DOCK & CARGO SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOCK & CARGO SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.735.262

Publication

13/02/2014
ÿþModWMt1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 11lI 11111111 ll li 11 Iii !1 1 11

*14041651*

_

Ja, op

Griffie 04. 02. 201Ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dock 84. Cargo Services

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2170 Antwerpen-Merksem, Bordink 16 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Koen De Raeymaecker te Antwerpen op 15 januari 2014 dat werd

opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dock & Cargo Servies, met

maatschappelijke zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Bordink 15 bus 3.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, aile verrichtingen die, algemeen

genomen, op een of andere wijze verband houden met:

I. EXPERTISE-ACTIVITEITEN

1)Het uitvoeren van alle expertise-activiteiten, uitbating van studie- en expertisebureau.

2)Alle studies en expertises in alle takken; het verlenen van diensten (schattingen, expertises,

plaatsbeschrijvingen, ...) en adviezen aan derden.

3)Expertise van alle goederen en materieel met schadebegroting, uitgebreid technisch onderzoek,

waardebepaling van collectievoertuigen en reconstructie van ongevallen.

4)Fraude-onderzoek: wedersamenstellingen van ongevallen om de schadeoorzaak te bepalen,

5)Expertise van containers en alle andere transportsystemen voor het vervoer van goederen over de weg,

over het spoor, over het water en via de lucht.

6)Het verlenen van advies en controle van goederen en materieel.

7)Alle dienstverlening, advies en controle met betrekking tot het vervoer van goederen over de weg, over

het spoor, over het water en via de lucht. Onder meer de controle en expertise van containers en

containersystemen.

8)Alle industriële en handelsverrichtingen met betrekking tot de hierboven beschreven handel.

9)Het verlenen van advies inzake bovenvermelde activiteiten,

!L MANAGEMENTACTIVITEITEN EN ACTIVITEITEN VAN BESTUURDERS

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk

doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing (public relations en communicatie), productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Overige zakelijke dienstverlening op het gebied van informatie en gespecialiseerde designers.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliént. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

HOLDINGACTIVITEITEN

1) Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut.

2) Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

oSca, '73S. Z6/

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

-4. 3) Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

IV. PATRIMONIUMBEHEER

1)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2)I-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van elle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen,

3)Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

V. ADVIES EN CONSULTANCY-ACTIVITEITEN

1)Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven, instellingen en verenigingen i.v.m. public

relations en communicatie, organisatie en bedrijfsprocessen.

2)1-let verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht.

3)1-let berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie enz...

4)Algemene auditactiviteiten.

5)Het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en bekendheid van

producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten,

6)De statistische analyses van de resultaten van het onderzoek.

7)Alle gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten.

8)Alle andere vormen van arbeidsbemiddeling en zakelijke dienstverlening.

VI. HANDELSACTIVITEITEN

De vennootschap heeft eveneens tot doel de handel in tweedehands containers.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar ln andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro, is vertegenwoordigd door honderd aandelen, elk met een gelijke fractiewaarde, die werden onderschreven door 1. de heer DEGEYTER Georges Yvonne Walter, geboren te Antwerpen op zeventien juni negentienhonderd vijf en vijftig, wonende te 2600 Antwerpen-Berchenn, Vosstraat 322 en 2. mevrouw ANCKAERT Veerle Gustaaf Juliette, geboren te Antwerpen-Merksem op zestien november negentienhonderd zeven en vijftig, wonende te 2170 Antwerpen-Merksem, Bordink 15 bus 3 en die werden volstort ten belope van minstens één/derde, derwijze dat de som van 6.200,00 EUR ter beschikking staat van de vennootschap vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan meerdere eigenaars toebehoort of indien een aandeel in pand gegeven werd, worden de lidmaatschapsrechten verbonden aan dat aandeel geschorst, tot wanneer door alle betrokkenen een enkel persoon zal aangeduid worden om deze lidmaatschapsrechten uit te oefenen. Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiken

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s). Zijn er meerdere zaakvoerders, dan oefenen zij het bestuur gezamenlijk uit.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd;

de heer DEGEYTER Georges Yvonne Walter, geboren te Antwerpen op zeventien juni negentienhonderd vijf en vijftig, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Vosstraat 322.

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door haar zaakvoerder afzonderlijk, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders afzonderlijk, indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn,

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Jaarlijks wordt op de eerste dag van de maand juni om negentien uur een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders en bij ontstentenis van zaakvoerders, door de oudste vennoot. De agenda van de vergadering en de beslissingen worden samen met de aanwezigheidslijst opgenomen in de notulen van de vergadering.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot

Hij kan daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medevennoot of een derde volmacht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

De oproeping tot de algemene vergadering wordt meegedeeld aan iedere vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, obligatiehouder of houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. Deze mededeling geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met of op hetzelfde tijdstip ais voormelde mededeling, toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Geen enkele algemene vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering aile aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval ver-meldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woor-den "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap verzonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen en behoudens anders gezegd in deze statuten, worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het teilen van de stemmen.

Het ontslag van een statutaire zaakvoerder vereist de unanieme beslissing van aile vennoten.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax of e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de dagorde en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile aandeelhouders, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van aile aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met één en dertig december van elk kalenderjaar.

Van de nettowinst wordt jaarlijks één/twintigste gereserveerd ter aanleg van de wettelijk voorgeschreven reserve. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen om deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, ze te reserveren of ze over te dragen.

Er wordt toelating gegeven aan de zaakvoerder(s) om overeenkomstig de voorschriften, in de vormen en termijnen bepaald door het wetboek van vennootschappen, een voorschotdividend uit te keren.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en vergoedingen en de wijze van vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in verhouding met hun respectievelijke aandelen. Elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot kan verplicht worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft gebracht. Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op datum van de oprichting en eindigt op één en dertig december tweeduizend veertien.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd:

Mevrouw ANCKAERT Veerle, voornoemd.

r"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Steatsbiad





Volmacht wordt verleend aan ACCOUNTING & TAKS PARTNERS, met maatschappelijke zetel te 3001 Heverlee, Industrieweg 4 bus 5, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren voor het vervullen:

-van aile vestigingsformaliteiten bij de KBO via een ondememingsloket:

-neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel ter publicatie in het Belgisch Staatsblad;"

-van de formaliteiten voor de opstart van het dossier bij de BTW en inkomstenbelastingen;

-van de formaliteiten bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de zaakvoerders als voor de vennootschap zelf.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor eensluidend uittreksel

notaris Koen De Raeymaecker

Tegelijkertijd hiermee neergelegd afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

" Verso : Naam en handtekening

29/01/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111-1111111111111jIll

Rechtbank van koophandel AnhNeroen

19 in 2015

aeriffentwerpen

Ondernemingsnr : 0545.735.262

Benaming

(voluit) : DOCK & CARGO SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : BORDINK 15 BUS 3, 2170 MERKSEM

(volledig adres)

onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - VOLMACHT PUBLICATIE

De algemene vergadering dd. 2 december 2014 heeft beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Bordink 15 bus 3, 2170 Merksem naar Sint-Bartholomeusstraat 91 bus 5, 2170 Merksem en dit vanaf 2. december 2014.

Er wordt tevens een bijzonder mandaat verleend aan de bvba Accounting & Tax Partners en aan één van haar aangestelden of vertegenwoordigers,meer bepaald aan de heer Davy Quintens om de verplaatsing van de maatschappelijke zetel te publiceren in het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend uittreksel, ter bekendmaking.

Quintens Davy

Lo.v. Accounting & Tax Partners BVBA - Accountant

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : 17ecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DOCK & CARGO SERVICES

Adresse
BORDINK 15, BUS 3 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande