DOKTER ANNEMIE VAN INGELGEM, URGENTIEGENEESKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ANNEMIE VAN INGELGEM, URGENTIEGENEESKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.890.964

Publication

06/07/2012
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie vu;, de 2echtbank Koophandel te Antwerpen, op

Griffie "7 7 JUNI 2032

:s Ondernemingsnr 08 4 6" 8 9 0 " 9 6 4

Benaming (voluit) :BVBA Dokter Annemie Van Ingelgem, Urgentiegeneeskunde

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : de Robianostraat 91 bus 4

2150 Borsbeek

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hubert Van de Steene te DenderleeuW op 25 juni 2012,E neergelegd ter registratie te Ninove, dat volgende vennootschap werd opgericht:

1° Oprichter

Mevrouw VAN INGELGEM, Annemie, geboren te Antwerpen op 17 augustus 1979, ongehuwd, wonende te 2150 Borsbeek, de Robianostraat 91, 1R.,

2° Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm! van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "BVBA; Dokter Annemie Van ingelgem, Urgentiegeneeskunde°.

3° Zetel.

De zetel is gevestigd te 2150 Borsbeek, De Robianostraat 91 bus 4.

4° Doel.

De vennootschap heeft tot doel

- de beroepsactiviteit door de arts-vennoot, en meer bijzonder de beoefening van de geneeskunde binnen de specialisatie van de interne geneeskunde en urgentiegeneeskunde rekening houdende met de medische plichtenleer en dit onder de persoonlijke en onbeperkte; beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot, De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De arts-vennoot verbindt er zich toe haar volledige, medische activiteiten in te brengen met dien verstande dat de honoraria voor de geneeskundige; verstrekkingen geïnd worden voor rekening van de vennootschap en dat de arts-vennoot een! vergoeding kan ontvangen van de vennootschap voorde door haar verrichte prestaties.

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot, zoals de aankoop,! het huren en/of leasen van aile medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur;

- het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen: in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- het geven van opleidingen, voordrachten en seminaries op het vlak van geneeskunde.

- het aanleggen van reserves om daarmee alle materiële, infrastructuur (apparaten en gebouwen) aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, eigen onroerende goederen verwerven en het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die' haar toebehoren, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter; mag krijgen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel' nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere'

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012

11111111111111 1 11 1111

*12119225*

b s

Veer

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

In geen geval mogen de activiteiten van de vennootschap leiden tot een inbreuk op de Code van Geneeskundige Plichtenleer en de deontologische regels in het algemeen.

5° Duur.

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan vanaf de datum van haar oprichting.

6° kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) en is verdeeld in honderd twintig (120) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

Dit kapitaal werd geheel onderschreven door mevrouw Van Ingelgem Annemie, voornoemd, die hiervoor honderd twintig (120) aandelen, zonder nominale waarde, heeft ontvangen.

Op ieder aandeel werd ingeschreven, en alle aandelen werden volstort ten belope van twee/derde, zijnde in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (g 12.400,00), waardoor de enige vennoot nog een volstortingsplicht heeft tegenover de vennootschap van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De stortingen in geld werden gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer IBAN BE94 8601 1744 1114 op naam van de vennootschap in oprichting bij de Centea Bank NV.

Het bewijs van deponering dd. 22 juni 2012, in de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde financiële instelling, werd door mij, notaris, in ontvangst genomen en voor "ne varietur' ondertekend, teneinde bewaard te worden in het vennootschapsdossier overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De oprichter heeft het financieel plan opgesteld en aan mij, Notaris, overhandigd, welk stuk voor "ne varietur" werd ondertekend, teneinde bewaard te worden overeenkomstig artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen.

7° Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste donderdag van de maand juni om zeventien uur.

8° Bestuur en controle

Artikel 14.- BENOEMING - ONTSLAG

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die geneesheer-vennoot moeten zijn.

In al de akten waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap is betrokken moet de handtekening van de zaakvoerder onmiddellijk worden voorafgegaan door de tekst: 'Voor de B.V.B.A. Dokter Annemie Van Ingelgem, urgentiegeneeskunde - De zaakvóerder'; deze woorden = mogen met een stempel worden afgedrukt.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor een maximale duur van tien jaar. De zaakvoerder is herkiesbaar.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met in-achtneming van de vereisten voor statutenwijziging,

Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Artikel 15.- BEKENDMAKING VAN BENOEMING EN AMBTSBEEINDIGING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder die geen statutair of opvolgend statutair zaakvoerder is, hetzij in de akte van oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Dezelfde regels omtrent openbaarmaking van benoeming en ambtsbeëindiging gelden met betrekking tot personen die te samen met een zaakvoerder bevoegd zijn de vennootschap als orgaan te vertegenwoordigen.

Artikel 16.- INTERN BESTUUR

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 17.- EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die waarvoor' volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen,

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen, onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

Artikel 18,- BIJZONDERE VOLMACHTEN

Iedere zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde niet-medische handelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 2Q: 1NDIV(DUELE CONTROLEBEVOEGDHEtO

Zolang de vennootschap, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht is een commissaris te benoemen zal iedere vennoot individueel de. onderzoeks- en controfebe-voegd held van een commissaris bezitten.

Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant, De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Zolang geen commissaris is benoemd, wordt van dit feit melding gemaakt in de uittreksels van akten en stukken die de commissarissen betreffen en die krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden bekendgemaakt.

Op verzoek van een of meer vennoten, is de zaakvoerder ertoe verplicht, de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris belast met de taak bedoeld in de artikelen 141 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

90 boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

10° reserves  winstverdeling  vereffeningssaldo:

Artikel 31.- BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ais dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte storting en.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

Artikel 32.- ONTBINDING

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als. rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Daarbij zal steeds beroep worden gedaan op een één of meer artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Artikel 33.- BENOEMING VAN VEREFFENAARS

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, zowel ten aanzien van de vennoten als ten aanzien van derden.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen,

Artikel 34.- BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit,

Artikel 35. WIJZE VAN VEREFFENING



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 111

f ">~ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige 3 gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars het netto-aktief, in geld of in aandelen, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

11° Overige bepalingen

Artikel 36.- AANSPRAKELIJKHEID VAN DE ARTS-VENNOOT

De arts vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De arts die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, ais arts, persoonlijk verantwoordelijk blijven.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Artikel 38.- MEDISCHE PLICHTENLEER

Elke bepaling in deze statuten die strijdig Is met de regels van de medische plichtenleer wordt ais niet geschreven beschouwd.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Slotbepalingen

1 - Eerste boeklaar

Het eerste boekjaar gaat in op datum van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de

= oprichtingsakte en eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien (31/12/2013),

2.- Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van juni in tweeduizend en veertien (2014).

3.- Overname verbintenissen

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 april 2012.

Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, eventueel aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, éénmaas de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd,

4.  Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met macht afzonderlijk te handelen en recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan de heer PUT Bart, accountant, te 2242 Pulderbos, Kastanjelaan 9, om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met:

inschrijvingen, latere wijzigingen en schrappingen daarvan in de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondernemingsloket;

neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het ` Belgisch Staatsblad;

- het nemen van inschrijving(en) latere wijzigingen en schrappingen als BTW-plichtige en bij de directe belastingen, en het vertegenwoordigen van de vennootschap bij zelfde fiscale administraties;

- de aansluiting bij een sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

5.- Benoeming zaakvoerder

Met ingang van datum van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte werd als niet-statutaire zaakvoerder benoemd: Mevrouw Van ingeigem Annemie, voornoemd, aanwezig en dit mandaat aanvaardende onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van tien ' jaar. Haar mandaat is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Hubert Van de Steene te Denderleeuw.

Samen hiermede neergelegd: Afschrift akte oprichting dd. 25.06.2012

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/06/2015
ÿþ Mors Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111011,t!! i u

Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 0 MEI. 2015 #

afdeling atvvifëipen

Ondernemingsnr : 0846.890.964

Benaming

(voluit) : BVBA Dokter Annemie van Ingelgem, Urgentiegeneeskunde

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : de Robianostraat 91 bus 4, 2150 Borsbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, werd beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 01/03/2014 te verplaatsen naar het volgende adres:

Akkerdonckstraat 14

2150 Borsbeek

Annemie van Ingelgem Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 28.09.2015 15613-0567-009

Coordonnées
DOKTER ANNEMIE VAN INGELGEM, URGENTIEGENEESK…

Adresse
AKKERDONCKSTRAAT 14 2150 BORSBEEK(ANTW)

Code postal : 2150
Localité : BORSBEEK
Commune : BORSBEEK
Province : Anvers
Région : Région flamande