DOKTER DE KEYZER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DE KEYZER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.153.505

Publication

28/03/2014
ÿþr mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbatlfi van Koophandel te Antwerpen, op

17 MAART 2014

Griffie

ANui~iuu~uNau~i~u

190 9067*

iu

Ondememingsnr : 0454.153.505

Benaming (voluit) : DOKTER DE KEYZER

(verkort)

.'s Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Beukenlaan 134

2850 Boom

Onderwerp akte :Statutenwijziging - naamswijziging - doelwijziging - omzetting kapitaal in euro - kapitaalverhoging door inbreng in geld - aanpassing statuten aan huidige vennootschapswetgeving

= Tekst :

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris François LECONTE te Mortsel, op 13 maart 2014,;; i neergelegd ter publicatie alvorens registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van ders vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte,; :; aansprakelijkheid "Dokter De Keyzer", waarvan de zetel gevestigd is te 2850 Boom, Beukenlaan 134, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, met ondememingsnummer 0454.453.505, volgende beslissingen genomen heeft:

Eers e beslissing :

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijziging van "DOKTER DE KEYZER" naar "DOKTER,; ,' DE KEYZER, algemene geneeskunde". De vergadering beslist de eerste alinea van het artikel 1 van de statuten,; te herschrijven ais volgt:

"De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de vorm aanneemt van een besloten vennootschap met;; beperkte aansprakelijkheid en wordt genoemd "DOKTER DE KEYZER, algemene geneeskunde'",

Tweede beslissing

De vergadering beslist het doel te wijzigen van de vennootschap en beslist dienaangaande het artikel 3 van de,E statuten te herschrijven als volgt:

"Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

het uitoefenen van de geneeskunde door het organiseren, bevorderen en structureren van alle

áA beroepsactiviteiten van de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten op het gebied van Algemene;;

;, geneeskunde; dit in al zijn facetten en rekening houdend met de regelen van de Medische Plichtenleer qua,; uitoefening van de geneeskunde. De geneeskunde wordt evenwel enkel uitgeoefend door de geneesheer-!! vennoot of geneesheer-vennoten, die voor de geneeskundige prestaties persoonlijk instaa(t)(n) en dit in naam'; en voor rekening van de vennootschap, en geenszins door de vennootschap zelf;

- het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van arts of een bijzondere beroepstitel vereist is;

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, welke nuttig of nodig £; voor de uitoefening van voormelde activiteit;

_; - het verwerven, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusiet<<' gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de arts-venno(o)t(en); - het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en'= transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van aile bovenvermelde beroepsactiviteiten; - het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in!: `, voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken; - het verstrekken van informatie en/of onderricht, het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen,:z studiereizen en (essencycli in verband met voormelde beroepsactiviteit en dit in de breedste betekenis van heft. woord; zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende;' :_-goederen deze,goederen verwerven. en beheren,_alsmede.-alle handelingenstellen,die.rechtstreekshiermee in;i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

verband staan, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goed huisvader en onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar , prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Het beleggen van haar middelen mag gefinancierd worden met leningen.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële, roerende of onroerende '. verrichtingen stellen die rechtstreeks in verband staan met dit doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, voor zover ze echter niet strijdig zijn met de burgerlijke aard, noch met het prioritair medisch oogmerk van de vennootschap.

Alle uit de ingebrachte medische activiteiten voortvloeiende inkomsten worden rechtsreeks voor en door de vennootschap geind, zoals alle uit voormelde medische activiteiten voortvloeiende uitgaven en onkosten door de vennootschap worden vereffend.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle verenigingen, associaties en vennootschappen die een gelijkaardig doe nastreven, of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande! jke goedkeuring door de Provinciale Raad t van de Orde van Geneesheren."

Derde beslissing

De vergadering beslist tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen, zodanig dat het kapitaal wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen die elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750et0) deel van het kapitaal vertegenwoordigen

Vierde beslissing

De vergadering beslist tot omzetting van het kapitaal in euro aan een omzettingskoers van één euro is gelijk aan veertig komma drie drie negen negen Belgische Frank, hetzij ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EEN EUROCENT (18.592,01 EUR)

Vïlfi+e beslissing

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met vijfentwintigduizend negenhonderd en zeven euro negenennegentig eurocent (25.907,99 EUR) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEeNNEGENTIG EURO EEN EUROCENT (18.592,01 EUR) op vierenveertigduizend vijfhonderd euro 04.500,00 EUR),

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de bestaande fractiewaarde per aandeel.

Zesde beslissing

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, geheel volstort is zodat het bedrag van vijfentwintigduizend negenhonderd en zeven euro negenennegentig eurocent (25.907,99 EUR) ter beschikking is van de vennootschap.

Zevende beslissing:

De voorzitter stelt vast en de vergadering bevestigt en vraagt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat ten gevolge van de voorgaande genomen besluiten, bevestigd door het bankattest, het kapitaal effectief verhoogd werd tot vierenveertigduizend vijfhonderd euro (44.500,00 EUR) vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen die ieder één/zevenhonderd vijftigste (1I7505t8) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Witste beslissing:

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging, door het te wijzigen ais volgt:

"Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierenveertigduizend vijfhonderd euro (44.500,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd vijftig (750) aandelen die ieder éénij zevenhonderdvijftigste (1/7505te) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal bedroeg bij de oprichting zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank (750.000,00 BEF) vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen met een nominale waarde van duizend frank per aandeel.

Blijkens beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 13 maart 2014 werd het kapitaal omgezet in euro en werd het kapitaal verhoogd met vijfentwintigduizend negenhonderd en zeven euro = negenennegentig eurocent (25.907,99 EUR) zodanig dat het kapitaal thans vierenveertigduizend vijfhonderd euro (44.500,00 EUR) bedraagt.

Bij beslissing van zelfde buitengewone algemene vergadering werd de nominale waarde van de aandelen afgeschaft, zodanig dat het kapitaal van vierenveertigduizend vijfhonderd euro (44.500,00 EUR) wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen die elk één/zevenhonderdvijftigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

Negende beslissing

De vergadering beslist om de statuten verder aan te passen aan de huidige vennootschapswetgeving als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vervanging in de 2dQ alinea van artikel 7 van de statuten van de verwijzing naar het "artikel 29bis van de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen" door het "artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen".

- Vervanging van de 1 sso alinea van artikel 10 van de statuten door de volgende tekst " In de oproeping tot de . algemene vergadering die over een vermindering van het kapitaal moet beslissen, wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze, vermeld."

- Vervanging van de 2d0 alinea van artikel 10 van de statuten door de volgende tekst:

" Indien de vermindering geschiedt door terugbetaling aan de vennoten wordt toepassing gemaakt van de artikelen 317 en 318 van het Wetboek van Vennootschappen."

- Vervanging in de 5d. alinea van artikel 10 van de statuten van de verwijzing naar "artikel 120, ten derde van de , vennootschappenwet" naar "artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen".

- Vervanging van de 2" alinea van artikel 14 van de statuten door de volgende tekst " Krachtens artikel 249 van het Wetboek van Vennootschappen mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet warden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen, overeenkomstig artikel 252 van het Wetboek van Vennootschappen."

- In het artikel 20 van de statuten wordt de verwijzing naar "de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" vervangen door "het Wetboek van Vennootschappen",

- In het artikel 25 van de statuten wordt de verwijzing naar "artikel 137 van de vennootschappenwet" vervangen , door "artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen"x

- Het artikel 34 van de statuten wordt vervangen als volgt: "Artikel 34: Bestemming van de winst reserve: De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste ééntwintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal ' van de vennootschap heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend mits unanimiteit van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek Vennootschappen."

- In het artikel 36 van de statuten wordt de verwijzing naar de "artikel 181, 182 en 183 van de vennootschappenwet" vervangen door de "artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen". - ln het artikel 39 van de statuten wordt de verwijzing naar "de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" vervangen door "het Wetboek van Vennootschappen".

Tiende beslissing:

De vergadering beslist te (her)benoemen als statutair zaakvoerder de heer De Keyzer Rudy, wonende te 2850 Boom, Beukenlaan 134, hier aanwezig, die" verklaart deze opdracht te aanvaarden.

De vergadering beslist de tweede alinea van artikel 15 van de statuten te herschrijven als volgt:

"Is benoemd tot statutair zaakvoerder, de heer Rudy De Keyzer, wonende te 2850 Boom, Beukenlaan 134, die verklaart deze opdracht te aanvaarden."

De vergadering beslist dienaangaande de vijfde alinea van artikel 15 van de statuten te schrappen.

Elfde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Twaalfde beslissing:

Volmacht wordt verleend aan notaris François Leconte te Mortsel om de gecoördineerde tekst van de statuten ' van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Dertiende beslissing.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Devoldere Consulting" te 9820 Merelbeke, Esdreef 15, evenals dien bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren met inbegrip van de aanvraag of wijziging bij de B.T.W., Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas, directe belastingen en andere nuttige administraties,

Alle beslissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen.

(get.) Notaris François Leconte

Samen neergelegd; afschrift van de akte van 13/03/2014, gecoordineerde statuten per 13/03/2014, verslag van de zaakvoerder in uitvoering van artikel 287 W.Venns en staat van activa en passiva afgesloten op 30 s september 2013.

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 28.08.2014, NGL 09.10.2014 14642-0554-012
20/09/2013 : ANT001279
26/10/2012 : ANT001279
28/09/2010 : ANT001279
11/09/2009 : ANT001279
25/09/2008 : ANT001279
11/10/2007 : ANT001279
11/09/2006 : ANT001279
03/10/2005 : ANT001279
23/09/2004 : ANT001279
01/10/2003 : ANT001279
30/09/2002 : ANT001279
06/10/2001 : ANT001279
31/10/2000 : ANT001279
30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.11.2015, NGL 24.11.2015 15671-0370-012
13/04/1995 : ANT1279
17/01/1995 : ANT1279

Coordonnées
DOKTER DE KEYZER

Adresse
BEUKENLAAN 134 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande