DOKTER ALEXANDRA DE VOOGHT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ALEXANDRA DE VOOGHT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.428.793

Publication

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.08.2013, NGL 15.11.2013 13661-0150-012
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 15.02.2013 13038-0433-011
23/12/2011
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

a

B. st.

Griffie

ATSBLAD

JF~

n/ONITEUR BE GE DIREC`flO eerge'c

:d ecr gin van de Rechtbank

1)1 9 55:10

van Koo i handel te Antwerpen, op

f 5 -12- 2011

~I

IELGtsCH ST

g~S7t1!

*11193351*

Ondernemingsnr : 839.428.793

Benaming (voluit) : Dokter Alexandra De Vooght

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jules Bilmeyerstraat 30

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :BVBA: rechtzetting publicatie oprichting - naam

Ten titel van rechtzetting van de foutieve publicatie van de correcte oprichtingakte verleden voor;, notaris Xavier De Boungne op 1 september 2011 wenst de vennootschap nogmaals zijn naam te' stipuleren, zijnde "DOKTER ALEXANDRA DE VOOGHT".

Xavier De Boungne

Notaris

(SKM)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

110 I I I II II II III II

*11147669*

V.

beh

aa

Bel

Staa

II



Vinia van de ftcheet3 CZp;:Crleel e Anhele.D,

20 SEP. 2011

Griffie

nnexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisc

Ondernemingsnr

4 2 8 7 9 3

Benaming : Dokter Alexandera De Vooght

(voluit)

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Jules Bilmeyerstraat 30

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte BVBA: OPRICHTING - AANSTELLING VAN ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Xavier De Boungne, geassocieerd notaris te Kalmthout op 1 september' ' 2011, BLIJKT DAT:

Door mevrouw de Alexandra VOOGHT, geneesheer, geboren te Mortsel op 9 november 1972,: wonend te 2600 Antwerpen  Berchem, Jules Bilmeyerstraat 30 een burgerlijke vennootschap onder: de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming DOKTER ALEXANDRA DE VOOGHT met zetel te 2600' Antwerpen  Berchem, Jules Bilmeyerstraat 30, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd: euro (E 18.600,00-), verdeelt over 186 aandelen waarop de oprichter heeft ingeschreven middels' inbreng in natura. De inbreng werd gedaan op basis van de boekwaarde van de basiselementen per: 1 oktober 2010 en volgens de detail vermeld in het verslag opgemaakt op 17 februari 2011 door de: bedrijfsrevisor de heer Michel Wera kantoor houdend te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 777. De besluiten van dit verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

VI. BESLU1T : Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng met gemengde, vergoeding, van de voornaamste bestanddelen uit de beroepswerkzaamheid van mevrouw Alexandra DE VOOGHT, die geschiedt aan de hand van de situatie per 1 oktober 2010, verklaar ik: zonder voorbehoud dat:

verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren: inzake controle van inbreng en quasi  inbreng.

;i 2.0e oprichter, toekomstige zaakvoerder, is verantwoordelijk voor de waardering van de over te. dragen vermogensbestanddelen.

3.0e beschrijving van de bij de oprichting van de Burg. BVBA DOKTER ALEXANDRA DE VOOGHT in te brengen vermogensbestanddelen, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4.0e ais tegenprestatie verstrekte vergoeding voor deze inbreng met gemengde vergoeding betreft: * 186 volgestorte aandelen van de Burg. BVBA DOKTER ALEXANDRA DE VOOGHT met elk een,, gelijke fractie van 1/1 este van het kapitaal (aanvankelijke fractiewaarde E 100,00 per aandeel).': Deze aandelen komen toe aan Mevrouw Alexandra DE VOOGHT.

" * Een inschrijving op een rentedragende lopende rekening in de boeken van de vennootschap op naam van en in het voordeel van Mevrouw Alexandra DE VOOGHT voor een bedrag van ¬ 5.910,84. De rente op deze rekening wordt bepaald op basis van de marktrente en in overeenstemming met . de fiscale bepalingen dienaangaande. Dit bedrag komt toe aan Mevrouw Alexandra DE VOOGHT. 5.De door partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en, leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (186) en de fractiewaarde: (aanvankelijke fractiewaarde ¬ 100,00 per aandeel) van de toegekende aandelen, verhoogd meteen' inschrijving van een bedrat van 5.910,84 op een rentedragende lopende rekening in het voordeel van Mevrouw Alexandra DE VOOGHT.

6.1k wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen': betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kortenberg , 17 februari 2011. Michel Wera (volgt de handtekening). Bedrijfsrevisor.

De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2,1

De uitoefening van een praktijk als geneesheer  hematoloog, dit door de enige vennoot rekening : houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen aangewend worden:

: -het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit,

-de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer vennoot,

-het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer  vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

-het vestrekken van informatie en/of onderricht inzake geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen De vennootschap mag als bijkomstig doel elle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg t.o.v. deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Als zaakvoerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werd voornoemde mevrouw Alexandra De Vooght, benoemd. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en elf.

De activiteiten door mevrouw Alexandra de Vooght gesteld vanaf 1 oktober 2010 worden geachte en gedaan te zijn voor de vennootschap in oprichting.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste zaterdag van de maand juni om 10 uur

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel

" heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na ; afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar : verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van aile geneesheren-vennoten vereist.

Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Voorhouden aan h et Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening

rrod 2.1



Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de'. afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van den Wijngaert & Partners, Mechelsebaan 18, ' 3140 Keerbergen, vertegenwoordigd door de heer Luc Van den Wijngaert, accountant  belastingconsulent, met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met

" het oog op het aanvragen en/of wijzigen of schrappen van het ondernemingsnummer en de

gegevens van de kruispuntbank ondernemingen, en met het oog op het indienen en rechtvaardigen

van alle fiscale aangiften, zoals inzake (in de toekomst eventueel) BTW en Directe belastingen, en

het verrichten van alle overige formaliteiten bij de betrokken administraties, waaronder ook de

ondernemingsloketten en neerlegging van de jaarrekening.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vôôr registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte en verslag.

De notaris, Xavier De Boungne (Ds. SKM)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van cie perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

aan het

Belgisch

Staatsblad

26/02/2015
ÿþI GrI\ r;

IliUIlI llh1IIHIUh1UUVVI

" 15031523

Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

Rechtbank van koophandel Antwerpen

16 FEB. 2015

aEdeljr1 P 1~ Antwerpen

C

Ondernemirlgsnr : 0839.428.793

Benaming

(voluit) : DOKTER ALEXANDRA DE VOOGHT

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : JULES BILMEYERSTRAAT 30, 2600 BERCHEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Ingevolge de bijzondere Algemene Vergadering van 22 januari 2015 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst naar Karel Oomsstraat 69, 2018 Antwerpen en dit vanaf 22 januari 2015.

Voor eensluidend uittreksel

De Vooght Alexandra

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.12.2015, NGL 24.12.2015 15701-0573-011

Coordonnées
DOKTER ALEXANDRA DE VOOGHT

Adresse
KAREL OOMSSTRAAT 69 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande