DOGS BOETIEK CHRISTOS, AFGEKORT : D.B.C.

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DOGS BOETIEK CHRISTOS, AFGEKORT : D.B.C.
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 849.674.468

Publication

26/10/2012
ÿþVoor behouc

aan hi

Belgist Staatsb

Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEER~IELEGD

1-7 -10- 2012

GRIFFIE RECHTBKNK van

KOOPHANOElEM CHELEN

11\infill

Ondernemingsnr : t.t3 Gilk 4 6ó

Benaming

(voluit) : Dogs Boetiek Christos

(verkort) : D.B.C.

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Liersesteenweg 30 2570 Duffel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte van 9 oktober 2012 dat een vennootschap werd opgericht, door mevrouw De Brie Christiana Jozefina De Brie, Liersesteenweg 30, 2570 Duffel en mevrouw Margaretha Pieter L. Eyckmans , Mechelsesteenweg 54, 2840 Rumst met volgende kenmerken

1. Rechtsvorm & aard : Vennootschap Onder Firma (V.O.F.)

2. Naam : Dogs Boetiek Christos, verkort "D.B.C."

3. Zetel : Liersesteenweg 30, 2570 Duffel

4, Vennoten : Christiane Jozefina De Brie, Liersesteenweg 30, 2570 Duffel en Margaretha Pieter L. Eyckmans , Mechelsesteenweg 54, 2840 Rumst.

5, Kapitaal : tweeduizend euro (2.000,00 ¬ ), volledig volgestort. Het kapitaal bestaat uit 100 aandelen, met een nominale waarde van twintig (20) euro. 90 aandelen worden gehouden door Christiana Jozefina De Brie, 10 aandelen worden gehouden door Margaretha Pieter L. Eyckmans.

6. Boekjaar : Het boekjaar gaat in op 1 januari van het jaar en wordt telkenmale afgesloten op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2013.

7. Bestemming van het resultaat : De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkelè meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgelopen jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

8. Zaakvoerders : mevrouw Christiana Jozefina De Brie, voornoemd en Margaretha Pieter L, Eyckmans voornoemd , worden tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap. Zij zijn gelast met het bestuur van de vennootschap. De zaakvoerder mag in naam van de vennootschap alle handelingen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.Nochtans mogen de verbintenissen boven 5.000,00 euro enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee zaakvoerders. De mandaten zijn onbezoldigd

9. Jaarvergadering : Deze wordt gehouden de derde donderdag van de maand juni om 19.00 uur, ten maatschappelijke zetel. De eerste vergadering zal plaatsvinden in juni 2014.

10, Overname van verbintenissen : De vennootschap neemt alle verbintenissen over, dewelke vanaf 1 april 2042 in naam en voor rekening van haar zijn aangegaan, door haar oprichters en zaakvoerder.

Christiana Jozefina De Brie

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DOGS BOETIEK CHRISTOS, AFGEKORT : D.B.C.

Adresse
LIERSESTEENWEG 30 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande