DOKTER DUYM WIM. HUISARTS

Divers


Dénomination : DOKTER DUYM WIM. HUISARTS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 563.383.324

Publication

08/10/2014
ÿþV W~

Voor- behoud aan he Belgisa Staatsbi

Mot! Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

*14182942*

Ondernemingsnr : %°j 34i

Benaming

(voluit) : Dokter Duym Wim, huisarts

NEERGFLE

2 S SEP, 2014

i~ECf-IrE3AíVK v~.wKOGr''s-fA.NDEL

ANTUVERPEg!'r~~ MECHELEN

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Anton Bergmannlaan 8 bus 2 te 2500 Lier

Onderwerp akte ; Oprichting

Uit een akte verfeden voor notaris Brigitte Cuvelier te Berlear op 4 september 2014, dragende volgende: melding van registratie "Geregistreerd op het'Este Registratiekantoor Mechelen op 12 september 2014, Boek: 327 Blad 39 Vak 5 vier bladen geen verzendingen. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00), De ontvanger (getekend)' M-R Van Vlasselaer", blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap, met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De Heer DUYM Willy Maria Victor Jozef (rijksregistemummer 49.08.26-359.43), huisarts, geboren te Wilrijk: ' op 26 augustus 1949, wonende te 2500 Lier, Kapelstraat nummer 1.

Artikel 1. NAAM: De vennootschap bestaat onder de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm; van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming "Dokter Duym Wim, huisarts",

Artikel 2. ZETEL: De zetel van de vennootschap bevindt zich te 2500 Lier, Anton Bergmannlaan nummer 8 bus 2.

Artikel 3. DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, specialisatie huisarts, Dit alles in naam, ' en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt, De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten overstaan van deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn,

De activiteit omvat impliciet de inning van de honoraria door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap,

Om dit doel te bereiken, kunnen volgende middelen aangewend worden:

1. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot,

2. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

3. Het aankopen, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voomoemde activiteiten.

4. het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat :

- deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen ;

- deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook ;

- tussen de meerhoofdige vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het

investeringsbeleid mot tenminste een 2/3de meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd,

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit doel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Artikel 4. - DUUR: de duur van de vennootschap is onbe-'perkt en gaat in vanaf de datum van de akte van oprichting.

Artikel 5. - KAPITAAL:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

n%1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

{ 4 ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig (18 550) euro vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De Heer Willy Maria Victor Jozef Duym tekent in geld in op honderd (100) aandelen, waarvan twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12 400) werd volgestort.

Gezegd bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (t_ 12 400) werd gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis met rekening nummer BE31 0017 3608 2455. Het bewijs van deponering werd aan de instrumenterende notaris overhandigd.

Artikel 12. - BESTUUR:

De zaakvoerders worden aangesteld door de algemene vergadering.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap.

Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

Een zaakvoerder van de vennootschap hoeft niet noodzakelijk een geneesheer te zijn. indien een niet-arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn.

Alleszins dient een geneesheer-vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen. Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties.

Elke aanstelling van statutaire of niet-statutaire zaakvoerder dient schriftelijk medegedeeld te worden aan de bevoegde Provinciale Raad.

Artikel 14. - ALGEMENE VERGADERING: De jaarvergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap op de tweede zaterdag van de maand juni om 14.00 uur. Indien die dag een zondag of een ' wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 15. - BOEKJAAR: Het maatschappelijk boekjaar loopt van een januari tot eenendertig december. C. SLOTBEPALINGEN.

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de akte van oprichting en eindigt op 31 december 2015.

2. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2016.

3. Alte eventuele verbintenissen aangegaan en handelingen uitgevoerd in naam van de vennootschap in oprichting worden bij deze, door de vennootschap bekrachtigd, overeenkomstig artikel zestig van het wetboek van vennootschappen.

4. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur;

De Heer Willy Maria Victor Jozef Duym, voornoemd, wonende te 2500 Lier, Kapelstraat nummer 1. Voormelde persoon verklaart dit ambt te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

5. De algemene vergadering besluit tot niet benoeming van een commissaris.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Brigitte Cuvelier.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte ake oprichting dd. 4 september 2014;

- ontledend uittreksel voormelde akte oprichting dd. 4 september 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER DUYM WIM. HUISARTS

Adresse
Zetel : Anton Bergmannlaan 8 bus 2 te 2500 Lier

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande