DOKTER ANN MACHARIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ANN MACHARIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.572.252

Publication

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 20.06.2013 13196-0119-012
14/12/2011
ÿþ4 mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" 11187739

!I

be a. BE Sta

NEERGELEGD

KOOPHANDELGRIFFIE RECHTBANK teIttieLEN

Ondernemingsnr : 0835.572.252

Benaming (voluit) : DOKTER ANN MACHARIS

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningin Astridlaan 13

2880 Bornem

Onderwerp akte :CORRECTIE

Uit akte verleden voor geassocieerd notaris Paul Flies, te Hamme, op dertien april tweeduizend en elf, blijkt;; dat voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid DOKTER ANN MACHARIS, wordt aangesteld als niet-statutair zaakvoerder, mevrouw Ann;; ;' Macharis, wiens mandaat bezoldigd is (en niet onbezoldigd zoals eerder verkeerdelijk vermeld).

---VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL--

Ellen Flies

Geassocieerd notaris te Hamme

1j

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/12/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Hooi behou: ea;s Bate Staats

1118114"

Onde:nemingsnr : 0835.572.252

Beha^ ing

(voluit) : DOKTER ANN MACHARIS

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : Koningin Astridlaan 13 te 2880 Bomem

Onderwerp mâte : Neerlegging verslag Quasi-inbreng van een dokterspraktijk

r4.4 ER FL'_

2 2 -11- 2311 _

IGRIFFIEREC~i ï"B~.NK van

~ KOOPHANDStireMECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

!Verso : Naam en handtekening.

29/04/2011
ÿþi~ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

1 8 '04- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDELWICHELE N

iillien11111111F11

Ondememingsnr : BTW-nr cliënt FI 2, 5-2.J

Benaming : DOKTER ANN MACHARIS

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningin Astridlaan 13

2880 Bornem

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel vôôr registratie

Uit een akte verleden te Hamme voor geassocieerd notaris Paul Files te Hamme, tweeduizend en elf blijkt dat :

Mevrouw MACHARIS Ann, geneesheer, geboren te Aalst op eenentwintig april negentienhonderd vierenzestig,; wonende te 2880 Bornem, Koningin Astridlaan 13

- een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid? heeft opgericht onder de naam "DOKTER ANN MACHARIS" de maatschappelijke zetel is te 2880 Bomem, Koningin Astridlaan 13

- de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum waarop zij rechts-; persoonlijkheid verkrijgt.

- het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550,00) euro en is volledig; geplaatst, verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, en volstort tot beloop van; ;; twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro.

Mevrouw Ann Macharis tekent in op honderd (100) aandelen en volstort deze tot beloop van twaalfduizend; !;vierhonderd (12.400,00) euro;

;; - de genoemde bedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Dexia Bank;

- de vennootschap neemt alle verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in; oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari tweeduizend en elf.

;! Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.; ?; De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek: ;: van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. - de vennootschap heeft tot doel:

* De uitoefening van een huisartsenpraktijk door tussenkomst van haar vennoten-geneesheren, gerechtigd tot; ;: de uitoefening van deze discipline, die daartoe hun volledige medische activiteit in deze discipline uitoefenen in; naam en voor rekening van de vennootschap en waardoor alle daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden: 1; door en voor de vennootschap.

* Het scheppen van de materiële voorwaarden en middelen om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor? de uitoefening van voormelde activiteit ;

:; - de aankoop, het huren en/of leasen van aile medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief? gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur.

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake een huisartsenpraktijk en dit in de breedste betekenis? !i van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

Indien de vennootschap meer dan één vennoot telt, dan verbinden de arts-vennoten zich ertoe hun volledige; ;; medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, dit alles in i1 overeenstemming met de toepasselijke regelen van de medische deontologie, eigen aan het beroep .,van; ,; geneesheer. In het bijzonder is de vennootschap ertoe gehouden de vrije artsenkeuze, de diagnostische::en; therapeutische vrijheid en het respecteren van het beroepsgeheim te waarborgen.

;. De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer: als goede huisvader alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks verband? staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele' ;: te vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

op dertien april;

rl m'A 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gener mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsgebied dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

- De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder die vennoot dient te zijn en niet ouder mag zijn dan vijfenzestig jaar, te benoemen door de algemene vergadering voor de duur van tien jaar.

De zaakvoerder van de vennootschap heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die, welke de wet aan de algemene.vergadering voorbehoudt.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke hij optreedt.

Het mandaat van de zaakvoerder vervalt van rechtswege van zodra hij geen vennoot meer is.

- Alle akten die de vennootschap verbinden, moeten behoudens bijzondere machtiging, ondertekend worden door de zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont, dat de derde wist dat de handelingen de grenzen van dit doel overschreden of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder heeft het recht voor bepaalde niet-medische handelingen of functies volmacht te geven aan een derde.

- De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur ter maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld.

Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

- Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de vennoten  of hun vertegenwoordigers  uiterlijk vijf dagen vóór de vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteit kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering;

- elke vennoot heeft slechts recht op één stem;

- het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar;

- het batig saldo van de balans, na aftrok van de algemene onkosten  inbegrepen de bezoldiging van de artsen-vennoten - maakt de netto winst van de vennootschap uit;

- op deze winst wordt jaarlijks vijf procent opgenomen voor de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt en zolang deze niet bereikt is;

- een eventueel door de algemene vergadering bepaald bedrag dat aan één of ander reservefonds wordt aangewend. Voor de aanleg van dit reservefonds is echter het eenparig akkoord van de artsen-vennoten vereist.

Het saldo zo er één is wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aantal aandelen.

De uitbetaling van dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen bepaald door de algemene vergadering. Alle niet uitbetaalde dividenden verjaren in voordeel van de vennootschap vijf jaar na de voor uitbetaling bepaalde datum.

Bij gebrek aan gewone meerderheid om de winst te reserveren of desgevallend over te dragen wordt deze dus verdeeld.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

- Na aflossing van alle schulden en verbintenissen en na betaling van de liquidatiekosten of na deponering van deze bedragen, worden de netto vermogensbestanddelen in geld of in natura over alle aandelen verdeeld.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De rechtbank van koophandel kan van de vereffenaars alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

OVERGANGSBEPALINGEN "

1. Dëmaatschappelijke zetel wordt bij de oprichting gevestigd te 2880 Borriérn; Koningin Astridlaan 13

2. Hefeerste maatschappelijk jaar begint te lopen op de datum waarop de ;vérínootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf.

3. De eerste jaarvergadering zal plaats grijpen in tweeduizend en twaalf.

4. De oprichters benoemen tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur mevrouw Ann Macharis wiens

mandaat onbezoldigd is.

--VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.--

Paul Flies









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" ~ " mod 2.1



. Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad Geassocieerd notaris, te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte van 13 april 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge



Op Op de laatste blz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 24.06.2016 16226-0379-012

Coordonnées
DOKTER ANN MACHARIS

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 13 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande