken volgen:

1. Identiteit van de oprichters:

De heer POLLET DaniëU Frans K0ahu, geboren te Herentals op negenentwintig april negentienhonderd tweeënvijftig, echtgenoot van mevrouw VAN OPROOY Marina Coleta Adriaan, wonende te 2200 Henonta|m. Spechtdreef 14,

- De heer POLLET Marc Henriette Eduand, geboren te Herentals op twintig augustus negentienhonderd zevenenvijftig, echtgenoot van mevrouw STEYLAERTS Godelieve Francine Maria, wonende te 2200 Herentals, Kennedylaan 24,

- De commanditaire vennootschap op aandelen PandA gevestigd te 2970 Schilde, Pater Nuyenslaan 19 en met ondernemingsnummer (BE) 0899.867.020 RPR Antwerpen.

2. De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij heeft als naam: DNL HOLDING.

3. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. .

Op de laatste blz. van LikB vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Yenso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

i

4. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Welvaartstraat 10. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving. De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

5. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen, en van alle roerende goederen en rechten, met uitzondering voor de activiteiten voorbehouden aan maatschappijen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -.ondernemingen;

- het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

- alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en met betrekking tot alle roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing,de huur en de onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de onroerende financieringshuur, en in het algemeen, aile operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

- de vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden wanneer deze bouwrijp geworden zijn, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen; binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen of bedrijven;

- het bijstaan van organen belast met het bestuur van vennootschappen en het waarnemen van het dagelijks beleid van alle vennootschappen

Het is de vennootschap toegestaan om managementvergoedingen en bestuursvergoedingen aan te rekenen.

Voormelde opsomming(en) is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap mag alle handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

6. Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen zevenhonderd drieënveertigduizend euro (¬ 3.743.000,00) en werd volledig volgestort.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in driehonderd (gelijke) aandelen zonder nominale waarde. 7a. De conclusies van het verslag van de externe accountant over de te splitsen vennootschap DAMAAN, opgesteld overeenkomstig artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen, luiden als volgt:

Op grond van de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd zijn wij van mening dat:

a) De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de algemene en bijzondere controlenormen van het Instituut der Accountants en Belastingconsulenten en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ruilverhouding die werd vastgesteld op basis van het (geherwaardeerd) eigen vermogen van DAMAAN NV in verhouding tot het (geherwaardeerd) eigen vermogen van de gesplitste vennootschap.

b) De beschrijving van de splitsing voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c) De voor de splitsing door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de deelnemingen werden gewaardeerd op basis van het (geherwaardeerd) eigen vermogen en de rendementswaarde waarbij aan elk van deze methodes een gewicht werd toegekend in functie van de aard en de activiteit van de desbetreffende vennootschap.

De raad van bestuur heeft de ruilverhouding zoals beschreven in hoofdstuk III. ANALYSE VAN DE RUILVERHOUDING vastgesteld en hierover het voorafgaandelijk akkoord van de aandeelhouders bekomen.

Ik heb na onze controle geen kennis gekregen van gebeurtenissen die dit verslag zouden kunnen wijzigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, niet andere woorden, dat ons verslag een fairness opinion is.

Te Mol, op 9 maart 2011

SCA Mol-Tumhout,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

(getekend) externe accountant

7b. Nielandt, Franken & C° Bedrijfsrevisoren BVBA, kantoorhoudend te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, heeft de verslagen opgesteld overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten hiervan, wat betreft de op te richten vennootschap DNL HOLDING, luiden als volgt:

De inbreng in natura bij de op te richten vennootschap DNL HOLDING BVBA bestaat uit de inbreng van de netto-boekwaarde van vermogensbestanddelen afkomstig uit de gesplitste vennootschap DAMAAN NV.

Vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt wordt de verrichting geacht voor rekening van DNL HOLDING BVBA gedaan te zijn vanaf 1 januari 2011.

In overeenstemming niet artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 zullen de ingebrachte vermogensbestanddelen worden geboekt tegen boekwaarde, zoals ze door DAMAAN NV op de datum van de overdracht geboekt zijn. De netto-boekwaarde van de ingebrachte vermogensbestanddelen zal dus EUR 4.806.762,78 bedragen.

Op basis van het splitsingsvoorstel zullen de aandelen, die DNL HOLDING BVBA zal uitgeven als tegenprestatie voor de inbreng van de ingebrachte vermogensbestanddelen, worden toegekend aan de aandeelhouders van DAMAAN NV. De voorgenomen verrichting van splitsing geeft aanleiding tot het toekennen van 300 aandelen van de verkrijgende vennootschap DNL HOLDING BVBA.

Op basis van de resultaten van onze controleprocedures, die wij hebben toegepast voor de beoogde verrichting, zoals in dit verslag beschreven, luidt ons oordeel als volgt:

1. de verrichting is onderzocht in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren die op inbrengen in natura van toepassing zijn, waarbij het bestuursorgaan evenwel verantwoordelijk blijft voor de waardering van de ingebrachte vermogensbestanddelen evenals voor de bepaling van het aantal van de aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgereikt;

2. de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid en is van die aard dat ze voorziet in de behoefte aan informatie;

3. wij hebben kennis genomen van de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden, doch de door de partijen verstrekte gegevens waren onvoldoende voor onze controle ervan; zo is er noch een volkomen controle, noch een beperkt nazicht uitgevoerd op de cijfers per 31 december 2010, van de vennootschappen waarvan de aandelen als financiële vaste activa zullen worden ingebracht in DNL HOLDING BVBA. Om die reden dienen wij ons ervan te onthouden een oordeel uit te brengen over de waardering van de inbreng in natura.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 §1 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen oprichting door inbreng in natura van DNL HOLDING BVBA onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de splitsing van DAMAAN NV; het mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Perk, 22 juni 2011 Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door (getekend) de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor

8. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is. De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

9. De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde donderdag van de maand juni om negentien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vermelden, worden ten minste vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissaris(sen). Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de

vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering. Na aanzuivering - van allé kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel. Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

De vennootschap neemt de verrichtingen gesteld door de gesplitste vennootschap (NV Damaan) boekhoudkundig voor haar rekening vanaf één januari tweeduizend en elf.

11. Als zaakvoerder van de vennootschap werd aangesteld voor onbepaalde duur vanaf heden: de heer Daniel Pollet, voornoemd, die verklaart en bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, en die verklaart het mandaat te aanvaarden.

Vaste vertegenwoordiger.

Voornoemde aangestelde zaakvoerder beslist hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap DNL HOLDING zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, zichzelf aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap. De vaste vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kader van de uitoefening van het bestuursmandaat in die andere vennootschap.

12. Als bijzondere gevolmachtigde werd aangesteld: SCA Mol-Turnhout, kantoorhoudend te 2400 Mol, Borgerhoutsedijk 155, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten en eventueel met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd: expeditie akte splitsing, oprichting, statuten en benoeming zaakvoerder, revisoraal verslag betreffende inbreng in natura.

Voor-behou dgn aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 31.08.2015 15562-0421-016

Coordonnées
DNL HOLDING

Adresse
SPECHTDREEF 14 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande