DOKTER B. HEYKANTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER B. HEYKANTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.530.062

Publication

03/01/2014
ÿþBenaming (voluit) : Dokter B. Heykants

(verkort) ;

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 235

2350 Vosselaar

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING- UITBREIDING DOEL. - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te Beerse op 05 december 2013 dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter B. Heykants", met maatschappelijke zetel te 2350 Vosselaar, Antwerpsesteenweg 235, 0870.530.062 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen genomen heeft:

- Uitbreiding van het doel met volgende activiteiten:

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

- Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met HONDERD TACHTIGDUIZEND EURO (E 180.000,00) om het te brengen van TWEEHONDERD ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 218.600,00) op DRIEHONDERDACHTENNEGENTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 398.600,00), door uitgifte van negenhonderd zevenenzestig (967) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze negenhonderd zevenenzestig (967) nieuwe aandelen werd ingeschreven in speciën tegen een globale uitgifteprijs van honderdtachtigduizend euro (E 180.000,00); zij werden volledig volstort door storting op een bijzondere rekening bij ING België.

Beslissing dat het mandaat van de enige zaakvoerder-vennoot voortaan mag uitgeoefend worden voor de duur van de medische activiteit in de vennootschap.

Wijziging van de tweede alinea van artikel 7,1. van de statuten als volgt: De zaakvoerder, enige vennoot, wordt benoemd voor de duur van zijn medische activiteit in de vennootschap : mevrouw Heykants Beatrijs Maria Alfons, wonende te 2350 Vosselaar, Antwerpsesteenweg 235, die uitdrukkelijk verklaard heeft haar mandaat te aanvaarden. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd; deze bezoldiging moet in overeenstemming zijn met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

- Wijziging van de statuten van de vennootschap teneinde deze aan te passen aan de recente richtlijnen van de Orde van Geneesheren.

Wijziging van artikel 1, artikel 4, artikel 5.1. eerste alinea, artikel 6.1., artikel 6.3, artikel 6.4., artikel 7.1., artikel 11.2 en inlassing van artikel 14 van de statuten teneinde deze aan te passen aan de voorgaande agendapunten.

Artikel 1 van de statuten luidt voortaan als volgt:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

[Luik B I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri

OM M§

Voor-

behoude aan hel Belgiscl

5taatsblk

Ondernemingsnr : 0870.530.062

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "Dokter B. Heykants"

Bij het naar buiten treden wordt steeds de rechtsvorm vermeld evenals de naam van de arts en het uitgeoefende specialisme,

Artikel 4 van de statuten luidt voortaan als volgt:

De vennootschap heeft Lot doel de uitoefening van de geneeskunde als dermatoloog door de geneesheer-vennoot in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

Elke handelsactiviteit is de vennootschap verboden.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De geneesheer-vennoot verbindt zich er toe zijn volledige medische activiteiten in te brengen en alle daaruit voortvloeiende honoraria zullen geïnd worden door en voor rekening van de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven door de vennootschap zullen worden vereffend

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Artikel 5.1.eerste alinea van de statuten luidt voortaan als volgt:

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERD ACHTENNEGENTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (6 398.600, 00).

Artikel 6.1. van de statuten luidt voortaan als volgt:

Het kapitaal is verdeeld in tweeduizend honderd tweeënveertig aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/tweeduizend honderd tweeënveertigste van het kapitaal.

Artikel 6.3. van de statuten luidt voortaan als volgt:

Overdracht van aandelen onder levenden.

Elke overdracht moet onderworpen worden aan de voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Bij overdracht van aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft. Elke overdracht moet onderworpen worden aan de voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Onverminderd deze goedkeuring gelden bovendien volgende bepalingen:

Artikel 6.4. van de statuten luidt voortaan als volgt:

Ingeval van overlijden van een vennoot moet dit onverwijld worden gemeld aan de Provinciale Raad van de Orde van geneesheren.

Ook in geval van overlijden moet elke overdracht onderworpen worden aan de voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Onverminderd deze goedkeuring gelden bovendien volgende bepalingen:

Artikel 7.1. van de statuten luidt voortaan als volgt:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, tevens geneesheer en vennoot. Tot zaakvoerder werd herbenoemd met ingang van negenentwintig september tweeduizend en elf; mevrouw Heykants Beatrijs Maria Alfons, wonende te 2350 Vosselaar, Antwerpsesteenweg 235, die uitdrukkelijk verklaard heeft haar mandaat te aanvaarden, Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd; deze bezoldiging moet in overeenstemming zijn met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten,

De zaakvoerders moeten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven. De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, hetzij in de akte oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

/1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden"

aan het

Belgisch Staatsblad

een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

Een niet-statutaire zaakvoerder lam ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Hij zal benoemd zijn voor een periode van maximum tien jaar.

Indien een niet arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn.

Alleszins dient een geneesheer vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de mede-zaakvoerder moet bekrachtigen. De zaakvoerder moet bekend zijn en wanneer het gaat om een rechtspersoon dan moet minstens uit de statuten blijken dat er geen strijdigheid is met de bepalingen van de Code van geneeskundige plichtenleer en moet een natuurlijke persoon aangewezen zijn die de zaakvoerder-rechtspersoon vertegenwoordigt.

Wanneer er meerdere zaakvoerders en/of vennoten zijn, is de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar.

De zaakvoerder, enige vennoot, wordt benoemd voor de duur van zijn medische activiteit in de vennootschap

Artikel 11.2 van de statuten luidt voortaan als volgt:

De vennootschap wordt na ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

De wijze van vereffening en de benoeming van de vereffenaars worden bepaald door de algemene vergadering, met dien verstande dat de vereffenaar een geneesheer moet zijn.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Artikel 14 van de statuten luidt:

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient ter dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

De schorsing van een arts om de geneeskunde uit te oefenen, brengt voor deze arts het verlies mee van alle voordelen en uitkeringen voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap noch één der vennoten mogen een vervanger van de vennoot aanduiden gedurende de eventuele schorsing van die vennoot. Dit verbod ontslaat bedoelde geneesheer er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuiteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten medegedeeld worden aan de provinciale raad waarbij deze geneesheer is ingeschreven.

Elke arts-vennoot moet de andere vennoten inlichten over alle opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Volmacht.

Volmacht wordt verleend, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Maeriën Ghilain & Partners, met zetel te 2460 Kasterlee GeeIsebaan 69A bus 0, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge











"

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

Voor-

behouden.

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

(get.) Marie-Ghislaine BROSENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata met gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ii

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 27.07.2012 12353-0542-015
21/10/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vaTrdtt LR GELEGD

I

{ GRIFFIE RtUHTBANK VAN I

1 1 OKT. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

eriDfie griffier

V~

behc aar Bel! Staa

B







Ondememingsnr : 0870.530.062

Benaming : Dokter B. Heykants

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 235

2350 Vosselaar

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - ONTSLAG EN (HER)BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDER - WIJZIGING STATUTEN.

;= Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te Beerse op 29 september 2011 dat de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter B. Heykants", met maatschappelijke zetel te 2350 Vosselaar, Antwerpsesteenweg 235, 0870.530.062 RPR

Turnhout ondermeer volgende beslissingen genomen heeft: - Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met TWEEHONDERDDUIZEND EURO (¬

200.000,00) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) i" op TWEEHONDERD ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 218.600,00), door uitgifte van duizend vijfenzeventig (1.075) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, van dezelfde,. aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf de kapitaalverhoging.

Op deze duizend vijfenzeventig (1.075) nieuwe aandelen werd ingeschreven in speciën tegen een globale uitgifteprijs van TWEEHONDERDDUIZEND EURO (¬ 200.000,00) en werd volledig volstort.

Aanvaarding van het ontslag van de statutaire zaakvoerder, mevrouw Heykants Beatrijs Maria Alfons, dermatoloog, wonende te 2350 Vosselaar, Antwerpsesteenweg 235 met ingang van 29 september 2011 en verlening van kwijting over het door haar gevoerde beleid. Herbenoeming,

I. met ingang van 29 september 2011, voor een duur van tien jaar van mevrouw Heykants Beatrijs, voormeld, als statutaire zaakvoerder die uitdrukkelijk verklaard heeft haar mandaat te aanvaarden.

- Wijziging van de artikelen 5.1., 6.1. en 7.1. van de statuten te wijzigen teneinde deze aan te

passen aan de voorgaande agendapunten.

Artikel 5.1, artikel 6.1. en artikel 7.1 luiden voortaan als volgt:

Artikel. 5.1.

_1 Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERD

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 218.600, 00).

Artikel 6.1.

Het kapitaal is verdeeld in duizend honderd vijfenzeventig aandelen zonder vermelding van

waarde, elk met een fractiewaarde van één/duizend honderd vijfenzeventigste van het kapitaal.

Artikel 7.1. ;É

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, tevens geneesheer en vennoot. I; Tot zaakvoerder werd herbenoemd met ingang van negenentwintig september tweeduizend en elf voor een duur van tien jaar: mevrouw Heykants Beatrijs, voormeld, die uitdrukkelijk verklaard heeft haar mandaat te aanvaarden. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd; deze bezoldiging moet in overeenstemming zijn met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

De zaakvoerders moeten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven. De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, hetzij in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

!;

mod 2.1

akte oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt

door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van

een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap

vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene

vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Hij zal

benoemd zijn voor een periode van maximum tien jaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Marie-Ghislaine BROSENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en lijst publicatiedata met gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

; behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 29.07.2011 11362-0119-015
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 14.07.2010 10304-0577-015
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 17.06.2009 09256-0287-015
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 11.07.2008 08399-0115-015
05/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 31.05.2007 07175-0231-017
30/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 26.06.2006 06338-1277-015
30/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 27.06.2005 05361-0363-015

Coordonnées
DOKTER B. HEYKANTS

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 235 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande