DOKTER DOROFEY, ACUTE GENEESKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DOROFEY, ACUTE GENEESKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.644.373

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.03.2014, NGL 04.07.2014 14262-0173-011
02/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neprr^r^"cl ter griffie van de Rechtbatlk vanr Koophandel hafdel te Antwerpen, op

Griffie 18, 12, 2013

r

Ondernemingsnr : 0828.644.373

Benaming

(voluit) : Dokter Dorofey

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2627 Schelle, Oude Schans 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door isabel Claessens, geassocieerd notaris te Hemiksem op 25 november 2013, met de volgende registratievermelding "Geregistreerd tien rol drie verzending te Boom, de drie december 2013, boek 215, blad 4, vak 20. Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), De Eerstaanwezend

Inspecteur, M. Van AUWENIS, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de

besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid ""Dokter Dorofey" met maatschappelijke zetel te 2627 Schelle, Oude Schans 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder ondernemingsnummer 0828.644.373, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen besloten heeft:

Eerste besluit

De vergadering beslist aan de benaming van de vennootschap de woorden "acute geneeskunde" toe te voegen en artikel 1 in die zin aan te passen zodat artikel 1 van de statuten letterlijk luidt als volgt:

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM EN NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt als volgt: "Dokter Dorofey, acute geneeskunde"

Twee de besluit

A. de vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, alsmede van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 oktober 2013;

B de aanwezige vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva per 31 oktober 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva blijven aan deze akte gehecht.

C. de vergadering beslist:

- om de eerste zin van het maatschappelijk doel te schrappen en te vervangen door de hiernavolgende zin:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de acute geneeskunde door de geneesheer-vennoot,

- om de woorden in het doel "het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake geneeskunde in het algemeen en de urgentie geneeskunnde, de algemene chirurgie, de forensische geneeskunde en de verzekeringsgeneeskunde in het bijzonder" te schrappen en te vervangen door de woorden "en in de acute geneeskunde in het bijzonder"

Derde besluit.

De vergadering beslist artikel drie van de statuten aan te passen aan de beslissing hiervoor genomen zodat artikel drie letterlijk luidt als volgt:

ARTIKEL DRIE - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de acute geneeskunde door de geneesheer-venncot.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Om dit doel te bereiken, kunnen volgende middelen worden aangewend

het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ti Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;en in de acute geneeskunde in het bijzonder, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit kan de vennootschap, als bijkomstig doel, zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. De vennootschap kan dit bijkomstig doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks de verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Vierde besluit

De vergadering beslist een bijkomend aanpassing van de artikels 2, 9,11,15 en 26 van de statuten door te voeren om ze eveneens in overeenstemming te brengen met de opmerkingen van de Provinciale Raad van Antwerpen van de Orde van Geneesheren, zodat de artikels 2,9, 10, 11,15 en 26 letterlijk zullen luiden als volgt:

ARTIKEL TWEE - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL,

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2627 Schelle, Oude Schans 21

Hij mag op elke andere plaats van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad overgebracht worden door een in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekend te maken beslissing van de zaakvoerder(s),

De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits naleving van de code van de medische plichtenleer en de voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap , bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

ARTIKEL NEGEN - KAPITAALVERHOGING EN VOORKEURRECHT.

Het maatschappelijk kapitaal mag steeds één of meerdere malen verhoogd worden, met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen, mits beslissing van de algemene vergadering van vennoten, volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten en met toepassing van de statutaire en wettelijke regelen inzake het voorkeurrecht van de vennoten.

Splitsing van de eigendom van aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik is bezwaard moet de blote eigenaar dit vruchtgebruik afkopen of andersom en de uiteindelijke vennoot moet geneesheer specialist zijn van dezelfde of aanverwante discipline, ingeschreven in de lijst van de Orde van geneesheren die in de vennootschap zijn praktijk uitoefent of zal uitoefenen conform de deontologische regels betreffende professionele artsenvennootschappen.

Evenwel is hij ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik waarmee het voorkeurrecht is bezwaard. Laat de naakte eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt behoren hem in voile eigendom toe, maar hij zal er evenwel toe gehouden zijn om de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van de naakte eigendom van het voorkeurrecht.

Tenzij de algemene vergadering zelf hierover zou beslissen, bepaalt bij een kapitaalverhoging de zaakvoerder de koers en de voorwaarden van uitgifte van nieuwe aandelen, evenals het gebruik van een eventuele uitgiftepremie.

Ingeval van kapitaalverhoging met agio op de nieuwe aandelen, moet deze agio bij de inschrijving volledig gestort worden.

In geval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld hebben de vennoten het voorkeurrecht om in te tekenen op de nieuwe aandelen naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ze reeds bezitten. De wijze waarop dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering bepaald worden, alsmede alle voorwaarden en modaliteiten die betrekking hebben op dit recht.

Op de aandelen waarop binnen de door de algemene vergadering gestelde termijn niet werd ingeschreven, kan slechts door de in artikel 249 van de Vennootschappenwet genoemde personen ingeschreven worden, mits instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten. Elke vennoot beschikt over het recht om geheel of gedeeltelijk aan zijn voorkeurrecht te verzaken.

In ieder geval zal de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging door inbreng in geld niet minder dan vijftien dagen mogen bedragen.

ARTIKEL TIEN - OVERDRACHT VAN AANDELEN.

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid slechts worden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlijden, aan geneesheren, die in het kader van de vennootschap hun volledige medische activiteit uitoefenen of zullen uitoefenen, en die voldoen aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te zijn. Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een andere arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande

k vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge ` een einde worden gesteld door systematische wijziging van de statuten, voornamelijk de naam van de vennootschap en zijn maatschappelijk doel, doch ook de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening en de bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd. Indien dit niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding.

Elke overdracht moet voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Het overlijden van de vennoten heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

De erfgenamen en legatarissen van de aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot toegelaten zijn, hebben recht op de waarde van de aandelen.

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na het overlijden van de vennoot de procedure tot wijziging van het maatschappelijk doel aangevat wordt.

Bovendien moet de overnemer eveneens een geneesheer van dezelfde discipline zijn die in het kader van de vennootschap zijn beroep uitoefent of zal uitoefenen.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandelingen van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of beroepsgeheim van de vennoten. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld of de overgang is vastgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot.

Bij overdracht onder de levenden, moet de vennoot die een of meer aandelen wil overdragen, van zijn voornemen aan de vennoten, zo er meerdere zijn, kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs,

-Indien de vennoten akkoord gaan met de overdracht, delen zij dit schriftelijk mede binnen een maand na een verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden.

-Indien zij in gebreke blijven binnen die maand te antwoorden, worden zij geacht zich niet te verzetten tegen de overdracht.

-Indien zij weigeren, staat tegen de weigering van het geven van goedkeuring geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

Bij overgang van aandelen door overlijden, moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden binnen een maand na het overlijden van de vennoot, zo er meerdere vennoten zijn, aan de zaakvoerder(s) of vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten opgeven. De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Zij mogen de afkoop daarvan vragen bij een ter post aangetekende brief, die gericht wordt aan de zaakvoerder(s) van de vennootschap en waarvan deze onmiddellijk een afschrift aangetekend toezendt aan de onderscheiden vennoten, Behoudens overeenkomst onder belanghebbenden worden prijs en voorwaarden van de afkoop bepaald zoals bepaald hierna.

De gekochte aandelen zijn niet vatbaar voor overdracht zolang de prijs niet volledig betaald is. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

ARTIKEL ELF - OVERDRACHT VAN AANDELEN ENIGE VENNOOT.

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid slechts worden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlijden, aan geneesheren, die in het kader van de vennootschap hun volledige medische activiteit uitoefenen of zullen uitoefenen, en die voldoen aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te zijn. Tenzij besloten werd het vennootschapsdoel en de naam te wijzigen, zodat het geen professionele doktersvennootschap meer betreft. Indien dit niet het geval is, treedt de vénnootschap onmiddellijk in ontbinding.

Elke overdracht moet voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De erfgenamen en legatarissen van de aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet ais vennoot toegelaten zijn, hebben recht op de waarde van de aandelen.

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na het overlijden van de vennoot de procedure lot wijziging van het maatschappelijk doel aangevat wordt,

Bovendien moet de overnemer eveneens een geneesheer van dezelfde discipline zijn die in het kader van de vennootschap zijn beroep uitoefent of zal uitoefenen.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandelingen van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of beroepsgeheim van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennoten. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Tot overdracht van een geheel of gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en deze enige vennoot overlijdt, en indien er meerdere erfgenamen of legatarissen opkomen, dan worden de aan de onverdeelde aandelen verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen ais eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

De overgang van het vruchtgebruik op aandelen na overlijden van de enige vennoot is niet beperkt door de voorschriften die bepaald zijn door of krachtens het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van overlijden van een vennoot moet dit onverwijld worden gemeld aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

ARTIKEL VIJFTIEN - ZAAKVOER DER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen, al dan niet bezoldigd, die daarenboven steeds geneesheer-vennoot moeten zijn.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn medische activiteit in de vennootschap. Zo er merdere zaakvoerders zijn, is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

Indien een niet arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn. Alleszins dient een geneesheer vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen. De zaakvoerder moet bekend zijn en wanneer het gaat om een rechtspersoon dan moet minstens uit de statuten blijken dat er geen strijdigheid is met de bepalingen van de Code van geneeskundige plichtenleer en moet een natuurlijke persoon aangewezen zijn die de zaakvoerder-rechtspersoon vertegenwoordigt.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide be-voegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens voor het stellen van handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en behoudens beperkingen opgelegd in dit artikel.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch is hij gehouden artikel 260 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is zaakvoerder de enige vennoot en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch is hij gehouden artikel 261 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - WINSTVERDELING.

Het batig saldo van de balans vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen, de nettowinst van de vennootschap.

De nettowinst van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

1. vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering van winsten mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar

het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen

beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle

reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de

voorschriften zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is unanimiteit van aile vennoten vereist,

Derde besluit

De vergadering beslist de termijn waarvoor de enige zaakvoerder, de heer Dorifey Dmitriy, voornoemd,

benoemd werd te verlengen tot een periode gelijk aan de uitoefening van zijn medische activiteit.

Vierde besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren en aan ondergetekende notaris om de gecoiirdineerde statuten neer te leggen.

I

-----p----

Voor-

behouden

aan het

"

 Belgisch

Staatsblad

De vergadering verklaart dat de artikels 1,2,3,9,11,15,26 van de statuten van de vennootschap thans zijn aangepast aan de opmerkingen van de Provinciale raad van de Orde Van Geneesheren

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend meester Isabel Claessens, geassocieerd notaris te Hemiksem)

Tevens neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal;

- historiek en coördinatie van de statuten;

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 09.03.2013, NGL 18.06.2013 13181-0096-009
13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.03.2012, NGL 12.06.2012 12160-0571-009
28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 27.07.2011 11333-0020-009

Coordonnées
DOKTER DOROFEY, ACUTE GENEESKUNDE

Adresse
OUDE SCHANS 21 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande